Grannsamverkan 2 

Admin | Hetero | 19.07.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

*******************************
Vi tackar för vänliga kommentarer till första delen av Grannsamverkan. Här är andra delen. Det är kanske bra att läsa del ett först för att förstå en del sammanhang...
*******************************


Det blev tisdag morgon, den där veckan i slutet av juli, den där sommaren då det tycktes som om solen strålade varje dag över min del av Sverige. Jag slog upp ögonen exakt 7.51 enligt de röda siffrorna på min väckarklocka.

Efter att ha sovit riktigt gott hela natten, vaknade jag med ett präktigt morgonstånd. För att undvika alltför akrobatiska ställningar fick jag vänta en stund innan det kunde bli morgonens besök på toaletten. Gårdagskvällens övningar tillsammans med grannfrun Kristina gjorde sig påminda genom en lätt ömhet i kuken. Jag märkte att jag faktiskt tänkte ordet ”kuken”, och det vet jag inte när jag gjorde senast. Jo, kvällen innan förstås, men inte på långa tider före det. Det var Kristina som under våra lekar velat kalla våra könsorgan vid porriga namn, som hon sa. Kanske tänkte hon att det skulle göra henne mer upphetsad, och kanske blev hon det. Kanske var det så för mig också. Jo, så var det nog, i ärlighetens namn. En härlig kväll hade det i alla fall varit.

Innan hon gick hade hon bjudit in mig till bad och sol tillsammans med henne vid stranden av en insjö jag redan glömt namnet på, men som hon gav mig en utförlig vägbeskrivning till. Inte fullt tre mil att köra, enkel resa. Jag hade skrivit ner den på papper sedan hon gått, jag kunde ju inte ta risken att minnas fel och inte hitta henne. Själv tänkte hon åka hemifrån vid niotiden, och jag fick inte åka förrän en timme efter att hon gett sig iväg. Jag skulle ta mig dit ensam i min egen bil, grannarna fick inte märka något. Om jag nu bestämde mig för att åka, alltså. Så hade hon sagt.

Jag kastade på mig en tröja och ett par shorts och gick nedför trappan till köket. Utetermometern i köksfönstret visade redan drygt tjugo grader, och det var ändå i skuggan. Jag laddade kaffebryggaren med vatten till ett ordentligt antal koppar, och gick på bara fötter ut till brevlådan och hämtade morgontidningen. Jag undvek den hårda och knastrande grusgången, tassade längs kanten av den lilla gräsmattan bredvid.

Med nybryggt kaffe i en stor mugg, tidningen under armen och endast en handduk om höfterna gick jag ut. Solen sken redan på min lilla uteplats invid ytterdörren, där jag brukade tillbringa ett par lättklädda timmar med kaffe och tidning varje morgon. Jag satte mig i en av de två solstolarna och lät handduken falla. Att sola naken var något jag börjat med just den här sommaren, och den vanan hade gett mig en djup solbränna över hela kroppen. Jag tittade ner och såg mitt kortsnaggade hår runt kuken (nu tänkte jag ”kuken” igen), min nya frisyr som Kristina ordnat till kvällen innan, medan jag förvånat och med stigande upphetsning sett på. Jag märkte att skinnet var lite ljusare under håret, men i solen skulle det snart komma att anta samma ton som resten av mig. Det såg välvårdat ut, rent av lite ungdomligt inbillade jag mig.

Jag drack några klunkar kaffe och bläddrade förstrött i tidningen. Där stod inget att hetsa upp sig för den här dagen heller. Snart inträdde den vanliga dåsigheten, och jag lade ifrån mig tidningen, fällde ner ryggstödet på solstolen och lade mig tillrätta med händerna bakom huvudet. Jag hade gott om tid på mig innan Kristina skulle åka, och sedan en extra timme på det. Jag räknade med att höra när hon gav sig iväg. Jag blundade, och snart somnade jag som vanligt till i solskenet.

Jag vaknade av att någon hostade till. Jag skuggade ögonen med handen och såg yrvaket att någon stod vid min ytterdörr och tittade rakt på mig.
– Åhå, här var det minsann nakenbad, skrattade en kvinnoröst.

Jag drog snabbt handduken över mina ädlare delar. När mina ögon vant sig vid ljuset kände jag igen henne. Det var fru Johansson, eller Anna, som jag kvällen innan hade lärt mig att hon hette. Hon som bodde i det vita huset på andra sidan gatan.
– Oj, jag somnade visst till och tappade handduken, sa jag lite generat.

Jag tittade på mitt armbandsur. Klockan var bara drygt halv nio, jag hade nog inte sovit i mer än tjugo minuter eller så.
– Ja, jag vill inte störa, sa hon. Jag är bara här för att fråga om du vill vara med och lägga en tjuga till Sven borta i nummer arton. Han fyller åttio på lördag, och jag tänkte att vi grannar skulle lägga ihop till blommor eller vad det kan bli. Vill du det?
– Ja självklart, sa jag. Jag går och hämtar pengar. Du kanske vill ha kaffe, förresten? Jag har en kanna på därinne, så det är inget besvär. Jag kan mikra ett par kanelbullar också.
– Å ja, det skulle vara gott, svarade hon.
– Jamen kom och sätt dig då, så ska jag hämta, sa jag.

Jag svepte handduken bättre om midjan och steg åt sidan för att släppa fram henne till stolen. Det är trångt på min uteplats, man får tricksa lite för att komma förbi varandra. Så gick jag in och letade fram kanelbullar i frysen och hällde över kaffet i en termoskanna. Dukade en bricka med kaffekanna och mugg medan mikron snurrade. Undrade under tiden hur länge hon hade stått och sett på min nakna kropp innan hon gav sig till känna. Lade upp de förhoppningsvis tinade bullarna på brickan. Kom i sista stund ihåg att fiska upp två tior ur burken med växelpengar.

När jag kommit ut genom ytterdörren höll jag på att tappa allt av ren förvåning. På uteplatsen satt fru Johansson, Anna alltså. Hon hade tagit av sin vita blus och sin behå och lutat sig bakåt i stolen med bar överkropp. Såg slank och vältränad ut. Och brösten! Inte överdrivet stora, men så välformade och spänstiga! Kristina hade ju sagt att Anna var i min ålder, inte har man väl sådana bröst i den åldern, nog har de väl börjat sloka lite då... tänkte jag, där jag stod som fastfrusen på trappan.
– Jag tänkte passa på att sola mig lite jag också om det går bra, nu när jag ändå har kommit till ett nudistläger, log hon. Å, det ska bli gott med kaffe.

Jag fick fart på fötterna, krånglade mig förbi henne till min stol, ställde fram brickan och hällde upp kaffe i våra muggar.
– Jag måste nästan få hälsa ordentligt, vi har väl aldrig träffats så här förut, stammade jag och sträckte fram handen. Ja, jag menar träffats överhuvudtaget, varken med eller utan kläder, menar jag, fortsatte jag och fick ta i för att låta bli att tokstirra på hennes bröst. Peter heter jag.
– Anna, angenämt, då var det kanske på tiden, med eller utan kläder, svarade hon med ett litet skratt och tog min hand.

Så åt vi av kanelbullarna, som faktiskt hade tinat rakt igenom, och drack av kaffet. Hon berättade att hon bott ensam i sitt vita hus i över fyra år, sedan hennes man gått bort i cancer, alldeles för ung. Vi konstaterade att min exfru och jag hade flyttat in strax efter, och att vi aldrig hade hunnit träffa hennes make. Hon berättade att hon arbetade på sjukhuset (som jag ju redan visste genom Kristina), och jag talade om att jag inte jobbade alls och skälen till det. Plus en del annat prat om allt möjligt, som det blir mellan två grannar som träffas för första gången över en kopp kaffe. Nåja, det var väl kanske inte så vanligt att grannar satt med nakna överkroppar vid kaffebordet första gången de sågs, inte om de var man och kvinna i alla fall. Och mina ögon sökte sig som dragna av magneter till hennes bröst. Så otroligt välformade de var för att sitta på en kvinna i den åldern. Helt solbrända var de också, samma ton som brännan på resten av överkroppen. Här satt tydligen en kvinna som redan tidigare tillbringat en del tid på nudistläger, som hon kallat min uteplats.
– Det är fusk, sa hon plötsligt, och ställde ner sin urdruckna mugg.
– Nu... hänger jag inte riktigt med, sa jag och flyttade blicken till hennes ansikte, som visade ett stort leende.
– Ja, jag märker att du gärna tittar på mina bröst, sa hon, och jag säger att det är fusk. Eller kanske ska jag säga att de är fusk, brösten alltså. Silikon. Tycker du inte att de är fina?
– Jo absolut... väldigt fina, stammade jag och kunde i stunden inte komma på något annat att säga.

Så lutade vi oss båda bakåt i våra stolar och ägnade oss åt solbad en stund. Jag kände mig alldeles förstummad. Här satt jag och pratade med den andra nästan okända och frispråkiga kvinnan på mindre än ett dygn. Och kunde inte hitta på något vettigt att säga. Jag hade aldrig sett ett par silikonbröst förut, inte i verkligheten, alltså. Och vad säger man då?
– Och nu sitter du och funderar på två saker, sa hon utan att sätta sig upp.
– Jaha, sa jag, och vilka saker skulle det vara då, menar du?
– Först gissar jag att du undrar hur länge jag har haft dem.
– Okej, ganska rätt gissat, hur länge har du haft dem, frågade jag.
– Bered dig på en lång historia då, sa hon med allvarlig röst och satte sig upp i stolen. Du förstår att när min man hade dött var jag rätt nere i många månader. Var sjukskriven länge, slarvade med maten och så. Tappade massor av kilon, blev alldeles för mager. Som tur är har jag ett par arbetskamrater som jag umgås mycket med, och de ställde upp bra för mig. Kom hem på både dagar och kvällar, till och med nätter ibland, såg till att jag fick mat i mig, satt och lät mig prata av mig och så.
– Jag förstår att du måste ha haft en svår tid, avbröt jag lite förläget. Du behöver inte alls berätta det här för mig om det är jobbigt för dig.

– Jo, men det gör inget, sa hon. Jag berättar gärna. En kväll föreslog en av dem att jag kanske borde hitta på något helt nytt, helst något riktigt galet, för att komma loss från mina tankar. Jag minns att vi satt och kastade fram en massa olika förslag, det ena värre än det andra, det var resor till Bali, tatueringar, danskurser, skaffa hund eller motorcykel eller ... ja, allt möjligt! Och ett av förslagen var att skaffa nya bröst. Jag tror att det nog var den första kvällen sedan min man dog som jag skrattade riktigt gott.

– Och som du märker blev det ingen motorcykel, fortsatte hon. Det blev de här brösten. Jag bestämde mig förstås inte där på kvällen, men tanken dök upp då och då i mitt huvud under flera veckor. Du förstår, mina egna bröst har aldrig varit något att skryta med när det gäller utseendet. Det var inte direkt ett komplex för mig, men de hade aldrig fixat några filmroller åt mig heller, om jag säger så. Till slut tänkte jag ”strunta i hur gammal du är, bara gör det, alltid retar det någon”. Så jag kollade runt hos en del kliniker i Sverige, billiga resor till kliniker i utlandet vågade jag mig inte på, och hittade en i Stockholm. Jag for dit, diskuterade länge med en kvinnlig läkare där, och bestämde mig för dom här du ser framför dig, inte så stora, men en storlek och form vi kom överens om passade till resten av kroppen. Vet du att man kan få pröva ut dem genom att se bilder av sig själv på dator där de lägger in olika former och storlekar på brösten? Vi skojade en del med det läkaren och jag, må du tro. Och för lite mer än tre år sedan jag fick dem fixade, där har du svaret på din första undring.

– Okej, sa jag efter att ha suttit tyst en stund. Nu vill jag veta vilken min andra undring var.
– Jag tror att du undrade hur mycket de kostade, och om det gjorde ont att bli opererad.
– Kanske det, svarade jag. Och vad blir svaret?
– Nästan trettiotusen, och nej, själva operationen gjorde inte ont. Men det var rätt plågsamt några veckor efteråt. Sådär, nu har du svaren på allt du funderade på! Nu solar vi en stund. Du får titta på dem under tiden om du vill, jag märker inget, avslutade hon med ett litet skratt.

Så lutade hon sig bakåt i stolen igen och blundade mot solen. Och jag tittade då och då, rätt mycket till och med, hon hade ju faktiskt gett mig sin tillåtelse. Tänk att det kan vara så oemotståndligt lockande att låta ögonen vandra över en naken kvinnokropp. Efter en minut blev jag tvungen att arrangera om min handduk. Den hade börjat avslöja mina tankar väl tydligt. Värmen steg, jag kände små droppar av svett pärla längs mitt bröst.

Så hoppade vi till båda två vid en kort signal från en bil alldeles utanför på gatan. Vi hörde hur den for förbi utan att stanna. Anna satte sig upp och såg frågande ut, men jag visste att det var Kristina som for iväg på sin badutflykt med sin lilla blå Toyota. Jag tittade på mitt armbandsur och såg att klockan var kvart över nio. Om en timme skulle jag själv ge mig iväg.

– Nu vet jag två saker till som du sitter och undrar över, sa Anna, och jag fick för mig att hon hade kastat en blick på min handduk.
– Jaha, skrattade jag, vad är det jag tänker fråga om den här gången?
– Ett, sa hon, och höll upp ett finger i luften. Du undrar om jag tycker att brösten är lika känsliga som förut.
– Eeh... jaha... ja, är dom det då, frågade jag efter någon sekunds tvekan.
– Jag har haft tur, sa hon. Det känns likadant som förut när jag tar på dem, både brösten och bröstvårtorna. Jag har läst om kvinnor som tappat känseln i delar av brösten, men det har inte jag, alltså. Det känns inte heller som om det satt bollar där i stället för bröst, de är helt som vanligt, fast större och tyngre förstås.

Innan jag hann kommentera hennes svar höll hon snabbt upp ytterligare ett finger. Hon såg mig rakt i ögonen.
– Två, sa hon. Du undrar hur det känns att smeka fuskbröst.

Som vanligt kom jag inte på någon snärtig replik utan satt där tyst. Visst hade jag av och till suttit och funderat på just detta ända sedan hon berättade att hon hade dem. Ja ännu tidigare, redan när jag såg hennes solbrända bröst från trappan när jag kom ut med kaffebrickan hade tanken att känna på dem dykt upp i mitt huvud. Min handduk kunde vid det här laget inte alls dölja att min kuk (”kuk” igen!) hunnit bli rätt blodfylld, och det måste hon förstås redan ha märkt. Och den verkade vara på väg upp ännu mer. Lite pinsamt var det för mig, jag kunde ju inte gärna börja fixa med handduken när hon såg på, tyckte jag.
– Och det tycker jag du kan ta och känna efter själv, sa hon. Det är enda sättet för dig att få veta. Känn bara, jag lovar att inte skrika på hjälp.

Mållös och efter viss tvekan vred jag mig mot henne, sträckte ut högerhanden och lade den lätt på hennes närmaste bröst. Försiktigt strök jag över den lena huden och lät handen varsamt massera bröstet. Gjorde om samma sak med det andra. Om jag säger att kuken ställde sig upp under sin handduk, så har jag nog på ett tydligt sätt beskrivit hur det kändes att känna på fuskbrösten. Jag prövade alla smekningar jag kunde komma på. Annas bröstvårtor blev hårda och pekade kaxigt uppåt. Vi andades tyngre både hon och jag.
– Jag kan svara dig en gång till på din första fråga, viskade hon, det är inget fel på hur jag känner dina smekningar, inget fel alls, det är jätteskönt, fortsätt gärna att utforska om du vill...

Jag böjde mig fram för att försöka komma åt även med andra handen, men enda resultatet av det blev att jag helt tappade min handduk. Kuken sprätte fram mot henne, alldeles hård, förhuden hade dragit sig bakom det blåröda blanka ollonet. Anna sträckte kvickt ut sin hand och grep om den. Hon drog ett par prövande lätta drag innan hon släppte sitt tag.
– Jag får tacka för uppskattningen. Härligt att märka att jag ännu kan ha sådan inverkan på främmande män, sa hon med leende.

Jag tog bort handen från hennes bröst och sjönk tillbaka i min stol. Kuken var hård så den bultade, och jag försökte utan att lyckas särskilt bra få ordning på handduken.
– Låt du handduken ligga, sa hon. Jag tycker om att se dig naken. Och du ska veta att jag faktiskt har sett hela dig förut. Du låg här och sov i all din prakt redan i lördags förmiddag när jag var här första gången för att samla in pengar. Då stod jag i flera minuter och såg på dig från trappan, som en riktig sån där tittare. Jag smög iväg utan att väcka dig den gången, tänkte att jag kanske skulle få fler tillfällen...

Så log hon mot mig, plockade upp behå och blus och tog dem på sig.
– Jag tackar för gott kaffe och trevlig samvaro. Hoppas det inte var sista gången, sa hon och reste sig upp. Jag måste dra mig hemåt, jag har lovat att ställa upp för en sjuk arbetskamrat idag fast jag har semester, måste vara på sjukhuset om trekvart. Och så får jag ju inte glömma ditt bidrag till insamlingen, det var ju därför jag kom hit, fortsatte hon och plockade upp de två tiorna från kaffebrickan.

Det krasade ordentligt i gruset när hon gick. Jag kom på mig att undra varför jag inte hade vaknat av det ljudet när hon kom,

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

varken i lördags eller idag. Hade hon smugit över gräsmattan båda gångerna? Och vad var det för stim jag hade hamnat i? På mindre än ett dygn hade två nästan främmande kvinnor hållit i min kuk, och jag hade smekt deras kroppar. Overkligt, tänkte jag och knöt handduken runt midjan, samlade ihop kaffeservisen på brickan och gick in. Kände svettdroppar rinna över hela kroppen och kände behov av en dusch. En kall skulle nog behövas.

Våt i håret och nyduschad rev jag runt i garderoberna efter ett par lämpliga shorts att ha till stranden, de skulle ju duga att bada i också. Hittade två par, men storleken var min gamla, så de satt utan att skryta onödigt löst. Tog på mig ett par ändå plus en vit pikétröja med en krokodil på. Det var något bättre passform på den. Så skyndade jag nerför trappan och laddade ännu en kaffekanna, sköljde ut termoskannan och plockade fram fler frysta kanelbullar. Gick ut i garaget och letade fram en strandmadrass och en liten solstol, brassestol tror jag den kallas, och slängde in dem i bagaget på bilen. In igen och hällde kaffet i termosen, stuvade ner den och ett par muggar tillsammans med de frysta bullarna i en blå IKEA-kasse och så ut i bilen. Klockan var bara nästan tjugo i tio, lite för tidigt kanske, men jag körde iväg i alla fall.

Vägen till stranden ledde ändå förbi köpcentret, så jag passade på att svänga in till Intersport för att skaffa nya strandshorts. Jag hade tur, det var rabatt på alla strandartiklar, så jag inhandlade snabbt utan att prova ett par mörkblå shorts och ett par svarta korta badbyxor, chansade på att storlek medium skulle räcka. Jag tog också en sväng in på ICA och köpte fyra färdiga frallor med ost och ett par flaskor kolsyrat vatten. När jag satte mig i bilen igen var klockan precis tio.

Vägbeskrivningen var bra, jag hittade utan problem fram till den lilla sjön. Sista biten var vägen inte stort mer än ett par hjulspår, men jag slapp mötande bilar. Vid vägens slut hittade jag Kristinas blåa Toyota uppkörd på en liten grässlänt, och jag trängde in min Golf bredvid. Det stod ett par bilar till i gräsbacken, det var allt. Ingen människa var inom synhåll så jag krängde av mig mina gamla shorts och drog på de svarta badbyxorna. Små och rätt trånga, var en ärlig beskrivning av dem. Utanpå dem tog jag de blåa strandshortsen. Det var lite mer lagom med plats i dem. Så plockade jag ihop mina strandsaker och vandrade iväg på en stig enligt Kristinas anvisningar. Jag gick förbi en familj med två barn som plaskade i vattnet, och en bit längre fram hade ett näckande par i trettioårsåldern försökt gömma sig bakom några buskar. Jag låtsades inte se dem och fortsatte ett hundratal meter till och hittade Kristina på en gräsplätt bakom en bergknalle en bit upp från stranden. Hon satt i en likadan solstol som min och hade en ganska sedesam mellanblå bikini med vita ränder på sig. Hon vinkade åt mig på långt håll.
– Jaså du kom, sa hon. Jag var inte riktigt säker på hur du skulle göra.
– Jag skulle inte missa detta för allt i världen, svarade jag. Härligt att se dig.
Så lastade jag av mig, satte ihop min solstol och satte mig bredvid henne.
– Jag har kaffe och nyköpta frallor med mig till frukost, sa jag. Vill du också ha?
– Gärna, men jag är så varm, jag har ju suttit här en stund, så jag skulle vilja bada först, sa hon.
– Då gör vi det, sa jag

Jag drog av mig mina blå shorts och stod där i mina små badbyxor. Hon tittade med ett litet leende på mig och reste sig upp. Så gick vi tillsammans mot vattnet. När vi satte fötterna på stranden började hon småspringa. Ett femtiotal meter ut i vattnet stack en sten upp över vattenytan som en liten ö.
– Vi simmar ikapp till stenen, ropade hon.
Så sprang hon några steg ut i vattnet, kastade sig framåt och började simma. Jag insåg snart att det inte skulle bli någon jämn tävling. Hon crawlade iväg så att vattnet forsade. Själv har jag aldrig varit bra på simning. Jag klarade simborgarmärket en gång i tiden och bestämde att det fick vara toppen på min karriär i det våta. Så jag bröstsimmade lugnt och sakta i det svala vattnet ut till stenen, där hon krupit upp långt innan jag var ens halvvägs framme.
– Jag lät dig vinna, sa jag när jag tog mig upp bredvid henne.
– Jo, säkert, skrattade hon och skakade vatten ur sitt hår.
– Jag slår dig på tillbakavägen, försökte jag. Om du ger mig lite försprång.
– Du ska få din chans, men jag vill sitta här en liten stund först, sa hon.

Hon berättade att hon varit aktiv i en simförening när hon var ung, hade slutat tävla när hon var arton, men sedan motionssimmat ett par gånger i veckan. Och det gjorde hon fortfarande tillsammans med ett par väninnor.
– Nej, nu vill jag ha frukost, sa hon när vi värmt oss i solskenet en stund. Du får börja simma, jag ropar när jag kommer.

Jag dök i och började mitt amatörmässiga bröstsim mot land. Jag tyckte jag hade hunnit riktigt långt när jag hörde hennes ”nu kommer jag” följt av ett plask. I ärlighetens namn måste jag erkänna att jag faktiskt försökte vinna, men hon var snabbt ikapp och förbi. Hon var flera meter före när vi kom fram till stranden. Skrattande gick vi mot våra stolar.
– Jag måste bara fråga varifrån du fått dina badbyxor, sa hon. Försöker du se ut som en strandraggare, eller vad förställer du?
– Just a gigolo, sa jag, och ställde mig i muskelbyggarposition med ena armen böjd uppåt. Tycker du det är likt?

Hon skrattade, och jag fick berätta hur jag hade köpt dem utan att hinna se närmare på hur de såg ut.
– Frukost! sa jag för att byta ämne, och satte mig i min solstol.
– Ska bli gott, sa Kristina.

Så hakade hon av sig bikinibehån och hängde den över solsryggen. Vattnet droppade ur hennes hår och huden var knottrig av väta. Vårtorna på de vita brösten var hårda, sådär som de blir i kallt vatten. Hon satte sig ner och såg ut att vara på väg att säga något när hennes telefon ringde. Hon flög upp och fick tag i sin badkasse och letade med viss möda fram den. Den hade hunnit ringa några gånger. Hon stirrade på den.
– Det är Bosse, sa hon. Nu måste du vara alldeles tyst.

Jag lutade mig bakåt och satt alldeles stilla. Så fick jag höra hennes sida av samtalet med hennes man, på fotbollsturnering i Halland.

”Hej Bosse... bara bra, och du då... jag är och badar... på vårt vanliga ställe... nej, jag är här själv... en barnfamilj en bit bort bara... varmt, ja, det kan du tro... har precis badat... mmm... vänta ska du få se...”

Hon höll upp sin telefon framför sig, vred huvudet i halvprofil mot den och rätade på ryggen så att brösten kom till sin fulla rätt. Fortfarande var hennes bröstvårtor styva, och huden knottrig med små vattendroppar här och där. Så tog hon bilden och satte tillbaka telefonen till örat.

”Ser du, alldeles nybadad... tack för det... nej, du skulle bara våga... gör du det så ska du få ångra dig... lova då... är ni kvar i turneringen... fredag kväll... ja det är klart... okej... ses då... hej.”

– Det var Bosse, sa hon som om jag inte visste det. Han har det bra där i Halland. Jag skickade en bild så han kan se vad jag gör. Här ska du få se.

Hon höll upp telefonen. framför mig, och jag såg en riktigt skarp och bra bild på en barbröstad Kristina med ett litet leende på läpparna. Bakgrunden visade lite av hennes solstol och gröna buskar.
– Han sa att han skulle lägga upp den på sin facebooksida, sa hon. Gör han det ska han minsann få se... men han lovade att låta bli.
– Det hade nog blivit många ”gilla” på den bilden, sa jag, jag hade gärna satt dit en tumme-upp själv om jag hade kunnat.

Så åt vi vår frukost. Kristina satt till min förtjusning fortfarande barbröstad och mumsade frallor och kanelbullar. En härlig syn, som inte blev sämre när hon ätit färdigt och satte sig tillrätta i sin solstol, sträckte armarna över huvudet och knäppte händerna bakom nacken. Jag intog samma ställning i min egen stol.
– Du borde nog smörja in dig med solkräm när du är så vit i skinnet, sa jag efter en stund.
– Du har rätt, sa hon och letade fram en brun flaska ur sin väska. Vill du hjälpa mig med ryggen?

Hon vände sin nakna rygg mot mig och jag smorde omsorgsfullt in den med solskyddsfaktor 20.
– Ska jag hjälpa dig med framsidan också, frågade jag förhoppningsfullt.
– Hör du du, sa hon, du vet hur mina bröst uppför sig när de blir smekta, det får vara någon måtta. Jag gör det nog själv.

Lite besviken fick jag se henne själv olja in bröst och mage, lår och smalben. Ingen dum show det heller, faktiskt. Det blev snart rejält trångt nere i mina gigolobadbyxor. Vände mig mot solen igen, blundade och försökte tänka på annat. Det som dök upp var bilden av halvnakna Anna på min uteplats och hur hon hållit i min kuk. Vände huvudet åt sidan och tittade på Kristina, vars kropp nu hade torkat. Mindes hur hon låtit sig sjunka ner över min hårda kuk kvällen innan. Badbyxorna var plågsamt trånga. Lyckades trots det slumra till och drömde ljuva drömmar. Vaknade av att Kristina rörde vid min arm. Hon hade lagt sig på sidan på sin strandmadrass och rest sig på ena armbågen. Jag bredde lite yrvaken ut min egen madrass bredvid henne och lade mig ner jag också.
– Undrar just vad du drömde om, sa hon med ett fniss. Du håller ju på att växa ur dina kläder.
Jag tittade ner och såg att min kuk byggt ett tält i de svarta badbyxorna. Kristina sträckte ut en hand och strök några gånger över det blanka och lite glittriga tyget i tälttaket. Jag blev helt hård på bara några sekunder. Så lossade hon retsamt sakta midjesnöret, lyfte och drog ner byxkanten en bit så att kuken kunde räta ut sig ovanför den. Hon lät fingrarna dansa över den nakna toppen.
– Du är tokig, viskade jag, någon kan ju se oss.
– Jag har också drömt, viskade hon. Och var så kåt när jag vaknade. Såg din ståkuk i badbyxorna... Jag känner mig lika busig som i går, jag vill ta i dig och säga såna där ord som fina flickor inte säger. Jag vill runka dig. Jag vill att du ska smeka min fitta... vill känna din kuk inne i mig...

Jag såg mig snabbt omkring, men kunde inte upptäcka någon i närheten. Hon drog ner byxorna över mina ben och tog av dem helt. Sedan återgick hon till att leka med handen på min hårda kuk, smekte pungen, rufsade i håret, rispade lätt med naglarna längs låren...
Jag reste mig på armbågen jag också, vände mig mot henne, sträckte mig fram och lät handen landa på hennes randiga bikinibyxa. Letade mig in under byxkanten, kände hennes mjuka, välklippta buske och lät ett par fingrar hitta springan mellan hennes lår. Hon vinklade upp ett ben så att min hand fick mera plats. Fittan var alldeles genomvåt och hon tryckte den mot min hand. Fingrarna gled lätt in en bit i henne och jag lät dem långsamt röra sig in och ut. Hon andades häftigt, jag såg hennes bröstvårtor styvna och hennes tag om kuken blev hårdare...

Då kom ett par gående längs stranden, och vi drog snabbt åt oss våra händer. Jag rullade över på mage med min nakna rumpa i vädret, lade mig så att jag kunde kika på vart de skulle ta vägen, hoppades att de fort skulle försvinna ur synhåll. Kristina vände sig på rygg och reste sig på båda armbågarna. Paret, som såg ut att vara i fyrtioårsåldern, kastade bara ett öga åt vårt håll och valde sedan en gräsplätt bara en liten bit bort och nära vattnet, fullt synliga från vår plats. Där bredde de ut liggunderlag och klädde utan att tveka av sig helt nakna, både hon och han. Tillsammans gick de ut i vattnet och simmade ut till ”vår” sten där de klättrade upp. Båda satte sig vända åt vårt håll, hon framför honom. Genast lade han armarna om henne och tog hennes lite tunga bröst i sina händer, smekte runt dem och ner över magen. Hon lutade sig bakåt mot honom och vilade sina armar på hans lår, satt som i en fåtölj medan han fortsatte smeka henne. Kristina puffade på mig med armbågen.
– Sätt dig upp, viskade hon. Detta vill du nog se.

Jag vände mig över på rygg och reste mig på armbågarna, såg paret på stenen och vad de höll på med. Min kuk hade inte lugnat sig helt utan låg halvhård lite snett upp i min högra ljumske. Jag undrade om paret på stenen kunde se den därifrån de satt. Kristinas nakna bröst lyste vita i solen, dem måste de i alla fall se, tänkte jag. Det var otroligt, vi som kvällen innan berättat för varandra om hur ogärna vi visade oss nakna satt nu utan att skämmas och visade upp våra kroppar på en allmän badstrand.

Ute på stenen fortsatte leken. Mannen hade hittat ner till kvinnans lår och lät händerna sakta vandra utefter dem. Hon särade lite på sina ben och han tog genast chansen att låta en hand vandra helt upp till hennes fitta, där den fick stanna kvar. Hans vänstra hand återvände till kvinnans bröst, han kupade handen och liksom vägde det, vi kunde se att han nöp i bröstvårtan. Kvinnan lutade sitt huvud bakåt mot hans axel och de kysstes. Lite mot min vilja kände jag att jag blev upphetsad av att se dem.
– Men vi kan väl inte bara sitta och stirra på dem så här, viskade jag.
– Jag tror faktiskt de vill att vi ska se på, sa Kristina efter ett par sekunders tystnad. Kanhända är det en extra krydda för dem.

I samma stund gled paret ner i vattnet och sida vid sida började de sakta simma mot land. Jag tog fram en vattenflaska, och vi turades om att dricka ur den. Vi satt kvar och tittade ut över vattnet. Kristina hade flyttat sig lite närmare mig och smekte mig sakta över låret.

Paret nådde land och gick helt ogenerade fram till sina liggunderlag, bara sådär femton meter bort, kanske mindre ändå. Båda tog upp handdukar och ställde sig vända mot varandra, och med sidan mot oss. Avståndet var inte längre än att vi tydligt kunde se deras helt brunbrända kroppar där vattendropparna glittrade. De byttes om att torka varandra. Så släppte hon plötsligt sin handduk och sjönk ner på knä framför honom. Vi såg henne ta om mannens kuk med sina händer och sakta massera den. Från att ha varit krympt av det kalla vattnet fick vi se den växa av hennes behandling. Och den visade sig vara stor, inte gigantisk, men avgjort större än min egen. Jag kände ett litet hugg av avund när jag såg den. Jag antar att en liknande känsla kan drabba en kvinna som ser en annan med större bröst än hon själv. I så fall borde Kristina just då ha haft samma känsla som jag. Kvinnan förde den resta kuken mot sin mun, slickade några gånger sakta upp och ner utefter hela undersidan av den, för att slutligen stanna vid ollonet, som var helt blottat. Vi kunde se hur hon lät sin tunga arbeta runt det. Så öppnade hon munnen och lät ollonet försvinna in, slöt läpparna om det och höll det kvar, medan hennes händer ägnade sig åt mannens pung och kukrot. Sakta rörde hon sitt huvud i små, små rörelser upp och ner. Mannen stod alldeles stilla med händerna i sidorna och huvudet lätt böjt bakåt.

Vi satt alldeles stilla och bevittnade andlöst vad som hände. Kristinas hand hade sökt sig till min nakna kuk som vuxit sig så stor den förmådde. Lätt, lätt lät hon sina fingrar vandra upp och ner längs skaftet. Hon andades tungt genom munnen och höll sin andra hand över sitt ena bröst. Hon rullade sakta bröstvårtan mellan tumme och pekfinger, lämnade inte scenen framför oss med blicken.

Plötsligt bytte paret framför oss ställning. Hon ställde sig på alla fyra, fortfarande med sidan mot oss. Mannen knäböjde bakom henne och styrde sin stora hårda kuk bakifrån mot hennes fitta. Vi såg hur hon svankade och rörde sina höfter för att hjälpa till när han utan brådska tryckte sig ända in. Så tog han tag i hennes höfter och började röra sig fram och tillbaka i henne. Vi såg hur hennes frihängande bröst gungade i takt med rörelserna. Varje gång han stötte in kuken gav hon till ett litet stön som tydligt hördes bort till vår plats. Tempot ökade efter hand och stönen blev högre. Vi följde som förhäxade varje rörelse.
– Vem tror du kommer först, han eller hon, viskade Kristina och fnittrade till, fortfarande med handen om min hårda kuk.
– Han, viskade jag tillbaka med ett leende, alla gånger han.
– Då håller jag på henne, sa Kristina.

Det var tydligt att paret framför oss nu var nära, rörelserna blev snabbare, hon stötte häftigt emot, de stönade i takt, hennes bröst gungade vilt, vi hörde hur det klatschade när hans kropp mötte hennes rumpa när han stötte. Så förde hon upp en hand till sin fitta och vi kunde se att hon frenetiskt bearbetade klitoris för att hjälpa fram sin orgasm. Och den kom, vi såg det på hur hennes kropp darrade och hörde det på hennes upprepade stön, hon lät nästan som en liten skällande hundvalp. På samma gång stel

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

nade mannen till med sin kuk hårt inkörd i henne, han svarade henne med ett långt lågmält ”ååååh...”, och fortsatte stöta snabbt och hårt flera gånger. Så löste de upp sina förenade kroppar och sjönk ner bredvid varandra på liggunderlagen. Den här gången vände de sig mot sjösidan. Deras föreställning var tydligen slut.
– Minsann om det inte blev oavgjort, andades jag i Kristinas öra.
– Mmm, svarade hon.

Kristina sjönk ner på sidan på sitt underlag och draperade en handduk över sig som ett täcke. Hon lyfte sig på ena armbågen och vinklade upp ena benet. Handduken bildade tält över henne. Som hon låg hade hon fortfarande utsikt över det liveshowande paret. Jag vände mig på magen, också med huvudet vänt mot paret, bort från Kristina.

Efter kanske en minut kände jag att något rörde vid mig. Jag tittade upp och såg att Kristina låg kvar i samma ställning med handduken över sig. Hon höll nu sina bikinibyxor i handen och lät dem glida längs min rygg.
– Kom hit, sa hon och såg på mig med blanka ögon. Jag är så kåt så jag håller på att spricka. Jag måste få komma nu, direkt. Smek mig till en orgasm!

Jag flyttade mig lite närmare och reste mig på armbågen. På så sätt kom jag att vända min rumpa och rygg mot det främmande paret. Jag sträckte in handen under handduken och fann Kristinas nakna och alldeles genomvåta fitta. Jag lät två fingrar glida in och placerade tummen på klitoris. Hon stönade lätt, tryckte sig mot min hand. Jag kunde nu dra fingrarna ut och in samtidigt som jag lät tummen cirkla på och runt klittan. Höll ett högt tempo och höll ett bestämt tryck.
– Åååh... åååh... jag ser... att dom... där borta... tittar på oss nu, viskstönade Kristina.

Jag stoppade reflexmässigt min rörelse i henne.
– Nej... nej... sluta inte nu... jag är nästan där... det är så skönt... fortsätt... fortsätt... kved hon ivrigt.

Så jag fortsatte min massage, hårt och snabbt. Det tog inte ens en minut innan det gick för Kristina. Hon spärrade upp ögonen, drog häftigt efter andan, stönade, försökte göra det tyst, men lyckades bara till hälften. Hennes ben som hon hållit vinklat darrade häftigt och sjönk ner, hon pressade samman benen så att jag nästan fastnade med mina fingrar i fittan. Jag höll dem kvar och rörde dem sakta i henne ända tills orgasmen ebbat ut. Det måste ha synts och hörts tydligt hela tiden vad vi sysslat med under handduken. Sakta drog jag ut min hand.

Vi låg så en stund bredvid varandra och bara andades, tysta, hon på rygg med handduken över sig, jag på sidan, helt naken.
– De har gått, sa Kristina efter en kort stund och drog av sig handduken. De skrattade och vinkade till oss när de gick förbi.

Vi ställde oss upp. Stod där i solen helt nakna, ensamma på den lilla stranden. Klockan hade hunnit bli närmare ett. Kristina rörde vid min halvhårda kuk och såg frågande på mig. Jag skakade på huvudet.
– Jag har nog fått vad jag behöver just nu, sa jag. Och det har du också när det gäller solning. Du måste ta på dig något innan du bränner upp dig.
– Vi badar en gång till, och så kör vi hem, sa hon. Det kan nog räcka för idag. Börjar bli lite hungrig också.
– Så gör vi, sa jag och sträckte mig efter mina badbyxor, gigolobyxorna.
– Vi badar utan kläder, sa Kristina med ett leende, vi är ju ensamma här. Jag tror inte jag har gjort det tillsammans med någon sedan jag var liten. Fattar inte hur det kan kännas så naturligt att göra det med dig...

Vi småsprang ut i sjön och lät oss omslutas av det fortfarande ganska svala vattnet. Jag simmade några lugna simtag, hon många och snabba, innan vi sakta gick tillbaka till stranden med vattnet pärlande på våra nakna kroppar. Och med solen glittrande i dropparna.

Vi klädde på oss, samlade ihop våra saker och gick tillsammans stigen tillbaka till parkeringsplatsen. Barnfamiljen var borta liksom det unga näckande paret. En ensam äldre kvinna hade dragit sig in i skuggan med sin solstol och en bok, annars var det folktomt. Ett stycke från våra bilar stod en liten husbil, och utanför den satt vårt liveshowpar och åt lunch, nu sedesamt påklädda i shorts och bikini. Tyska registreringsplåtar. De lyfte armarna till hälsning när vi passerade, sa något som jag inte uppfattade, antagligen något på tyska. Vi vinkade tillbaka.

Vi backade ut bilarna, Kristina fick köra först. Jag lovade att se till så att jag inte skulle komma hem samtidigt med henne. Det lilla problemet löste jag genom att även på hemvägen svänga in till sportaffären vid köpcentret. Letade upp och köpte ännu ett par svarta badbyxor, den här gången i en mer passande storlek, med tillräcklig plats för... ja, sånt som skulle behöva få plats i dem.

Eftermiddagen och den tidiga kvällen ägnade jag först åt att köra tvättmaskinen ett par gånger. Hängde tvätten på tork utomhus. Körde iväg och köpte hem en pizza som jag åt på min nu skuggiga och någotsånär svala uteplats vid entrédörren. Isvatten till. Därefter rakning och en dusch med bästa duschcrèmen. Sedan lätt klädsel, kortärmad skjorta och ett par rutiga shorts, som egentligen bara är kalsonger, med lätta och luftiga, sköna att gå i om man bara ska skrota omkring hemma. Funderade av och till på hur i hela världen jag kunnat hamna i ett par dagar så fulla av sexaktiviteter. Bara ”just like that” och ”out of the blue”, som amerikanarna säger. Herrans vägar är sannerligen outgrundliga. Men härliga. Inga klagomål på det, absolut inte.

Jag satt i köket med min kvällswhisky och min laptop och bläddrade bland kvällstidningarnas hemsidor. Dessförinnan hade jag letat fram att Anna var 54 år gammal och att Kristina snart skulle fylla 46. Funderade lite över detta och jämförde med 61, min egen ålder. Inte någon hisnande åldersskillnad, inte så stor som jag hade trott i alla fall. Dessutom hade ju Kristina trott att Anna och jag var jämnåriga, en fin komplimang, eftersom ju Anna i mina ögon till och med såg yngre ut än sina 54. Jag vände i mig den sista whiskyn i glaset och kände mig mycket tillfreds med mitt liv.

Klockan hade hunnit bli halv nio när jag hörde att det knackade på altandörrens glasruta. Jag reste mig och fick se Kristina därutanför. Jag släppte in henne och gick före ut i köket. Hon satte sig på en stol och jag ställde mig lutad mot diskbänkskanten.
– Tack för idag, sa hon. Det var en händelserik dag, minsann. Har aldrig sett någon liveshow förut, det var då en ny erfarenhet.

Jag svarade att det var nytt för mig också, och att jag hade tyckt att skådespelet varit upphetsande. Som om nu det erkännandet skulle behövts, Kristina hade ju hållit i min kuk hela tiden, så hon hade ju märkt tydligt hur det stod till med den saken.
– Det där tyska paret, sa Kristina plötsligt. Dom hade ju munsex en stund. Är det något du har gjort mycket?

Jag studsade lite av den raka frågan, men berättade efter viss tvekan att jag hade slickat min exfrus fitta några gånger, att det inte var något vi gjort särskilt ofta, och att det inte verkat som att hon upplevt det som någon större sensation. Sa också att hon inte alls varit särskilt intresserad av att ta min kuk i munnen, att vi hade prövat någon gång, men att jag trodde hon hade tyckt att det var lite... ja, äckligt, kanske var hon rädd att jag skulle komma i hennes mun. Kristina nickade och antydde att hon nog kände igen mycket av beskrivningen hemifrån. Det var traditionell, gammaldags sex som gällde för oss båda. Jag var lite förvånad, jag trodde nog att yngre par var mer för att experimentera, men Kristina hade ju sagt att hon var en blyg natur, hur mycket man nu skulle tro på det.
– Alltså, jag är ingen sån där porrsurfare, sa Kristina och fingrade på min laptop, men i förrgår råkade jag hitta en hemsida där det fanns en hel massa noveller om sex, alla möjliga sorters sex såg det ut som. Jag tog fram och läste två noveller, och... ja, de var ... jag blev visst lite varm där nere. Det var munsex i båda två... och tjejerna lät killarna spruta i munnen... och sedan svalde tjejerna sperman. Kan det vara vanligt tror du? Eller är det bara fantasier hos dem som skriver novellerna?
– Jaa, sa jag, jag har faktiskt ingen aning, har ju aldrig varit med om det, som jag sa.

”Råkade hitta”, tänkte jag och log inombords. Nä du, Kristina. Det är nog ingen som hamnar på en sådan sida av en slump.

Kristina satt tyst en stund. Scrollade planlöst Aftonbladets hemsida lite upp och ner på min laptop. Själv sa jag ingenting, väntade på att hon skulle fortsätta.
– Du, sa hon, vi kan väl nästan säga att du och jag är knullkompisar nu. Sådana som bara har sex för att det är skönt, utan att det måste leda till krav eller djupare känslor, alltså. Vi skulle kunna pröva på varandra. Träna lite... och se om det är så... häftigt?

Herregud, tänkte jag, ska detta föreställa en kvinna som är så blyg att hon knappt ens vill visa sig naken för sin man. Vad är det som har flugit i henne? Är hon i någon ”ålder” eller vad är det? Trots att jag blev helt ställd av hennes fråga kände jag att hennes förslag var eggande, faktiskt blev kuken redan lite hårdare där jag ju stod i bara kalsongerna.
– Vad i all världen är det du har tänkt ut nu, sa jag i ett försök att verka kaxig. Ska sköterskan pröva ett nytt experiment, som det i går kväll?
– Jag vill pröva tyskans metod på dig, sa hon hastigt.

Innan jag hann reagera vände hon köksstolen mot mig, satte sig ner framför mig och drog ner mina kalsongshorts till golvet.
– Skjortan, sa hon med sin sköterskeröst.

Jag knäppte upp ett par knappar och drog snabbt skjortan över huvudet, och så stod jag där naken framför henne, med ändan mot diskbänken. Hon jämkade stolen tillrätta och lade båda händerna på min kuk, som svarade direkt på beröringen. För några dagar sedan kunde jag knappt få upp den på halv stång, nu spratt den upp nästan som i unga dar, vad var det som pågick?

Precis som vi sett tyskan göra kupade hon ena handen under min rakade pung och höll med den andra runt nedre delen av kuken. Så böjde hon sig framåt och närmade sig med munnen öppen. Hon stack ut tungan och lapade sakta kukens undersida nerifrån och upp, började om nerifrån igen... och igen... bred tunga hela tiden. Jag höll andan och kände ilningar i hela underlivet. Hon såg till att hennes lite sträva tunga var ordentligt våt av saliv och fortsatte lapa, hela vägen från pungen upp till ollonet, gång efter gång. Kuken stod hård så den värkte. Hela vägen upp... och igen... och igen... Så avbröt hon sig och lyfte huvudet, såg upp på mig, fortfarande med en hand försiktigt masserande pungen och den andra runt kukroten.
– Nå, sa hon med ett retsamt leende, fungerar det?
Jag blev tvungen att svälja innan jag kunde svara.
– Det är fullständigt... fullständigt... underbart skönt, stammade jag.
– Hur var det nu tyskan gjorde sedan, sa hon dröjande.

Hon drog ut på det bara för att reta mig ytterligare, det var jag säker på. Så log hon nöjt och vände ner huvudet igen.
– Jo, så här var det nog!

Så slickade hon med spänd tungspets, halkig av saliv, runt ollonets undersida, runt, runt, fortsatte med att låta den löpa runt hela ollonets topp, bred tunga under, runt... runt... Jag höll andan och upptäckte att jag ställt mig på tå för att riktigt kunna hålla fram kuken. Så öppnade hon munnen och slöt den om hela ollonet. Tungan rörde sig mot undersidan, varmt, varmt. Hela tiden masserade hon pung och kukrot. Hon började röra huvudet försiktigt, liksom prövande upp och ner, först över ollonet, sedan längre, prövade att ta in mer och mer av kuken, gled tillbaka upp så hon nästan släppte ollonet igen, ner över kuken, lite längre den här gången... saliven gjorde kuken glatt... upp... liksom sög sig kvar hela vägen upp... ner... tungan vispade under ollonet... upp... ner... snabbare... snabbare... Jag stod alldeles stilla, kände en stark lust att göra motstötar när hon tog in mer av kuken, men vågade inte för att inte störa hennes behandling. Kände pungen dra ihop sig... jag var på väg... på väg...
– Jag... kommer... snart... stönade jag.

Det smackade till när hon drog ut kuken ur munnen. Kvickt flyttade hon upp en hand till den salivblanka delen, grep hårt och runkade snabbt med bestämda tag. Jag kom nästan genast, sprutade på golvet, fyllde hennes hand... Hon tog några långsamma, liksom tankfulla extra drag på den kladdiga kuken innan hon släppte taget. Jag upptäckte att jag fortfarande stod kvar på tårna och sjönk ner på hälarna igen, stod där med darrande ben i orgasmens efterdyningar.
– Den tyska metoden, sa hon med sköterskerösten. Vad tyckte patienten om den?
– Mycket nöjd, andades patienten tungt, mycket nöjd.

Hon tittade på sin spermakladdiga hand. Sedan såg hon upp på mig.
– Ska vi smaka? sa hon. Du först.
Hon höll upp handen mot min mun. Jag stack ut tungan och slickade försiktigt i mig lite sperma. Så förde hon handen till sin egen mun, slickade och smakade, som om hon smakade av en ny sås vid spisen. Slickade igen, smakade, svalde.
– Nå, vad tyckte du, frågade hon.
– Salt... ja salt, inte så mycket mer, sa jag.
– Tycker jag också, men det finns nog någon annan liten krydda där också. Riktigt gott, faktiskt. Vill du ha mer, frågade hon och höll upp handen.

Jag tackade nej, men hon tog ett smakprov till och smackade med läpparna.
– Fast jag tror inte jag vill ha alltihop insprutat i munnen på en gång, det kan nog bli för mycket, sa hon. Jag måste nog träna lite mer först i så fall. Det är väl som att äta ostron. Kanske man kan få lite citron till? Annars var det ett riktigt lyckat experiment, eller vad säger du?

Det glittrade okynnigt i hennes ögon. Jag svarade inte, försökte bara glittra tillbaka. Jag rev av en meter hushållspapper så hon kunde torka av sig. Behövde en bit själv också. Så satte jag mig ner bredvid henne vid köksbordet, fortfarande med lite darr i benen.
– Du talade inte sanning förut, du måste ha gjort det här många gånger förr, sa jag.
– Du får tro mig, svarade hon med allvarlig min. Jag försökte bara göra som tyskan vi såg. Och så fyllde jag på med lite egen fantasi också, gjorde så som jag trodde skulle vara skönast.
– Då är du en naturbegåvning i så fall, sa jag. Det var... obeskrivligt skönt. Säkert att det var ditt första försök?
– Det är sant, sa hon och log, kanske nöjd av berömmet.

– Jaha, sa jag efter någon sekunds tystnad, det var ena halvan det. Är det min tur att göra experiment nu? Det kanske inte blir så lätt här vid köksbänken förstås...

Hon skrattade till.
– Du får inte ta illa upp nu, sa hon. Jag är verkligen ordentligt våt mellan benen, så visst är jag kåt nog för att vilja vara med på det experimentet. Men jag tror ändå vi sparar det till en annan dag. Kanske i morgon? Förresten var jag skyldig dig en omgång, det fick ju aldrig gå för dig ute vid badet. Och det var lite otur för dig, jag tyckte du verkade vara rätt nära just när tyskarna dök upp på scenen.

Hon torkade av sina händer och ordnade till sin klädsel.
– Vi badar väl imorgon också, sa hon. Tycker vi tar samma plats, men jag kan inte åka förrän vid elva. Du kan ge dig iväg kvart över. Jag fixar något att äta, så det behöver du inte tänka på. Jag tror förresten att jag kanske kan ordna en överraskning åt dig i morgon också.
– Jag kommer gärna. Undrar om tyskarna är där i morgon också. Jag vet inte riktigt om jag vill att de ska vara det eller inte... svarade jag, och undrade samtidigt över vad överraskningen kunde tänkas bli.
– Ja, det blir spännande att se. Förresten, vet du om Bosse kan se i datorn att jag har varit inne och läst de där sexnovellerna?
– Ja, det kan han nog om han vill, men jag kan visa dig hur du sopar igen spåren. Dom finns nog kvar någonstans ändå, din bredbandsoperatör har det nog kvar, men Bosse kan inte se dom.
– Menar du att Telia kan se att jag har tittat på porrnoveller, sa hon med en förskräckt min.
– Det kan de säkert, svarade jag, men jag har väldigt svårt att tro att de är intresserade. Och vad skulle de i så fall använda den kunskapen till?

Så visade jag på min laptop hur man raderar sökhistoriken. Som tur var innehöll min historik just då nästan bara några sidor från dagstidningar. Jag tror inte hon hann se vad listan innehöll.

– Hur kommer det sig att du kan sånt här, frågade hon medan hon antecknade hur jag hade gjort.
– Ja, gissa det du, sa jag.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia