Första gången 

Admin | Hetero | 30.12.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Första gången.

Tänkte berätta om hur jag kom in i porrbranchen. En gammal kompis till mig hade hållit på ngt år med att vara så kallad påsättare.
En dag kom han förbi hos mig och frågade rent spontant om jag inte ville ha en gratis avsugning. Lite paff som jag blev svarade jag "“Inte av dig väl? "“Nä för fan, följ med så ska jag visa, du får betalt också ju.

Lite nyfiken blev man ju. Så vi hoppade in i bilen och for iväg. Väl där fick jag träffa en producent. Hon frågade om hon kunde få se mitt "paket" Lite blygt visade man ju upp vad man hade. "“Kanon! Sa hon, följ med här. Jag blev visad in på ett kontor, där fick jag se ett manus. Det var så att jag skulle föreställa vara en ga

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

tuförsäljare och att kvinnan som handlade av mig hade för lite pengar, ja resten kan ni ju räkna ut.

Min scen var på gång. Tjejen kom fram jag visade vad hon ville köpa. När affären var bestämd, så kom vi ju då till betalningen. En avsugning.
Hon började suga, och vilket proffs. Men just när det började bli riktigt skönt, så hör jag BRYT!!.

Vad nu tänkte jag, gör jag ngt fel? Nä då. De ville ha närmre bild och synligare kuk. Vi ändrade ställning och de satte kameran två dm från min kuk och tjejens ansikte.
Action!! Nu var det på gång. Hon svalde min hela längd. Jag kunnd knappt stå på mina ben. Hur skönt var inte detta. Såg min kuk fara ut och in i hennes glupska gap.

Efter ett pa

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

r minuter skriks bryt en gång till. Två andra brudar kommer fram till mig, en rakar av lite stubb runt mitt skaft, och en suger mig försiktigt för att bibehålla mitt stånd. Action. Tjejen i filmen kommer fram igen, hela längden in och huvudet går fram och tillbaka läng min kuk. Åååhh gnyr jag får nu är det inte långt borta.

Hon tar ut min kuk, runkar mig och retar ollonet med tungan, Aaahh nu kom jag i hennes ansikte på brösten och munnen. Hon slickade mig "ren" smeker min pung. Sedan klipps det av igen med BRYT.
Producenten kommer fram och tackar. Hon ger mig sitt kort, talar om för mig att hon gärna ser mig fler gånger. Plus att jag får pengar rätt i näven.

Dikk Bluball.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia