en morgon vid havet... 

Admin | Hetero | 23.06.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Klockan var inte mer än sju på morgon en julidag. Sanna hade vaknat tidigt i familjens sommarstuga. Hon var ensam en hel vecka innan resten av familjen skulle komma dit och hon roade sig med att rasta hunden och läsa noveller hela dagarna. Det fanns inte så många andra i hennes ålder att umgås med så hon tog dagen som den kom helt enkelt. Nu när hon ändå var vaken kunde hon ju lika gärna gå en svöäng med Fido och han protesterade inte.

Sanna gick gatan ner, det var ett ganska stort sommarstugeområde där tillochmed stugorna användes till permanentboende. Sanna hade inte varit nere i familjens sommarstuga på flera år då hon under hela gymnasiet hade jobbat om sommrarna. Men nu när hon hade börjat plugga ekonomi på högskolan kände hon för att ha en riktig semester och komma bort från allt jobb. Det hade varit en stor frihet att flytta till en annan stad och upptäcka nya saker om livet, tex sex. Sanna var snygg men det insåg hon inte själv förren killarna i klassen hade börjat bjuda ut henne. Nu när hon gick där på gatan tänkte hon på sitt senaste kap Niklas. Det hade aldrig blivit något seriöst men han hade varit en jävel i sängen. Sanna hade aldrig upplevt något liknande. När han slickade hennes fitta kunde hon komma på ett kick, de hade tillochmed haft analsex fast Sanna var lite emot det. Och hon var ångrade ingenting!

-God morgon; en äldre herre ute med sin hund avbröt Sanna i sina drömmar om de fantastiska nätterna.
- god morgon svarade Sanna tillbaka och undrade om det syntes på henne att hon var upphetsad. Till Sannas stora förtret började den gamle mannen diskutera trädgårdsskötsel och rosor. Sanna var inte ett dugg intresserad men svarade artigt. Allt hon längtade efter var att få komma bort till skogen. Där skulle hon lägga sig på en undanskymd badplats och mysa en stund medan Fido badade i havet. Efter många om och men tackade mannen för sig och Sanna kunde fortsätta sin vandring.

När hon kom fram till stigen ner mot badplatsen fick hon se en cykel stå lutad mot ett träd. Det var en gammal cykel med ballongdäck och Sanna kunde förnimma sig käns

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

lan att hon sett den förrut. Undrar om inte grannen har en sån, den gamla tanten? Men hon hade aldrig sett tanten cykla. Fido visste vad som väntade och drog i kopplet ner mot havet. Viken var tom och Sanna släppte hunden. Sanden var redan varm så Sanna satte sig och drog av sig tröjan. Efter en stund klädde hon av sig helt och simmade ut en sväng för ett morgondopp. När hon kom upp torkade hon sig snabbt med tröjan, sedan la hon sig i sanden för att soltorka. Niklas började komma upp i hennes tankeverksamhet och det pirrade till i underlivet. Hon började smeka sig själv och kom snart i en kratig orgasm. Precis när orgasmen klingat av föll en skugga över henne. Hon öppnade ögonen och där stod en kille i tjugoårsåldern. Han smålog.
- Va det skönt? frågade han.
Sanna fann sig snabbt, - Ja det var underbart!
- Vad sägs om lite hjälp? frågade killen
- Hjälp?
- Ja jag kan pulla din fitta så du kommer en gåmg till.
Sanna satte sig upp, hon hade aldrig blivit erbjuden hjälp med att bli pullad.
- Du behöver inte vara rädd sa killen, jag är jätte duktig på det!
- Okej sa Sanna, Nu hade kåtheten tagit över igen och hon tyckte det skulle bli spännaden att bli pullad av en främmande kille.

Killen tog med Sanna lite längre upp på stranden så de hamnade i skuggan. Han särade på henne ben och började smeka insidan på låren. Sanna rös av njutning. Han särade på läpparna och drog fingret runt klitoris. Sanna skakade av välbehag. Hon hade knappt hämtat sig från sin egna orgasm. till en början förde han försiktigt en fingertoppen i Sannas varma blötta fitta. Nrä han såg att hon var redo för lite tuffare behandling tryckte ahn snabb och hårt i två fingrar. Sanna kved till.
-gjorde det ont? frågade han
- Nej, fortsätt
- Jaså vill du bli pullad hårdare?
Utan att vänta på svar tryckte han in ett tredje finger. Han pullade fittan hårt och utan att Sanna var bered kände hon ytterliggare ett finger i fittan. Det gjorde lite ont med känslan av att bli pullad av en vilt främmande kille gjorde att hon ville ha mer. Han pullade henne i säkert en timme utan att hon kom för varj

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

e gång som hon var nära drog han ur fingrarna och väntade en stund. Sanna började bli otålig av att aldrig få komma men det var en skön behandling av fittan.
- Nej nu måste jag gå, sa han plötsligt men kom tillbaka i kväll fortsatte han
- okej
Killen sprang därifrån och Sanna satt kavr en stund i skuggan på stranden. Fittan var alldeles öm av den hårda behandlingen. Hon tog en snabb simtur och ropade in Fido.

Dagen kröp frma och Sanna undrade vad kvällen skulle innebära. Hon klädde sig i en sval sommarklänning och gick bortåt skogen.
Hon gick ner till badviken där hon varit tidigare på dagen. Det var tomt på stranden. Efter en stunds väntan somnade Sanna i den ljumma sommarkvällen. Plötsligt vaknade hon av att någon smekte henne längs benet. Där var han igen. Han hade en kasse med sig och en filt.
- Kom sa han
Sanna följde med en bit i skogen. Där vecklade han ut filten och la ner Sanna på den. Han drog upp henns kjol och smekte hennes kön. Sanna var inte sen att reagera.
- Jag vill ha sex med dig, stönade hon
- Nej jag vill bara se dig njuta.
Han började slicka hennes fitta så där underbart. Hon hörde att det prasslade i kassen och plötsligt kände hon något grovt mot fittan. Killen tryckte in det grova och Sanna kände att det var en gurka. Killen drog gurkan ut och in samtidigt som han retade henns klitoris. han omväxlade gurkan med att fingerpulla henne. Sanna kände att hon blev öm, ömmare än hon varit på morgonen. När killen var nöjd med dte han sett lämnade han Sanna lika tyst som han hade kommit. Sanna låg en stund på filten och kände fittsafterna rinna nerför benen. Hon hade aldrig fått komma och det retade henne.

När hon kom hem fick hon se att det hade tagit fyra timmar i skogen. Inte undra på att hon inte kunde sitta dagen efter. de näst följande kvällarna gick Sanna ut i skogen, oftast stod han och väntade på henne. Hon fick de skönast behandlingarna som hon kunde tänka sig. En dag när sommaren nästan var slut fick hon en lapp i brevlådan. "Vi ses väl nästa sommar?"
ja visst gör vi det tänkte Sanna....

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia