En dag på grönan 

Admin | Hetero | 28.07.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jag ser dig inte men känner doften av dig när du kommer upp bakom mig där jag står vid djurgårdsbåtarna och väntar på dig.
Du omfamnar mig bakifrån och viskar "Hej hjärtat, saknat mig?" i mitt öra. Jag svankar en aning och känner att du redan är på väg att bli hård, vrider lätt på huvudet och viskar tillbaks "Det vet du älskling, överallt har jag saknat dig"...
Jag vänder mig om och lägger mina armar runt din hals och kysser dig lätt, känner dina händer på mina höfter genom mitt tunna klänningstyg, trevande söker sig dina händer mot min rumpa, innan dom når sitt mål tar jag tag i dom och säger leende till dig att du får vänta till ikväll. Du suckar men ser i mina ögon att det kommer att vara värt det.
Du tar min hand, placerar en lätt puss på min nästipp och drar med mig på djurgårdsfärjan.
Till vår stora förvåning så är det inte särskilt många med, fast klockan är ju förstås "bara" 9.30 på morgonen.
Väl på båten lutar jag mig på relingen och insuper doften av saltvatten, du ställer dig bredvid mig och lägger en arm runt min rygg. Jag vrider mig mot dig så jag kommer in i din famn, kysser dig lätt precis bakom käkbenet och låter en hand snudda vid din halvhårda kuk, fjärilslätt låter jag tungspetsen följa din käklinje, jag hör dig väsande stöna till och känner hur du tar ett stadigt tag i mitt hår och drar mitt huvud bakåt så halsen blottas för dig du nafsar till, kysser där du just nafsat och viskar till mig att om jag inte är snäll så ska du straffknulla mig hela natten.
Jag fnittrar och drar mig undan, det är dags att gå av och bege sig in på grönan.

Dagen flyger fram liksom vi mellan olika attraktioner. Jag med ett ständigt leende på läpparna och du lika leende och tätt bakom, för omvärlden ser vi antagligen ut som ett nyförälskat tonårspar men det stör oss inte.
Jag retar dig dagen igenom, en snabb, men för dig otillfredställande, avsugning genom spöktåget, mina försiktiga trevande smekningar i berg och dalbanan, hångel och smek genom kärlekstunneln, små glimtar av min troslösa rumpa i skrattkammaren, dina fingrar begravda djupt i min våta härlighet bitvis genom lustiga huset, mina smekande fötter under bordet när vi äter, min rumpa putandes mot ditt skrev vid skjutbanan...

När kvällen kommer sätter vi oss och tar en öl, jag ser på dig att du är vrålkåt och du sätter dig bredvid mig istället för mitt emot.
Du talar om för mig att det inte kommer att bli nådigt när vi kommer hem samtidigt känner jag hur dina fingrar sluter sig om min klitta, jag biter mig i läppen så jag inte ska stöna till. Dagens "aktiviteter" h

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ar inte lämnat mig helt oberörd heller, även jag är på bristningsgränsen och precis innan jag kommer i en orgasm tar du bort din hand och säger åt mig att dricka upp min öl.
Du tar mig bestämt i handen och jag följer dig, vi går mot pariserhjulet, kön börjar bli ganska lång men vi bestämmer oss för att det är värt det och sällar oss till dom andra. Jag huttrar till och du ställer dig bakom mig och håller om mig för att värma mig.
När vi väl tagit plats och åker upp så formligen klänger vi på varandra, kyssande läppar, smakande tungor, smekande händer, inte ivrigt utan lugnt och sansat som om för att testa oss själva hur pass långt vi kan gå innan den ena av oss exploderar.
Vi råkar ha turen att när hjulet stannar så stannar det så vi är utom synhåll för dom över och under oss, dom rakt över på andra sidan kan fortfarande se oss men det tänker vi inte på, mina händer letar sig innanför din tröja och mina naglar rispar lätt längs med linningen på dina jeans...

Trevande knäpper jag upp dina knappar och smeker ditt praktstånd, du svarar med att kyssa mig hungrigare och hårdare. Dina händer kupar sig om mina bröst och dina fingrar nyper i mina redan styva vårtor...
Plötsligt börjar hjulet snurra igen och vi drar oss från varandra en bit, rättar till våra kläder och stiger så småningom av med blossande kinder. Vi får en hel del menande blickar men det märker vi inte en gång, vi är fortfarande helt upptagna av varandra.
När vi kommit ut från grönan och kommer till slussen bestämmer vi oss för att promenera hem, kvällen är en aning kylig och jag kurar mig intill dig, tätt går vi tillsammans genom upplysta smågator, stannar till och tar en öl eller två på en liten mörk pub.
Vi sitter i ett ganska illa upplyst bås för oss själva, mittemot varandra, jag sparkar av mig mina skor och låter mina fötter sakta smeka uppför dina ben, dom hittar sitt mål, mjukt låter jag mina fötter massera din kuk tills den blir hård, alltså blir det en öl till... *L*

Slutligen går vi åter hemmåt, på väg genom en ödslig park stannar du plötsligt till och sliter in mig i ett buskage, trycker ner mig på knä, knäpper upp dina jeans och tar fram din fortfarande styva kuk och trycker in den brutalt i min väntande mun. Jag suger så gott det går, älskar att känna smaken av dig och se dig njuta, det tar inte lång stund innan jag känner hur din pung drar ihop sig i min hand, jag sväljer girigt när du kommer utan att spilla en droppe. Jag vill ju inte att det ska vara allt för uppenbart vad vi har gjort, även om det troligtvis är det ändå...
Du drar upp mig på fött

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

er, trycker mig mot ett träd och kysser mig hårt, du viskar i mitt öra att nu ska jag allt få för allt retande idag.
Du sätter dig på knä och lyfter upp min klänning, kysser mjukt uppför insidan av mitt ena lår till ljumsken, din tungspets snuddar mina blygdläppar när du byter ben, lika mjukt och lätt kysser du det benet fast neråt. Jag känner hur det börjar sava riktigt ordentligt i min redan våta fitta, känner hur det börjar bli vått på låren. Jag suckar till när du girigt slickar i dig av mina safter från mina lår, dina händer håller ett stadigt grepp om mina höfter så jag inte ska kunna dra mig undan, dina fingrar begraver sig i mina skinkor och dina tummar trycker allt hårdare mot mina höftben när jag försöker jucka mot dig.
Jag tvingar mig att slappna av även om det är svårt, men jag vet att det är det enda sättet att få dig att slicka mig, du njuter helt enkelt av att se mig bortom all kontroll så jag vägrar släppa den helt. När du känner hur jag slappnar av så låter du din ena hand långsamt smeka mig över rumpan, på benet och mot min pulserande plaskvåta fitta, samtidigt som du låter tungan reta mina blygdläppar uppifrån och ända ner.
Utan förvarning suger du in min klitta i din mun samtidigt som du kör upp 2 fingrar i mig, jag får bita mig i handen för att inte skrika högt av vällust... Dina fingrar hittar snabbt sitt mål, och du slickar, suger och smakar mig allt ivrigare och när du känner hur min kropp är på väg att spänna sig så som den gör innan jag kommer så slutar du abrupt, tittar flinande upp på mig och frågar om jag lovar att vara snäll hädan efter. Vi vet båda svaret, snäll kommer jag att vara, men jag kommer att fortsätta reta dig till vansinne liksom du gör med mig, men för sakens skull gnyr jag att jag ska vara snäll och inte retas mer bara jag får komma...
Lika abrubt som du slutade så börjar du igen, mitt underliv roterar i takt med att du slickar mig, min ena hand håller ditt huvud mot min savande fitta och den andra har jag i munnen för att försöka dämpa mina skrik.
Precis innan jag kommer så drar du ur dina fingrar ur min fitta och kör upp 2 av dina våta fingrar i röven på mig, det i samband med att du slickar och suger i dig av mina safter frenetiskt gör att jag kommer i en våldsam orgasm, jag formligen skakar och sjunker ner på marken.
Du låter min orgasm klinga av och tar mig sen i din famn och kysser mig mjukt och frågar om jag är redo att gå hem nu, för tillfället en aning svag svarar jag att det är jag visst det, för jag vet vad som väntar när vi kommer hem...

Vet du? ;-)

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia