Nysingel 

Admin | Hetero | 15.05.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Efter viss tvekan hade Mia lyckats övertala mej att följa med ut på krogen. Jag hade nyligen blivit singel och hade inga tankar på att skaffa mej nått nytt ragg.
Mia kom till mej vid fem tiden och vi började göra oss iordning för en helkväll ute.

Med en ganska genomskinlig blus och en kort kjol som visade hela benen kände jag att det skulle bli kul att gå ut igen. Vi tog en Taxi ner till stan och klev ur vid “The Doom” stans nya heta inneställe.

När vi närmade oss entren började jag ångra mej, jag sa till Mia att vi skulle gå någon annan stans. Hon tittade mot dörren och förstod varför. Alla vakter som jobbade hade tidigare varit kollegor med mitt ex.
-Bry dig inte om det, du vet ju att dom har samma åsikt som du i det läget, nämligen att han är en riktig skitstövel. Va du glad att han inte jobbar här längre. Jag kunde bara nicka till svar.
När vi kom fram till dörren började vakterna titta på mej, jag såg att dom kände igen mej men ingen sa nått dom bara nickade igenkännande.

Kvällen avlöpte riktigt bra, jag dansade och hade riktigt trevligt. Det var några som stötte på mej men jag ignorerade dom fullständigt. När jag stod i baren och väntade på att få två öl knackade det på min axel. Jag vände mej om och där stod Henrik, en av vakterna.
-Hej! Jag hoppas att du mår bra?
-Jo, tackar som frågar. Jag mår riktigt bra.
-Det var trevligt att höra. Han lade sin hand på min axel och kramade till försiktigt. -Hoppas att resten av kvällen blir lika bra.
Jag nickade till svar, tog mina öl och gick till vårt bord. Mia syntes inte till så jag satte mej och väntade.
-Jag såg att Henrik var framme och pratade med dig, vad ville han?
-Han önskade oss en fortsatt trevlig kväll bara. Ock det blev en bra kväll. När “The Doom” stängde vid tre så ställde jag mej för att vänta på en ledig Taxi hem. Det blev glesare och glesare med folk och Taxibilarna lyste med sin frånvaro. Efter 40 minuters väntan började jag fundera på att gå hem. Det körde upp en bil och rutan åkte ner.
-Ska du stå där länge till eller vill du ha skjuts hem?
Jag böjde mej ner för att se vem det var och där i bilen satt Henrik.
-Jag väntar på en Taxi, men tack för frågan.

-Du kan få stå ganska länge om du har otur, hoppa in så kör jag dig hem. Jag tog tacksamt emot erbjudandet och satte mej i bilen. Vi åkte under tystnad hem till mej, ändå kunde jag känna att det var något Henrik ville säga.
Framme vid mitt hus vände han sig mot mej.
-Jag är ledsen Anna. Hade det varit lite ruter i mej hade jag varnat dig för honom. Jag vet ju vilket svin han kan vara.
-Det är ingen fara. Innerst inne visste jag nog det också men jag ville inte riktigt se det, jag trodde att jag kunde ändra på honom.
-Jag är glad att se att du mår bra. Vi har nog varit lite oroliga alla till mans.
-Tack för omtanken och tack för skjutsen. Jag skulle kliva ur bilen när Henrik lade en hand på mitt ben. Handen var varm och det pirrade till i kroppen. En känsla som jag inte har haft på väldigt länge. Ömhet var väll inte prio nr 1 tyckte exet.
-Jag hoppas att han inte gjorde dig allt för illa?
-Jag överlever, det ser du väll. Handen började glida upp för mitt lår och jag såg i hans ögon att något förändrades. Jag tog en rövare och frågade.
-Vill du ha en kopp kaffe innan du åker hem? Du har väll ganska långt att åka?
-T

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ack, det vore väll inte så dumt då kanske jag kan hålla mej vaken ända hem.

När jag rotade runt i min väska för att hitta nyckeln märkte jag att Henrik stod ganska nära mej. Han luktade gott trots att han hade jobbat en hel kväll. Jag tog upp nyckeln och låste upp dörren. Inne i hallen tog Henrik tag i mej när jag vinglade till.
-Hoppsan, lite mycket att dricka kanske?
-Jag är nog mest trött det har varit en lång dag. jag ska bara byta kläder så kan vi fika sen kaffepannan är laddad så det är bara att trycka på knappen.
I sovrummet rotade jag fram min pyjamas, som jag nästan aldrig använder för att sätta på mej den och gå ner i köket. När jag böjde mej ner för att ta på mej stumporna kände jag två händer på min höft.
-Jag har alltid tyckt att du är så vacker. Förlåt, jag inte kan hålla fingrarna i styr. Lätt chockad men samtidigt smickrad tryckte jag mej emot honom när jag reste mej upp. Henrik stönade till och bulan i byxorna gick inte att ta miste på.
-Det gör inget, jag skulle också ha svårt att hålla händerna i styr om jag såg en halvnaken kille i mitt sovrum. Händerna började vandra upp för armarna.
-Du är så mjuk, så len. Han kysste min nacke, lätta varma kyssar. Helt plötsligt släppte han mej och tog ett steg tillbaka.
-Faan Anna, det var inte meningen men du luktar så otroligt gott. Jag vände mej mot honom.
-Varför slutar du? Vill du inte fortsätta?
-Det känns inte rätt, vi var ju kollegor ditt ex och jag.
-Så vaddå? Ni VAR kollegor och han är mitt EX. Jag är vuxen jag kan välja själv. Han böjde sig långsamt ner och tryckte försiktigt sina läppar prövande mot mina. Det kändes som en lätt smekning när han förde tungan över min överläpp. Lånsamt öppnade jag munnen och välkomnade hans tunga in i min mun. Kyssen var mjuk och sensuell. Våra läppar särades och kyssen fördjupades. Det började snurra i mitt huvud, inte av alkohol utan av kåtslag. Jag hade aldrig blivit kysst på det sättet. Han tog tag om mina skinkor och lyfte upp mej, jag slog benen om hans midja och stönade lätt. Långsamt avslutade han kyssen och backade upp mot väggen.
-Anna? Han tittade frågande på mej. Vad håller vi på med?
-Sluta inte nu, avsluta i stället.
Han tittade mej djupt i ögonen när hans händer letade sig ner för min rygg och ner till trosorna. Med smekande rörelser förde han in händerna innanför trosan och smekte mina skinkor. Ena handen vandrade neråt och beröringen fick mej att stöna högt och blunda.
-Blunda inte snälla, titta på mej. Med ögonen kolsvarta av kåtslag gjorde jag som han sa. Jag kunde läsa i ögonen att han var lika kåt som jag. Ett finger följde min springa ända fram till klitoris som han med lätta cirkelrörelser smekte. Jag stönade högre och högre. Kampaktigt höll jag mej kvar med benen och kysste honom när orgasmen kom. Jag hade inte märkt att han hade knäppt upp byxorna så när orgasmen började klinga av sänkte han ner mej över sig. Det var hård och grov, känslan av att han långsamt trängde in i botten på mig fick mej att komma en gång till.

-Så Anna, nu vill jag att du talar om hur du vill ha det. Hans ögon glödde av kåtslag och han hade svårt att hålla mej still där jag satt spetsad på honom.
-Jag vill att du älskar med mej…länge och grundligt.
-Faan Anna sitt still för helvete annars så blir det varken länge

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

eller grundligt. Utan att lyfta av mej gick han fram till sängen och lade ner mej på rygg.
-Ligg still jag ska bara klä av mej. Han slet av sig kläderna och kom tillbaka till sängen. Händerna smekte sig långsamt upp för mina ben, där händerna hade vidrört placerade han lätta kyssar. Känslan det frambringade fick min hud att knottra sig. Han ställde sig på knä mellan mina ben och tittade på mej.
-Jag hoppas inte du har bråttom, för det har inte jag. Ett pillimariskt leende lurade på hans läppar.
-Inte alls.
-Bra för jag har tänkt pina dig länge. Vänd dig om och lägg dig på mage. Jag gjorde som jag blev tillsagt. Henrik började massera mina ben med långa mjuka rörelser. Han förde inte händerna riktigt ända upp, känslan att han var så nära men inte rörde fick mej att åla bakåt så att han skulle nudda mej. Jag ville inget hellre än att han skulle föra in fingrarna i mej.
-Det är ingen idé att du försöker, jag vet att du vill ha dina fingrar precis där. Han tryckte in 2 fingrar i mej och drog ut dom lika snabbt igen vilket fick mej att skrika rakt ut.
-För helvete ge mej vad jag vill ha annars…
-Annars vad? Han tryckte in 2 fingrar igen. Annars vad Anna, säg vad du vill ha.
-Jag vill att du slickar mej till orgasm.
-Inte fingerpullar då. Han rörde fingrarna ut och in i mej. Kom igen Anna jag vet att du kommer närsomhelst. orgasmen var otrolig, allt bara svartnade för ögonen. Kroppen skakade okontrollerat jag kände att han stötte in i mej igen. Henrik grymtade till.
-Ah du är så trång och skön när du får orgasm. Långsamt började han stöta i mej, efter några gånger kunde han inte kontrollera sig, han tog tag i höften och drog upp mej så jag stod på alla fyra. Hårdare och hårdare stötte han i mej tills jag kände att han stelnade till och drog ut den.
-Faan det var nära ögat.
-Du behöver inte vara orolig jag har P-Spruta, om det var det du tänkte på?
-Både jag och nej. Jag vill inte komma riktigt än och när jag gör det ska jag spruta dig långt ner i halsen. Hur han grymtade fram orden fick mej att förstå hur kåt han var.
-Jag ser fram emot det svarade jag och vände mej om. -Nu är det min tur. Jag tog hela härligheten i munnen. Den var grov, jag hade känt rätt första gången han tryckte den i mej. Han utsötte ett grymtande ljud när jag slickade på hans ollon och sög in den i munen. Han ändrade ställning så han låg i sängen. Ena handen hade han lagt på min axel den andra begravde han i mitt hår. Han lyfte upp håret så han kunde se på när jag tog den i munnen. Jag sög och slickade om vartannat och jag märkte att han inte hade lång kvar. Med ett stadig tag om roten sög jag in hela i munnen då kunde han inte hålla tillbaka. Greppet om mitt hår blev hårdare och jag kände att han försökte dra bort mej från honom. Med en grymtning sprutade han mej rakt ner i halsen, jag svalde för glatta livet för att inte kvävas.

Jag reste på mej och torkade av mej runt munnen med handen.
-Jisses, har du inte haft sex på ett helt år?
-Det är faktiskt ett tag sen men inte ett år.

Jag bäddade upp sängen och kröp ner.
-Kom och lägg dig, du kan lika gärna sova här och åka hem i morgon. Henrik kröp ner under täcket och lade sig tätt intill bakom mej. Han kysste mej lätt i nacken och mumlade god natt.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia