Ettkvinnligt perspektiv, Del 1 

Admin | Hetero | 12.05.2024 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Det var längesedan nu. Längesedan jag hade känt den där passionen, längtan efter en man, längtan efter att ge mig hän, att känna en styv kuk glida in mellan mina blygdläppar och fylla mig med vällust. Det var absolut inte för att jag hade förlorat min attraktionskraft. Jag ställer mig framför spegeln, betraktar min kropp. Det första jag ser är mina bröst, uppstudsigt välformade med sina lätt rodnande vårtgårdar som stolt omger mina uppnosiga bröstvårtor. Dom måsta vara riktigt inbjudande för vilken man som helst. Då jag lagt ganska många timmar på gymmet var det inte alls förvånande att min överkropp såg både välformad och stark ut. Min smala midja som drog blickarna ner mot mina ganska smala men ändå kvinnligt välformade höfter.

Ja vad ska man säga? Den kropp jag begåvats med hade jag verkligen tagit väl hand om och förvaltat väl. Mina ben fick jag ofta komplimanger för, smala men ändå kraftfulla på ett härligt kvinnligt sätt. Nej, det kan inte vara så att jag blivit för gammal, för gammal för att fortfarande vara attraktiv, för att kunna sätta igång hormonerna på vilken man som helst.

Vad var det då som fick mig att tveka. Vad var det hos dessa män som fick mig att bli så uttråkad? Var det den brist på uppskattning av denna min kvinnliga varelse som hindrade mig. Det faktum att jag redan vid första ögonkastet kunde känna att det enda ord som fanns i deras hjärna var ”fitta”, i den fittan ska jag stoppa min kuk så att hon får känna hur en riktig man känns. Så blev det som vanligt, inget förspel, ingen sensualism, inga fantasier, bara gnida, in o ut, känslolöst, stönande. Men kunde det vara så att denna ovilja mot att hamna i dessa meningslösa ”knull” kanske gjorde att jag inte såg HONOM. Han med stor bokstav, som skulle kunna ta mig med storm, som skulle ge mig det jag så innerligt längtade efter en riktig man med känsla för en kvinnas innersta längtan och behov. Behovet av att känna sig uppskattad, att känna sig sexig, att kunna ge men också att kunna ta emot.

När jag står här framför spegeln och ser mig själv, naken med dessa tankar i mitt huvud känner jag hur kåt jag blir, hur stark min längtan efter kuk blir, längtan efter att bli tagen hårt av en styv stake som fyller mitt inre, som får mitt underliv att skälva av vällust. Jag kan känna hur fittan pulserar och ur saften rinner till. Kan inte låta bli att knipa och för min hand långsamt ner mot mitt skrev och börjar smeka min klitta. Sätter mig bedbent i fåtöljen och fortsätter smeka fittan, min nu alldeles genomblöta och svullna fitta. Allt intensivare och jag kan höra mig själv stöna av vällust tills jag till sist kommer i en flod av konvulsioner. Mmmm härligt, man varför ska det vara så svårt, så svårt att hitta honom…

Det är lördag idag. Jag måste ut o handla. Ska ju på bröllopsfest nästa vecka. Måste hitta nåt snyggt att ta på mig. Får bli en runda i klädaffärer idag. Känner mig fortfarande kåt trots min tidiga morgonorgasm. Vill ha nåt lite sexigt på mig, inte vulgärt men lite utmanande, speciellt nu när vårsolen börjar titta fram, mysigt. Ser mina svarta Bh och de svarta trosorna, båda riktigt genomskinliga och sköna, BH:n väcker nog mer fantasier än vad den ger stöd. Men stöd är inte det som mina bröst behöver mest, de behöver beröring. Tar på mig underkläderna och känner mig riktigt sexig, kåt. Ska bli en härlig dag. Mina mörkgråa stay-ups passar jättebra till, speciellt med min gråa kjol, lite för kort men helt OK, Till detta en rätt tight top som kanske avslöjar mer än vad den döljer. Jag känner mig fin, vacker, sexig. Det är såhär jag ska vara idag, på gränsen till vulgär, nej förresten. Just innan jag ska gå ut bestämmer jag mig för att ta av mig trosorna och istället vara vulgär, vem vet…

Så är jag då ute i vårluften, så härligt med dessa vårkänslor. Alla människor blir lite vackrare och lite sexigare på våren. Känner alla så eller är det bara jag. Man kan ju inte fråga, eller…? Går in i Gradins dammode. Lite åt det gammeldagshållet men rätt fina klänningar och fr,a, väldigt sexiga underkläder. Här får en kvinna verkligen

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

vara kvinna. Provar några klänningar men, nej, inte denna gången. Går vidare till Rumble, betydligt modernare, fräckare, mer min stil. Musiken dunkar och här rör sig de vackra människorna, mest tjejer men en del killar också. Här känner jag mig hemma.

Utforskar verkligen sortimentet på djupet. På ett bord framför mig ligger några toppar som verkligen känns fräscha, jag böjer mig fram och kollar igenom högen när jag plötsligt inser att jag inte har några trosor, oj, rodnar lite lätt för mig själv men känner att jag blir upphetsad av tanken på att någon av killarna kanske kan ana min springa där nere under kjolen. Tanken gör mig störtkåt och jag kollar därför varje plagg mycket noga när plötsligt någon stöter till mig så att jag nästan trillar fram på bordet men jag lyckas hålla balansen och sträcker mig upp. Oj förlåt, säger han, jag såg inte att du stod där. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Han tittar mig stadigt i ögonen och lägger handen på min axel, jag gjorde dig väl inte illa. Inte alls säger jag, det är helt OK. Han ler och när han brister ut i sitt leende känner jag att jag blir varm i hela kroppen, kåt skulle jag nog vilja säga om man kan bli det så med en gång. Hans leende känns förföriskt, jag ler lite blygt men kan inte undgå att titta på honom. Lite äldre än jag, kanske 10 år sådär, blond, ser frisk och fräsch ut, blåa ögon och lite solbränd, redan! Det vore ju synd att göra en sån vacker kvinna illa, säger han och jag skrattar till lite lätt. Han har jeans och en långärmad t-shirt, vältränad, inte muskulös vita fina tänder och ganska fylliga läppar. Han vänder sig och går bort mot herrkläderna där han tittar igenom kavajlagret.

Jag har svårt att slita blicken från honom, klär av honom i fantasin och mina tankar börjar skena iväg. Då ser jag att han sakta vänder blicken mot mig och betraktar mig länge, med ett litet leende. Han vet att jag ser honom och han bara tittar. Jag tar snabbt en topp och går bort till provrummen och tar det närmaste. Drar för skynket men lämnar en liten springa öppen så jag kan se honom. Jag tar av min topp och står där i bara BH:n. Fumlar med den nya toppen när jag märker att han tar några steg emot mig. Jag låtsas inte se honom men vet att han står bara någon meter ifrån och tittar mer på mig än de byxor som hänger framför honom. När jag drar toppen över huvudet fastnar den i min hårklämma så att jag står där med händerna höjda och toppen över ansiktet utan att se något. Då plötsligt hör jag hans röst, precis utanför dörren. Hoppsan, långt hår kan ju ibland vara i vägen även om det allt som oftast är vackert. Kanske behöver du lite hjälp? Tack, men nej tack jag ska nog fixa det här. Han gillar mig och jag kan känna hur blodet rinner till mitt underliv och hur fittan börjar bli riktigt blöt. Jag får av toppen, tar på min egen och tar ett steg ut. Just utanför hör jag hans röst nära mitt öra då han säger, synd att den inte passade, den hade klätt din vackra kropp. Förresten så börjar det närma sig lunch. Jag är lite hungrig. Det skulle vara trevligt med lite sällskap.

Kan jag få bjuda dig på lite lunch? Nej tack säger jag, men vi kan visst äta lunch fast jag betalar gärna själv. Ok då! Vad trevligt. Jag vet en bra restaurang en bit bort här, är det OK! Visst, svarar jag. Vi går gemensamt bortåt och utan att titta på mig säger han, du har en vacker kropp, dina bröst är fylliga och fasta som på en tonårstjej, dina ben är bland de vackraste jag sett, ändå följer du med mig här. Du måste vara en mycket uppvaktad kvinna. Kanske borde jag känna mig förolämpad men jag sugs liksom med honom, det är som om min vilja har blivit hans och jag säger till honom att det är skillnad på kvantitet och kvalitet, ser på honom och ler och märker att jag får ett leende tillbaka även om han inte ser på mig.

Här, låt oss hitta ett bra bord här. Ett bra bord visade sig vara ganska långt in i lokalen, ganska mörkt men vit duk och ljusstake på bordet. Inte så mycket folk trots att det är lördag. Han sätter sig mitt emot mig, vi går snabbt igenom menyn och beställer vår mat.

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Han ser på mig länge, tyst. Jag vet inte vad jag ska säga men njuter av hans blick. Han ser mig djupt i ögonen och jag ler inombords. Jag ser att du är en glad kvinna men också att du längtar, söker något. Jag svarar inte. Jag är också en sökare säger han, jag söker den högsta sinnliga njutningen, sensualism och skönhet tillsammans och jag tror att det kan vara du som är detta personifierad. Jag ler. Jag känner hans fot mot min, jag skälver till men håller den stadigt mot hans.

Vi människor behöver närhet, värme, beröring, eller vad säger du? Jag ler och nickar instämmande. Kan du ta emot det frågar han och jag säger att precis som du så söker jag njutningen men den är inte lätt att hitta. Vi äter tysta men ger varandra långa och djupa blickar. Plötsligt bryter han tystnaden och frågar mig vad jag gör ikväll. Jag blir lite överrumplad och säger att jag ännu inte har något planerat, samtidigt känner jag att hans hand nuddar mitt knä under bordet. Jag drar in ett djupt andetag och försöker tänka klart, bete mig som jag borde göra men utan att veta det särar jag lätt på mina ben varpå hans hand sakta söker sig upp mot mina lår. Han säger att jag är vacker, att jag har vackra bruna ögon men också att han kan se att jag bär en sorg inom mig. Bruna ögon är lätta att förlora sig i, säger han, jag tror att jag håller på att göra det nu, förlora mig i dig. Men egentligen skulle jag vilja tränga ännu djupare in i dig…

Hur ska jag förstå det undrar jag? Precis som du vill. Du, vad säger du om att komma hem till mig på middag ikväll, en enkel måltid och mycket snack, ett äventyr för mig och dig, låta intuitionen styra och se vad som händer. Hans hand vilar nu tungt på mitt lår och jag lägger min hand på hans, den känns stark men ändå härligt mjuk. Jag för hans hand sakta upp mot mitt sköte och när han känner att jag inte har några trosor ler han igen, detta ömma leende som är så förföriskt. Du tappade väl inte dom i provhytten gissar jag, visste du att du skulle träffa mig när du gick hemifrån? Ibland måste jag bara känna att jag är kvinna,svarar jag. Inte bara mentalt utan också rent fysiskt, och det gör jag nu, i dessa kläder och med dig mitt emot mig. Du får mig verkligen att känna mig som kvinna. Klart jag kommer hem till dig ikväll. Var bor du och när vill du att jag ska komma? Innan vi skildes tog han min hand, denna gång ovanför bordet och frågade om jag hade några restriktioner vad gällde maten. Nej då, vad som går bra. Har du några restriktioner i övrigt, undrade han, varpå jag sa att vi ju skulle låta intuitionen styra vår träff och då kan man väl inte ha några restriktioner, då måste man ju bara ge sig hän. När jag sa de orden kände jag hur det kittlade till i fittan på mig, jag kunde nästan känna hans lem glida in mellan mina blygdläppar. Vad trodde jag egentligen? Vad är det för fantasier jag har? Det kanske blir en Pytt i panna och en actionrulle bara. Nä, så fel kunde jag väl inte ha. Han skrattade högt, gav mig en kram och sa att vi ses snart.

Jag skyndade hem och tänkte mycket på vad kvällen skulle komma att bjuda. Vem var han? Vad ville han? Vad var det hos honom som fick mig att bli så kåt? Jag kunde nästan känna mig själv skälva när mina tankar nalkades honom. Jag ville ha nåt snyggt på mig. Trosor, jo, trosor skulle jag ha men vilka? Blir nog den lilla svarta, den tajta med den något för lågt skurna urringningen och mina pumps av Alexander Wang som hade varit alldeles för dyra. Dom kostade mig nästan en semesterresa! Fast det blev solen i alla fall och rätt många sköna ligg ändå! Väntan kändes lång men dags för en dusch nu. Låta den ta tid, njuta av det varma vattnet som silar nerför min nakna kropp, känna hur det killar lite lätt i fittan och bara känna mig kåt och längta efter att få ge mig hän. Jag tar tid på mig, både vad gäller duschen och min make-up. En lätt foundation, lite rouge och sedan ögonen. Går in i sovrummet och tar fram mina kläder, de svarta spetstrosorna som jag börjar med, sedan mina svarta stay-ups. Ser mig i spegeln och ler inombords.
Fortsättning följer

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia