Lurad 

Admin | Hetero | 18.03.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jag ska dela med mig av en händelse från i höstas, en upplevelse som gav mig lika mycket njutning som skuldkänslor. Jag kan dock redan nu avslöja att mitt förhållande med min fantastiske pojkvän överlevde denna händelse även om det var tungt en period efteråt. Jag tänker inte avslöja mitt namn ifall att någon skulle känna igen mig från vår profilsida på bodycontact.se. Det var just där vi fick kontakt med mannen som lurade mig, som lurade oss.
Även om jag håller mitt namn hemligt kan jag berätta en del annat om mig själv. Jag är 39 år gammal men jag känner mig yngre och jag är också medveten om att jag ser mycket yngre ut. Detta är tack vare mycket slit på gymmet och timslånga promenader året runt. Jag är 162cm lång och min nätta slanka kropp väger endast 42kg. Jag vet… jag är en liten tjej, liten med väldigt fasta armar, ben och rumpa och en platt mage. Jag har normalstora bröst men jag är själv otroligt nöjd och stolt över hur fasta och välformade dom är. Mina oftast styva bröstvårtor har samma storlek som gelehallon, en något ljusare nyans av rosa dock jämfört med godishallonen. I trosorna trängs en helt rakad och väldigt bullig mus, min kille brukar skoja om att jag är mer utrustad än honom mellan benen, han har en snopp på runt 15 cm som han är väldigt skicklig med. Jag kan också nämna att jag är blond om någon tycker att det är viktigt att veta, kortklippt i en busig frisyr.

Sexlivet med min pojkvän är bra, det är mer än bra faktiskt, det är fantastiskt. Han älskar att ha med leksaker i sängen och att variera aktiviteterna där så jag har inget att klaga på. Han är väldigt duktig på den orala biten och väldigt skicklig med sina fingrar. Dessutom är han uthållig som få i sängen, han kan hålla på hur länge som helst. Många tjejer som läser detta kanske tänker att jag säkert önskar att han var mer välhängd men faktum är att det han har räcker gott och väl till för mig. Han har alltid tillfredställt mig och jag har aldrig fantiserat om mer välutrustade män, i alla fall inte innan händelsen i höstas…

Vi valde inte att registrera oss på bodycontact för att få fart på sexlivet. Tvärtom så skapade vi en profil för att vårt sexliv var så bra att vi kände oss säkra nog på varandra för att våga vidga vyerna lite. Men vi ville ändå börja försiktigt och känna oss för, ta det steg för steg så att säga. Vi var sugna på att prova både par och en extra tjej eller kille. Det kändes dock enklast att försöka hitta en man med tanke på hur otroligt många män det fanns på sidan. Eftersom vi ville börja försiktigt så tänkte vi hitta en man som ville slicka mig medan min kille tittade på. Om allt kändes rätt under träffen kanske det skulle få bli mer. Av den anledningen, att det skulle kunna bli mer än oralsex, hade min kille en del krav på mannen. Han skulle inte få vara alltför snygg och vältränad, ingen hunk som skulle bräda honom rent utseendemässigt. Han ville heller inte att mannen skulle få vara alltför välhängd, han uttryckte det som att han ville inte se mig njuta av något han inte skulle kunna ge mig. Jag hade full förståelse för hans åsikter där, jag skulle själv ha känt likadant och om vi sökte efter en tjej skulle nog jag vilja sätta vissa begränsningar på den tjejen vi skulle välja ut. Så vi kom överens om en maxstorlek på 16cm.
Sagt och gjort, min kille tog lite snygga och sexiga kort, (väldigt bra kort om jag får vara så kaxig och säga det själv). Vi skapade vår profilsida och satte in en annons under ”par söker kille” där vi sökte efter en man som ville slicka mig, eventuellt mer, medan min pojkvän tittade på. Svaren vällde in, jag menar verkligen att dom bara vällde in. Vi hade mer än 100 svar inom en timme så det var bara att välja och vraka. Det gick dock fort att sortera bort runt 90% av svaren då det bara var enstaka ord eller en tråkig och intetsägande mening utan fantasi och inlevelse. Det var också många extremt välutrustade män som struntat i våra fysiska krav på den vi sökte vilket irriterade min kille lite. Till slut så fastnade vi ändå för en man som bodde i närheten, han stack ut från mängden då han var väldigt trevig och välformulerad i sitt svar. Det var helt klart en man med sociala färdigheter som kunde uttrycka sig. Tyvärr var hans profil väldigt tunt ifylld och det saknades både information och bilder. Det var en profil vi aldrig skulle ha valt att skriva till själv på grund av detta men nu hade vi hans fina brev vilket gjorde oss intresserade. Vi skrev tillbaka där vi förklarade vad vi ville och vilka krav och förväntningar vi hade. Han svarade att det var inga problem och sa att han skulle kunna skicka bilder om han fick en mailadress. Det kändes bra att han var villig att verifiera sig med bilder och en stund senare hade jag några foton på min gmail som visade en man av normal kroppsbyggnad och en snopp

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

som påminde om min killes. Dock syntes inte hans ansikte men jag skulle själv inte vilja dela med mig av nakenkort där mitt ansikte syntes. Då allt kändes bra och både jag och min kille var upphetsade av tanken på att han skulle ta hand om mig bestämde vi en träff redan torsdag kväll nästa vecka då det passade oss alla tre.

Torsdag kväll, det var bara minuter kvar tills dess att han skulle komma. Dagarna innan hade varit fyllda med nervositet och lust, en sorts kåthet jag inte känt på länge. Vetskapen om att en komplett främling ska gå ner på mig för att tillfredsställa mig hade hållit mina trosor fuktiga och min kropp sugen hela dagarna under denna vecka. Jag och pojkvännen höll oss ändå från sex för att behålla denna härliga känsla i kroppen tills träffen och nu var det äntligen dags att få utlopp för allt som byggts upp inombords. Jag låg naken på sängen och väntade som överenskommet, min kille väntade på nedre våningen för att släppa in vår gäst. Jag kunde inte riktigt låta bli mig själv utan jag låg där med mina tankar och fantasier samtidigt som jag lät ett finger leka mellan mina våta blygdläppar, jag minns att jag redan då hoppades på mer än oralsex, jag ville bli påsatt! Plötsligt rycktes jag ur mina tankar då jag hör ytterdörren öppnas och några mumlande röster nerifrån. Inte långt därefter hör jag stegen från två personer på väg uppför trappan och jag känner mig plötsligt jättenervös, ska detta verkligen hända?
Min kille kommer in först och sätter sig på en stol placerad i närheten av sängens fotände. Efter honom kommer mannen, jag ser honom inte så jättebra i den skumma belysningen men han ser helt klart väldigt bra ut. Han ser också längre ut än vad jag uppfattat från korten han skickat. Han tar av sig jackan först nu och den tighta t-shirten som smiter åt runt hans välskapta kropp avslöjar grova muskulösa armar, stora bröstmuskler och en stenhård mage. Är detta verkligen samma person som på bilderna? Han tvekar inte en sekund utan så fort han lagt från sig jackan placerar han sig ovan på mig och börjar att kyssa mig, och som han kysser mig. Jag känner direkt att jag är i hans våld, han är både sensuell och självsäker i sitt agerande, hans tunga samarbetar perfekt med min samtidigt som hans händer har mina armar fastlåsta i ett stenhårt grepp. Hans stora muskulösa kropp ovanpå min får mig att känna mig ännu mindre än vad jag redan är. Han byter grepp så att bägge mina handleder är fastlåsta i hans ena hand så att han med den andra kan utforska min kropp, han smeker över mina bröst, längs min utsida och över mina lår. Situationen är så upphetsande och jag har i detta ögonblick redan helt glömt att min pojkvän finns i samma rum. När han avbryter kyssen reagerar jag först med besvikelse men känslan övergår snabbt i förväntan när jag inser att hans läppar och tunga är på väg nedåt. Han förbiser inte en cm av min kropp på vägen mot min redan nu bultande mus. Han kysser min hals, stannar till vid mina bröst och biter tag runt en bröstvårta samtidigt som han suger till kraftigt. Den plötsliga smärtan är bara något mindre än den intensiva njutningen och jag stönar till. Han fortsätter nedåt och låter sin tunga dansa långsamt förbi min navel innan han är framme och om jag trodde att jag njöt innan så är det inget mot känslan som jag upplever nu. Jag har benen uppdragna med hans grova starka händer som greppar mina smala lår, jag ligger fullständigt blottad och han tar för sig helt och hållet av mitt kön. Hans tunga är lika fantastisk här som i min mun. Han har inte bråttom och han är inte ivrig, han vet exakt vad han gör. Han nafsar och suger på min klitoris, han slickar och kysser mina läppar och han låter ibland sin starka tunga leka runt i öppningen till mitt inre. Varje gång jag är i närheten av den efterlängtade orgasmen lugnar han ner sig för att sedan börja om. På både ett retfullt och skoningslöst sätt förvägrar han mig den orgasm min kropp skriker efter. Det gör mig galen, jag borrar in mina händer i hans tjocka hår och försöker att pressa hans ansikte mot mitt sköte men han är för stark.

Efter vad som känns som både en sekund och en evighet ställer han sig upp på knä och frågar om det är ok att vi går hela vägen. Jag hör min killes röst säga att det är ok för honom och känner mig plötsligt lite skamsen över att jag glömt bort honom så fullständigt. Främlingen ser mig i ögonen och jag bara nickar mot honom. Han tar av sig där han står på knä och från min position där jag ligger kan jag bara se honom från navel och uppåt men vilken kropp han hade. Hans magmuskler avtecknar sig tydligt under den spända huden och jag är nu säker på att detta inte är mannen på korten vi fått. Jag undrar också vad min pojkvän skulle säga om han såg samma sak som jag, skulle han avbryta det hela elle

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

r skulle han tycka att det vore pinsamt att inte fullfölja nu. Jag måste erkänna att jag kände en viss tacksamhet över att han satt där han satt och inte såg denna perfekta överkropp.
När mannen fått av sig kläderna lägger han sig över mig igen och jag känner hans hud mot min för första gången. Hans hud är lika mjuk och len som hans muskler är hårda. Han börjar att kyssa mig igen och jag känner toppen av hans kön mot mitt yttre. Han avbryter kyssen och lägger sin mun mot mitt öra och viskar följande ord som fick hela min kropp att spänna sig:
- Min kuk är 16 cm runt om, i slakt tillstånd. Nu är den 20 runt om och 24 cm lång. Jag kommer inte att köra den i botten på dig förrän du högt och tydligt ber mig att knulla dig.
”Vänta…” flämtar jag förvånat när jag plötsligt känner hur han hastigt trycker in sitt enorma ollon i mig och jag ser både blixtar och stjärnor. Min fittöppning kramar så hårt om hans kuk och han låter toppen av den sakta glida in och ut för att gång på gång pressa isär mina läppar. Jag känner hur jag ofrivilligt spänner kroppen i en båge och kämpar med andningen. Det är så skönt, jag har aldrig upplevt en liknande känsla. Jag vill ha mer, jag vill känna hans lem fylla mig fullständigt, inte bara reta min öppning. ”Mer” viskar jag till honom men han ser bara på mig med en intensiv blick och skakar på huvudet medan han fortsätter att låta sin kuk tvinga upp mitt hål gång på gång. Varje gång han drar ut den hörs ett ploppande läte och när han sedan tränger in igen kan jag inte undgå att stöna till. ”Snälla…” ber jag honom tyst så att min kille inte ska höra men han viskar bara tillbaka ”du vet vad som gäller”.
Begäret blir oundvikligen för stort till slut och plötsligt utbrister jag tydligt ”Knulla mig, oh gud snälla knulla mig!!”. Åter igen låser han fast mina armar ovanför mitt huvud med sin starka händer och så pressar han in hela sitt väldiga organ i mig i en lång kraftig stöt. Jag stönar till högt, kanske för högt för jag min kille fråga:
-”Är allt okej hjärtat?”
-”Oroa dig inte grabben” svarar mannen.
-”Hon får bara riktigt med kuk för första gången i sitt liv.”
Jag vill protestera men kan inte, jag är fullständigt hjälplös nu när han knullar mig. Jag inser också att han har helt och hållet rätt. Känslan av att vara helt och hållet fylld liknar inget annat jag upplevt tidigare. Det finns inte en vrå inom mig som inte inte är kontakt med hans grova lem och jag älskar den känslan. Ibland drar han ut den helt och jag känner det gapande hål han lämnar efter sig, en sugande känsla där nere och jag vill inget annat än att han fyller igen tomrummet igen med sin stora, tjocka kuk. Jag låser mina ben runt hans höfter och mina fingrar klöser hans rygg för att mana på honom. Jag kan höra mig själv mumla ”knulla mig, fortsätt knulla mig” mellan mina stön.
Det dröjer inte länge förrän jag kommer, och den orgasm som sköljer över mig får mig att undra över om jag egentligen haft en riktig orgasm tidigare? Det svartnar för ögonen och jag känner hela min kropp åka fram och tillbaka i sängen i takt med hans stötar. En stund senare hör jag jag även hur hans andning bli allt intensivare och jag blir om möjligt ännu kåtare när jag förstår vad som ska hända. Plötsligt känner jag hans kraftiga varma strålar slå i mitt inre och jag kan inte låta bli att skrika ut en andra orgasm.
Han drar sig ur mig och ställer sig över min mage med ett knä på var sida om min kropp. Nu först får jag se hans kuk och den är verkligen gigantisk, det är både en förtrollande och upphetsande syn där han står gränsle över mig och runkar den sakta för att krama ur dom sista dropparna som faller ner över min svettiga hud . Den är våt och kladdig av både min safter och hans säd och jag känner en viss stolthet över att ha kunnat ta emot den. Han ler mot mig och torkar av den mot mina bröst samtidigt som han säger ”Hoppas du njöt lika mycket som jag sötnos.” Han ställer sig upp för att klä på sig med sin tungt hängande jättekuk framför min näst intill chockade pojkvän som är helt stum och inte kan låta bli att stirra på det gapande hålet mellan mina ben där det rinner ut sperma.
-”Tack för lånet, det var länge sedan jag fick knulla en sådan trång fitta, det märks att hon inte varit med om mycket… förrän nu. Hon kommer aldrig att glömma denna upplevelse och hon kommer att vilja träffa mig igen. Hör av er när ni är redo.”
Sedan försvinner han och lämnar oss ensamma kvar. Jag känner mig tillfredsställd som aldrig tidigare men nu kommer också skamkänslorna. Min kille har ju suttit och både sett och lyssnat på allt. Det finns inte en chans att jag kan förneka att jag njöt av det som hänt. Jag kan heller inte förneka att jag redan nu längtar efter att bli ordentligt knullad av honom igen.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia