En ung mans äventyr del 1 

Admin | Hetero | 04.09.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Ung mans äventyr del.1

Jag var också en gång ung och med alla funderingar i huvudet, som en 13-14 åring kan ha. Förutom sport, så hade tankar på flickor och, vad man sade, kunde göras med dem en väldigt stor plats, i varje fall, i mitt vakna liv.
Det hade hänt att jag vaknat någon morgon med ett ganska blött och kladdigt lakan.
Kan inte komma ihåg att jag drömde något särskilt, men något speciellt handlade tydligen drömmen om, eftersom det besvärliga resultatet fick tas om hand på morgonen. Mamma sa ingenting utan jag fick bara nya lakan att bädda med.
Min jämnåriga bästa kompis och jag talade för det mesta om flickor och föreställde oss de ljuvligheter, som vi anade, kunde göras med dem. När tankarna blev alldeles för på-trängande, tog vi fram våra penisar och smekte och kramade dem.
En gång sade kompisen:
"Kan du dra åt mig, så drar jag åt dig".
"Ja visst, varför inte",sa jag och greppade kompisens organ. Den kändes faktiskt riktigt skön och när kompisen tog tag i min lem och började massera, blev upplevelsen väldigt behaglig. Det tog inte lång tid förrän vi sprutade båda två. Det var en helt ny nästan om-tumlande upplevelse och det hände vid flera tillfällen, att vi upprepade tillvägagångssät-tet.
Vi var båda ganska blyga och följaktligen inte så värst alerta då det gällde att prata och att umgås med flickor. I skolan fungerade det utan problem med jäntorna, men sen... ja det kändes konstigt i hela kroppen att bara stå nära en tjej.
Började så småningom arbeta i affär som springpojke. Föreståndaren var en 55 års man med en 25 år yngre fru. Tror inte att de hade det så väldigt bra tillsammans. De bodde uppe på affären och Laila, som frun hette, var ofta nere och jobbade extra. Laila var i mina oerfarna ögon väldigt attraktiv, Brunt långt glänsande hår och en kropp med under-bara kurvor. Beundrade henne i smyg och fantiserade om att få hålla om henne och kanske också något mera. Affärens lager var delvis placerat i källaren. En dag när chefen var bortrest och jag höll på med uppackning i källaren, kom Laila ner.
"Hej, jag tänkte, eftersom jag har tid, och det inte är så mycket folk i affären, att du be-hövde hjälp härnere".
"Det var snällt av dig. Du ser att det är rätt mycket här, som behöver packas upp snabbt, så det är jättebra att du vill hjälpa till".
Laila satte igång och vid flera tillfällen kom vi så nära varann, att jag kände hennes doft av parfym eller vad det nu var. Det påverkade mig oerhört och jag fick besvär med att försöka dölja mitt stånd, som spände i byxorna. Jag var oerhört rädd att Laila skull bli arg, om hon såg det. En väldig längtan att ta i denna kvinna upptog mina tankar mer och mer. Hjärnan hade oerhörda besvär med att dämpa känslorna. Till slut brast allt motstånd och jag lade jag en hand på hennes höft, när vi stod alldeles intill varandra.
"Du,du är så fifin", det stockade sig i halsen, "Förlåt, men jag kan omöjligt låta bli att känna på dig. Snälla bli inte arg".
Laila vände sig mot mig och jag kände mig oerhört generad och olycklig. Hennes blick var beslöjad, när hon helt plötsligt lade armarna om min hals, såg mig i ögonen och kom in min famn:
"Kyss mig snälla, krama mig.. gör det nu!"
Jag kunde inte förstå att det var sant men böjde mig skakande i hela kroppen ner mot henne, placerde mina läppar mot hennes och "“ blev kysst -. Hon sög in min tunga i sin mun, vispade runt med sin egen. Det höll på att gå för mig.
"Å Olle" sade hon "Det är så länge sedan någon hållit om mig. Det är långtifrån bra i mitt äktenskap, som du nog har förstått. Du är så rar mot mig fastän du är så ung. Jag skulle vilja prata med dig i lugn och ro. Om vi kunde träffas snart, skulle jag bli så glad. Min man reser, som du vet, bort på konferens nästa vecka. Han blir borta hela veckan",
Håret reste sig i nacken av det som höll på att hända, och jag kunde bara stamma:
"Ja, ja".
"Jag känner att du är så hård, snälla, får jag hjälpa dig med det innan jag går upp?"
Jag var så tagen av det som skedde, så jag kunde bara nicka. Det föresvävade mig att hon möjligen skulle använda händerna, så som jag var van, men när hon lirkat fram min man-dom och höll i den med båda sin mjuka händer, kände jag vilken oerhör skillnad det var jämfört med kompisens händer! Så böjde hon sig ner och "“ tog den i munnen!! -. Jag blev så överraskad och häpen att jag nästan svimmade. Hon sög på min kuk!!! Det var så himmelskt skönt, att min orgasm nästan omgående vällde fram. Jag förstod nog inte vad som hände, hade ingen aning om att man kunde göra så här. Hon bara sög och sög och smekte mitt stånd. Och gudars skymning "“ hon svalde allt som kom fram!! Det här var mer än jag någonsin hade kunnat drömma om. Jag blev så tagen av skeendet att jag måste sätta mig ner på en låda.
"Å så mycket härligt du gav mig, och en sådan fin resning du har på ditt organ", sa Laila, och stoppade in den nyavsugna och slakande kuken i mina byxor igen.
"Jag skall berätta för dig snart, när det är lämpligt att du besöker mig" sa hon och krama-de mig och försvann upp i affären.
"Det här är overkligt, det kan inte ha hänt", mumlade jag för mig själv, men det kändes ju att jag nyss hade haft tidernas utlösning. Kunde inte släppa Laila ur tankarna, och det tycktes vara nog för att picken skulle ställa sig upp igen.Jag var tvungen plocka fram den, och det behövdes bara några drag, för att jag skulle explodera.
När jag sedan kom upp i affären, var där fullt med kunder. Jag vågade inte se på Laila, som hjälpte en kund vid köttdisken, men var tvungen att passera henne på min väg mot fikarummet. Just när jag gick förbi henne, såg jag, att hon hade en papperslapp i handen, och jag förstod, att hon ville övelämna den till mig. Ingen såg när jag snappade åt mig lappen. Inkommen i fikarummt, som var tomt, var jag tvungen att sätta mig på en stol. Efter en god stund vågade jag läsa vad som stod skrivet på papperslappen.
"Olle" stod det, "Förlåt mig, men jag måste få träffa dig, som jag sa därnere på lagret. Jag ser att du har din lediga dag på onsdag nästa vecka. Du vet var vår sommarstuga ligger. Jag åker ut på tisdag kväll och skulle bli väldigt, väldigt glad om du vill komma ut då eller så tidigt som möjligt på onsdag. Du behöver inte säga varken ja eller nej. Kommer du så blir jag mycket, mycket glad, kommer du inte, så måste allt fungera i allafall. Kram!!".
De följande dagarna, gick jag som i en dimma. Och för att inte tala om nätterna! Var tvungen att byta lakan varje morgon. Mamma funderade nog, men sade ingenting nu heller. Jag skötte jobbet och pratade som vanligt med både Laila, hennes man chefen, och jobbarkompisarna. Det var besvärande att prata med chefen, måste jag säga, men jag försökte vara som vanligt. Fr.o.m måndag var han ju på konferens och då kändes den biten lättare. Laila behandlade mig precis som vanligt, men när ingen såg oss, strök hon mig på kinden eller tryckte sig mjukt emot mig. Jag gick för jämnan, nästan, med stånd och var tvungen att besöka toaletten ganska ofta.
Ringde kompisen, som hade egen ingång till sitt rum, och bad honom säga, om någon frågade, att jag skulle bo hos honom på tisdag natt. Det ställde han villigt upp på utan att ställa några frågor.
Tisdagen kom med timmar som kröp fram. Kan inte minnas, att tiden någonsin gått så sakta. Äntligen kväll och

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia