Filmkväll 

Admin | Hetero | 07.01.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Det var torsdag och sista skoldagen för veckan. Jag, Cilla och Maria skulle ha filmkväll hemma hos Cilla ikväll. Det var något som vi sett fram emot en längre tid. Efter skolan skyndade jag mig hem för att hämta packningen som hörde till när man skulle sova över hos någon.

När vi tre träffades vid videobutiken kollade vi bland filmerna. Snart hade vi hittat två som verkade passande. Maria berättade att hon inte fick sova över den här dagen då deras föräldrar hastigt skulle hälsa på hennes moster tidigt i morgon. En film skulle hon se och sen skulle hon hem med raska steg.

Cillas föräldrar var hos några kompisars landställe. I stället skulle Cilla ringa med jämna mellanrum och berätta att allt var i sin ordning.

Snart satt vi tre i soffan och drack läsk och åt lite för mycket godis tittande på en komedi som inte var speciellt bra. Snart slutade den och Maria skyndade sig hemåt. Cilla bytte film och den andra var betydligt bättre än den förra.

I mitten av filmen var det en nakenscen som fick mitt underliv att pirra till. Efter den scenen kunde jag inte tänka på annat än det jag sett och min upphetsning blev bara starkare och starkare.

Jag undrade om Cilla tänkte samma sak. Eller om hon inte kände något av den här typen av scener.
Cilla gick och hämtade en filt och kastade den över oss. Hon pausade filmen och frågade om vi skulle byta om till pyjamas.
Jag tänkte att det kunde vara mysigt så snart satt vi återigen under filten i våra pyjamasar.
Cilla satte på den igen och återigen blev det en sexscen i filmen.
Jag sträckte mig efter en godis och flyttade handen mellan mina ben och lät den vara helt stilla där. För feg för att röra på den. Ändå kändes det skönt att bara beröra mig.

Snart vågade jag röra lite på mina fingrar. Scenen var utdragen och lång och kvinnans bröst guppade då mannen stötte sig mot henne. Med små lätta petningar rörde jag på mig själv sakta.

- Om jag hade varit själv hemma hade jag gjort något nu, sa Cilla.
Jag förstod vad hon menade.
- Det hade jag också, sa jag och trodde jag skulle rodna men gjorde inte det.
- Ska vi se den biten på filmen en gång till? Frågade Cilla.
- Ja, sa jag och den här gången kände jag hur jag rodnade lite.
- Vi kan ju låtsas att vi är själva och lova att inte titta på varandra, sa hon.
Jag såg på Cilla att hon också blivit lite röd i ansiktet hon också.
Cilla spolade tillbaka filmen till början på kärlekscenen.
Utan att titta på varandra satt jag med handen mellan mitt ben. Jag var upphetsad men livrädd. Helt stilla höll jag handen till jag märkte att hon rörde sig bredvid mig. Då vågade jag också börja smeka mitt kön genom pyjamasen.

Jag hörde hur Cilla började andas häftigare och jag

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

smekte mig mer intensivt. Jag kunde inte låta bli att titta på henne nu och våra ögon möttes och vi båda började skratta då vi båda bröt mot vår enda regel.
Snart blev vi mer allvarsamma igen och fortfarande möttes våra ögon. Cillas mun var halvöppen och hennes tandställning blänkte i hennes mun. Att se på henne gjorde mig ännu mer upphetsad och jag kände att jag snart skulle komma och stannade upp tillfälligt. Cilla gungade under filten och smekte ett bröst utanpå sitt nattlinne. Våra ögon tittade hela tiden på varandra och jag lyfte upp en hand och smekte mitt bröst samtidigt som henne. Hon log mot mig innan hon slöt sina ögon. Det kom små gnyende ljud från hennes mun och hon flyttade ner sin andra hand under filten också.

Jag gjorde likadant och lät fingrarna leta sig in under pyjamasbyxan. Försiktigt lät jag ett finger röra sig efter min skåra medan andra handens fingrar smekte snabbt över min känsliga klitoris.
Cillas gnyenden blev mer och mer tilltagande och jag såg hur hon gungade snabbare och snabbare under filten. Snart byttes ljuden mot små korta stön och hon spände kroppen häftigt. Hennes ansikte var helt avslappnat och hon såg ut att ha så skönt att jag inte längre kunde hålla mig. Jag släppte ut mina flämtningar och kände hur underlivet krampade sig häftigt och jag småstönade mig igenom orgasmen. Jag småpillade en liten stund innan jag tog bort händerna.

- Förlåt att jag tittade, sa jag.
Cilla skrattade till och sa förlåt hon också.
- Det såg skönt ut, sa jag och log mot henne.
Cilla log mot mig och sa ingenting.

Sluttexten på filmen hade börjat och vi gick upp på hennes rum, där hennes mamma hade bäddat en madrass på golvet.

Cilla tog telefonen och ringde sin mamma och sa god natt och vi borstade tänderna och la oss på hennes säng.
- Jag tänkte på dig genom hela stunden, sa Cilla plötsligt och blev återigen lite röd i ansiktet.
- Det gick inte att tänka på annat än dig heller, sa jag och log mot henne. Även jag kände hur jag rodnade.
- Jag tänkte att det var dig jag smekte när jag smekte mig, sa hon.
Utan att säga något log jag mot henne och kände att jag blev upphetsad igen av det här pratet. Att bli upphetsad av att prata med sin bästis skrämde mig.

Jag kände hur Cillas fingrar petade lite på min hand. Hon smekte handen på ett annat sätt än det hon brukade göra. Efter en liten stund vände jag min hand och våra fingrar började leka med varandras. Vi låg ganska tätt i sängen och tittade i varandras ögon.
Cillas huvud närmade sig mitt och hon pussade mig på munnen. Hon pussade mig strax efter igen och den gången pussade jag tillbaka.
Snart lekte våra tungor med varandras.
Det sa bara pang i mig då upphetsningen kom tillbaka.

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Vi låg och kysstes länge och smekte varandras ryggar.

Cilla vände mig på rygg och hon la sig på mig och fortsatte kyssandet. Vi kramades och brottades i sängen.
- Jag vill smeka dig, viskade Cilla i mitt öra.
- Jag vill smeka dig också, sa jag och kysste henne ytterligare en gång.
- Vi tar av oss då, sa Cilla.
Båda reste sig från sängen och tog av sig pyjamasen och stod nakna mot varandra.
Jag hade sett henne naken hundra gånger innan men nu var det på ett annat sätt.
Vi öppnade våra armar och möttes i en hård kram. Cilla kändes varm mot mig. Hon släppte kramen och tog min hand och drog mig mot sängen. Hon satte sig bredbent. Jag satte mig bredbent framför henne och hade mina ben över hennes. Jag kände mig blottad men tänkte att Cilla säkert kände precis likadant så då släppte nervositeten. Vi böjde oss båda framåt och våra tungor möttes för ytterligare en flämtande kyss. Medan kyssen höll på kände jag hennes fingrar mellan mina ben. Hon smekte lätt över mitt kön och jag flämtade till av hennes sköna fingrar. Jag flyttade min hand mot hennes kön och rörde försiktigt på henne. Cilla kändes fantastisk när hon smekte mig. Kyssen fortsatte och jag började röra henne lite mer koncentrerat. Jag hörde hur hon flämtade till. Rytmiskt rörde jag två fingrar över hennes klitoris medan några andra fingrar smekte henne efter musskåran. Jag kände snart hur hon blev glidig efter musen och jag lät fingertoppen röra sig mellan hennes blygdläppar.
Vår kyss bröts och våra fingrar smekte varandra ännu mer flitigt än tidigare. Jag kände hur hon lätt pressade ett finger in i mig. Jag flämtade till av vällust. Cilla rörde fingret sakta i mig och jag stönade snart i takt till det. Hon smekte min klitoris allt fortare och jag kände snart hur det skulle gå för mig. Cilla märkte det och ökade sina rörelser. Jag flämtade och stönade och kände hur orgasmen for genom mig med sitt pulserande sätt.

När orgasmen ebbat ut började Cilla dra ut fingret men jag han hejda henne med ett ”nej”.
Hon höll kvar fingret i mig stilla och jag återupptog mitt smekande av henne. Jag lät ett finger glida in i hennes mus och långsamt rörde jag det i henne. Allt snabbare rörde jag mitt andra finger över hennes känsliga knapp.

Cilla började sakta röra fingret i mig igen. Jag stönade snart i takt till hennes rörelser och hon stönade till mina. Jag såg hur hon slöt ögonen och hennes magmuskler började röra sig krampigt och hon flämtade snart ut sin orgasm.

Vi låg kvar med fingrarna lätt smekande på varandra en bra stund innan vi snabbt gjorde oss i ordning för natten.

Vi smekte varandra till sömn den kvällen.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia