Festen i Juni 

Admin | Hetero | 18.03.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Det var en varm kväll i slutet utav Juni och jag var påväg mot en fest hemma hos en av mina närmaste vänner, Emma. Jag hade tagit cykeln den här kvällen då jag visste att jag skulle dricka. Redan på morgonen hade jag känt på mig att den här kvällen skulle bli något alldeles extra. Jag trampade på och nästan framme vid Emmas hus möttes jag av ett gäng killar från min paralellklass.
"Hej!" Ropade jag åt dom och höjde min hand i en vinkning.
"Hej Alva!" Ropade killarna tillbaka. Jag stannade cykeln och hoppade av för att gå resten utav vägen med dom. Med i gruppen var Adam, en kille jag haft en crush på hur länge som helst! Han log mot mig och jag kunde inte undgå att kolla in i hans djupblå ögon. Hans leende blev lite generat och han drog handen genom sitt mörkt bruna lite rufsiga hår. Han var, kvällen till ära, klädd i en ljusblå skjorta och ett par beiga shorts. På fötterna bar han ett par vita Converse.
"Är det bra med dig?" Frågade Max, Adams bästa vän och även en ganska nära vän till mig. Jag nickade till svars. "Absolut!" sade jag sedan."Hur är det själva?"
"Det är bra med oss! Eller hur grabbar?" Svarade Max. Dom andra killarna nickade vilt.
"Såklart! Det är ju fest!!" Hördes från en kille jag aldrig sett förut. De andra killarna skrattade och han presenterade sig så som Niklas. Vi fortsatte småprata lite om allt möjligt och tillslut var vi framme hos Alva. Jag parkerade cykeln och gick in med killarna. Där inne var festen i full gång och det var folk överallt. Ur högtalarna spelades det hög musik och i könet stod folk och blandade drinkar.
"ALVA!!!" Hörde jag någon ropa och vände mig om.
"Hej Emma!" Ropade jag tillbaka och Emma omfamnade mig och gav mig en puss på kinden. Att tyda på hennes andedräkt hade hon redan druckit en del. "Hej killar! Kul att ni kom!" Halvskrek hon mot grabbarna. "Ni måste ha varsin välkomstdrink!" Fortsatte hon och satte av mot köket. Jag följde efter med killarna hack i häl. I köket plockade Emma fram glas åt oss alla och hällde i lite allt möjligt. Jag var så upptagen med att kolla på Emmas drinkblandande att jag inte upptäckte att Adam kommit och ställt dig bredvid mig. Hans arm snuddade min och jag kollade genast upp för att möta hans vackra ögon. Han fyrade av ett leende mot mig och kollade sedan genant bort.
"Jag visste inte att du skulle hit" lyckades han till sist få fram.
"Det klart jag är här! Man måste ju passa på. Inte varje dag man får festa med dig!" Sa jag och knuffade honom lätt i sidan. Han skrattade till och log så att hans tänder syntes. Han var verkligen ursnygg. Emma satte en varsin drink i våra händer.
"Enyoy" sa hon och försvann ut i vimlet av folk. Jag började smutta på drinken och precis då jag skulle börja prata med Adam kom Niklas och drog honom med sig. Jag kollade länge efter dom men gick sedan ut mot dansgolvet.

Jag rörde mig långsamt till låten och kände hur någon hoppade in i mig. När jag vände mig om stod Cecilia där. "ALVA! OMG DU KOM!!!" Utbrast hon och gav mig en bamsekram. "Kom så dansar vi!" Hon tog tag i min hand och vi började dansa. Efter en lång stund av dansande kände jag at jag var helt svettig. Jag behövde något att dricka. Jag gick ut i köket och tig en cider. Sedan satte jag mig i soffan. Det tog inte lång tid innan Adam kom och satte sig bredvid mig.
"Har du det kul?" Undrade han och jag nickade.
"Ja verkligen! Vilken bra fest!" Sade jag tillbaka.
"Men det är ju bara för att du är här." Sa Adam blygt. Jag tittade upp på ho

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

nom och såg att hans ögon var fästa lite längre ner. Jag hade tagit på mig en ganska tight klänning som kanske var lite väl urringad, men oj så snyggt den satt. Jag fnittrade till lite och drog en hårslinga mellan fingrarna. Han slog generat bort blicken vilket gjorde att jag skrattade ännu mer. Jag böjde mig närmare honom och viskade i hans öra "Du får gärna kolla om du tycker om det du ser". Orden fick honom att vända sitt ansikte mot mig och hans läppar var så nära mina att jag kände hur han andades. Jag flämtade till och drog mig lite längre bak. Jag hade trots allt haft en crush på honom så länge av kunde minnas, och att äntligen få kyssa honom skulle vara det bästa som möjligtvis skulle kunna hända. Men tänk om han inte ville? Det skulle jag snart få reda på. När jag drog bak huvudet satte Adam sin hand i min nacke och drog mig närmare. "Jag har alltid velat gjort det här" viskade han innan han tryckte sina mjuka läppar mot mina. Jag kände hur hela min kropp spändes, men slappnade sedan av och jag gick in i kyssen. När kyssen var slut kollade vi bara på varandra. Det var som om allt folk i hela rummet bara hade försvunnit. Nu var det bara jag och Adam. Jag såg hur hand blick riktades neråt mot mina stora, fylliga bröst och hur han bet sig i läppen. Jag kollade ner på hans shorts och såg hur bulan mellan hans ben växt sig större. Jag log och reste mig långsamt upp, så att han skulle kunna betrakta mig rumpa riktigt länge. Sedan vände jag mig om och tog hans hand i min och började gå mot trappen. Han följde genast efter. Uppe på övervåningen började han kyssa mig, först mjukt men sedan blev det hårdare och hårdare. Han tryckte upp mig mot väggen och jag kände hur bulan under hans shorts bara växte sig större och större. Han bar in mig till ett rum som jag visste var Emmas storasysters, och lade sakta ner mig på sängen. Jag bet mig i läppen när han sedan ställde sig upp och drog av sig skjortan.

Han hade verkligen en vältränad kropp och jag kunde inte motstå att sätta mig tillrätta på sängen och dra min hand över hans spända magmuskler. Jag flämtade till och kände hur det började spänna i trosorna på mig. Adam drog upp mig från sängen och började kyssa mig. Han snurrade sedan runt mig och drog ner dragkedjan på klänningen. Den gled av på en gång och där stod jag i bara underkläder. Han snurrade på mig igen och betraktade mina bröst. Han lade sin hand på mitt ens bröst och började massera. Jag kände hur röstvårtan blev alldeles styv. Adam drog bak handen till min rygg och knäppte upp min bh. Mina bröst studsade till när bh-n åkte av och föll ner på golvet. Adams andetag blev till ett enda stort flämt och han började massera båda brösten samtidigt. Han snurrade mina bröstvårtor mellan sina fingrar och masserade brösten ömt. Jag såg i Adams blick hur kåt han var och under hans byxor hur hård han var. Jag knäppte långsamt upp byxorna på honom och drog ner både dom och kalsongerna. Jag drog efter andan när jag för första gången såg hans penis. Den var runt 24cm lång och rätt så tjock. Helt klart den största jag sett. Han var helt rakad, vilket gjorde att man såg hur hela kuken spände ut sig i ett maffigt stånd. Jag greppade tag i den och förvånades över att handen inte ens räckte runt. Långsamt började jag dra handen fram och tillbaka och Adam stönade. Jag runkade honom snabbare och snabbare tills jag saktade ner och förde munnen mot hans hårda stånd. Jag började med att slicka hans kulor

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

och kysste sedan honom ömt medan jag gick uppåt. Jag slickade retsamt på hans ollon och kände hans händer i mitt blonda hår. Han försökte frustrerat trycka ner mitt huvud för att suga hans kuk, men jag fortsatte att retas. Tillslut tog jag hela den i munnen och sög samtidigt som jag förde handen upp och ner. Adam stönade högt och hans andetag blev allt snabbare.
"Åh, ja, fortsätt, åh, åh, du är så braaa, åh" Stönade han och jag sög allt snabbare.
"Nej! Jag kommer komma!" Utbrast Adam och jag sög allt snabbare och hårdare. Jag kände hur hans styva kuk pulserade och han tömde hela sin sats över mina bröst och i min mun. Jag svalde allt och slickade mig runt munnen. Han andades häftigt och drog mig upp på fötter.
"Du är så jävla sexig, Alva. Du anar inte hur länge jag velat göra det här" sa han och jag kunde inte annat än att säga detsamma. Han knuffade ner mig i sängen och drog av mig mina svarta stringtrosor. Hans hand började långsamt smeka min våta fitta och han bet sig i läppen när han kände hur våt jag var. Långsamt smekte han min klitoris i cirklar innan han förde handen allt länge ner och förde sedan in ett finger i min trånga fitta. Jag stönade och Adam förde in ännu ett finger innan han började kyssa min klitoris. Jag stönade högt när Adam börjar slicka mig samtidigt som han pullade mig. Han fortsatte ända tills jag kom i en fontänorgasm och spasmade som bara den. Adam torkade av sig med undersidan av armen och för sedan ner handen mot sin kuk som hunnit bli lite slak. Men när jag satte mig upp i sängen och pressade ihop mina bröst dröjde det inte många sekunder innan den ställt sig upp igen. Adam knuffade ner mig i sängen och la sig över mig. Han började kyssa min hals och jag kände hans stora lem mot min fittöppning. Långsamt pressade han in den. Centimeter för centimer, tills hela han var inne i mig. Jag stönade högt och gav ifrån mig ett litet skrik. Han drog sedan ut nästan hela kuken och träck hårt in den mesans jag stönade och inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen.
"Jasså, du gillar det hårt?" Sa Adam lurigt och började köra in och ut ur mig ännu snabbare och hårdare. Efter en stund drar han sig ut mig och ber mig ställa mig upp. Jag gör som han säger och han börjar kyssa mig och ta på min röv. Han lyfter upp mig och trycker upp mig i fönstret medan han hårt stöter in i min trånga fitta. Jag stönar högt och ser hur kåt han blir av det. Han kör snabbare och jag känner hur han träffar precis rätt punkt.
"Vill du rida?" Frågar han sen och jag nickar upphetsat. Han bär bort mig mot sängen och lägger sig tillrätta. Jag kryper mot honom och sätter mig gränsle över hans höft och trycker in hans stora kuk i mig. Vi båda börjar stöna och jag känner att ju snabbare jag rider, desto närmare kommer han. Efter några sekunder känner även jag hur nära det är och jag börjar rida fortare. Adam slår handen på min rumpa och hans penis bultar för fullt inne i mig. Jag känner hur han kommer och min fitta spännas åt runt hans kuk när jag kommer jag också. Jag går sedan av honom och lägger mig bredvid honom i sängen. Båda flämtar häftigt och sedan kysser vi varandra.
"Så länge." Säger han. "Så länge som jag har velat gjort det här."
"Jag också." Säger jag och han kysser mig återigen.

Resten utav kvällen kan ingen av oss riktigt hålla oss borta från varandra och innan vi båda ska åt varsitt håll kommer vi överens om att nu är det vi. Jag och Adam.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia