Ett otroligt slut på dagen 

Admin | Hetero | 30.11.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Oscar och jag stod i hans hall, dyngsura. Det droppade om oss. Vi tassade upp till hans rum där Oscar tog fram torra kläder till oss. Han räckte fram ett par mjukisbyxor och ett linne till mig.

- Här, det är ditt linne. Du glömde det sist och det är tvättat, log Oscar.
- Tack, svarade jag.
- Du kan gå ner till badrummet, det är bara att ta en handuk där och torka håret med.

Jag gick ner och låste om mig. Jag kanske ska berätta lite om mig själv? Jo, jag heter Elena och är 16 år. Jag har gröna ögon och långt, mörkblont hår. Jag är lagom lång, tycker jag och är smal. En vanlig tjej, helt enkelt. Oscar är min underbara pojkvän och vi har varit tillsammans i ungefär två månader. Jag har känt Oscar mycket längre än så, vi har hängt tillsammans jättelänge tillsammans med en massa andra tjejer och killar.

Vi har inte haft "det där" med varandra än, jag har rent sagt utav aldrig haft det. Inte Oscar heller, det är jag säker på för vi berättar allt för varandra.

Idag har vi haft en underbar dag med varandra. Vi har haft picknick vid en lite sjö, dit det aldrig kommer någon. Vi badade och allt var så romantiskt. Sen när vi stod där och skulle kyssa varandra så kom regnet. Det började ösregna men Oscar tog mig i famnen och gick ut i vattnet, fast jag hade min klänning på mig. Så därför var vi så blöta.
I kväll ska vi sova hos här hos Oscar och vi har hela huset för oss själva. Hans föräldrar skulle på fest och sen sova på hotell. Jaja, tillbaka till nuet:

Jag gjorde iordning mig och gick ut. Där stod Oscar och han flinade.

- Vad...?

Mer hann jag inte fråga innan han började kittla mig. Jag är extremt kittlig så jag skrek och flydde uppför trappan.

- Nej, Oscaaar! Sluta!

Han kom efter. Jag sprang in i hans rum, han fick tag på mig och tryckte in mig i hörnet. Jag skrek och kom loss. Han har en ganska stor garderob i sitt rum så jag sprang in där och stängde dörren. Tyvärr har den inget lås men jag höll emot i handtaget.

- Tror du att du kan gömma dig där inne? skrattade Oscar.
- Ja, det tror jag faktiskt! skrek jag.

Tillslut orkade jag inte hålla fast längre så jag släppte och f

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

lydde in bland alla kläder. Men Oscar drog ut mig, in i sin famn och började kyssa mig. Först var det lite lekfulla kyssar men sen blev de allvarligare och intensivare. Händer som strök över ryggen, händer i håret, kyssar på halsen, kyssar på munnen. Jag kände den där känslan igen. Jag ville ha mer av honom, det pirrade i kroppen samtidigt som det kändes som om jag skulle slitas i bitar. Han lyfte upp mig i famnen och gick mot sängen, kyssandes. Han la ner mig försiktigt.

Tankarna far runt i huvudet. Vad kommer han att göra? Vad kommer vi att göra? Vad vill han göra? Vad vill jag göra? Jag hade inget svar på några frågor.

Oscar la sig precis bredvid och jag rullade upp på honom. Vi kysstes och han smekte mig över ryggen och ner mot ryggslutet. Det kändes som om det varade i en evighet och att han inte kunde hålla sig. Han smög in med sin hand innanför min t-shirt och smekte den varma magen. Jag drog fingrarna genom hans hår och ville att han skulle fortsätta, vilket han gjorde också.
Han trevade sig fram med handen till BH:n. Hjärtat bultade hårt och jag hörde hur Oscar andades fortare. Försiktigt lirkade han in fingrarna genom BH:n och kände försiktigt på bröstet. Så knäppte han av mig BH:n och drog ut den från tröjan. Han kastade bort den i sängen och kysste mig.

Mot mitt lår kände jag utbuktningen från mjukisbyxorna och jag pressade mig mot honom. Sen lät jag handen smeka hans mage och rörde försiktigt vid utbuktningen. Oscar suckade tyst och jag kysste honom.

Han drog med handen vid min byxkant, över rumpan och drog ner byxorna lite. Jag sparkade av mig de och Oscar drog av sig sin tröja. Jag smekte honom över bröstet och magen, som var så snygg att man bara smälte. Vi vände oss, Oscar drog av mig tröjan och jag kände hur jag blossade upp i ansiktet så jag drog till mig täcket.
Han drog av sig sina byxor och drog täcket halvt över oss. Han smekte brösten och magen igen men fortsatte nu lite längre ner. Fingrarna trevade vid kanten och kom innanför.
Försiktigt kände han över det mjuka håret och jag kände hur jag blev alldeles varm och blossade upp ännu mer. Han letade sig längre in och

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

jag hörde hur jag andades snabbare och snabbare. Han drog av mig trosorna och slängde bort de också och jag kände hur jag hade blivit våt och Oscar mer upphetsad.

Jag började smeka honom utanpå det tunna tyget och han stönade så jag kysste honom igen, kom innanför och kände försiktigt. Han blev stel och flämtade. Vi rörde oss snabbare och snabbare. Ivrigt smekte vi varandra och så plötsligt gick han neråt med munnen. Jag blev nervös. Han pussade mig försiktigt och så kom tungan. Men så blev allt skönt , hela kroppen slappnade av och jag fick bita mig i tungan för att inte stöna när han kom in med tungan. Men tillslut drog jag bort hans huvud och viskade:

- Ska vi prova?

Oscar nickade. Han smög upp, drog ner rullgardinen, tände sänglampan och fixade skydd. Sen la han sig bredvid mig, drog av sig kallingarna och lutade sig försiktigt över mig. Jag särade på benen och tryckte honom mot mig. Han lät sig försiktigt känna sig över det fuktiga, jag tog hjälp av handen och förde honom neråt.
Båda höll andan när vi hittade rätt och Oscar höll sig helt stilla innan han vågade trycka sig lite neråt. Han var väldigt försiktig men tryckte på och det började göra lite ont. Jag kved tyst men efter en stund blev allt otroligt skönt.

Först låg vi bara stilla men sen började han röra sig. Jag kände att jag höll på att komma. Jag knep ihop men då blev allt ännu skönare så jag kunde inte längre hålla emot. När det kom blev allt ännu skönare ändå och helt fantastiskt.
Vi kysste varandra samtidigt som Oscar rörde sig. Det var sååå skönt. Jag stönade till lite. Vårt sex ebbades ut. Oscar drog sig ur mig och log sexigt.

- Wow, det där var... sa Oscar.

Jag nickade, smekte Oscars kind och viskade:

- Vet du... Jag älskar dig.

För det var vad jag gjorde. Älskade honom. Han drog en djup suck.

- Jag älskar dig med. Mer än någonsin.

Jag lät huvudet sjunka in mot hans hals. Jag kände hans puls bulta mot läpparna och slöt sen ögonen med Oscars söta och snygga ansikte i tankarna.

Ännu en ny novell, hoppas ni tycker den är okej :) // Moa

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia