Konsekvenser av Tre i Hytten del 18. 

Admin | Hetero | 07.10.2019 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Konsekvenser av Tre i Hytten del 18.

Jag sneglade lite till höger där Lena satt och begrep fortfarande inte hur hon kom in i dräkten. Inte ett veck, inte en skrynkla fanns det och längre ner, precis som hon lovat, syntes det avlånga strecket på cirka tio centimeter på hennes dräkt, alldeles ovanför henne fitta och såg närmast ut som ett stort knapphål. Både ovanför och nedanför satt det som tidigare, en dragkedja.

Dessutom var hon mer sminkad än vanligt, på gränsen till anständighet skulle jag vilja påstå och på huvudet ovanför det mörkbruna håret med silverslingor, tronade en liten guldkrona. Lena såg att jag sneglade på henne och tog plötsligt min högra hand och la den precis ovanför springan vid hennes fitta.

- Känn vad din lilla hora till hustru har gjort, viskade hon hest

Jag lät långfingret leta sig in och trodde hjärtat skulle stanna när jag kände min älskade frus fitta utan trosor och helt renrakad och de såphala vecken öppnade sig för mitt trevande finger, utan några som helst problem. Lena log mot mig med glittrande ögon, men tog raskt bort min hand eftersom Jenny och Filip kom ut.

Filip och Jenny var utklädda till Tarzan och Jane. Filip hade förstås leopardmönstrade badbyxor men också någon slags leopardjacka eftersom det var en aning kyligt för årstiden. Jenny hade fixat till någon sorts kakikläder som var sönderrivna och hängde i trasor över både hennes över och underkropp. Hon hade ingen behå utan då och då skymtade man de små uppnosiga brösten medan det längre ner skymtade ett par svarta minimala trosor.

Vi tog oss in till grannstaden, glatt språkande och Filip drog ett antal historier på dialekt. Snart var vi framme och letade oss in i det område med industrilokaler där klubben fanns bakom en oansenlig grå plåtdörr. Filip drog ett medlemskort i en kortläsare intill dörren och det klickade till när låset öppnades.

Det var skumt där inne, men så småningom såg man att man befann sig i ett utrymme där folk kunde hänga av sig ytterkläder etc. En parant dam i 40 årsåldern satt vid ett litet bord en bit bort. Hon var endast iklädd en röd teddy och hon skrev någon information på en laptop som hon hade framför sig. Jenny och Filip hade anmält oss som gäster, men vi fick betala 200 kr per person för kvällens aktiviteter och om Lena och jag ville återkomma, så fick vi betala medlemsavgift. Då var inträdet gratis utom vid speciella jippon. Då ingick en hel del tilltugg samt gratis läsk o.s.v.

Från dolda högtalare hördes softad musik när vi gick in till vänster och kom in i ett stort rum med en hel del soffor och bord samt en bar där det gick att köpa drinkar och i anslutning till baren fanns ett stort bord med diverse kallskuret samt bröd och läskedrycker. Vid borden satt en del par Alla hade liksom vi, masker för ögonen och dessa masker var obligatoriska här inne vid alla träffar, men det var tillåtet att ta av maskerna i de små rummen som fanns i en korridor som syntes som en mörk öppning några meter till höger om baren.

För övrigt var alla utklädda i mer eller mindre roliga dräkter och några befann sig ute på ett litet dansgolv som fanns mitt i rummet. I detta rum, berättade Filip, var det inte tillåtet att vara naken utan det stora samlingsrummet vi befann oss i skulle vara en neutral mötesplats. Rummet var dessutom snyggt ljussatt och dekorerat med mycket gröna växter. Runt väggarna gick snygga paneler i något mörkt träslag, kanske Jacaranda och ovanför panelerna fanns röda och mörkblå tapeter.

Filip och Jenny tog med oss in i den långa korridoren och berättade att det fanns fyra mindre korridorer som korsade denna och där fanns rum i olika storlekar samt inredda på olika sätt. Det fanns djungelrum, rum som såg ut som fängelseceller, små mörka rum med divaner för två till fyra personer men också rum för kanske tio, femton personer. Ett rum var dekorerat med ett altare, medan ett annat enbart bestod av stora madrasser på golvet samt stora TV-skärmar på väggarna.

Självklart fanns också en dusch och toalettavdelning med ett stort bubbelbad och några massagebänkar samt en skapligt stor bastu. Vi gick omkring och tittade in lite här och där, men några rum var låsta och Filip berättade att det enbart var smårummen som gick att låsa inifrån. Lena var lite undrande inför ett rum med ett flertal små hål i väggen och nedanför stod små pallar.

Jenny talade om att rummet var enbart för par eller ensamma tjejer och hålen s.k. Gloryholes där killarna kunde gå in i det motstående rummet, sticka in sina anonyma kukar genom hålen och de lika anonyma tjejerna kunde stå på knä på pallen och ta kuken i munnen. Filip sa att vi skulle vänta och han gick skrattande in i rummet bredvid. Snart stack det ut en hård kuk genom ett av hålen och förhuden var tillbakadragen från det blålila ollonet.

Jenny och Lena fnittrade som två skolflickor och Lena gick fram och ställde sig på knä på pallen under och tog den hårda kuken in i munnen för en kort stund. Sedan reste hon sig upp och kuken försvann ur hålet. Filip kom strax in.

- Det var du Lena? Det kände jag.

- Nej det var Lasse, sa Jenny skrattande och Filip bara ruskade på huvudet medan de gick tillbaka till det stora samlingsrummet. De hittade en ledig soffa som de satte sig i och Filip gick till baren och beställde några drinkar. Det var verkligen blandad kompott när det gällde gästerna. Det var visserligen svårt att avgöra åldern på grund av ansiktsmaskerna, men Lasse noterade att det fanns par från kanske 25 år och uppåt 70 årsåldern.

En ung tjej hade ett snävt svart fodral på sig. Hon föreställde någon slags häxa och hon var säkert inte en dag över 25. Lasse var mäkta stolt över Lena som hade en nästan identisk kropp som den unga tjejen.

Jag, Lena, Jenny och Filip blev sittande en stund i soffan, smuttande på våra drinkar och spejande ut mot dansgolvet för att se vad folk höll på med. Än så länge var nivån inte mer upphetsande än en vanlig danskväll på något stadshotell, men allt eftersom tiden gick, så började mer och mer par att droppa in och stämningen i samlingsrummet med tillhörande dansgolv ökade kontinuerligt.

Lena och jag var uppe och dansade några låtar och det gjorde även Jenny och Filip. Jag passade på att fråga Lena vad hon tyckte och med ett lagom alkoholintag blev hon mer och mer positiv till klubben och var väldigt nyfiken på hur kvällen skulle bli. När vi satte oss igen viskade Lena.

- Kan vi inte gå in och kolla i något av de mindre rummen?

- Jo, men vi tar väl med Jenny och Filip, tyckte jag

- Gå upp och dansa med Jenny, så bjuder jag upp Filip, Lena log ett konspiratoriskt leende.

Jenny dansade inte lika bra som Lena på långa vägar, men hon var oerhört skön att hålla i. Det lilla Kakityg som dolde hennes släta hud, kan inte ha varit många kvadratdecimeter. Jag började avundas deras val av Tarzantema eftersom det börjad bli varmt i min dräkt. Jag hade dock dragit ner en hel del dragkedjor så det luftade en del.

- Du får hålla mig hårdare om du vill? Jag går inte sönder. Jennys gröna ögon tittade leende upp på mig.

Jag tog tag om hennes hårda stjärthalvor med mina händer och tryckte henne mot min erigerade kuk. Jenny gjorde inget motstånd utan gav upp en liten suck och la armarna om min nacke och vi dansade stilla utan att säga något. Innan vi började den andra dansen tittade Jenny upp på mig.

- Lasse, jag vill ha dig ikväll. Jag har längtat efter din kuk sedan förra gången, men då fick jag bara suga av dig. Nu vill jag känna den på riktigt. Gör mig inte besviken igen. Jennys gröna ögon såg alldeles simmiga ut av kåthet.

- Jo, svarade jag, men det beror på vad Lena…Jenny la ett finger över min mun och avbröt mig.

- Jag har bett Filip ta hand om Lena och jag tror inte det blir några problem.

Hennes ansikte närmade sig mitt med särade läppar och när hon slöt ögonen, så kysstes vi för första gången. Kyssas kunde hon och det var så skönt så min kuk stod som ett spett utan att någon rört den. Jenny fnissade och gnuggade sitt underliv mot den nytillkomna bufferten.

- Ska jag fixa till den? Frågade hon leende. Jag är ju läkare.

- Nej för fan, sa jag förskräckt. Vi går och sätter oss.

Vi gick tillbaka till vår soffa och nu satte sig Jenny bredvid mig och hennes hand vilade mot mitt lår. Jag tittade efter Lena på dansgolvet och såg hur de stannat upp och också kysste varandra. Filip fick böja sig ner en bra bit eftersom Lena bara är 152 cm lång.

De kom strax och satte sig bredvid oss i soffan och jag såg att Lenas ögon började bli blanka. Av alkohol eller kåthet, vad vet jag? När jag tittade på Lena igen efter en liten stund, så hajade jag till. Filips hand hade lagt sig över Lenas Fitta. Precis där den nya öppningen fanns och dessutom tyckte jag att hans hand rörde sig sakta. Lenas sa ingenting och gjorde inga ansatser för att ta bort handen, men hennes ögon sökte hela tiden mina. Jag var så fixerad vad min fru gjorde, att jag inte tänkte på att Jenny sakta smekte bulan som buktade ut mellan mina ben.

Filip var den som först bröt den långa tystnaden.

- Ska vi inte gå och kolla lite i Djungelrummet? Jag tycker det är ganska mysigt där.

Ingen sa någonting och Filip tog Lena i handen och började gå iväg. Jenny drog upp mig och så följde vi efter. Inne i Djungelrummet var det faktiskt mysigt. Det var kollosalt mycket växter. Visserligen av plast, men ändå. Fyra stora divaner fanns det, två mot varje vägg. De var klädda med något tyg som såg ut som Tigerskinn. Konstiga fågelljud hördes uppifrån taket och uppblandat

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

med ljudet av rytanden och liknande då och då.

En av divanerna var upptagen av två killar som låg och hånglade med en tjej emellan sig. Lena och Filip sjönk ner på en av divanerna medan Jenny drog iväg med mig till en annan. Belysningen var ordnad så att den fokuserade ljus på divanerna medan övriga rummet var försänkt i dunkel. Jag såg att Filip plötsligt reste på sig och drog ner sina Tarzan-shorts. Hans mörka kuk stod rätt ut som en kanon och Lena hade redan börjat smeka på den innan han hunnit lägga sig ner. Jenny trevade mellan mina ben, så jag ställde mig också upp och drog ner diverse dragkedjor och klev ur min ”dykardräkt”. Jenny tog omedelbart ett stadigt grepp om min kuk och runkade den sakta och mjukt. Vi kysstes intensivt och Jenny hade en virvlande tunga som åkte runt i min mun. Till slut reste också hon sig upp och tog av sig de minimala plagg hon hade. Sist drog hon ner den minimala svarta stringtrosan.

Jenny la sig nere vid mitt underliv och hon sög raskt in min kuk i sin mun. Själv hade jag hennes släta renrakade fitta mitt framför ögonen. Jenny hade till skillnad mot Lenas utvecklade blygdläppar, bara små och väldigt ljust rosa läppar. Hennes fitta kunde i princip ha suttit på en 10-åring.

Jag öppnade hennes lilla hål med min sträva tungspets och Jenny suckade förnöjt nere vid min kuk som hon sög snabbt och effektivt med samma virvlande tunga runt ollonet. Ett högt kvinnostön hördes och jag tittade på Lena, men det visade sig vara trion i andra divanen där en av killarna börjat knulla tjejen, som samtidigt sög kuken åt den andra killen. Jag såg bara Lenas rygg, men såg hur hennes huvud rörde sig vid Filips skrev.

Jenny savade ordentligt och jag var alldeles sjöblöt i ansiktet, men hon smakade ljuvligt och jag hade kunnat slicka henne i timmar medan jag smygtittade på min fru. Nu drog sig Jenny uppåt och vi möttes i en intensiv kyss.

- Oj vad kladdig du blev. Du slickar så underbart, men nu vill jag känna din kuk i mig, viskade hon och la sig på rygg.

Jag smekte och kysste Jennys små men fasta bröst med sina hårda härliga vårtor innan jag vältrade mig över henne och styrde in min kuk mot hennes blöta kärlekshål. Sakta trängde mitt ollon in i den plaskblöta fittan. Jenny höll armarna om min rygg suckade lyckligt när hela paketet var inne och min spermafyllda pung vilade mot hennes stjärt.

Hon var liksom Lena, väldigt trång i fittan. Kanske om möjligt mer. Jenny tittade på mig med öppna blanka ögon och mötte min kuk med härliga motstötar. Jag såg åt Lenas håll och hon låg på rygg med blicken riktad mot oss samtidigt som Filip gjorde sig redo för att tränga in genom den lilla öppningen i hennes dräkt och ge henne sin kuk den vägen. Lena formade läpparna till en puss mot mig innan hon vände sig mot Filip.

Plötsligt dök det upp ett naket par som la sig bredvid oss i vår divan. Det var gott om plats, så det vållade inga problem. Det är svårt att bedöma ålder när alla har mask, men jag uppskattade bådas ålder till under 30. Tjejen valde att ställa sig på alla fyra, medan killen trängde in i henne bakifrån.

Det började nu ånga av sex i rummet och även hos Lena och Filip hade det dykt upp ett äldre par där kvinnan ivrigt smekte Filips pung och stjärt. Mannen ställde sig på knä vid Lenas huvud och ville bli sugen, vilket Lena tydligen accepterade. Jag såg hur hans stjärt sakta rörde sig fram och tillbaka.

Jenny släppte plötsligt ena handen från min rygg och lät den leta sig fram till tjejens gungande bröst där hon stod till höger nedanför mig. Tjejen gillade tydligen detta för strax lät hon sitt huvud sänka sig mot Jennys hårda vårtor och började slicka och suga på den närmaste. Jenny började stöna ordentligt och jag kände att det var snart dags för en tömning. Dels var hennes fitta härlig och trång, dels blir jag alltid extrakåt när jag knullar någons fru eller sambo. Det är som någon extra krydda eftersom det är så förbjudet.

Jennys hälar hamrade på min stjärt och både hon och den andra tjejen utstötte flämtande stönanden och jag viskade till Jenny att jag var på gång.

Jaaa Lasse, kom och spruta mig full. Jag älskar när sperman fyller min fitta. Jag kommer samtidigt med dig.

Det lilla mörka huvud under mig övergick genast till att kyssa Jennys mun. Med raka armar skyfflade jag in min kuk hårt och skoningslöst i Filips sambos trånga fitta och stelnade till med ett vrål samtidigt som jag tittade mot Lena. Tyvärr var det en mansstjärt i vägen så jag såg inte Lenas ansikte.

Min kuk sprutade gång på gång i den härliga fittan som Jenny lyfte upp för att ta emot min säd. Jenny kom några sekunder efteråt samtidigt som hon kysstes med den mörka tjejen och hennes fitta mjölkade ut varenda droppe ur mig. Efter en stund drog jag ut min slaknande kuk ur Jennys fullsprutade fitta och sjönk ner på den sidan där inte paret fanns.

Nu började det att höras ljud både från Lenas divan och paret som var bredvid oss. Jenny låg på min arm och vi tittade båda upp på den mörka kortklippta tjejen, som nu började stöna kraftigt medan hennes kropp kastades fram gång på gång av hennes kille stötar. Jenny smekte hennes bröst som nästan var spetsiga där de hängde under hennes kropp. Med ett plågat skri så fick hon sin orgasm och hennes maskerade ansikte förvreds i njutning. Killen fortsatte en stund till innan han med ett dovt stön stelnade till och båda sakta sjönk ner mot divanen.

Från trion i den andra divanen hördes också höga stönanden när killarna sprutade i fittan och i munnen. Vid Lenas divan började det hända saker. Filip hade kommit över gränsen med Lenas trånga fitta om sin kuk och kvinnans smekande av hans pung och flämtade nu oupphörligen. Jenny viskade hest i mitt öra,

- Nu sätter Filip snart in satsen i din frus fitta och den som hon suger verkar också vara på gång?

Jag kände mig som vanligt lite svartsjuk när någon annan sprutade i Lenas fitta. Däremot undrade jag vad hon hade i huvudet? Om hon verkligen skulle svälja en helt främmande sats. Jag var tvungen att resa mig och gå fram till Lenas divan, beredd att avbryta. Jag visste att Lena blev helt annorlunda när hon drack, men att ta främmande sperma i munnen, där gick gränsen för mig.

När jag gick fram till Lena hade Filip precis sjunkit ner bredvid henne, med din halvslaka kuk tillfredsställd av min frus fitta. Den främmande killen som hade en lång och smal kuk runkade den febrilt och jag såg Lenas uppspärrade ögon som såg alldeles vilda ut, men hennes fylliga läppar var stängda. Jag förstod precis vad som skulle hända. Killens tjej som tidigare smekt Filip, kröp nu fram och tog bakifrån tag i den hängande pungen som snart skulle skicka ut sitt innehåll. Lena öppnade nu sin mun och sa hetsigt,

- Kom med din sats nu då. Spreja mitt ansikte med din varma sås.

- AAAAhhhhhh……Aaaaaahhhhh……aaaaaaa stråle på stråle av den vitfrå vätskan plaskade ner i Lenas ansikte medan killen stönade ut sin befrielse. Tjejen tog över och runkade sakta de sista dropparna ur kuken medan killen skakande sjönk ihop.

Lenas ansikte var fullsprutat med sperma. Hon hade sett mig och satte sig nu upp. Det droppade från hakan ner på övre delen av brösten och började rinna ner mot dräkten och på den svarta masken från högra ögat och tvärs över näsan låg en sträng som började rinna neråt och dessutom var hon nedsprutad på håret på vänster sida.

- Titta så din lilla slampa ser ut. Jag är alldeles fullsprutad både uppe och nere. Lena blinkade med högerögat där kommit in sperma och hon torkade bort en slatt med fingret.

Paret försvann från divanen och Lena böjde sig fram och kysste mig. Jag kände den skarpa spermalukten från henne och kände mig plötsligt som deltagare i en porrfilm, där min fru hade huvudrollen och konstigt nog gjorde hela situationen mig kåt. Lena kände på min smetiga kuk med handen medan hon viskade.

- Har Jenny fått det som hon ville ha? Har hon fått din sats i sin fitta nu?

Jag kunde bara nicka stumt. Medan Lena fortsatte.

- Jag har inte kommit ännu. Det var värdelöst att knulla med dräkten på och jag kan knappt röra benen, så kuken kommer in så snävt så det blir jättekonstigt. Jag tänker ta av mig dräkten, sedan vill jag att du slickar mig tills jag kommer.

Lena reste på sig och drog i dragkedjorna och snart hade hon dragit bort dräkten och stod helt naken i allas åsyn, endast iklädd en svart mask som var missfärgad av sperma. Hennes kropp var så vacker i den trolska belysningen. Platt mage och en vältränad och fast stjärt och de runda härliga brösten med sina mörka små vårtor. Lena lade sig ner och särade benen. Jag gled ner till hennes ångande och nyknullade fitta.

Lenas fitta var liksom Jennys helt slät, de mörkröda blygdläpparna var särade och svullna och doften av Filips utlösning smakade salt när min tunga borrade sig in i det trånga hålet på min egen fru och där nyss en annan man släppt sin spermalast för några minuter sedan.

Filip låg kvar bredvid och när jag tittade upp så såg jag att de kysstes och han smekte också hennes nu frilagda bröst. Emellertid så försvann Filip efter en stund, beroende på att Jenny och den mörka unga tjejen hade satt sig på killen. Jenny på hans kuk och tjejen över hans ansikte de kysstes där de satt vända mot varandra och jag skymtade det vitaktiga gummit som var påträtt på kuken som Jenny vällustigt lät åka ut och in i sin fitta.

Jag fortsatte att slicka Lenas mjuka veck och hon rörde oroligt på sig och cirklade sakta med stjärten medan jag bearbetade den lilla ärtan med

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

kraftiga tag. Plötsligt kom en ung och smal kille fram till sidan och runkade sin unga hårlösa men ganska väl tilltagna kuk. Lena tittade upp och log,

- Vill du bli sugen?

Killen nickade stumt.

- Du får inte komma i min mun, sa Lena och drog den unga killen till sig så att hon kom i läge. Hon tog den genast ner till roten och killen skrek till av förvåning och kåthet.

Jag tog mina tummar och drog isär Lenas fittläppar ordentligt och försökte koncentrera mig på mitt, trots att killens stönande hela tiden hördes ganska högt. Lena var förmodligen ganska upphetsad och värre blev det med en kuk i munnen. Lena började darra i benen och jag visste att hon var på rätt väg.

Jag följde hennes eget recept. Mina fingrar letade sig ner till anus och efter att ha spottat på pekfingret och långfingret ordentligt, lät jag dessa två fingrar sakta skruva sig in i hennes stjärt. Lena började gå upp i brygga och hela kroppen skakade inför det som väntade. Hon släppte killens kuk och höll för handen för munnen för att dämpa skriken som hjälplöst kom från hennes strupe och efter några sekunder sjönk hon ihop på sängen.
Jag kröp upp och la mig på hennes högra sida och hennes tårfyllda ögon glittrade emot mig inifrån masken. Killen stod på andra sidan med sin kuk och såg lite olycklig ut.

- Jag måste väl avsluta det här. Åh så skönt det var, Älskling.

Lena började åter bearbeta killens organ och jag tittade fascinerat på när hon gång på gång tog hans kuk ner till roten. Killen gnydde som en liten hundvalp och Lena som hade en viss vana, drog ut hans kuk och runkade en sju, åtta gånger och plötsligt började kuken spruta ut kaskader av sperma, som Lena styrde mot sina bröst. Hon var sprejad kors och tvärs över de härliga runda brösten som jag älskar och sperman rann åt alla håll.

Lena smekte sakta killens kuk en stund medan hans andhämtning lugnade ner sig. Hans kuk visade inga som helst tendenser till att slakna.

- Det var det skönaste jag varit med om, sa killen blygt och Lena tittade leende på mig.

- Men du verkar vara kåt fortfarande? Den står som ett spett. Konstaterade Lena förvånat

- Jag skulle vilja älska på riktigt med dig. Ja med kondom förstås, tillade han och såg ut som han ville sjunka genom jorden.

Lena tittade på mig med en frågande blick och jag nickade spänt. Killen böjde sig ner och tog upp en plastförpackning som han rev sönder. Med nervösa händer fick han på kondomen och Lena log mot honom medan hon lyfte lite och samtidigt särade sina smäckra lår.

- Vill du att jag ska göra något innan? Slicka eller så?

- Nej jag är så redo man kan vara. Kom bara och knulla mig. Lenas röst hade blivit lite grumligare nu.

Med en stöt begravde han sin gummiskyddade kuk i min frus fitta. Han gav upp en flämtning.
Lena tittade på mig och lät sin hand smeka min kind, Hon såg nöjd ut.

- Det var längesedan jag knullade med kondom, viskade hon till mig

Killen knullade på i ett långsamt tempo och jag såg att han njöt av varje sekund i Lenas trånga och mogna fitta. De hade hållit på några minuter när det kom fram en ung tjej på min sida. Hon hade ljust lockigt hår och en liten kramvänlig fyllig kropp som man kan ha innan man fyllt 25.

- Är det din fru? Frågade hon tyst och satte sig på golvet nedanför mig

- Ja, varför undrar du det?

- Det är min kille Sebastian som ligger och knullar henne. Vi hade lovat att bara knulla med varandra och så blev det så här. Hon snyftade till lite.

- Vad heter du då och var har du varit? Frågade jag.

- Amanda och vi var i ett annat rum lite längre bort och skulle ha sex och då fick Sebbe för sig att han skulle gå på toan och strax komma tillbaka och sedan kom han inte och två killar kom och började hångla med mig.

- Hur gick det då? Blev det nåt? Undrade jag.

. Jag var kåt och hade druckit lite och rätt var det var så bara låg jag där med en över mig och den andre i munnen. Amanda lät olycklig.

- Jag hoppas dom använde skydd och att du själv hade skönt?

- Ja självklart hade dom skydd och dom bytte också och tog mig två gånger var och det var faktiskt skitskönt. Trodde aldrig jag skulle gilla att bli tagen av två, men det gjorde jag. Hon tystnade lite innan hon fortsatte.

- Kan inte du knulla mig? Jag är jättekåt fortfarande och det skulle vara lagom åt Sebbe och kan han knulla din fru, så kan du knulla mig, eller hur? Jag såg genom masken, ett par naiva blå ögon som tittade uppmärksamt på mig.

Lena och Sebastian knullade på och tog ingen notis om oss utan malde på sakta och Lena verkade gilla att bli tagen så här av en ung kille.

- Jag vet inte om jag orkar få upp den, fast du är så ung och fin så det kanske går? Dessutom tog jag inte med någon kondom när jag gick hit.

- Äsch skit i kondom, kvittrade Amanda. Du verkar så mogen och ordentlig, du är faktiskt lite lik min pappa och jag tror inte du har någon sjukdom.

Amanda gled ner till min kuk och tog den i sin mun. Hon sög skönt samtidigt som hon tittade på mig och log. Man ska aldrig underskatta unga tjejer. Amanda tog kanske inte kuken långt ner i halsen, men hon slickade och sög på pungkulorna och hennes tunga vandrade ner mot mitt stjärthål och slickade runt innan hon fick tillbaks och fortsatte med kuken.

Den lilla satmaran visste precis hur hon kunde få igång en trött kuk och efter hennes besök i stjärten så var jag såld. Amanda sög en liten stund till och min kuk stod som aldrig förr. Till slut kröp hon upp och gränslade mig och styrde sakta in mitt hårda organ rakt upp i hennes genomblöta slida. Hon tittade ner på mig och log ett lyckligt leende medan låren lyfte hennes underliv upp och ner. Själv kände jag mig nästan som 25 år igen.

Lena hade givetvis uppmärksammat det hela och viskade till mig med ett leende,

-Barnarov!

- Åja, vad håller du på med själv?

- Ja jag menade oss båda, sa Lena med ett ännu större leende

Sebastian låtsades inte om sin flickvän. Han hade bara ett mål, att få släppa sin unga säd djupt inne i en mogen fitta. Visserligen med ett skyddande gummihölje emellan, men ändå. Amanda hade aldrig haft någon annan säd inne i sin unga fitta, än hennes killes. Hon hade piller för hans och sin egen skull och behövde inte tänka på några efterräkningar. Hon var fast besluten att knulla fram en främmande sats som skulle spruta mot hennes livmoder och kanske få henne att komma. Hon kände sig lite hämndlysten trots att hon blivit knullad av två stycken alla redan. Dock utan Sebastians vetskap.

Amanda knullade skönt och läste då och då av mitt ansikte för att instinktivt öka eller minska tempot i hennes rörelser. Lena hade kommit till en gräns när hon ville bli hårdare knullad.

- Håll dina händer hårt under min stjärt och så ligger du på mig och knullar mig hårt och bestämt så kommer jag snart tillsammans med dig, viskade hon till Sebastian.

Han gjorde som hon sa och lade sitt huvud på hennes andra sida. Lena smekte krävande hans stjärt och rygg och ville helt klart ha ett avslut. Amanda verkade lättad av att Sebastian försvann under henne och böjde sig ner och höll mig hårt i axlarna medan hennes fylliga unga bröst med styva vårtor hasade fram och tillbaka på min överkropp.

- Jaaa fortsätt så. Det är så skönt och din kuk är så skön i min fitta. Jag hörde att Lena var på gång och det var startsignalen till mina utlösningsmekanismer.

- Sätt in satsen i min kåtfitta. Låt det komma bara. Åh vilken härlig unghingst jag fått. Lena började mer och mer närma sig.

Amandas stjärt gick nu upp och ner i en våldsam rytm och hon gnydde och mumlade om vartannat.

- Åhhhh knulla, knulla, knulla, knulla. Kom snart och sätt satsen… Åhhhh så skönt. Amanda var helt i orgasmens vågor.

- Åhhh nu kommer jag snart. Ropade Sebastian dovt bakom Lenas huvud.

- Jaaaaa kom bara. Jag kommer när som helst nu ropade Lena med hes röst

Sebastian gav upp ett dovt morrande och hans kropp skakade i konvulsioner medan Lena stönade hejdlöst gång på gång och hennes hälar trummade på Sebastians stjärt medan hon stelnade till av kroppens kramper och hennes fitta höll Sebastians kuk i ett järngrepp medan hans unga säd pumpade och pumpade i den skyddande gummiblåsan.

Amanda däremot kände hur sperma strålarna hårt sprutade mot hennes livmoder och hon gav upp ett högt hjälplöst skrik innan hennes skakande kropp slappnade av.

När jag hörde Lena och Sebastian så öppnade sig fördämningarna och jag tog tag i Amandas stjärt och höll min kuk halvvägs in i fittan så att den skulle få plats att spruta ordentligt. Amanda såg ut som hon nästan lyfte av mina varma hårda strålar och skrek hjärtskärande medan hennes kropp skakade några gånger och sedan sjönk ner på mig.

Jag smekte Amanda ömt över håret medan hon lugnade sig efter orgasmen. Min kuk var kvar i hennes fitta, men började sakta glida ut. Jag såg Lena som också fick trösta en slutkörd kille. Amanda viskade tyst till mig,

- Det var nog det skönaste jag varit med om.Vad heter du förresten?

- Lasse heter jag. Amanda var tyst en stund sedan sa hon,

- Lasse, det var första gången jag kände något sånt här

- Hur då menar du? Frågade jag tyst

- Jag kände att jag vill ha barn med dig. När jag hörde Marie sa dessa ord så blev jag förvånad, men att höra exakt samma ord från Amanda gjorde mig fullständigt chockad.

Forts. följer

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia