Festförberedelser 

Admin | Hetero | 06.01.2024 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Min kompis Magda hade fyllt år, och lyckats få låna sina föräldrars sommarhus över helgen för att ha födelsedagsfest. Det var en strålande dag i juni. Jag, hennes kusin Simon och Petra (ytterligare en kompis) hade följt med ut till huset tidigare för att förbereda. Vi hade lämpat av väskorna och Petra ställde upp som frivillig för att åka med Magda till affären och systembolaget i byn.
”Dukar ni medan vi är borta?” ropade Magda från dörren.
”Visst”, svarade jag innan hon gick ut till bilen.

Jag gick mot köket, men stannade till i hallen framför spegeln och granskade mig själv. Den här klänningen var faktiskt rätt snygg. Den var i ett mörkblått bomullstyg, räckte halvvägs ner över låren och var knäppt med några knappar i v-ringningen. Jag rättade till mitt blonda hårsvall och drog ner klänningen lite grann innan jag gick vidare in i köket. Jag började plocka fram porslin och bestick, och Simon kom in för att hjälpa till.

Han stötte emot mig några gånger när han skulle sträcka sig efter något, och först tänkte jag inte så mycket på det. Men sedan märkte jag att beröringen blev längre för varje gång, och att han verkade antingen vara väldigt klumpig eller röra vid mig med flit. Jag märkte också att… jag gillade det. Jag började bli varm i kroppen men lyckades nog dölja det. Jag började besvara beröringen, gav mig in i leken. Jag tog nävarna fulla med bestick och gick ut med dem till matsalen, placerade ut dem på bordet och återvände till köket. Jag ställde mig vid köksbänken och lutade mig lite bakåt mot den.

”Tror du att hon tänkte att vi skulle lägga blommor på bordet också?” frågade jag.
”Ingen aning” svarade Simon. Plötsligt släppte han det han hade i händerna, gick fram till mig och kysste mig. Jag blev förvånad, men besvarade h

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ungrigt kyssen medan pulsen ökade. Vi stod där med armarna om varandra när det plötsligt ringde på dörren och vi hastigt släppte varandra. Jag kände hur jag rodnade, medan Simon drog efter andan innan han gick för att öppna dörren. Jag tyckte mig ana en bula vid gylfen på hans byxor när jag sneglade ditåt medan han gick iväg. Shit, vad höll vi på med? Jag tog en trave tallrikar och bar in i matsalen, började att lägga ut dem på bordet.

”Det var bara brevbäraren, hon hade ett paket som inte fick plats i postlådan!” hojtade Simon från köket.

”Jaha…” var det enda jag fick ur mig till svar. Jag kände mig generad över vår plötsliga kyss i köket. Simon kom in i matsalen, ställde sig försiktigt bakom mig och la sina armar runt min mage.

”Inte behöver vi väl låta ett paket störa…” viskade han i mitt öra och kysste mig på halsen. Jag stelnade till och kände hur det hettade till mellan mina ben, medan Simons händer började smeka min mage och vandra vidare. Han fortsatte att kyssa min hals medan den högra handen började knäppa upp knapparna i min urringning, samtidigt som den masserade mitt högra bröst. Jag andades tungt men försökte av någon anledning fortfarande behålla självkontrollen. Simons vänstra hand hade letat sig ner till mitt vänstra ben, som han nu smekte sig uppför, mot ljumsken… Den högra handen hade fått upp knapparna i urringningen och nått in till mitt vänstra bröst som han nu taktfast masserade. Vänsterhanden nådde min ljumske och trycktes sedan plötsligt mellan mina ben, utanpå trosorna, och jag stönade högt och flämtade efter andan. All självkontroll var som bortblåst.

”Snälla, ta mig!” flämtade jag. Simons vänsterhand smekte lätt utanpå mina trosor i korta drag, retades. Han tryckte sig mot mig och jag tryckte längtansfullt tillba

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ka med ryggen tätt emot hans bröst.
”Ta mig!” flämtade jag än mer desperat. Han använde vänsterhanden till att dra ner mina trosor en bit och låta dem falla till golvet och öppna sina egna byxor. Jag vände mig om, han lyfte upp mig och satte mig på bordskanten. Han kysste sig ner över min bröstkorg och försvann ner mellan mina knän. Hans läppar och tunga sökte sig upp på insidan av mitt lår, och jag flämtade frustrerat. Hans läppar slöt sig till slut runt min klitoris, och jag kved av njutning. Hans tunga svepte några långsamma varv runt min klitoris innan han reste sig upp. Jag särade längtansfullt på benen och han kom närmare samtidigt som vi kysstes passionerat, utan hämningar. Så kände jag äntligen hur hans ollon hastigt nuddade min öppning innan han sjönk in i mig och båda stönade till av njutning. Han stötte djupt in i mig och jag tryckte mig mot honom, särade på benen så mycket jag kunde för att få in så mycket som möjligt av honom i mig. Vi kysstes intensivt och han började röra sig snabbare.

”Åh, Jenna…” flåsade han andfådd i mitt öra, och att höra det gjorde mig om möjligt ännu mer upphetsad.
”Simon… jag kommer snart!” flämtade jag mellan stönandena. Tallrikarna på bordet skallrade, världen snurrade. Hela kroppen brann, jag visste inte var jag skulle ta vägen och borrade in mina fingrar i Simons skulderblad. Min kropp skälvde och jag skrek ut min orgasm medan underlivet krampade. Det räckte för att även Simon skulle komma, jag lade mig utmattad på bordet och han lutade sig mot mig.
Efter att ha hämtat andan ett tag reste vi oss från bordet och klädde på oss igen.

”Bäst att vi försöker få dukningen gjord innan de andra kommer tillbaka. Vad tror du om blommorna?” sa jag och blinkade lite skämtsamt mot Simon.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia