Min Elin 

Admin | Hetero | 29.08.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Ensam. Denna svala och sköna sommarkväll låg jag ensam i min säng, ensam, och tänkte på henne... På senaste tiden hade jag kommit på mig själv med att ha henne i mina tankar rätt så ofta, så gott som varje dag. Att tänka på henne kändes underbart på alla sätt, men samtidigt lite ångestfullt, jag hade ju trots allt aldrig tänkt på en annan flicka på det här sättet förut. Just den här eftermiddagen hade jag kommit hem ifrån en lång, tråkig dag i skolan, utan att ens fått syn på henne, vilket gjorde mig ännu mer frustrerad än vanligt. Jag hade inget annat i tankarna än att få vara med henne, och de tankarna jag hade gav mig en del härliga rysningar över kroppen. Precis som de andra gångerna jag hade mina fantasier om henne, kände jag denna gång att jag behövde ta hand om mina lustar.

Jag började försiktigt, smekte min kropp lätt utanpå kläderna, lät hennes långa. blonda hår och mjuka kropp gå igenom mina tankar, föreställde mig hur hon gav mig slängkyssar och viskade mitt namn. Tankarna gjorde mig mer och mer upphetsad och mina händer började söka sig till mina känsligare delar. Jag strök försiktigt med ena handen strax under midjan, samtidigt som den andra kramade om mina bröst. Jag kände på bröstvårtorna som blev styvare och styvare, mina andetag blev tyngre och jag kunde nästan inte hålla tillbaka små stönljud. Jag tänkte för mig själv: "Jag kan inte hålla mig längre, jag måste få smeka mig, jag måste få ha det skönt". Jag drog av mig min mörkblåa tröja och började knäppa upp mina byxor, det kändes alldeles hett och fuktigt i trosorna. Jag knäppte snabbt upp min svarta bh och kände ytterligare på mina stora, mjuka, sköna bröst och fortare än jag hann tänka var min hand mellan mina ben. Hela min kropp spände sig och jag kunde inte låta bli att stöna rätt ut, det överraskade mig nästan hur vått det var och jag visste med en gång att den här stunden skulle bli något att minnas.

Jag drog med mitt pekfinger över springan utanpå de blöta trosorna och det gjorde mig alldeles het i hela kroppen, jag stönade högt och tryckte handen hårdare mot den våta musen, hela tiden med henne i tankarna. Vid det här laget var jag helt vild av mina lustar, jag fick snabbt av min mina genomvåta underkläder, drog täcket över mig och särade mina ben. Jag lät två fingrar glida in i den våta öppningen, långt in. Vid det här laget var flickan i min fantasi helt avklädd, "smek mig", stönade hon, "smek mig tills det går för mig". Jag andades allt tyngre och mina två fingrar rörde sig snabbt in och ut ur mitt underliv, nu var jag nära, så väldigt nära. Med min andra hand började jag smeka klitoris och det var det sista som behövdes; de varma vibrationerna började långt inne och jag blev otroligt våt av det sköna som höll på att hända, jag skakade i hela kroppen och den kraftiga orgasmen kramade hårt om mina fingrar och jag skrek sammanbitet hennes namn: "Elin, Elin, åh ja Elin!" Fullkomligt utmattad av den sexuella urladdningen somnade jag och tänkte "imorgon får jag äntligen se henne igen".

- "Anna...Anna"
Jag hörde hur hon viskade till mig, jag skulle kunna känna igen hennes vackra röst varsomhelst.
-"Elin? Är det verkligen du? Hur kom du hit?"
-"Bry dig inte om det, min kära. Det viktigaste är att vi är tillsammans, jag har längtat efter att få vara med dig så länge"
Jag kunde knappt tro vad jag såg! Hon var här, i mitt sovrum, i min säng, lika vacker och sexig som alltid. Hon kröp intill mig och viskade mjukt:
-"Jag vill ha dig,...Hela natten, min älskade Anna"
Innan jag hann säga något mer drog hon mig till sig och kysste mig, djupt och passionerat. Genast hettade det till mellan benen och jag kysste henne tillbaka.
-"Klä av mig", sa hon lugnt, "jag vill känna dina händer över min kropp"
-"Okej", sa jag nervöst, jag darrade nästan på händerna som nu började smeka av hennes vita, djupt urringade tröja. Det kändes overkligt, men samtidigt fruktansvärt spännande. När tröjan var av hade jag full syn över hennes vackra bröst, jag tittade på henne som förtrollad och alltihop hade vid det här laget gjort mig riktigt kåt.
-"Blir du upphetsad av att se mig?" frågade hon retfullt, samtidigt som hon lekte med sitt hår.
-"Ja", svarade jag, "Väldigt mycket, du är så vacker."
-"Bra, jag vill att det ska kännas bra för dig"
"Om du bara visste hur bra det känns", tänkte jag, min mus var alldeles våt igen.
-"Ta på mig", bad hon, "gör vad du vill med mig".
Jag höll om henne och kysste hennes hals, samtidigt som jag knäppte upp hennes bh. När den var av upptäckte jag att hon själv tagit av sig sin kjol, och satt brevid mig i min säng i bara trosorna.

-"Gillar du vad du ser?", frågade hon mig, "vad tycker du om mina bröst"?
Jag tittade trånande på hennes bröst, som var något större än mina.
-"De ser underbara ut, får jag känna på dem?"
-"Åh, ja, snälla gör det", stönade hon, smek mina bröst.
I samma ögonblick var mina händer om hennes bröst, smekte, kramade. Jag kunde se att det gjorde henne upphetsad, hon verkade knappt kunna sitta still.
-"Jag vill att du smeker min mus", sa hon med riktikt kåt röst, "jag vill att du ska känna hur våt du gör mig"
Jag trevade mig fram i hennes trosor och hittade hennes mus, och utan att anstränga mig gled tre av mina fingrar in i henne, så våt som hon var.
-"Åh, ja!", stönade hon högt, "Ja! Du gör det så skönt för mig med dina fingrar!"
Hennes läten gjorde mig jätteupphetsad och jag upptäckte att min andra hand tog hand om min egen mus, som om jag inte tänkte på det själv, jag var minst lika våt som henne och att se henne njuta var det sexigaste någonsin.
-"Åh, Anna, jag kommer att komma snart, snälla sluta inte, snälla!"
Jag ökade takten med mina fingrar och rörde försiktigt hennes klitoris, hennes andhämtning blev tyngre och snabbare, och jag kände hur hon försvann in i njutningen fullständigt.
-"Ja, Jaa,

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

åh, så skönt, jaa, jag kommer!"
Min hand var helt våt av hennes safter och jag var fortfarande kåt, jag vile ha mer av henne, min vackra Elin.
-"Gjorde jag det skönt för dig?", sa jag och försökte vara lika retfull som henne.
-"Åh ja, du är helt underbar, det var längesen jag hade en så skön orgasm, men nu är det din tur att få njuta!"
Hon lade mig ner i sängen och började kyssa mig över hela kroppen, började vid halsen och fortsatte ner till magen.
-"Mmm, du luktar gott, min kära, och din mus ser riktigt härlig ut", sa hon, och innan jag hann reagera kände jag något av det skönaste jag någonsin känt, Elin började slicka min mus.
Jag var i upplösningstillstånd, att känna Elins tunga och läppar mot musen var helt otroligt, jag skakade i hela kroppen och stönade högt, orgasmen var inte långt borta. Jag hjälpte till genom att smeka mina bröst och stönade:
-"Ah, ja, j-jag kommer, så skönt du gör det för mig...ah, ah, jaa!"
Hon tryckte sitt ansikte ännu närmare mitt genomblöta underliv, och orgasmen sköt igenom min kropp, det var så skönt att jag nästan tappade andan. När det började lugna sig hade det gått flera minuter, och Elin kröp upp intill mig i sängen och höll om mig. Alltihop var helt fantastiskt, jag ville aldrig att det skulle ta slut.

Ett hektiskt ljud gick igenom mina öron och jag satte mig upp i sängen, yrvaken. Jag stängde genast av väckarklockan och såg mig omkring, jag var ensam. Det var alltså en dröm, allt det underbara jag upplevde med Elin. Men vilken dröm det var sen; en stor, blöt fläck på lakanet vittnade om att jag verkligen fått en orgasm inatt. Jag upptäckte på klockan att jag var sen till skolan, så jag drog snabbt på mig kläderna och sprang till bussen. Väl på bussen kunde jag sitta och andas ut efter språngmarschen; jag brukade för det mesta spendera bussturerna till skolan sittandes i mina tankar, men den här morgonen skulle bli annorlunda. Efter två hållplatser råkade jag kasta en blick längre fram i bussen, och där såg jag henne, Elin. Mitt hjärta började slå snabbare och jag ville så gärna att hon skulle se mig, jag tänkte på drömmen natten innan och föreställde mig allt som hände.

-"Anna!", ropade hon till mig, "hej, hur är det?"
-"Elin...Hej...Jo det är bra, lite morgontrött och så, själv?"
-"Bara bra, visst är det engelska vi har som första lektion?"
-"Ja, jo, det har vi, en och en halv timme.."
-"Så pass alltså? Men man får ju göra det bästa utav det", sa hon och log mot mig, "Jag vet att din engelska är bättre än min, har du något emot att jag sitter brevid dig på lektionen?"
Mitt hjärta hoppade till, en och en halv timme brevid henne? Jag blev inte ett dugg långsam med att svara:
-"Klart du kan", sa jag och rodnade lite, "vi är ju vänner, eller hur?"
Elin log förföriskt när hon sa:
-"Klart vi är vänner...sötnos..."
Jag kunde knappt tro det, var det verkligen sant? Satt hon där och stötte på mig? Jag såg en helt fantastisk dag framför mig, en dag med min Elin.
-"Kom nu då", sa hon när det var dags att gå av bussen, samtidigt som hon tog tag i min hand, "time for school!"
Vi hittade till klassrummet och tog varsin bänk brevid varandra, och efter ett par minuter var salen full av folk. Jag gjorde mitt bästa för att lyssna på läraren, men av någon underlig anledning var mina tankar på annat håll. Plötsligt kände jag något mot mitt lår, jag sneglade ner och upptäckte att Elin försiktigt smekte mig. Den här gången rodnade jag ordentligt och det såg hon;
-"Hoppsan", viskade hon oskyldigt, "råkade visst komma åt dig"
-"Ingen fara", fnittrade jag fram, "du är så välkommen så"
Hon log mot mig igen och vände blicken mot skolboken, samtidigt som jag nästan var i chocktillstånd, "vågar jag tolka det här som jag hoppas, vad ska jag säga till henne?" tänkte jag nervöst.

Med ens var den långa lektionen över och vi beredde oss på att ta oss till nästa, under den 15 minuter långa rasten emellen tog vi tillfället i akt och pratade lite med varandra.
-"Skönt att det är över, jag hade inte stått ut en minut till", sa Elin med en lång suck.
-"Jag håller med", svarade jag, "men sällskapet var trevligt!"
-"Mmm, verkligen... Du är en härlig tjej Anna, jag gillar dig verkligen"
-"Jag gillar dig med, jag tänker på dig mycket"
-"Verkligen? Vad tänker du då på?"
Jag blev tyst en stund, log, och rodnade ordentligt. Det blev något uppenbart vad det faktiskt var jag tänkte på (nämligen den tidigare nattens äventyr), och det syntes på Elin att hon förstod vad det handlade om.
-"Oh, you naughty girl", sa hon retsamt, med ett väldigt sexigt leende, "vad skulle du säga om jag hade liknande tankar om dig?"
Jag hade ingen aning om vad jag skulle svara, men innan jag hann försöka, blev jag avbruten av att hela korridoren blev helt mörk och tyst. Vi var inte de enda som blev förvånade, och efter ett par minuter kom dagens, ja, om inte månadens bästa nyhet; hela skolan hade drabbats av strömavbrott. Eftersom det uppenbarligen rörde sig om ett övergripande problem som skulle ta timmar att åtgärda, bedömde skolan att man skulle skicka hem samtliga elever med en gång. En efter en började de övriga som satt i korridoren försvinna ut ur byggnaden, men jag och Elin dröjde oss kvar.
-"Så", frågade hon, "har du något bättre för dig just nu?"
-"Nej", svarade jag, "inte alls. Har du något bra förslag?"
-Följ med mig hem, vi kan nog hitta på nånting.
-"Okej, visst kan vi det. Bor du långt härifrån?"
-"Nejdå, en liten promenad bara", sa hon och tog min hand, "kom!"

Alltihop kändes så overkligt, jag befann mig, efter en kort promenad i sommarsolen hemma hos flickan i mina drömmar. Jag var både nervös och upphetsad av förväntning; jag ville bara ha henne, precis som i drömmen.
-"Kom hit, sätt dig brevid mig", sa hon och nickade mot den tomma delen av sängen hon satt på, "jag bits inte...om du inte vill"
Jag var inte sen att följa henne

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

s uppmaning, jag satte mig vid henne och såg henne djupt i ögonen, hon var så vacker, min Elin.
-"Så", fortsatte hon, "du hann inte svara på min fråga tidigare"
-"Vilken tänkte du på?" sa jag med tillgjord vilsenhet. Jag visste ju exakt vart hon ville komma, och jag kände hur hela stämningen som började byggas upp i rummet, fick det att hetta till hos mig.
-"Jag är inte helt dum, vet du, jag ser nog hur du tittar på mig i skolan. Jag kan nog lista ut vad du har för slags tankar om mig, och om de liknar de tankar jag har om dig, vet vi nog båda två vart det här leder". Hon stannade upp en stund, strök mig över kinden och såg på mig:
-"Anna, jag är väldigt attraherad av dig, och jag bjöd inte hem dig bara för att sitta och prata."
Jag kände hur upphetsningen började trycka undan mina begränsningar, och jag svarade henne:
-"Jag älskar att du tänker så om mig, och du har helt rätt i att jag tänker likadant".
Vi närmade oss sakta varandra och möttes i en lång och mysig kram, hon smekte mig över ryggen och pussade min kind och jag tänkte "nej, nu är det dags för mig att ta ett steg". Jag tog ett fast tag om hennes midja och kysste henne, lika varmt och passionerat som i alla fantasier jag haft om henne, och precis som i fantasierna, kysste hon mig tillbaka. Vi sa ingenting på en bra stund, utan bara kysstes och smektes, och kläder började försvinna från våra kroppar. Rätt som det var satt vi där i sängen, i bara underkläder, och betraktade varandra.

-"Hur känns det, jag vill ju inte göra dig obekväm på något sätt", sa hon.
-"Ingenting med det här känns obekvämt, åh Elin, så vacker du är!"

Vi kröp ner under täcket och fortsatte kyssas, jag hade blivit riktigt kåt vid det här laget och våra smekningar blev mer och mer intima. När jag kände hennes hand mot mitt bröst stönade jag till, och viskade till henne:

-"Åh, snälla, jag vill så mycket mer med dig!"
-"Det ska du få, jag vill också, min Anna"

Hon satte sig upp i sängen och knäppte upp sin bh; äntligen skule jag få se hennes underbara bröst! Jag gjorde mig inte blygsam, utan smög fram till henne och började smeka brösten. Mina vita trosor var riktigt fuktiga, och jag längtade så till att hon skulle få känna på mig där.

-"Åh, gnydde hon, du är så härlig, känn på mig mer!"

Jag förstod precis vad hon menade; jag lät mina händer smeka hennes kropp längre och längre ner, samtidigt som jag fortsatte att kyssa hennes bröst. Det min hand till slut möttes av fick mig att hetta till ordentligt; hennes trosor var helt genomvåta.

-"Ja Anna, snälla smek mig, snälla smek min mus!"
-"Det ska jag", svarade jag, nu så kåt att jag nästan darrade på rösten, men först vill jag att du tar av mig mina underkläder, jag vill känna dina fingrar också.

Nästan som på befallning började hon skynda mig av mina sista klädesplagg och var sen inte blyg med att ta för sig. Vi satt mittemot varandra helt nakna, med min hand mellan hennes ben, och hennes hand mellan mina. Jag smekte långsamt hela hennes mus och hon stönade högt, jag kunde se hur kåt jag gjorde henne och det gjorde mig ännu mer upphetsad. Hon svarade mig genom att låta två fingrar långsamt glida in i min mus, samtidigt som hon började suga på mitt bröst. Det var så otroligt skönt att ha henne inuti mig, och själv var hon så våt att tre fingrar smekte henne utan problem. Hon stönade, kved och pressade sin kropp mot min, det här var inte ett dugg som i drömmen - det var så mycket bättre!

-"Elin, kom närmare mig, jag vill känna din mus mot min!"
-"Åh ja, älskling, kom till mig!"

Vi satte oss med benen om varandra, så att våra underliv kom åt att röra varandra och när jag kände hennes våta, varma röra mitt var det nära att det gick för mig på en gång. Jag gned mig mot henne, hon gned sig mot mig, vi kysstes, smektes och stönade tillsammans.

-"Anna...mmh, Anna, det kommer att gå för mig närsomhelst nu, jag vill att vi kommer tillsammans!"
-"Åh ja, ja, det är så skönt, ååh, jag vill komma med dig!"

Det var som att tiden stod still; Jag kände Elins mus bli allt våtare mot min och orgasmen började göra sig tillkänna, hon kramade om mina bröst och skrek att det går för henne. Hon kom i en kraftfull orgasm som fick hennes safter att flöda mot min redan våta mus, vilket fick mig att också nå klimax. I flera minuter stönade och kom vi så att våra safter flödade, och när jag trodde att det var över kände jag hur hon förde in tre fingrar i mig och började slicka min klitoris, vilket fick mig att komma lika kraftfullt igen.

-"Elin, åh, du är helt underbar. Jag vill att du stannar hos mig!"
-"Jag vill ingen annanstans än till dig, du är min."

Jag frös till! Vad var det hon sa? Vill hon att jag ska vara hennes? Det var som att en dröm blev sann och jag kände hur alla problem jag någonsin haft plötsligt löstes upp och försvann.

-"Vad sa du, Elin?"
-"Du är min, jag älskar dig", sa hon och kysste mig.
-"Jag älskar dig med", sa jag, samtidigt som jag fällde en tår av glädje och kärlek nedför min kind.

Vi kysstes, kramades och gjorde det skönt för varandra ett tag till innan vi somnade tillsammans. Följande morgon vaknade jag i hennes armar, av det vackraste leendet jag någonsin sett.

-"Godmorgon älskling"
-"Elin...godmorgon. Eh...allt det inatt, hände det verkligen på riktigt?"
-"Klart att det gjorde", skrattade hon till, varför frågar du?

Jag berättade om drömmen jag hade natten innan, med allt vad det innebar. Hon fnittrade till och sa att hon minsann haft liknande drömmar om mig, och att hon hade längtat efter mig i ett par veckor. Vi skrattade ihop, kramades och gjorde oss redo för en ny dag i skolan, som skulle komma att bli betydligt mer intressant från och med nu.

För nu har jag henne hos mig... Min Elin

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia