Medarbetarsamtalet 

Admin | Hetero | 15.07.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Klockan var strax efter 17 men jag var fortfarande kvar på jobbet.
Min chef, Peter, hade skickat ett mail tidigare och frågat om det var ok om vi tog mitt medarbetarsamtal efter stängning eftersom han hade så ont om tid på dagen.
Jag ville inte verka omöjlig, så jag hade svarat att det gick alldeles utmärkt.

Nu tittade jag på klockan och trummade nervöst med min penna. Jag avskyr alla dessa jäkla "medarbetarsamtal". Trots att jag sköter mitt jobb och gärna gör mer än jag måste är jag ändå orolig över att få kritik. Kanske hade mina rapporter varit undermåliga den senaste tiden? Tänk om någon av kunderna lämnat klagomål?
Eller handlade det om mitt uppträdande på teammötet tidigare idag? Jag hade väl varit lite väl avslappnad, kommit med en del sarkastiska kommentarer och skämtat lite väl uppsluppet.
Jag sneglade mot Peters stängda dörr. Hur länge måste jag vänta?

Knappt hade jag formulerat frågan i huvudet förrän dörren till hans kontor öppnades och han stod i dörren.
"Vad bra att vi kunde ta det här nu Sanna, kom in och sätt dig."

Jag gick in och slog mig ner i besöksstolen. Peter stängde dörren och gick fram till skrivbordet, slog sig ner och slängde ett öga på datorskärmen.

"Jaha Sanna, du har varit här i drygt ett år nu. Jag hoppas att du trivs?"
"Ja, jo...det gör jag" svarade jag lite undrande.

Jag kände mig alltid lite osäker i närheten av Peter. Dels var han min chef och dessutom var han riktigt snygg.

"Mm. Då antar jag att du inte vill lämna firman?" sa han frågande.
"Vad? Nej, såklart inte" svarade jag och kände hur det ilade till i magen.

"Ok. Bra. Men du förstår, idag på mötet såg jag en helt ny sida av dig. Lite uppkäftig och utmanande."

Fan.

"Alltså, förlåt, jag vet inte va...." började jag nervöst, men Peter höll upp en hand för att tysta mig.

"Det är ok, jag förstår att man måste lätta på trycket ibland, men du förstår säkert också att det här inte kan gå ostraffat förbi."

"Ja, jag...det är klart, jag gör vad som helst!" sa jag och hoppades att det inte skulle vara något allmänt förödmjukande inför hela kontoret.

Peter satt tyst. Han tittade på mig från andra sidan skrivbordet, lät blicken svepa över min kropp och lät den dröja sig kvar vid mina lår och mina bröst. Jag kände hur jag rodnade lite.
"Vad som helst..? Det låter bra" sa han sedan och gav mig ett snett leende.

Plötsligt reste han sig upp och ställde sig vid kortändan av skrivbordet.
"Kom, ställ dig här." sa han och pekade alldeles framför sig.

Jag gick med skakiga ben fram mot honom och när jag kom fram tog han ett lätt grepp om min haka, vände mitt ansikte uppåt och sa lugnt: "Jag ska bestraffa dig för din uppstudsighet, sen glömmer vi det hela, ok?"

Jag tittade upp på honom med stora ögon och nickade därefter svagt. Jag hade fjärilar i magen.

Peter vände mig om så jag stod med ansiktet fram mot kortändan på skrivbordet. Därefter kände jag en stor hand på min rygg och en annan på min högra höft. Handen på min rygg tryckte varsamt framåt samtidigt som handen på min höft drog bakåt och på så sätt fälldes jag effektivt fram över hans skrivbord.

"Sådär, spann Peter, vad tror du att söta, uppstudsiga små tjejer får för straff när dom är uppkäftiga på mina möten?"

Jag kände hur han sakta drog upp min kjol och förbannade i tysthet att det var casual friday och att jag valt en somrig jerseykjol istället för jeans den här dagen.

"Men titta...vilken perfekt liten röv" viskade han när kjolen var helt uppdragen. Där låg jag nu framåtlutad över hans skrivbord med kjolen på ryggen och gav Peter f

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ri insyn över min stringbeklädda bakdel.
Mina kinder brände och jag andades häftigt när jag hörde hur han ställde sig vid sidan om mig. Han höll kvar en hand på min rygg och när jag kände att han la en lätt hand på min ena skinka gnydde jag till, både av upphetsning och nervositet.

"Schh", sa Peter och lät sin hand cirkla lätt över mina skinkor.
Först strök han bara över skinkorna, en i taget, därefter började kan knåda dom med lite mer kraft, sen strök han lätt över dom igen.

Helt plötsligt kände jag hur han smiskade till mig över ena skinkan och jag drog häftigt efter andan. Det gjorde inte särskilt ont, sved bara till lite. Han återgick till att smeka, knåda och sedan kom en svidande smäll igen. Jag ryckte till och försökte lyfta överkroppen från skrivbordet, men hans hand på min rygg höll mig effektivt nere.

"Stilla, sa han varnande, det här är ditt straff för att du inte uppförde dig på mötet. Men du kanske hellre vill fundera på att söka en ny tjänst hos ett annat företag..?"

Jag tvekade en sekund och skakade därefter på huvudet.

"Duktig tjej", sa han och det lät som om han log.

Han började återigen bearbeta mina skinkor. Smeka, knåda, smiska. Min rumpa började kännas varm...hela JAG började bli varm. Det började pirra i mig, jag kände att jag saknade beröring på ett annat ställe. Jag kände mig fruktansvärt utelämnad och upphetsad.

"Men Sanna, viskade Peter retsamt, börjar du bli kåt?"
Han lät ett finger stryka lätt över mina trosor och jag skämdes när jag insåg att jag var så pass våt att det kändes genom tyget.

Jag svarade inte - min kropp hade redan förrått mig.

"Det är ok, kåta slynor är bäst" sa han hest och ställde sig plötsligt på knä bakom mig.
Han fattade tag om mina trosor och drog dom långsamt ner över min rumpa. När han avtäckte min rakade och våta fitta hörde jag hur han stönade till bakom mig.

"Du Sanna, det kanske blir lite belöning inbakad i den här bestraffningen, men det gör väl inget?" sa han med skrovlig röst.

Jag skakade på huvudet igen. Jag var så kåt! Att ha honom bakom mig, att han kunde se mina rödsmiskade skinkor och min våta fitta gjorde mig vansinnigt upphetsad.

Hans händer strök över mina höfter, greppade sedan tag om mina fasta skinkor och drog långsamt, långsamt ett brett drag med sin tunga, hela vägen från klitoris upp till min stjärt. Jag drog häftigt efter andan och klamrade mig fast vid skrivbordet.

Som i en dimma hörde jag Peter ställa sig upp bakom mig och lossa sitt bälte.
Jag samlade mig en smula och insåg att situationen höll på att spåra ur, så jag tog mig upp från skrivbordet och vände mig om mot Peter.

Han mötte min blick med ena ögonbrynet frågande höjt, i färd med att knäppa upp gylfen.
Så log han illmarigt mot mig.
"Så du vågar inte gå hela vägen? Det är lugnt, det kommer fler tillfällen.."

Med de orden la han en hand på min axel och tryckte bestämt ner mig på knä framför honom.
Jag stod nu i perfekt höjd och hade Peters nu oknäppta gylf precis framför ansiktet. Ivrigt sträckte jag mig upp och drog i jeansen som gled av och blottade hans boxerkallingar med ett avslöjande stånd därunder. Jag kunde se att hans ollon läckt försats och jag kände hur min fitta drog ihop sig av förväntan. Det här gillade jag...

Med tyget som barriär lät jag min mun och tunga jobba mot Peters kuk. Lät läpparna mjukt omsluta den genom tyget, lät tungan trycka lätt mot ollonet. Peter tog tag om mitt hår med vänster hand och drog mitt huvud lite bakåt.
"Blunda" viskade han.
Jag lydde och hörde hur han drog ner kallingarna, fortfarande me

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

d mitt hår i ett fast grepp.
På ren instinkt öppnade jag munnen, slickade mig om läpparna. Jag ville ha den!

Så kände jag hur han slog mig lätt över vänstra kinden med sitt hårda stånd. Automatiskt vände jag mig åt samma håll, sökte det jag ville ha.
Peter drog mig lätt i håret och höll mig på avstånd. "Fortsätt blunda" förmanade han mig när jag rörde lite frustrerat på mig.

"Gapa" befallde han lågmält.
Genast särade jag tjänstvilligt på mina läppar. Äntligen kände jag den salta smaken av försats. Han kändes stor...och underbar.
"Titta på mig" andades Peter och när jag öppnade ögonen så höll vi ögonkontakt medan han började knulla min mun med små korta stötar som efterhand blev djupare och djupare.
Jag kastade mig villigt in i leken och greppade hans kuk med ena handen och tog ett mjukt grepp om hans pung med den andra. Började suga djupare och djupare, lekte med tungan över ollonet och gick emellanåt ner till pungen som jag slickade och sög på medan jag runkade hans stenhårda kuk.

Peter visade tydligt med både rörelser och ljud att jag gjorde ett bra jobb. Han stönade betänkligt när jag tog ögonkontakt och lät kuken komma längre in i munnen. Jag slappnade av i halsen, låste blicken vid honom och pressade på tills jag hade svalt hela hans kuk. Peter stönade högt och stirrade som förhäxad på mig.
Jag drog tillbaka huvudet för att andas, därefter gjorde jag om det, igen och igen. Peter grymtade oartikulerat och la sin hand på mitt bakhuvud och höll mig kvar med kuken djupt ner i halsen tills jag hostade till och fick tårar i ögonen.
När han släppte taget tog jag ett djupt andetag och log stort mot honom medan jag fortsatte runka hans kuk.

"Fan vad skönt Sanna" stönade han.

"Jag vill att du ska komma i min mun" mumlade jag med blicken fascinerat fäst vid kuken jag runkade.

"Va? Åh din kåta lilla slyna, det blir inga problem...inga problem alls. Gapa bara så ska du få" grymtade han.
Jag ökade takten och gapade och bara några sekunder senare gav Peter till ett utdraget stön när han sprutade min mun full.

Jag svalde så fort jag kunde men några droppar hamnade på mina bröst i urringningen. Peter tog upp dropparna på sitt finger och lät mig suga ren honom.

Därefter hjälpte han mig upp och medan han knäppte sin gylf sa han med ett flin "Jamen då var vi klara med vårt medarbetaresamtal då Sanna. Jag måste säga att det känns....betryggande med en sådan engagerad medarbetare på plats."

Jag smålog och slog ner blicken och hade bara en tanke i huvudet: jag måste ta mig hem fort, jag måste få komma snart! Jag var vansinnigt kåt och hela mitt underliv bultade.

"Och förresten, sa Peter och lät som om det just hade slagit honom, det vore bra om det här bara stannade mellan oss. Jag tror inte frugan skulle uppskatta sådana här medarbetarsamtal."
Han gav mig ett snett leende och släntrade ut från sitt kontor.

Gift? Det hade jag faktiskt inte haft en aning om, men det var faktiskt hans huvudvärk. På sätt och vis var det skönt. Hur trevligt det än hade varit så ville inte jag heller att det här skulle komma ut. Ville inte att resten av kontoret skulle veta hur jag stått på knä och sugit av chefen...
När jag tänkte på det som nyss inträffat så kände jag hur min våta fitta drog ihop sig igen.

Jag rusade ut till min plats, ryckte åt mig min väska och gick snabbt mot bilen. I huvudet var jag redan hemma, i sängen....och bredvid mig låg alla mina dildosar och buttplugs, redo att tillfredsställa mig.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia