Med en blomma i Berlin 

Admin | Hetero | 16.03.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Med en liten "kom hit"-rörelse och ett leende påkallade jag hennes uppmärksamhet, och hon tog sin handväska från bardisken och gick de få metrarna bort till soffan jag satt i.

- I'm sorry for staring at your butt before, ljög jag när hon satt sig ned bredvid mig.
- It's okay. I don't like to approach the customer, I think its rude, you know?

Utifrån denna korta introduktion förstår du säkert att det här är inget traditionellt möte mellan man och kvinna. Det här ett scenario som bara kan uppstå på en plats där, vad som komma skall ske, redan är förutbestämt. Platsen är Artemis i Berlin, Europas största bordell, där jag spenderade en halvtimme med en fantastisk tysk tjej förra sommaren och som jag nu hade tänkt berätta för er om.

Efter ytterligare tio minuters trevligt samtal så hade jag fått ett tillräckligt bra intryck av henne att konversationen avslutades på följande sätt.
- So, do you want to go upstairs and pretend to be my girlfriend for thirty minutes?
- Of course I do.
En kort promenad upp för trapporna och några meters spatserande genom korridoren på ovanvåningen senare så var vi framme på rummet. Medan hon förberedde sängen med handdukar tog jag av mig min badrock och studerade henne bakifrån. Hon var ca 165 cm lång, 23 år gammal med blont hår och blå ögon. Hon hade sportig kropp, från var konversation tidigare berättade hon att hon hade spelat handboll och fotboll i sin ungdom och det märktes. Då det var en onsdag är det underklädesdag på Artemis och hon var dagen till ära klädd i en svart body. Hennes bröst var stora, silikon, men den stora storleken passade hennes lite tunga kropp. När hon var färdig med sängen vände hon sig mot mig, synade mig från topp till tå och sade.
-You have a nice body
- Needless to say, so do you , svarade jag.
Hon gick långsamt fram till mig och frågade med ett sexigt leende på läpparna
- So. boyfriend, what do you want do?

-I'd like you on your knees on the bed, knees quite far apart
Hon klev upp ungefär mitt på sängen och ställde sig på knä med rumpan mot mig och skakade den lite i sidled?
-Like this?
Jag svarade inte utan log endast och klev upp på sängen och positionerade mig bakom henne, även jag knästående men med knäna tätt ihop, de

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

passade perfekt mellan hennes knän, hennes rumpa tryckte mot mitt skrev. Jag tittade i spegeln på väggen och synen jag såg var smått sagt fantastisk.

Med konstant ögonkontakt i spegeln började jag utforska hennes kropp, axlar, överarmar, handleder över till höften och vidare uppför magen. Jag kysste hennes hals och nacke under tiden. Under hela behandlingen varvade hon leenden och låga stön av välbehag och småbet sig i underläppen då och då samtidigt som hon rörde sin rumpa lite lätt i sidled . Mina händer var nu framme vid hennes bröstparti och jag rörde mina händer över det tunna tyget som skilde hennes mjuka bröst och mina händer. Efter någon minut kunde jag inte hålla mig längre utan tog tag i bodyns överdel och drog den långsamt nedåt till hennes midja. Hennes bröst blottades och de var helt perfekta till formen. Jag gled mina händer upp över hennes sidor igen och greppade brösten med mina händer. Hennes bröstvårtor var redan styva och hon stönade lite extra när jag berörde dem med mina fingrar. Jag lät en hand leta sig ner till höften och jag tog ett lätt grepp om höften samtidigt som jag gav henne en mjuk knuff i ryggen med den andra handen. Hon förstod vinken och tog emot sig med armbågarna. Med stöd av en hand i sängen sträckte jag mig framåt och kysste henne långsamt längsmed ryggraden, från nacken ner till svanken. Jag tog tag i bodyn med båda händerna och drog den långsamt nedåt, först ned till knävecken och därefter, med hennes hjälp, helt av. Jag släppte ned den på golvet och började nu smeka och klämma på hennes skinkor med handflatorna. Hennes rumpa var fast och välformad och den fick ordentligt med uppmärksamt. Jag gled med händerna runt midjan och begav mig uppåt igen, mot hennes bröst och bröstvårtor som fick ytterligare lite massage och smek.

Are my nails okay? frågade jag och släppte hennes bröst en kort stund.
Hon tog tag i dem och undersökte dem sensuellt och stönade därefter fram ett "yes"

Min vänsterhand gled nu längs med hennes framsida och sökte sig ner mot hennes skrev. Jag kände venusberget och därefter konturen av hennes fitta. Med pek-, lång- och ringfinger smekte jag henne, först lätt och därefter successivt hårdare och hårdare. Till slu

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

t lät jag pekfingret leka längsmed skåran i några sekunder innan jag tryckte in mitt finger. Hon stönade tungt. Hon var våt. Jag lekte runt med fingret i några sekunder innan jag drog mig ur.

- I want a blowjob, as deep as you can, stönade jag fram i henne öra.

I spegeln kom svaret i form av ett leende och hon vände sig om samtidigt som jag lade mig tillrätta på rygg i sängen. Efter en snabb avtvättning med vårservett och fråga om jag ville ha den med kondom vilket jag avböjde så tog hon ett mjukt tag runt kuken, runkade den försiktigt en stund innan hon omslöt den med sina läppar. En fantastisk, rytmisk avsugning med ordentliga tag hela vägen ned till roten kombinerat med lite bollekande och nästan konstant ögonkontakt gjorde att jag kände att jag var på väg att komma redan efter två-tre minuter.

It feels amazing, I'm gonna come if you continue, I want to fuck you from behind on the side of the bed, sade jag.

Of course, svarade hon och avbröt avsugningen. Hon tog fram en kondom ur handväskan som låg vid sidan av sängen. Hon trädde erfaret på kondomen med hjälp av munnen och gjorde några sista djupa sug samtidigt som hon masserade in lite glidmedel i och runt fittan och backade sedan bak till sängänden, fortfarande på knä, och började återigen vicka förföriskt på rumpan.

Jag gick runt sängen så jag nu stod precis bakom henne, hennes fitta var i perfekt höjd för min kuk. Jag siktade in mig och höjde blicken till spegeln där våra blickar möttes samtidigt som jag pressade in min kuk i henne. Känslan var obeskrivlig och hennes ansiktsuttryck i spegeln kombinerat med stön gjorde att jag bara kunde hålla mig i en knapp minut innan orgasmen kom.

Efter hon slängt kondomen i rummets papperskorg kröp hon åter upp på sängen och la sig bredvid mig i sängen. Jag la armen om henne och vi pratade i ungefär en halvtimme om allt mellan himmel och jord. Framtidsutsikter och drömmar, vi delade skratt och till och med någon tår. Därefter lämnade vi rummet och gick ner för trapporna till värdeskåpen. Vi kindpussade, hon fick sina välförtjänta €60 trots att vi säkert gått en kvart över tiden och hon kunde krävt det dubbla, och jag fick en upplevelse för livet.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia