Min bästa kompis m... ( parte deux ) 

Admin | Hetero | 21.08.2019 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Sen jag skrev sist så har jag inte träffat Emma , Rebeccas mamma. Detta förändrades dock igår, lördagskväll och jag känner mig tvungen att skriva av mig igen.

Jag och Rebecca hade egentligen planerat en helkväll och vi skulle börja på en re-union klass fest från högstadiet. Jag hade verkligen sett fram emot att träffa alla gamla kompisar igen. Dessvärre fick Rebecca ett samtal från sin chef på McDonalds på lördagseftermiddagen och hon var tvungen att jobba kvälls/natt skiftet pga. sjukdom. Tyvärr har Rebecca inte den bästa relationen med sin chef så av rädsla att förlora jobbet var hon tvungen att säga ja till skiftet. Givetvis blev jag väldigt besviken och funderade istället på att ta en riktig mys kväll i soffan med hyrfilm.

Jag kan inte förneka att jag vid flertalet tillfällen tänkt på Emma och fantiserat om vad som hade hänt om Rebecca inte kommit hem när hon gjorde den kvällen. När jag smekt mig själv hemma i sängen så har tankarna på Emma och hur hon slickade min fitta fått mig att komma många gånger. Förmodligen så hade jag gjort ett besök till Emma om det inte vorde för min och Rebeccas vänskap. Hon hade aldrig förlåtit mig om hon fått reda på vad som hänt och visst kunde jag inte klandrare henne. Om jag fått veta att min mamma och Rebecca haft en sexuell relation så hade jag blivit vansinnig.

Runt 7 tiden så tog jag en snabb promenad för att handla cigg till kvällen. Eftersom jag inte hade tänkt göra så mycket denna kväll så vart jag iklädd adidas mjukisbyxor och en hoodie , huvtröja. Omedvetet eller inte så valde jag en butik i närheten av Rebeccas kvarter. Jag haffade mitt paket via Prince och började sedan promenera hemåt. Halvvägs ångrade jag mig och sneglade in till husen där Rebecca bor. Jag knackade på dörren och några sekunder senare öppnade Emma. Det verkade som även hon hade planerat en lugn kväll då hon enbart hade svarta träningsbyxor och en vit topp. Hon hade även en push up BH som verkligen lyfte fram hennes stora och fasta bröst. Jag kan erkänna att bara synen av dem gjorde mig våt.
- Nämen

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

hej , vad kul att du kommer förbi , sa Emma med ett stor leende. Hon verkade helt oberörd med tanke på vad vi hade gjort sist tillsammans.
Jag gick in i lägenheten och Emma sa åt mig att sätta mig på soffan. Hon gick och hämtade två glas rött och satte sig ganska närma mig. Vi samtalade som vanligt , såsom vi brukar så att säga och min nervositet och osäkerhet höll på att släppa helt. Emma hade färgat håret till kastanjebrunt och det klädde henne verkligen. Hon berättade också om en ny underklädsbutik inne i stan som hade ett riktigt stort och bra sortiment. Emma hade handlat ett par vita stringtrosor i siden och det visade sig att hon hade på dessa just nu.
- Känslan av siden mot min hud där nere är helt underbar, sa Emma och la handen på sitt lår.
- Vill du titta på dem ? , fortsatte hon.
Jag blev ganska ställd av frågan och funderade några sekunder. Innan jag hann svara hade Emma redan fört ner sina träningsbyxor till knäna ungefär och visade entusiastiskt sina nya trosor. Sedan reste hon sig upp och vända sig om så att jag kunde se hennes bak och hur de satt åt. Just nu var jag ordentligt våt mellan benen och jag hade ganska svårt att prata. Det var något så sexigt och erotiskt med Emma och tanken på att hon just nu stod framför mig i mer eller mindre bara string kändes underbart.
- Du måste bara känna på dem , sa Emma och tog min högerhand och förde den till framsidan av trosorna, dvs ungefär under midjan. Jag kände försiktigt och känslan av siden var mjuk och sensuell. Det var faktiskt riktigt skönt så jag förstod varför Emma vart så glad i dem.
Emma vände sig sedan om igen och jag fortsatte känna på hennes trosor och min hand var nu mer eller mindre inne emellan hennes skinkor. Jag smekte lätt hennes innerlår med min vänsterhand samtidigt som jag märkte hur Emma uppskattade det då hon slöt sina ögon halvt och slickade sig runt munnen. Nu var jag själv så pass kåt att jag tog friheten att dra ner hennes trosor halvt till och började sakta stimulera och smeka Emmas klitoris. Precis som sist så var hon så våt att det n

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ästan rann ner saft från hennes blöta , nyrakade och underbara fitta. Jag vart själv som ett litet barn på julafton och några sekunder senare tog jag ett tag om hennes röv och förde hennes emot min tunga. Sakta började jag slicka upp och ner med min tunga och min vänsterhand letade sig sedan in i hennes och jag pullade henne varsamt emedans Emma stönade allt högre. Hon drog samtidigt av sig sin topp och började smeka sin bröst. Min högerhand letade sig snart till hennes bak och sakta kittlade jag hennes röv och killade försiktigt runt hennes anal. Detta gillade Emma då hon ryckte till i hela kroppen. Min tunga letade sig djupare in i hennes fitta och jag mer eller mindre åt nu henne och det smakade så jävla bra.
Några minuter senare puttade Emma omkull mig och tog tag i min hand. Hon ledde in mig till sovrummet och la mig ner på hennes vattensäng. Sakta började hon ta av sig mina träningsbyxor samtidigt som hon smekte mina lår med sina naglar. Jag blundade och stönade lätt. För dagen hade jag på mig ett par ganska osexiga rosa trosor. Emma började sakta slicka utanför dessa och nafsade lätt på min klitoris. Sakta drog hon sedan ner dem och började på allvar slicka mig med hela tungen. Hon penetrerade sin tunga in och ut i mig och jag stönade nu ganska högt samtidigt som jag hade båda mina händer runt hennes huvud. Nu tryckte jag mer eller mindre Emmas ansike emot min blöta fitta och hon fattade vinken och slickade mer intensivt och förde upp två fingrar och pullade mig med rask takt. Bara på några sekunder kom jag 2 gånger och det rann saft ner på mina lår som Emma varsamt slickade upp.
Hon letade sig sedan upp och våra tungor möttes samtidigt som våra händer var överallt på våra kroppar. Vi låg nu där som ett älskande par och grovhånglade och smekte varandra överallt. Detta var så härligt och mysigt att vi fortsatte ett långt tag och runt 12 tiden promernade jag hem med en cigg i handen. Aldrig har jag blivit tillfredställd så som hos Emma och aldrig har någon slickat min fitta såsom hon.

Fortsättning följer...

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia