Ett främmande möte 

Admin | Hetero | 19.02.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Så var dagen äntligen här. Efter över ett dygns flygresa var jag äntligen framme på hotellet. Jag ställde ner mina väskor på golvet och såg mig omkring i rummet. Det var ljust och fräscht och luftkonditioneringen brummade lite förnöjt. Jag kände mig trött och ofräsch efter den långa resan och höll tummarna när jag öppnade badrumsdörren. Mitt hjärta skuttade ett extra slag. Det var massagemunstycke på duschhuvudet! Jag slet snabbt av mig kläderna och gled in i duschen. Jag lät vattnet strila över min nakna kropp och skölja bort allt det tråkiga och jobbiga som resan fört med sig. Jag tvättade håret först. Sedan lät jag mina händer smeka över min våta hud. Löddret var vitt och mjukt, vattnet varmt och skönt mot min kropp. När det var dags att tvåla in brösten var bröstvårtorna redan stenhårda och stod rätt ut. Jag rörde dem och kände hur det började bli varmt mellan benen. Jag tog min tid, retade mig själv, smekte mig själv. Jag njöt av denna underbara ensamma stund och smekte mig själv över stjärten, på insidan låren, ljumskarna, tillbaka upp till brösten en stund. Jag tog bröstvårtorna mellan tummen och pekfingret och vred lite på dem, retade dem, smekte dem. Sedan kunde jag faktiskt inte hålla mig längre. Jag lät handen glida ner mellan mina ben, särade på blygdläpparna och drog handen längs med hela slidöppningen och upp till klitoris, som riktigt hoppade till av beröringen. Jag var redan våt och varm och visste att det inte skulle ta många sekunder för orgasmen att komma när vattenstrålen väl träffade klitoris. Jag ville dra ut på det, njuta extra länge av det, men jag var så kåt och samtidigt så trött att jag helt enkelt inte orkade. Jag vred om munstycket så att det började pulsera, särade på benen och lät vattenstrålen massera min fitta. Först på håll, sedan närmre. Sedan särade jag på läpparna och blottade klitoris som var styv och svullen. Som en kul grej för mig själv så började jag räkna sekunderna. Ett... åh gud... två... tre... fyra... herregud vad skönt det var... fem... sex... jag kände hur hela mitt bäcken skälvde, och den varma känslan började fylla min kropp... sju... åtta... nu slog hjärtat hårt och hela mitt underrede pulserade och gjorde sig redo... nio... tio... nu gick det inte längre att hålla emot... elva... nu började sammandragningarna och jag sköljdes över av den där otroliga känslan... tolv... och det fortsatte och blev mer intensivt... tretton... mer... fjorton... åh herregud, det blev så intensivt... och där kulminerade det hela i en orgasm som jag sällan känt förut. Jag blev så yr och skälvde så i benen att jag var tvungen att sätta mig ner. Jag kände efter med handen

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

och jag var så våt att det droppade. Jag försökte sätta strålen mot min klitoris igen men det var för känsligt och skälvde bara. Jag sköljde av det sista, virade in håret i en handduk och kroppen i en annan, borstade tänderna, smorde in mitt ansikte och kröp sedan ner under täcket och somnade nästan omedelbart.

Jag vet inte hur länge jag sov, men jag vaknade hastigt av att det knackade på dörren. När jag öppnade dörren så stod han där, med blommor i ena handen och en flaska vin i den andra. Herregud! Där var han! Jag måste ha sovit i över tio timmar! Vår dejt! Nej! Min plan var en liten tupplur på max en timme och sedan att ha hela dagen på mig till att förbereda mig för vårt första möte. Min plan var att jag skulle fixa håret, sminka mig, ta på mig snygga underkläder och en sexig klänning, dofta gott av parfym och försöka se ut som jag gjort på bilderna jag skickat när vi chattade. Så många månader som vi hade chattat och byggt upp det här mötet, delat intressen, passioner, sexuella fantasier och ja, till och med onanerat tillsammans i chatten. Jag ville att han skulle se mig "färdig". Inte så här, nyvaken, med hår som var rufsigt eftersom jag somnade när det var blött, osminkad och endast iklädd en handduk. Jag skämdes! Jag kunde knappt se på honom. Jag öppnade munnen för att kläcka ur mig någon ursäkt men han la fingret över min mun, log det sexigaste leendet jag sett i mitt liv och kysste mig. Han släppte flaskan och blommorna rätt ner på golvet och lyfte upp mig och bar mig till sängen, och hans läppar släppte inte mina en enda gång. Fortfarande fullt påklädd, drog han av mig min handduk. Där låg jag, alldeles naken, blottad, och fortfarande hade vi inte sagt ett ord till varandra. Han började kyssa min hals, kysste mitt nyckelben, mina axlar, mina armar, mina fingrar, en och en. Sedan kysste han mina bröst, min mage, mina ljumskar, mina höfter, mina lår, insidan av mina lår. Jag bara låg där, förlamad, förlägen, och förtrollad. Jag bestämde mig för att bara släppa på alla mina hämningar och låta honom göra precis vad han ville med mig. I samma stund som jag tänkte den tanken kände jag hans varma och våta tunga som letade sig in mellan mina blygdläppar och när den hittade klitoris släppte hela min kropp ifrån sig en tung suck, och jag kände mig helt avslappnad och bekväm med situationen. Han slickade mig på ett sätt som fick mig att känna som om vi redan gjort detta hur många gånger som helst. Varenda tungrörelse var rytmisk, bestämd och alldeles fantastisk. Sedan förde han in ett finger i mig och hittade min G-punkt på en gång. Tur att jag hade mitt lilla duschäventyr tidigare, för annars hade jag kommit m

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ed en gång. På det här sättet fick jag chansen att verkligen njuta. Jag kände hur min kropp började häva sig, vrida sig av vällust, och min andning blev häftigare. Jag började ge ifrån mig stön och läten jag aldrig hört från mig själv förut och orgasmen byggdes, byggdes och byggdes upp. Till slut exploderade jag i vad som närmast skulle kunna beskrivas som en religiös upplevelse. När jag sansat mig sittade jag nedåt, och såg hans vackra mörkbruna ögon låsa sig fast i mina. Fortfarande utan ett ord klädde han snabbt av sig och när han drog ner byxorna blottade han ett stånd som fick mig att kvida bara jag såg den. En helt rak, vacker, omskuren och praktfull penis, och jag kunde inte vänta tills han kom in i mig. Fortfarande utan ett ord lyfte han upp mig, och sittandes gränsle över honom trängde han in i mig. Djupt in kom han, och det kändes som två pusselbitar som passade helt perfekt. Hans djupa stötar väckte något djuriskt i mig och jag började slänga med håret och rida honom på ett sätt som jag aldrig förr vågat gjort. Jag putte ner honom på rygg och tog över rodret, red långsamt, sedan fort, sedan långsamt igen, för att pö om pö öka takten. Jag lyfte på mig så att hans kuk nästan precis gled ut, och tryckte in den hårt igen. Sedan blev det en maktkamp, fortfarande utan ett ord. Han lyfte upp mig igen, och slängde mig på rygg och började pumpa, hårt och bestämt. Jag försökte slita mig men han höll fast mina händer. Han trängde in så djupt, och det var så skönt att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Den här lite mer våldsamma sidan av honom gjorde mig så kåt att jag kände hur det började byggas upp igen. Jag kunde inte ens själv förstå det, för jag brukade aldrig kunna få orgasm utan att röra klitoris men bara hans stötar, den där venen som pulserade i hans panna, svettdropparna som bildades och värmen från hans kropp gjorde att jag inte kunde hålla emot längre, utan åter igen exploderade jag i en orgasm, om möjligt ännu mer intensiv än den förra. Då kände jag hur hans kropp spändes som en pilbåge och han utstötte ett djupt och tillfredsställt stön, och jag kände hur hans kuk pulserade inom mig och hur satsen värmde min insida.

Han låg kvar ovanpå mig länge, säkert en minut, andades tungt med huvudet över min axel. Sedan lyfte han på huvudet och log det där leendet som bara fick mig att smälta. Och äntligen sa han något. "Hi, I'm Aryan. It's nice to finally meet you!" Sedan brast vi båda ut i ett hjärtligt skratt.

Idag firar vi vårt tvåårsjubileum. Han får mig fortfarande att smälta varenda gång han ler och han får mig fortfarande att komma på bara några minuter. Denna fantastiska man!

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia