När man varken kan se eller röra! 

Admin | Hetero | 09.02.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Det här är en fristående novell, men läs gärna Festen först för att få reda på mer om huvudpersonerna i berättelsen. Och deras tidigare äventyr!

Arbetsdagen var snart över bara en halvtimme kvar. Trött efter firmafesten i helgen var det inte den bästa måndagen Julia hade haft. Julia arbetade på teknikavdelningen för bolaget och fick dagligen flera problem att lösa. Men just nu var det bara att sitta av den sista tiden för dagen. Hon fingrade med pennan och snurrade runt runt på kontorsstolen. Och föll snabbt bort i sina egna tankar kring helgen som varit. Hon hade för första gången haft sex med en annan kvinna, och tillsammans med hennes man dessutom! De hade båda länge fantiserat om att ta med en extra person när de hade sex. Men inte trodde hon att de skulle ske i ett avskilt rum på firmafesten. Efter festen hade Millan följt med hem och sovit över och de hade fortsatt nästa dag. Men nu var helgen över och borta i tankarna hade tiden rullat iväg och klockan var nu 17,15 och dags att åka hem.

Väl i bilen på väg hem fick hon ett sms från sin man.

’’ Hej älskling! Jag fick sluta tidigare från jobbet idag så tänkte att vi kunde ha det lite mysigt ikväll. Kan du stanna och köpa med dig en flaska rött på vägen hem?”
Perfekt att få ett sånt avslut efter en tung dag på jobbet, ta de lugnt tillsammans med älsklingen skulle bli underbart, tänkte Julia och svarade.

’’ Klart ja kan! Ses hemma sen, Puss puss”
Isak var redan hemma när han skickade smset.

Detta var planerat sen igår, han hade tagit ledigt de sista timmarna idag för att hinna hem och förbereda innan Julia skulle komma hem. Han kände att han ville ge något tillbaka då hans fru i helgen gått med på att ha en trekant tillsammans med en annan kvinna. Inte bara en gång utan tre gånger! Det hade ju vart en av hans stora fantasier och de blev mycket bättre än han någonsin kunnat föreställa sig. Så nu skulle hon få njuta ordentligt!
Ungefär tjugo minuter senare dyker Julia upp hemma. Med en systemkasse i ena handen. Isak skynda sig för att möta upp henne vid dörren så hon inte skulle se in till sovrummet. Hallen låg mitt emellan toaletten och sovrummet. Hon fick ett ordentligt välkomnande, han tog henne hårt i sin famn och kysste henne djupt. Lite smått chockad över detta höll hon nästan på att tappa flaskan i golvet.

’’ Mmm älskling försiktigt! Akta flaskan.” sa Julia.

Isak tog tag i påsen och ställde ned den på golvet och började sen klä av Julia alla hennes kläder. Hon stod helt stilla nästan förlamad av upphetsning, inte varje dag någon flyger på en när man kommer innanför dörren. När hon var helt naken smekte han över hela hennes kropp. Men flyttade hennes händer när hon försökte knäppa upp hans byxor.

’’ Nu vill jag att du ska ta en dusch och raka dig mellan benen noga. Sen tar du på dig det som ligger i paketet inne på toalettstolen.” Sa Isak och öppnade badrumsdörren.

’’ Men sätt upp håret och låt inte det blir blött.” sa Isak och gav henne en hårsnodd som låg på byrån. En varm våg av vattenånga kom emot dem när han öppnade dörren. Duschen var redan påslagen och ett par levande ljus lyste upp rummet då lampan var släckt.

Utan att kunna säga ifrån eller fråga varför satte hon upp håret i en knut och gick in och ställde sig i duschen som han hade sagt. Det varma vattnet strömmade mot hennes kropp och hon njöt. Efter en noggrann rakning mellan benen kände hon hur de började bli lite pirrigt. Vad hade han egentligen planerat med det här? frågade sig Julia. När hon steg ur duschen kände hon sig fräsch och avslappnad tog handduken från kroken och torkade sig torr. Hon öppnade nyfiket paketet och lyfte upp en tunn svartvit morgonrock ur paketet. Den satt perfekt över hennes mjuka kropp och hon knöt den omlott kring midjan. Julia släppte sedan ut sitt långa bruna hår och det föll ner över axlarna.

Hon mötte Isak i hallen utanför sovrumsdörren.

’’ Så fin du blev i den nya rocken!!” sa han och log. Han drog henne tätt intill sig igen och gav henne en lång och härlig kyss. Hon kände hans hårda stånd mot hennes kropp när han tryckte henne emot sig. Det pirrade till rejält mellan benen.

’’ Gå nu in och lägg dig på sängen så kommer jag in strax.” Sa han hemlighetsfullt.

I Bara morgonrocken la hon sig tillrätta ovanpå täcket på sängen. Lite pirrigt att inte veta vad som skulle hända. Rummet var varmt och mörkt bara ett par tända ljus på nattduksbordet. En skiva med gitarr musik hörd

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

es från högtalarna vid stereon.

’’ Ligger du ner nu?” frågade Isak utifrån hallen.

’’ Aa jag ligger ner, du kan komma in.” svarade Julia lite nervöst.

Isak kom in i rummet med bara ett par röda kalsonger på sig. Den underbara synen fick Julia att le ett stort leende. Han var så attraktiv och hans kropp var nästan oemotståndlig! Isak kröp upp nära i sängen och de började snabbt att grovhångla. Tungorna i varandras mun och heta händer smekte över varandras kroppar. Mitt i allt sträcker sig Isak över hennes huvud och tar fram en sjal som låg bakom kuddarna. Lite fundersam men Julia fortsätter kyssas och tar på hans varma rygg. Smekte med händerna över hans rumpa. Kände hur hans kuk vart hård under kalsongerna och det gjorde Julia riktigt upphetsad. Trevade med händerna mot hans kuk lirkade med fingrarna längs kanten på kalsongerna. Han tog snabbt bort hennes händer och la de stadigt ner längs sidorna på hennes kropp.

’’ Inte röra...” Sa Isak och flinade.

’’ och inte se, bara känna och höra. ” Sa han och la samtidigt sjalen över hennes ögon och knöt den lätt bakom huvudet. Helt becksvart blev det med ögonbindeln och det pirrade till än en gång mellan hennes ben! Vad skulle han göra nu? Undrade Julia men sa inget.

Det var en underbar syn för Isak att se sin fru ligga där, hennes bröstkorg reste sig för varje andetag och han såg hur hon andades snabbare och djupare. Nu låg hon där i bara morgonrock redo att bli tillfredställd, förväntansfull! Han la sig halvsittandes upp vid hennes sida. Efter en stunds väntan kände Julia hur han sakta knöt upp morgonrocken. En stunds kyla innan kroppen vande sig vid värmen i rummet, fick hennes bröstvårtor att styvna till. I Julias vänstra bröstvårta har hon en ring som ställde sig rakt ut när bröstvårtan styvnade till. Isak visste att den var extra känslig och kändes kanske tre gånger mer vid berörning än den högra bröstvårtan. Han la sin ena hand på hennes mage och smekte sakta uppåt mot brösten. Omfamnade det vänstra bröstet och kramade om det. Höll kvar handen när han lät sin andra han glida upp för magen samma väg som den förra och omfamnade det högra bröstet. Några lätta stön kom från Julia och hon särade något på benen. Det hade börjat rinna till nu och hon kände hur våt hon var. Isak smekte intensivt över brösten och över bröstvårtorna. Nöp till ibland precis som han visste att hon gillade. Och han retades gärna lite extra!
Plötsligt stannade han upp och ledade sig neråt med händerna. Julia andades snabbare och tyngre. Sakta smekte han längs sidan av hennes kropp ner mot utsidan av låren och stannade vid knäna. Sen förde han sakta in händerna på insidan av låren och vandrade retsamt sakta uppåt. Hon särade mer och mer på benen ju längre upp han kom med sina händer och precis innan han nuddade vid hennes våta fitta stannade han upp för att retas ännu mera. Han ville att hon skulle vara riktigt kåt innan han gjorde något mer. Julia slickade sig runt läpparna som blivit torra när hon andades genom munnen, bet sig löst i underläppen av njutning. Då böjer sig han fram och nafsar lätt i underläppen. Och hon möter honom sen i en varm kyss. Julia som är så kåt nu kysser han hårt och stönar högt. Lyfter upp huvudet för att komma när hans mun. Han slutar kyssa, och nafsar istället till i hennes högra bröstvårta. I ett högt stön lägger hon tillbaka huvudet på kudden. Han nafsar slickar suger på bröstvårtan och låter samtidigt ett finger glida in mellan blygdläpparna och särar lätt på dem. Hon var så våt att det började rinna ner längs skåran på henne. Julia tar ett krampaktigt tag i täcket för att inte börja smeka sig själv och trycker upp höften mot hans fingrar. En varm pulserande känsla mellan hennes ben, nu ville hon ha något i sig och på en gång!

Isak lyfte retsamt bort handen från hennes kön och koncentrerade sig på hennes bröst en stund. Snart känner Julia nått mot hennes läppar igen, men det var inte hans mun den här gången han sög ju på hennes bröst. Hon öppnade munnen och kände snart att det var två av hans fingrar, våta av hennes egna safter han fört till hennes mun. Hon stönar dovt med fingrarna i hennes mun och slickade och sög av fingrarna noga. Detta var så upphetsande för Isak att se sin fru slicka i sig sina egna safter att han flyttar sig från brösten och börjar slicka nedåt mot hennes lår. Nu ville han slicka hennes våta fitta och kom allt närmare hennes härlighet. Han la sig

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

tillrätta mellan hennes ben och slickade, pussade retsamt längs insidan av hennes lår. Julia lyfte sin höft högre för att han skulle nå. När han nådde fram lät han tungan vila mot hennes rumpa och slickade sedan upp längs skåran i ett enda tag och stannade vid klitoris. Mm hon smakar så gott, tänkte Isak. Och tryckte ner hela ansiktet i Julias våta fitta. Slickade, nafsade och sög på blygdläpparna och stannade sen för att koncentrera sig på klitoris.

’’ Aah.” stönade Julia rakt ut. Och kände snart något trycka mot hennes blygdläppar. Det måste vara massagestaven han plockat fram, tänkte Julia. Sakta trycker han in den djupt i hennes våta inre och slutar inte slicka på klitoris.

’’ Åååå ååå aaah.” stönade Julia. Han inser att hon snart är påväg att komma så han slutar slicka. Han sätter sig upp och tittar på när han för in staven djupt och hårt i henne. Helt berusad av kåthet av att se sin fru njuta tar han sin lediga hand och börjar snabbt dra av sig kalsongerna. Han måste få trycka in sin hårda kuk i hennes våta inre. Hans hårda kuk kommer fram och står rakt upp, vilken upphetsande syn det var att se henne ligga där med massagestaven i sig. Bröstvårtorna pekade rakt upp och hon stönade och andades med öppen mun. Hon höll fortfarande ett krampaktigt tag om täcket. Isak greppade tag om sin hårda kuk och smekte sig sakta upp och ned med handen.

’’ Lägg dig på sidan.” beordrade han.

’’ Vilken sida, höger eller vänster?” frågade Julia snabbt.

’’ Din vänstra sida. ” svarade Isak.

Medans Julia vände på sig skyndade Isak att trä på en kondom för att slippa kladdet. Och hon vände på sig snabbt, redo att få fortsätta njuta. Han vek upp hennes ben så hon låg med knäna uppdragna mot magen och lyfte sedan på hennes högra ben så hela hennes vackra kön blottades. Staven var fortfarande kvar inne i henne och han drog snabbt ur den och tryckte kuken mot hennes varma våta fitta. Men stannade upp och hindrade sig en stund. Bara för att retas lät han kuken ligga stilla, och tog staven och förde den till hennes mun. Hon slukade den hel och stönade dovt igen sugandes på staven. Då körde han in hela kuken i henne i en enda stöt.

’’ Mmmm Mmmm Mmmm… ” Stönade hon i takt med att Isak körde kuken in och ut ur hennes varma fitta. Snabbare och hårdare för varje stöt. Hans stötte så djupt han kunde komma in med sin hårda grova kuk och kände att han skulle komma snart. Tryckte in kuken hårt och kände hur utlösningen kom som en explosion och fyllde kondomen med den varma sperman. Han bet sig i läppen för att inte stöna rakt ut, han ville inte att Julia skulle märka nått så han fortsatte jucka fram och tillbaka ett par gånger till. Julia såg ju inte att han kom och det var inte slut på det roliga än!

När han drog ur kuken drog han också bort staven från hennes mun och böjde sig fram för att ge henne en djup kyss. Hon smakade ljuvligt i munnen från hennes safter. Isak kysste sig snabbt ner över halsen, brösten och magen och särade igen på hennes ben så hon rullade över till att ligga på rygg igen. Utan att retas nu körde han in massagestaven i hennes fitta och började köra den in och ut hårt i snabbt takt. Samtidigt slickade han frenetiskt över hennes klitoris. Med sin lediga hand började han nypa hårt i hennes högra bröstvårta, precis som hon gillade det. Hon pressade upp höften mot hans mun, gjorde lätta motjuck mot staven och stönade högt. Och när hon spände hela kroppen kom hon i den kraftigaste orgasmen hon haft på länge.

’’ AAAAAAH.” Skrek Julia rakt ut. Isak slutade inte sin behandling och hela hon böjde sig i en båge och skakade i hela kroppen, klamrade sig fast i täcket. Det pulserade kring staven och hon vart varm i hela kroppen. Då kom nästa orgasm helt utan förvarning.

’’ Aaaaaah.” stönade hon högt. Nu saktade Isak in och efter en stund drog han ur staven och la sig tätt intill. Fortsatte smeka hela hennes kropp och pussade henne i ansiktet. De möttes i en varm intensiv kyss. Julia bara låg där helt slutkörd och utmattad. Kunde inte röra på sig. Det pulserade fortfarande mellan hennes ben och en varm känsla spred sig i hela kroppen. Ett par minuter senare av kyssar och pussar lyfte Isak undan ögonbindeln och tittade henne djupt i ögonen.

’’ Fy fan vad det där var skönt!!” var de enda Julia kunde stöna fram.

’’ Hehe, varsågod älskling!” Svarade Isak och la sig i Julias famn.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia