Josse och Nina i biblioteket (1) 

Admin | Hetero | 10.11.2019 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jag och Nina satt på golvet bredvid varandra i biblioteket på våran gymnasieskola. Vi var på jakt efter svar på instuderingsfrågorna till historiaprovet om några dagar. Biblioteket var dessutom en bra plats att spendera lektionstid på utan att faktiskt behöva göra så mycket. Mellan hyllorna kunde man sitta ostört och prata om andra viktiga saker. Vi satt lutade mot hyllan med böcker om medeltiden och hörde folk passera på andra sidan, men det kändes som en egen liten värld.

- Jag låg med Jocke igår, sa Nina med ett litet leende.
- Oj! Svarade jag. Hur var det?

Jag var lite avundsjuk. Jocke var en av skolans snyggaste killar, enligt oss i alla fall. Men det gjorde mig inget. Jag hade legat med Hanna i julas, skolans snyggaste tjej, så jag ledde fortfarande. Jag och Nina hade börjat i ettan, med att tävla i sexpartners. Inte kanske just i antal, men i vem personen var. Ju snyggare och mer svåråtkomlig personen var desto högre poäng fick man. Hittills hade jag klarat av Hanna efter juldagsfesten. Hon hade varit nervös men jag hade låtsas som om jag var van. Slickat henne i säkert en halvtimme innan hon vågade släppa loss och komma. Själv hade jag fått nöja mig med lite fingrande men det var hett ändå, och ett minne jag ofta onanerade till. Jag hade också haft en ganska trevlig trekant med Henrik och Ville för ett par månader sedan. Först hade dom inte velat röra varandra, bara mig. Nog för att jag njöt av en tunga i varje hål men till slut hade jag fått dom att suga av varandra i en 69:a och det var det sexigaste jag någonsin varit med. Jag kände hur det rann till i fittan bara jag tänkte på det.

- Det var okej, sa Nina. Stor kuk men inte så bra teknik. Kom inte förrän han körde in den i röven och pullade mig samtidigt.
- Berätta mer, sa jag tyst och kände hur min andhämtnin blev tyngre. Det började bli vått i trosan.
- Hm... först red jag en stund men han ville köra doggy. Jag försökte stöna och så men det var inget speciellt. Sen råkade han hamna i fel hål och jag tror han märkte att jag gillade det.... Så han började pilla lite med fingrarna tills jag fick böna och be om att han skulle stoppa in kuken istället. Så... han gjorde det och använde ena handen till att fingr

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

a mig samtidigt. Asskönt!

Utan att tänka på det hade jag börjar luta mig närmare och närmare mot Nina, tills jag andades tungt mot hennes öra. Jag hade inte legat på ett par veckor nu och det började kännas. Jag var nästan villig att pulla mig själv här och nu, men jag och Nina hade inte gjort något sådant tillsammans förut. Inte för att jag inte fantiserat om det, hon var lång och sexigt kurvig med fantastiska bröst och ett fint ansikte. Jag såg att hon gav mig en fundersam blick.

- Du som har legat med en tjej Josse... Hur är det? Känns det inte konstigt? Frågade hon till sist.
- Inte alls, svarade jag. Det är sjukt hett. Det är lättare att förstå sig på en fitta när man har en själv tror jag. Och jag älskar att se hur en tjej reagerar när man bara snuddar med tungan mot klittan... eller längre ner för den delen...
- Menar du slicka i rövhålet? Nina lät häpen.
- Ja, det menar jag, sa jag och tänkte på hur jag försiktigt hade närmat mig Hannas anus. Hon hade flämtat ett tyst nej men jag hade fortsatt att röra mig neråt och när jag träffade det tighta hålet med tungan hade hon stönat till och nästan kommit på en gång. Till sist hade jag fått in ett finger och hon kom i flera minuter.

Jag blundade vid minnet och kände kåtheten komma över mig med full kraft. Plötsligt kände jag hur Nina lutade sig närmare och flåsade mot min kind.

- Fan, jag blir kåt, sa hon.

Jag svarade med att stryka hennes lår försiktigt nedanför kjolkanten. Hon nafsade i min örsnibb och förde ner handen innanför mitt linne och bh. Snart hittade hon ena bröstvårtan och drog löst i den.

- Jag vill nog ha dig.... viskade hon. Men här?!
- Ingen ser oss, sa jag och började röra handen uppåt.

Jag hittade troskanten och kände att hon hade spetsstring på sig. Sakta rörde jag fingrarna längs kanten och ibland smekte jag utanpå springan. Fukt började tränga igenom tyget men jag ville ha henne så våt att det rann längs låren. Jag stönade tyst i hennes öra och följde trosan med pekfingret hela vägen mellan skinkorna där det var varmt och lite fuktigt. När jag passerade anus tryckte jag till lite extra och hon ryckte ofrivilligt till. Sedan förde jag tillbaka fingret mot springan och plöt

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

sligt stack jag in två fingrar innanför kanten och kände på det våta innanför. Blygdläpparna var riktigt blöta och jag smetade ut det runt, runt i cirklar. Jag nuddade klittan ett par gånger och varje gång utbrast hon en tillbakahållet stön. Det var dags att känna på insidan bestämde jag och sköt undan trosan så hela härligheten stack fram. Snabbt men ömt förde jag in först ett finger, sedan två och sedan tre. Det smaskade härligt om fingrarna och jag var själv så kåt att jag kände hur trosan var genomvåt. Jag placerade tummen på klitoris och två fingrar i fittan och började fingra. Ninas andhämtning blev tyngre och tyngre så jag fortsatte i samma stil ett tag, men det fick inte gå för snabbt för henne så jag avbröt mig en stund och började undersöka området runt anus mer. Jag fick med mig lite av hennes slem och cirkulerade med pekfingret runt hennes rövhål. Hon började rycka i hela kroppen och jag märkte att det var svårt att hålla orgasmen tillbaka. Hon var som i en egen värld och kunde inte ens koncentrera sig på min bröstvårta längre. Med munnen sög hon tag i skinnet vid mitt nyckelben för att förhindra att för mycket ljud hördes. Jag bestämde mig för att använda andra handen till att löst smeka hennes klitta med mycket fukt, samtidigt som jag började trycka på med ett finger i anus. Hennes hål vidgade sig mer och mer och snart var fingertoppen inne. Nu skakade hon i hela kroppen och jag bearbetade klitoris snabbare och snabbare. Hon andades stötvis och stönade om vartannat. Jag kom nästan av bara synen. Då kom hon. Hela kroppen ryckte okontrollerat och jag kände hur hennes anus krampade runt mitt finger. Hennes saft bara rann ur fittan och jag försökte fånga upp en del med handen. Till sist stannade hon upp och tittade på mig. Långsamt förde jag upp en hand och smakade på hennes fittsaft.

- Du är så jävla sexig, sa hon. Följ med mig hem nu så ska jag återgälda dig. Jag ska få dig att komma hundra gånger i min mun. Jag vill känna din fitta mot min fitta och jag vill knulla dig med min dildo... Nu.

Jag slickade av mina fingrar och sedan kysste jag henne djupt.

- Kom då, log jag och reste mig.


Fortsättning följer.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia