Fittslickare eftersökes 

Admin | Hetero | 05.02.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Det hela utspelade sig för några år sedan. Jag var 35 år och hade nyligen separerat från min sambo som jag varit ihop med nästan 10 år. Innan jag träffade henne hade jag haft svårt att träffa tjejer, så hon var en av de första jag hade haft sex med.

När jag nu var singel blev jag nyfiken på att testa lite allt möjligt. Ville testa yngre tjejer, äldre tjejer, flera tjejer på en gång. Kanske även träffa ett par att ha sex med. Jag började kolla kontaktannonser, och spanade även in alla tjejer jag såg på stan lite extra. Svarade även på några annonser utan någon framgång.

Jag försökte sedan sätt in egna annonser, men fick bara svar från män som ville suga av mig eller bli påsatta i röven. Jag kände mig inte värst pigg på den iden.

Efter några månader dök det så upp en annons. En kvinna i 55-årsåldern som hade några bilder där man såg att hon verkade ha en välbevarad, kurvig, kropp. Hon sökte inte sex, utan hon sökte efter någon som älskar att slicka fitta. Annonsen gällde helt enkelt att hon ville ha någon att träffa när hon kände sig kåt, och att denne person skulle behandla hennes kropp med tunga och händer, och sedan slicka henne tills hon kommer. Hon skrev att hon eventuellt kunde ge en avrunkning som belöning, men att det inte var något hon lovade, utan endast om hon var riktigt nöjd.

Jag blev stenkåt när jag läste annonsen och kollade hennes bilder. Jag har alltid gillat att slicka fitta. Det har faktiskt hänt att jag kommit bara av att slicka fitta, då jag legat på rygg med fittan på tungan.

Jag skickade ett svar och lade med några nakenbilder på mig.

Efter någon dag fick jag ett tveksamt svar, där hon skrev att hon tyckte jag var lite för ung, men att hon gillade mina bilder och min beskrivning på hur jag gillade fitta.

Jag blev både glad och besviken. Hon var inte intresserad för att jag var för ung.

Hon hade dock skickat mig några fittbilder som jag runkade till i ett par veckor efteråt.

Plötsligt en kväll fick jag ett mail. "Om du kan komma i kväll kan jag ge dig en chans att bevisa vad du kan".

Jag blev stenkåt på en gång. Pulsen gick i 190. Svarade på en gång och frågade "var ska vi ses?".

När jag skickat svaret blev jag lite velig och funderade på om jag verkligen skulle

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

våga. Är det någon som försöker lura mig?

Hon svarade snabbt och gav mig en adress. Det var ett fik inte allt för långt bort från där jag bor.

Jag tog en snabbdusch och begav mig till fiket. Väl där fick jag vänta en stund, men sen steg det in en riktig snygging. Kan det verkligen vara hon tänkte jag. Gick lite tvekande fram till henne och hälsade, och mycket riktigt var det hon. Vi pratade om vädret ett par minuter och gick sedan ut tillsammans. Det visade sig att hon bodde en bit utanför stan, men hon hade en taxi stående utanför, och vi klev in tillsammans.

När vi kom fram till henne visade det sig att hon bodde i ett rätt stort hus. Det såg riktigt pråligt ut, med pool på baksidan. Hon nämnde att hennes man gått bort för ett år sedan och att hon numera hade huset för sig själv.

Vi gick in i huset och hon vände sig om och gav mig en blöt tungkyss. Sedan tog hon min hand och ledde mig genom en korridor till ett rum med en säng, en soffa och en massagebänk. Det fanns även kedjor på en vägg, och vad som såg ut som bondageutrustning. Jag undrade vad hon egentligen brukade ha för sig här.

Hon sa åt mig att klä av mig, och jag tog av mig kläderna och la dem på soffan. När jag stog naken framför henne tittade hon länge på mig från alla håll. Kuken var stenhård och hon sa "det var ett trevligt verktyg du hade där". Hon såg ut att gilla det hon såg.

Efter en stund bad hon mig lägga mig på massagebänken. Jag lade mig på rygg på bänken. Det var en höj och sänkbar bänk som var ganska smal. Armarna fick man lägga på armstöd på sidan. Hon tryckte på en knapp och sänkte ner bänken en bit. Sedan kom hon bakifrån och satte sig ner över mitt ansikte. Jag blev chockad, då jag inte var riktigt beredd. Hon hade fortfarande kjolen på sig, så jag såg ingenting i mörkret. Men jag förstod då att hon inte hade trosor på sig. En ganska stark fittlukt slog emot mig och hon var riktigt våt när jag började slicka henne. Jag slickade så gott jag kunde, men hon gned sig allt hårdare mot mun, haka och näsa och jag hade stundvis svårt att andas. Hon verkade dock njuta, för hon stönade och blev allt blötare.

Plötsligt kom hon och efter ett tag klev hon av och satte sig intill mig.

"Du var inte så pjåkig". "Jag ser

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

att du också gillade det" säger hon och nuddar lätt vid min sprängfyllda kuk.

Hon reser sig upp och går iväg till ett skåp. Hon tar fram en vibrator. Hon sätter sig på soffan och pratar med mig medan hon sakta gnider vibratorn runt fittläpparna och klittan. Hon börjar gnida allt hårdare och efter en stund reser hon sig och går snabbt över till mig. Precis när hon ställt sig över mig skriker hon högt och jag blir dränkt. Jag tror först att hon pinkar i min mun men inser sen att hon fått en fontänorgasm! Jag har hört talas om sånt, men aldrig varit med om det själv. Jag slickar i mig hennes safter medan hon fortsätter med vibratorn på klittan. Det blir riktigt blött när hon kommer gång efter gång. Till slut säger hon, "nu har du varit duktig och förtjänar en belöning". Jag tänker "Yes! Hon ska suga av mig". Men det var inte alls vad hon tänkt, utan hon säger "Nu får du runka medan du tittar på mig". Något besviken börjar jag känna på kuken, men det behövs ändå inte mer än några få drag innan jag sprutar en stor sats över min mage och bröst.

Hon skrattar till, böjer sig fram och drar tungan över min kropp. Hon börjar så hon precis nuddar ollonet och upp mot bröstet och jag ser att hon slickat upp en rejäl dos av min sats. Hon sväljer glupskt och börjar slicka upp allt. Hon lyfter på min kuk, klämmer på den rätt rejält så de sista dropparna faller ner på magen. Sedan slickar hon i sig det sista.

När hon är klar kommer hon plötsligt och ger mig en blöt tungkyss. En saltig och kladdig kyss. Jag inser att hon nog inte svalt det sista av satsen.

Jag klär på mig och vi går ut till köket och hon bjuder på en kopp te innan jag ska iväg. Vi småpratar ett tag och hon frågar sen om jag är sugen på fler dejter. Jag säger "ja helt klart", och hon ser nöjd ut.

När jag sen står vid ytterdörren och ska bege mig av får jag en avskedskram och kyss. Hon säger "går det bra om jag bjuder in en kompis nästa gång?" Och jag säger chockat ja, utan att jag egentligen visste vad jag gav mig in på. Det kändes som att en dröm skulle gå i uppfyllelse, men hade jag vetat vad som skulle hända nästa gång hade jag nog inte vågat säga ja.

Fortsättning följer...

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia