En första träff 

Admin | Hetero | 04.05.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

*** Micke ****
Människorna på T-centralen stressar förbi mig där jag står och lutar mig med ryggen mot väggen alldeles bredvid Pressbyrån. Ser ett ungt par med stora resväskor, en affärsman med sin portfölj, upptagen med ett mobilsamtal, en ung tjej med enorma klackar. Vart är de på väg?

Själv är jag inte på väg någonstans just nu. Står och väntar. På Dig.

Vi har chattat ett tag på nätet, inte speciellt länge men ändå tillräckligt länge för att känna att det finns någon speciell laddning. Redan från början blev våra mail ganska heta och jag kunde ana vilken kvinna som fanns backom det där intetsägande nicket.

Nu ska jag få träffa henne.

Så till slut ser jag dig. Känner igen dig direkt från kortet du skickade. Du står och ser ut över stolarna vid caféet, kollar klockan på din högra arm och tittar igen. Jag ler för mig själv och observerar dig. Ser hur du sätter dig vid en av de yttre stolarna och tar upp mobilen.

Jag har redan min mobil i handen. SMS:et är färdigskrivet så jag behöver bara trycka på Skicka-knappen. "Jag kan se dig. Vad snygg du är".

En sekund senare ser jag att du tittar upp och ser dig omkring åt alla håll. Du har fått mitt SMS.

*** Monika ***
Jag skyndar mig till cafét på centralen. Vi hade bestämt att ses där. Jag är lite sen som vanligt trots att jag är väldigt förväntansfull. Vi har pratat lite på nätet. Inte så länge men det kändes hett direkt från början och det var ömsesidigt. Jag kände en stark dragning direkt. Mycket spännande.

Jag ser mig omkring. Jag ser dig inte. Bilden du skickade var lite suddig och här i myllret av människor är det svårt att urskilja dig.

Jag slår mig ner på en av de yttre stolarna för att jag ska vara lätt att se för dig om du är här redan. Jag kollar på min klocka. Fem över utsatt tid. Jag hoppas verkligen att du inte har gett upp hoppet att jag skulle komma.

Min mobil darrar i min ficka. Jag tar upp den. Ser att det kommer från dig. Det står: "Jag kan se dig. Vad snygg du är". Det hoppar till i magen. Jag ser upp och ser runt mig. Då ser jag dig plötsligt. Du står och hänger precis vid Pressbyrån. Aha tänker jag. Du ville se mig först. Du ler stort och ser verkligen lika snygg ut i verkligheten som du sa att du var. Oj nu pirrar det lite mer i min kropp känner jag.

Jag stoppar ner mobilen och vinkar till dig. Jag reser mig från stolen. Du bara fortsätter att le och jag tror du väntar på att jag ska komma till dig. Det gör jag så gärna. Jag går emot dig. Kommer fram och ställer mig mittemot. Lite lite för nära och säger:

"Hej, är det du som är Micke? Det är jag som är Monika."

Du ler och nickar. Du vänder huvudet mot gången mot tunnelbanan och en lite frågande blick. Än har du inte sagt något alls så jag vet inte hur din röst låter. Jag förstår utan ord och jag följer dig mot tunnelbanan. Vi går nära nära. Jag smyger in min hand i din och du tar den. Trots vår åldersskillnad går vi hand i hand, utan ord mot tunnelbanan.

Du styr mot grön linje söderut. Vi tar den första tunnelbana som kommer. Den går mot Farsta. Vi står upp vid dörrparet och bara flinar båda två.

Vi åker en liten bit söderut och går av. Du styr utan ord fortfarande och jag följer. Vi går en kort bit bort mot några hus och in i en port. Där stannar du upp och vänder dig mot mig och kysser mig. Fortfarande utan ord. Det känns magiskt och jag är så ivrig att komma inomhus så jag kan smeka din hud och kyssa dig ohämmat. Jag tänker: Ta mig till hissen nu och jag hoppas verkligen att du bor här så vi äntligen är framme.

*** Micke ***
Känner hur mitt hjärta bultar lite snabbare när jag känner hur du besvarar min kyss. Drar din kropp mot mig och känner dina bröst tryckas mot mig. Jag känner att jag redan är hård och trycker mitt underliv mot dig så att du ska känna det. När jag märker att du kramar mig lite hårdare får jag den bekräftelse jag ville ha. Du är lika het som jag.

Efter några sekunder som känns som minuter släpper jag taget, ler mot dig och öppnar porten. Jag gör en gest att du ska gå in först, mest för att jag ska få chansen att se dig bakifrån. Hissen är redan nere, så jag öppnar dörren åt dig och låter dig kliva in innan mig. Vi har knappt kommit in i hissen och tryckt på knappen förrän du är i mina armar igen. Kyssen är ännu hetare den här gången och jag låter mina händer glida ner och trycka dina skinkor mot mig.

Äntligen uppe! Vi stapplar ut ur hissen och jag letar nervöst i fickan efter mina nycklar, jag har väl inte tappat dem? Nej, vilken tur. Jag låser upp dörren och vi går båda in. "Välkommen!" säger jag "Här bor jag. Vill du ha ett glass vin eller nåt?"

Du ler och jag ser i dina ögon vad du egentligen vill ha, men jag väljer att dra ut lite på det hela och hämtar en flaska vin och två glas. Vi sätter oss i soffan och läppjar på vinet. Jag håller fast din blick över glaset.

"Vad fint du har det" säger du

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

och ser dig omkring.
Sån tur att jag hann städa innan, tänker jag.
"Ja, kom ska jag visa dig runt". Jag tar din hand och leder dig in i sovrummet.

*** Monika ***
Med ett glas vin i handen leder du mig in i ditt sovrum. "Vad mysigt du har det", säger jag och känner mig lätt berusad av bara en smutt på vinet. Troligen är det inte alls vinet utan det som jag vet kommer att hända. Kyssen i hissen och när jag kände hela din kropp emot min var nog det som berusade mig mest tror jag.

Jag ler igen och ser mig omkring. "Vill du visa mig något mer", säger jag och ler med vad jag hoppas är ett sug i blicken. Jag ser att du förstår. Det känns så spännande att det inte behövs så många ord utan känslan är nog och att vi förstår känslan vi båda har.

Jag kan inte låta bli så jag lutar mig mot dig och pussar dig på munnen. Du är inte sen att svara och där står vi i dörröppningen till ditt sovrum och kysser varandra hett och liderligt. Du drar dig undan lite och säger:
"Kom nu och titta på resten. Det är inte så mycket."
Du tar min hand och visar mig badrummet, köket och sen är vi tillbaka i vardagsrummet. Vi står nära varandra, dricker lite ur våra glas. Vi verkar båda två vilja dra ut på spänningen och den åtrå som är så uppenbar mellan oss. Jag kan inte låta bli att se på dig. Du är så vacker och jag ser hur kåt du är. Precis som jag. Mina händer skriker efter att få smeka din hud! Jag dricker lite igen. Jag ställer ner mitt glas på bordet. Sen tar jag ditt glas. Tittar på dig och säger:
"Drick en liten klunk till."
Du gör som jag säger och jag tar ditt glas och ställer ner det på bordet också. Sen ställer jag mig helt nära dig så våra kroppar nuddar varandra. Jag tar mina händer runt din kropp. Min ena runt din nacke och den andra runt din rygg. Jag lutar mig fram och kysser dig.

*** Micke ***
Jag blundar och känner dina läppar mot mina. Den här gången kysser vi varandra långsamt och njutningsfullt. Vi vet att vi har all tid i världen och jag hör hur du stönar till lätt när våra tungor möts. Med mina ena hand smeker jag din nacke och fortsätter ned längs din rygg. Jag känner hur varm du är innanför det tunna klänningstyget och låter handen fortsätta ner till ena skinkan. När jag kramar till lite lätt stönar du till igen. Jag sliter mig från kyssen och viskar i ditt öra. "Kom"

Långsamt leder jag in dig i sängkammaren igen o du sätter dig på sängen. Jag ser förväntan i dina ögon. Långsamt knäpper jag upp min skjorta och tar av den. Din ena hand börjar smeka mitt bröst och fortsätter ner mot magen, men jag hindrar dig, viker ihop skjortan så den blir som en bindel och knyter den runt dina ögon. Först stelnar du till lite, men när jag börjar smeka dina axlar och dina armar drar du ett djupt andetag och slappnar av.

Långsamt lägger jag ner dig på sängen och börjar låta mina händer spela över din kropp. Fortfarande utanpå klänningen, men ganska snart börjar jag knäppa upp den och drar ner den till dina höfter så du ligger med naken överkropp och bh framför mig. Mina händer smeker din nakna hud och jag känner hur du andas lite häftigare när mina fingrar närmar sig bh-kanten. Jag drar ner hyskorna från dina axlar, låter mina fingrar leta sig in under kuporna och dra ner dem så jag kommer åt dina härliga bröst.

Långsamt låter jag mina fingrar cirkla runt vårtorna till jag känner dem styvna alltmer då jag böjer mig fram och tar in den ena i munnen, samtidigt som min andra hand letar sig in mellan dina ben och börjar smeka dig utanpå trosorna. Jag känner hur du trycker dig upp mot min hand så jag drar trosorna lite åt sidan så jag kommer åt att dra ett finger längs dina blygdläppar. Känner hur våt du är redan, så långsamt låter jag ett finger glida in i dig samtidigt som jag börjar suga rytmiskt på den andra bröstvårtan.

*** Monika ***
Min åtrå är så stark nu att jag är alldeles knäsvag. Tur att du har styrt in mig i sängen. Jag njuter för fullt. Det känns ovant och lite otäckt med förbundna ögon men nu låter jag det hända. Jag låter dig styra vad som ska hända. Men snälla ge mig lite hud att ta i och en mun att kyssa! Jag längtar längtar. Slit av mig trosorna och kom in i mig. Jag blir tokig av åtrå.

Jag sträcker mig efter din kropp utan att veta vad jag ska få tag i. Jag tror du låter mig ta på ditt bröst. Jag smeker över din bringa, känner din hud i mina händer. Ljuvligt. Det ökar på min njutning. Hela jag är bara känsla. Jag längtar efter att få sluta min hand runt din mandom. Hur känns den? Är du hård? Känner du samma åtrå som jag. Jag kan inte låta bli att stöna av njutning av din beröring.

*** Micke ***
Jag hör hur du stönar och famlar med dina händer, samtidigt som hela din kropp vibrerar. Jag tar din ena hand och för den upp till mitt ansikte. Kysser dina fingrar samtidigt som jag med min andra hand smeker ditt ansikte lätt med mina fingrar som är våt

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

a av dina safter. När jag kommer till din mun suger du girigt in dem i munnen. Jag känner hur det bränner till i min kuk och gur den blir ännu hårdare. Den skriker efter att få komma in i dig, men jag vill vänta...dra ut på det lite till.

Med ett lätt grepp i din handled leder jag din andra hand ner från min mun, Låter den glida längs mitt bröst och min mage. Neråt. När din hand snuddar min hårda kuk kan jag inte låta bli att stöna till när du börjar känna på den med fingrarna och till slut greppar den om skaftet. Jag håller andan och känner hur den blir ännu hårdare, hur den njuter av din beröring, samtidigt som jag själv den nu fria handen glida ner längs din mage och in under dina trosor tills fingrarna hittar ditt varma sköte där de nu glider in så lätt, som av sig självt. Drar ut dem och låter dem cirkla runt din clitoris samtidigt som du långsamt börjar runka mig. Jag låter min hand röra sig kring din clitoris i samma takt, och ställer mig på knä ännu närmare ditt huvud. Bara ett par decimeter från ditt ansikte. Precis utom räckåll för ditt huvud tar jag din hand från min kuk, håller fast den med ett fast grepp och för fram höfterna så att min kuk precis snuddar dina läppar. Du stönar och försöker nå den med dina läppar och din tunga, men varje gång låter jag dig bara smaka en centimeter för att sedan dra bort den. Mina fingrar som fortfarande masserar din clitoris rör sig nu allt snabbare...

*** Monika ***
Jag ligger på rygg och känner din närhet. Jag känner doften av dig och ditt kön och hur det blandas med doften av mitt eget från dina fingrar. Det är otroligt upphetsande och jag vill bara ha mer av dig. Jag famlar med mun och tunga efter ditt kön men får bara snudda vid det. Jag kan ana hur hård du är och att det kommit några droppar kåtvätska ur dig. Jag vill smaka hela dig nu. Jag vill inte retsamt smaka så kort stund. Jag tar mig loss ur ditt grepp och med min ena hand tar jag tag om din rumpa, den är fast och spänd känner jag. Du juckar mot mig sakta och försiktigt. Med min andra hand tar jag tag om din pung försiktigt och du stannar upp. Jag hör dig stöna precis som jag gör när jag känner ditt kön i min hand. Du stillar dig och jag får äntligen ta dig i min mun. Ljuvligt. Du är så hård att jag måste höja upp huvudet för att nå toppen av din kuk och äntligen få föra in den i min mun. Underbart. Känslan är obeskrivlig och jag kommer nästan av din fingrar som cirklar kring min klitoris. Jag njuter och kan nästan inte hålla mig. Jag vill så gärna ha in hela dig i mig men vill samtidigt inte släppa det härliga grepp jag nu lyckats få om dig.

*** Micke ***
Nu när jag känner hur hela din mun omsluter min kuk genomströmmas jag av en stöt av njutning längs hela ryggraden. Jag blundar och låter mig uppslukas av känslan när du långsamt suger mig. Rytmiskt men allt snabbare, och jag anar att du är nära att komma nu, vilket gör mig ännu mer upphetsad. Jag vill ha dig. Jag vill bli ett med dig och låta kraften genomströmma oss båda... Så jag drar mig motvilligt ur din mun, hör din besvikelse, men hör också hur det omvandlas till desperat njutning när jag flyttar mig ner mellan dina ben och ersätter mina fingrar med tungan samtidigt som jag låter ett par fingrar glida in i dig. Nästan direkt hör jag och känner jag att du inte kan hålla tillbaka längre, och när du vrider dig o stönar allt snabbare, på gränsen till orgasmen, låter jag min kuk glida in i sin fulla längd samtidigt som jag sliter av dig ögonbindeln så jag kan se in i dina ögon när du kommer.

*** Monika ***
Jag känner hur du tränger in i mig och det är helt omöjligt att hålla mig längre trots att jag allra helst skulle vilja känna dig intensivt och länge i mig men nu är det helt omöjligt. Jag känner hur mina muskler i kroppen spänns och när du sliter av mig ögonbindeln ser jag din åtrå i dina ögon och det tar mig direkt upp till sjunde himlen och min kropp skakar av orgasmens kramper. Hela jag blir ett enda knippe av orgasm. Jag är ett med dig.

*** Micke ***
Mina ögon drunknar i dina när de uttrycker den där underbara kombinationen av desperation, njutning och åtrå alldeles innan orgasmen, så när jag känner dina inre muskler krampaktigt börjar dra ihop sig om min kuk kan jag inte heller stå emot längre utan exploderar inuti dig. Min kropp spänns bakåt när jag skjuter min varma sperma långt in i ditt pulserande sköte och känner hur du mjölkar ur mig varje droppe. Det känns som att vi båda dras iväg av en flodvåg av njutning, allt blir ett... Det känns som en evighet innan jag sjunker ner ovanpå dig. Känner din varma mjuka kropp under mig som fortfarande skälver efter orgasmen och söker dina läppar med mina. Vi ligger så länge och kysser varandra njutningsfullt, nu utan brådska. För vi vet att natten framför oss är lång...

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia