Mogna Nettan på puben 

Admin | Hetero | 26.10.2019 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Efter ett flera år långt förhållande med en kvinna så hade hon gjort slut och hon köpte ut mig från det hus vi hade i utkanten av en mellansvensk stad. Jag hade trivts bra med Susanne och i huset som jag mer eller mindre renoverat och byggt till på egen hand. När Susanne gav mig beskedet att hon ville separera så kom det som en smärre chock och likaså att hon ville köpa ut mig ur huset. Efter att vi diskuterat fram och åter en tid så kom vi till sist överens om att jag skulle leta nytt boende och jag köpte en charmig lägenhet med potential inne i staden.

När det så var dags för flytt så ställde grabbarna upp mangrant och allt gick snabbt och över förväntan och trots att jag efter att allt var på plats i lyan beställt pizza i överkant till flytthjälparna så gick den snabbt åt utan att jag fick mig en endaste slice. Efter att sista gubben lämnat lyan så satt jag mig ner och pustade ut och tittade runt på kartongtravarna. Jag var hungrig och sugen på ännu en öl och slog bort de förnuftiga tankarna på att börja packa upp.

Efter att ha tagit en lång dusch så stod jag och torkade mig i vardagsrummet och kollade förstrött ut över stadens torg. Där fanns det i mindre städer vanliga utbudet av affärer, systembolag, apotek samt några pizzerior samt pubar och krogar. En av pubarna hade hyfsat käk och stort utbud av bra öl på tapp och flaska. Jag bestämde mig för att gå ner till den trots att den hade ett något skamfilat rykte pga stammisarna som bestod av en samling förvisso trevliga men bittra fd anställda på det numer nerlagda bruket. Jag var bekant med några av dessa genom mina föräldrar som sedan nerläggningen var pensionärer.

Väl inne på puben så satt jag mig ner i ett bås som var lite avskilt men där jag såg fotbolle

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia