Julfin i jultid 

Admin | Hetero | 05.08.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Tillbaka med några rader från mitt och min sambo Lies liv tillsammans. Vi har nu bott ihop ett par år, senaste året i ett litet hus vid kusten i Roslagen, och vardagen rullar på. Jobba, handla, fixa, laga mat, äta, diska och alla andra så kallade måsten. Vi tar oss dock alltid tid att krypa upp i soffan en stund varje kväll och Lie liksom kryper in i mig med sin värme och mjukhet. En skön känsla sprider sig som bomull. Ett lugn och en trygghet som måste vara kärlek.

I år bestämde vi att fira jul tillsammans, bara vi två. Efter en lång och skön julaftonspromenad i gråvädret utmed vattnet kurade vi ihop oss i soffan framför brasan med lite varm glögg. Ibland kan livet vara underbart. Nu är det dags att göra oss julfina, sa Lie. Jag har satt på bastun. Kom. Vi slängde av oss resterande kläder och jag fick en så skön känsla i magen när Lie gick framför mig, naken, uppför trappan till badrummet och bastun. Hennes lilla, runda och mjuka rumpa som vickade nästan framför min näsa. Var tvungen att böja mig fram och ge den en puss och låta handen följa dess mjuka kontur. Lie stannade mitt i ett steg och rös till av välbehag innan hon med ett par snabba steg försvann ifrån mig. Tvagning först skrattade hon. Det var bara att lunka med.

Bastun härliga fukt och värme omslöt kroppen och sakta men säkert öppnades alla porer. Huden blir extra mjuk och känslig i hettan. Mina nordiska gener gör att jag brukar sitta dubbelt så länge som Lie. När jag till slut öppnade dörren ut i svalkan höll jag på att svimma. Uppkrupen på toalettstolen satt Lie på det sätt som bara hon kan. Som på huk men med rumpan ända nere på locket och mot hälarna. Fötterna och benen brett isär. Ser det ibland på bilder på asiatiska, och afrikanska kvinnor. Hela hennes underbara mus och stjärt som en tavla mellan fötterna nu intvålad med raklödder. En spegel liggande nästan instucken under henne gjorde att bilden blev dubbel. I handen en rakhyvel som försiktigt putsade huden mellan låret och blygdläpparna. Jag bara stannade och beundrade henne. Måste ju bli fin, hela jag, skrattade hon och lät hyveln söka sig ner mot

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

stjärthålet. Vill inte du prova att raka dig också?

Vanligtvis brukar jag bara frisera lite och ibland putsa längden. Mitt ljusa ganska lätta hår har liksom varit en del av mig och jag har aldrig varit slätrakad. Vet inte om jag törs, sa jag. Kommer väl att skära mig både här och där så jag får tillbringa helgen stående. Dessutom är jag inte lika vig som du så jag kommer inte åt ordentligt och att raka sig i spegelbild är nästa omöjligt. Drar alltid hyveln åt fel håll. Jag kan raka dig, säger Lie med ett lurigt blänk i blicken. Ta en handduk och lägg dig på golvet. Lie vek ihop ett annat badlakan och stoppade in under min rumpa. Här låg jag på badrumsgolvet helt utlämnad, med benen brett isär och hela underkroppen liksom lyft mot min älskade Lie. I vanliga fall är vi helt ogenerade för varandra och efter ett par år har vi testat både det ena och det andra på många olika ställen. Men nu kände jag mig lite utlämnad och underlägsen. En ny känsla som ändå inte var obehaglig. Jag hade inte duschat efter bastun så den behagliga känslan av att sakta svalna kröp i kroppen.

Lie tog raklödder i händerna och börjad tvåla in mig. Noga och ordentligt i varje skrymsle hon kunde hitta. Trodde jag skulle bli dunderkåt men kände snarare en känsla av behag och avslappning. Hennes mjuka händer strök mig över låren in mot ljumsken, nederkanten av magen mot min lilla kulle, över musen och ner mot stjärten. Hon särade försiktigt på skinkorna och tvålade även in runt det bakre hålet. Så mjukt, så skönt och jag flöt ut i ett halvt sovande stadie. Bara njöt.

Försiktigt, försiktigt började hon använda rakhyveln. Kändes nästan som när Lie drar sina naglar över min hud. Raspande men ändå skönt. Ett och annat strå fastnaden så att det sved till men det gjorde bara upplevelsen ännu mer intensiv. Lie spände skinnet runt musen med ena handen medan hon hade hyveln i den andra. När hon kom till mellangården började det pirra ordentligt och jag kände hur musen började svullna och värmen spred sig. När hon närmade sig stjärten hade jag svårt att ligga still. Kände hur blodet började p

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ulsera där nere. Lite svårt att komma åt, sa Lie. Måste se till att huden är ordentligt sträckt. Hon lät ett finger glida in mellan mina blygdläppar längst med springan och tryckte lite. Gud vad skönt. Började bli ordentligt våt och svårt att ligga still. Måste jag hålla i dig, sa Lie och stack in ett finger i musen och knep åt. Höll nästan på att explodera direkt. Nu är det klart, sa hon och tog bort handen. Kände mig besviken av det hastiga avbrottet. Jag var ju nästan på väg till orgasm.

Lie tog en flaska med lotion och började smörja in mig. Mjuka, masserande handrörelser över lår, mage, ljumske och till slut min mus. Den hårlösa huden, den lite oljiga lotionen och hennes mjuka händer fick mig att njuta i fulla drag. När jag lyfte på huvudet och tittade på henne satt hon som tidigare på huk på sitt speciella sätt. Skillnaden denna gång var att hennes mus var svullen och glimmade i skåran av fukt. Lie blev också kåt av behandlingen. Kände hennes hand söka sig mot stjärten och massera mitt bakre hål samtidigt som handloven tryckte på musen. Jag bara flämtade av välbehag. När hon lät ett finger glida in där bak så exploderade jag i en underbar orgasm. Julstjärnorna bara fladdrade förbi mina ögon. Precis när jag var på väg tillbaka till verkligheten tryckte Lie med tummen på min klitta så orgasmen studsade tillbaka med full kraft. Höll nästan på att tappa andan och svimma. Låg bara på golvet och flämtade. Ligg inte där och slöa, sa Lie. Nu får du smörja in mig också.

Det blev ett långt bastubad och utmattade, somnade vi tätt tillsammans i soffan. Lite senare på kvällen fick jag en julklapp av Lie. Ett par underbara, mjuka, silkeslena trosor. Prova dem sa hon. Nu, direkt. Jag drog av mig byxor och trosor och satte på mig de nya. Det lite glatta, mjuka tyget smekte underbart på min nyrakade hud. Musen reagerade direkt och jag kände hur jag blev våt. Visst är de sköna mot nyrakad hud sa Lie och log. Då gick det upp för mig att hon planerat detta länge. Kunde inte annat än att gå fram och ge henne en varm och lång kyss. Jag älskar dig, min lilla Lie.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia