En härlig kväll 

Admin | Hetero | 08.02.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Klockan var sju när Nina och hennes kompisar kommer innanför dörrarna. Det är fest i ett stort hus. Nina har en svart klänning på sig och lockat hår. Hon fyllde 18 för någon månad sen, har ljusbrunt långt hår, är smal och hennes ögonfärg är... Ja, vad ska man säga? Ögonfärgen skiftar faktiskt. Ibland är de gröna, ibland blå osv. och för ett år sen blev hon dumpad av sin pojkvän.

- Kom igen! Nu ska vi ha kul, säger Ninas kompis Lovisa. Du har varit deppig i ett år men nu SKA du ha kul, fortsätter hon.

Det var längesen hon gick på fest och ikväll skulle det bli en bra kväll. De går till ett stort kök, tar något att dricka och sen ger de sig ut på dansgolvet. Det är fullt igång. Musiken dunkar, folk hoppar och lampor som blinkar. Först står de bara och dricker och pratar men efter en stund börjar de också att dansa. Tillslut går de loss rejält. Nina är väldigt bra på att dansa. Ikväll känner hon sig sexig, något som hon inte gjort på väldigt länge.

- Äntligen har vi dig tillbaka, skrattar Lovisa.

Nina spanar bort mot ett killgäng lite längre bort. Hon möter en killes blick. Han ler mot henne, ganska söt faktiskt. Han har brunt hår, mer ser hon inte. Hon går till köket igen, ganska slut efter dansen. Hon möter killen, vars blick hon mötte.

- Hej, jag såg dig på dansgolvet och shit du kan verkligen dansa, säger han.

- Tack, skrattar Nina.

- Ja, Nick, förresten, säger han och sträcker fram handen.

- Nina, säger Nina och skakar handen.

Nick frågar om de ska dansa och Nina tackar ja. Det är en lugn låt nu så de trycker sig

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

nära varandra. Klockan tickar framåt. De hänger tillsammans mest hela kvällen. De dansar, pratar, skrattar och lär känna varandra. Ingen av de har druckit för mycket vilket är skönt. De dansar igen, lägger armarna om varandra och Nina känner verkligen nu att han har någon god parfym på sig.

- Vad gott du luktar, säger Nina.

- Haha, vad bra då, skrattar Nick.

De tittar till i varandras ögon.

- Du har väldigt fina ögon, säger Nick. De skiftar färg ser de ut som.

- Vilken färg har de nu?

- Jag ser inte... Det är för mörkt!

Nick lutar sig närmare och ser in i hennes ögon. Tillslut möter hans läppar hennes. De kysser varandra försiktigt men sen hårdare och desperatare. Nina känner på sig att de kommer gå vidare. Hon ursäktar sig för någon minut och hittar Lovisa.

- Ska jag satsa på något? Ska jag göra det? frågar hon.

- Men det är väl klart?! Go tjejen, GO!

Nina hittar tillbaka till Nick. Hon kysser honom.

- Ska vi gå upp? undrar hon.

Han nickar och de går upp. Där uppe finns det några sovrum. Han lägger armen runt hennes midja. Hon är så himla kittlig så hon rycker till.

- Jaså du? säger Nick leende.

Han börjar kittla henne massor. De springer in i ett sovrum, låser dörren och springer runt där.
Mitt i allt stannar de upp och kysser varandra intensivt. De lägger sig i sängen och han börjar kyssa henne på halsen, i nacken och överallt. Han drar ner dragkedjan bak på klänningen och hon krälar sig ur den. Han drar av sig sin skjorta och hon smeker honom över magen. Hon ser att han har styvnat.
Han knäpper av henne BH:n o

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ch drar av sig sina byxor. Han kysser henne neråt från munnen. Försiktiga pussar på brösten. Pussar på bröstvårtorna som övergår till sug. Hon stönar till lite och han ler av att hon njuter. Snart drar han sakta av hennes trosor. Nu ligger hon helt naken framför honom. Det pirrar i honom. Han fortsätter med munnen ner mellan benen. Han kysser bara först men sen kommer tungan. Hon särar lite på benen och börjar stöna. Både hon och han njuter. När han slutar för hon ihop benen. De andas ett tag men sen bänder han isär hennes ben och börjar pulla henne. Hon är mycket våt nu och hans finger åker in lätt.

Tillslut drar hon till sig benen och drar ner hans kalsonger. Hon börjar suga av honom. Suger försiktigt och sakta. Sen får hon ställa sig på alla fyra. Han masserar hennes skinkor sen trycker han isär de och för in ett finger.

Sen är det dags för själva akten. Han lirkar på en kondom som han hade i fickan i ett liten ask. Hon lägger sig på rygg och han över. Han hittar rätt och hon är så våt att han glider lätt in i henne. Han börjar jucka henne och hon stönar högt. De är precis på väg att verkligen komma båda två men då byter de ställing och drar ut på det hela. Nu låter de komma och det är så skönt.

Efter så kysser de varandra och tar bara på sig underkläderna. De ligger i sängen och Nina tänker:

Ska det här bli något eller var det här bara ikväll?

Men det spelar ingen roll. Det här blev en otrolig kväll som sent ska glömmas.Hoppas den var okej :)// Moa

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia