Den nye damjuniorcoachen 

Admin | Hetero | 27.08.2019 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Det var med tungt sinne jag hade insett att min aktiva karriär var över. En axelskada strax efter jul hade visat sig vara så svår att det skulle ta lång tid och krävas mycket rehab för att komma tillbaka till handbollsplanen på riktigt, och eftersom jag skulle fylla trettio den hösten, så kände jag att det nog inte var nån större idé. Visst skulle jag verkligen sakna lagkompisarna, snacket i omklädningsrummet, adrenalinet på matcherna, och känslan av att tillhöra ett lag - men samtidigt insåg jag ju att jag ändå skulle falla för åldersstrecket om ett par år, så efter att ha funderat länge och väl bestämde jag mig för att sluta när jag var på topp. Eller åtminstone så mycket på topp jag kunde komma.

Under våren och sommaren det året kom tankarna hela tiden tillbaka till ifall jag hade valt rätt eller inte. Rehabiliteringen under våren hade gått bra. Jag hade hyfsad rörlighet i axeln utan att det gjorde ont, men inte i närheten av den kraft jag haft innan skadan, och enligt sjukgymnasten skulle större delen av hösten och vintern gå åt till fortsatt rehab och styrketräning. Därmed var ju den kommande säsongen spolierad oavsett vad jag bestämde mig för, så när frågan kom från klubben ifall jag ville ta platsen som assisterande tränare för damjuniorlaget, så insåg jag snabbt att det var en bra väg att fortsätta hålla kontakt med sporten och med klubben. Det var min nittonåriga kusin Kristin som hade föreslagit att de skulle fråga mig, eftersom hon dels spelade med laget och dels visste hur ledsen jag var över att behöva bryta helt med handbollen. Jag behövde bara ett par dagar efter klubbens officiella förfrågan för att bestämma mig för att tacka ja. Kristin och jag hade ju haft bra kontakt eftersom vi spelat i samma klubb i många år, men aldrig riktigt fått chansen att umgås speciellt mycket just i handbollssammanhang, eftersom vi alltid haft matcher eller träningar med våra egna respektive lag. Och eftersom hon var lika förtjust i sporten som jag var så tyckte jag att det skulle bli väldigt trevligt att få dela upplevelser med henne.

När sommaren tog slut och säsongen drog igång igen, var det dags att samla laget för de första träningarna. Den ansvariga tränaren Linda var en före detta elitspelare som hade ett antal SM-medaljer hemma i prisskåpet och nu gjorde sin tredje säsong som tränare för damjuniorerna. Hon var en mycket uppskattad tränare som spred glädje omkring sig och bland tjejerna i laget, och hade lyckats ta dem till en topplacering i näst högsta divisionen, och hela laget visade prov på både stor motivation att nå högre, och vilja att hela tiden lära sig mer. Några spelare hade försvunnit sedan förra säsongen, ett par hade slutat, och ett par hade gått till andra klubbar. Istället hade det kommit tre nya spelare - och som bekant ju också en ny assisterande tränare i form av mig själv, när den förre var på väg att bli pappa och hade valt att satsa på familjelivet.

Inför den första träningen var det därför en liten informell presentation av oss nytillskott, och Linda presenterade oss med namn, medan vi själva fick berätta lite om vad vi hade gjort tidigare. När det var min tur så mötte jag blickarna från tjejerna i laget medan jag berättade om mig själv, och fick många breda och fina leenden till svar. Självklart var jag ju i första hand där tack vare min kärlek till handbollen, men det var förstås oundvikligt att inse att det dessutom kunde bli en ganska trevlig säsong vad gällde ögongodiset. Inget ont om mina tidigare lagkamrater i herrlaget, men det var betydligt trevligare att vila ögonen på ett gäng tjejer i tjugoårsåldern.

Linda och jag hade pratat ihop oss tidigare om vad vi ville med laget, vi hade pratat taktik och teknik och lagt upp en träningsplan för hösten, och under tiden hade vi lärt känna varandra riktigt bra. Förstaintrycket av Linda som en glad och utåtriktad person stämde verkligen, och vi fann snabbt varandra när det visade sig att vi inte bara hade samma träningsfilosofi, utan även samma humor. En och annan glittrande blick utbyttes förstås också - vi var ju singlar båda två och även om hon var några år äldre än jag så kändes inte det som om det spelade så stor roll. Hon såg förstås väldigt bra ut rent fysiskt; hon hade fortsatt träna målmedvetet efter sin aktiva karriär, och behållit sin fasta men ändå kurviga kropp, och jag fick många gånger anstränga mig för att inte fastna med blicken på hennes bröst, som tydligt avtecknade sig under hennes träningskläder. Nu hade hon alltid t-shirt eller överdragströja på sig, vilket min professionella sida insåg var tur, för om hon dessutom hade haft en urringning så hade det blivit närapå omöjligt för mig att kunna sköta mina tränarsysslor ordentligt.

Vi hade nu gått ut i sporthallen för att sätta igång den första träningen, och jag kände efter bara några minuter att jag trivdes utmärkt som tränare. Tjejerna i laget var lyhörda för mina instruktioner och verkade ta åt sig av det jag sa, och trots att träningsdisciplinen var hög så fanns det också utrymme för en hel del skratt och flams. Retfullheten fanns ju redan sedan tidigare mellan mig och Kristin, och det smittade snabbt av sig på resten av laget när de såg att jag var en sån man kunde skoja och skämta med. Det tog inte många träningar förrän både de nya spelarna och jag själv kändes som en naturlig del av gänget, och jag gillade förstås alla tjejerna i laget, även om jag hittat ett par favoriter, både tack var deras personligheter som spelare, och deras utseende. Den ena var en lång, ljus tjej vid namn Nicole, som ständigt gjorde bra ifrån sig på sin position som mittnia, och vars extremt vältränade rumpa ständigt drog mina blickar till sig. Hon var lagkapten och en ledargestalt och för det mesta glad, även de gånger det gick sämre i spelet.

Min andra favorit var en mörk, kurvig tjej med fina smilgropar och en i högsta grad barnförbjuden humor, som ofta sjöng snuskiga visor i omklädningrummet och inte verkade skämmas för särskilt mycket. Hennes namn var Amanda och hon var en av de som min kusin Kristin också umgicks mest med privat. Hennes snuskiga humor var på ungefär samma nivå som min, så vi hade många gånger triggat varandra och fått hela resten av laget att ligga dubbelvikta av både genans och skratt.

En kväll någon månad in i träningssäsongen satt j

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ag kvar ensam i omklädningsrummet efter en träning och skissade på lite anfallsplaner och gjorde lite diverse anteckningar inför seriestarten. Då öppnades plötsligt dörren till omklädningsrummet och just Amanda klev in. Jag tittade upp överraskat.
- Oj, hej! Jag trodde alla hade gått hem redan! sa jag när jag fick syn på henne.
- Nej, Krisse och jag satt kvar i hallen och snackade en stund efter stretchingen. Hon skulle duscha hemma, men jag hade ju mina grejer kvar här, sa Amanda och pekade på en hög med kläder som jag inte märkt medan jag suttit försjunken i mina anteckningar.
Ogenerat drog hon av sig sin tröja, och jag tittade förvånat på henne.
- Tänkte du duscha här, eller? Då kanske jag ska gå ut så du får vara i fred.
- Vadårå? Blir du generad, eller? Har du aldrig sett en tjej naken förut? Du kanske är oskuld?
Hon flinade provocerande och jag skrattade till svar medan hon drog av sig sina shorts.
- Du borde veta bättre än att tro att jag blir generad - jag försökte bara vara lite gentlemannamässig, svarade jag.
Dock insåg jag snabbt att min gentlemannasida vacklade ganska rejält när jag såg henne stå framför mig i bara sportbehå och trosor. Min blick drogs obönhörligt till klyftan mellan hennes runda bröst. Hon smekte sig i förbigående över sidorna på brösten medan hon tittade på mig.
- Vad tittar du på? frågade hon och log.

Någonting fick mig att tro att hela det här upplägget var planerat från både hennes och Kristins sida, för det kändes lite för uppenbart för att det skulle vara enbart en slump att Amanda och jag skulle hamna ensamma i omklädningsrummet så här.
- Jag tittar på dina bröst, svarade jag för att testa henne och se hur hon skulle reagera.
- Det är väl inte särskilt gentlemannamässigt? svarade hon med förebråelse i rösten.
Trots detta smekte hon sig återigen lite snabbt över brösten, och vårtorna avtecknade sig nu tydligt genom tyget. Då blev jag övertygad om att hon hade beräknat det hela, och bestämde mig för att löpa linan ut och se exakt vad hon hade beräknat.
- Kanske inte, men det beror ju på hur man tolkar begreppet. Det kan ju vara en komplimang att jag tittar, också!
- Det är sant, svarade hon och vände sig bort från mig, mot sin väska med ombyte.
Hon sa inte så mycket mer, utan drog istället av sig både sin behå och sina trosor med ryggen fortfarande mot mig, och svepte sedan in sig i sin handduk, som hon noggrannt knöt ihop ovanför brösten. Jag kunde inte släppa henne med blicken under hela processen, och när hon vände sig om för att gå till duschen var hon tvungen att passera mig där jag satt. Men istället för att passera mig, satte hon sig på bänken bredvid mig och la upp ena benet över det andra, och tittade leende på mig.
- En riktig gentleman skulle hjälpa till att skrubba mig på ryggen, sa hon och blinkade.
Hon la sin hand på mitt ena knä.
- Jag vet inte riktigt om det ingår i den assisterande tränarens arbetsuppgifter, svarade jag med retfull eftertänksamhet.
Egentligen ville jag ju bara slita av mig kläderna och följa med henne in i duschen och tvätta både ryggen och resten av hennes kropp. Min kuk blev allt hårdare i byxorna av blotta tanken på att hon var helt naken under den där handduken. Plus att hon satt och tryckte sig mot mitt ben.
- Men det kanske går att ta ut lite övertidsersättning för sånt, fortsatte jag i samma retfulla tonläge.

Hon reste sig upp och ställde sig framför mig.
- Jag kan ordna med övertidsersättningen, sa hon och tog min hand och la över sitt ena bröst.
Jag kunde känna hennes styva bröstvårta genom handduken, och hon drog tyst efter andan när jag smekte över vårtan och klämde åt lite om hennes bröst. Hon böjde sig fram mot mig tills hennes ansikte var bara centimeter ifrån mitt, och så kysste hon mig. Jag besvarade snabbt kyssen, och den blev allt intensivare. Till slut rätade hon på sig igen och log mot mig.
- Följer du med mig i duschen, eller?
- Det ska väl gå bra, svarade jag och reste mig från bänken.
Amanda vände sig om och gick mot duschrummet, och jag följde efter henne. När hon kom in bland duscharna vände hon sig om mot mig och tog av sig handduken och hängde upp den på en av krokarna. Min redan styva kuk ryckte till lite extra vid åsynen av hennes nakna kropp, och nu gjorde hon inget för att skyla sig.
- Du ska inte duscha med kläderna på, hoppas jag! sa hon och log mot mig.
Jag började långsamt dra av mig t-shirten, följt av överdragsbyxorna och strumporna, och jag såg hur hennes blick fastnade vid bulan min kuk gjorde på kalsongerna. Hon bet sig lite i underläppen och smekte sig själv på brösten när jag drog ner kalsongerna och lät min kuk svaja upp i det fria.

Där stod vi i några sekunder och bara tittade på varandras kroppar, innan våra blickar möttes och hon gav mig ett leende blandat med upphetsning. Hon vände sig mot en av duscharna och tryckte igång den, och klev sedan in under strålarna och sträckte ut handen mot mig. Jag klev in bredvid henne och hon la snabbt sina armar om min hals och vi kysstes glupskt. Min kuk stod som ett spett mellan våra nakna kroppar, och jag njöt av att känna hennes stora bröst mot mig och hennes varma mage mot min kuk.
Så tog hon sin flaska med duschcreme och sträckte den mot mig.
- Ryggen var det! sa hon och vände sig bort från mig och drog undan håret från axlarna.
Jag tryckte ut en klick i ena handen och masserade in den mellan mina handflator ett tag innan jag långsamt började smeka hennes axlar och överarmar. Hon lutade huvudet lite bakåt och suckade djupt av välbehag. Mina händer gled vidare nedför hennes rygg, och jag masserade upp ett ordentligt lödder som rann ner över hennes rumpa. När jag var klar med ryggen fortsatte jag ner över rumpan och höfterna och lät händerna glida runt på hennes framsida, och kupade dem till slut runt hennes bröst, som inte riktigt fick plats i mina händer. Samtidigt tryckte jag min kuk mot hennes rygg, och den gled nu friktionsfritt upp och ner mot hennes ryggslut i takt med att vi rörde oss mot varandra.

Så gick jag ner på knä och började tvåla in hennes ben, och hon vände sig om mot mig så att jag fick hennes fitta rakt framför mitt ansikte. Doften av hennes kåthet kändes genom doften från duschcremen och jag smekte försiktigt in mellan hennes ben och tvättade hennes fitta med mjuka långsamma rörelser. Hon andades stötvis när jag kom åt hennes klitoris, men j

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ag undvek retfullt att helt och hållet smeka den med fingrarna. Till slut reste jag mig upp, och hon tog genast flaskan med duschcreme och började tvåla in min kropp på samma sätt. När hon kom till kuken flämtade jag till av upphetsning när hennes händer långsamt gled upp och ner längs skaftet och kittlade kanten på ollonet. Hon förstod att jag skulle komma ganska snabbt om hon fortsatte, så istället tryckte hon igång duschen och vi sköljde av oss löddret, både genom att smeka varandra och oss själva.
Så greppade hon min kuk och kysste mig.
- Jag vill så gärna ha din kuk i mig, du måste knulla mig nu!
- Så gärna, svarade jag och hon vände sig än en gång med ryggen mot mig.
Jag tog tag om hennes höfter och tryckte mig mot henne bakifrån och smekte henne över brösten, och hon böjde sig framåt och styrde in kuken i sin fitta med ena handen.

Långsamt gled kuken in i henne, och vi flämtade båda av njutningen. Hennes fitta var så varm och så våt runt min kuk så att jag kände att det var ett mycket bra beslut att följa med henne in i duschen. Jag började långsamt stöta in och ut i henne, fortfarande med mina händer över hennes bröst, och hon stönade högre när jag ökade takten. Våra stön ekade mellan kakelväggarna, och vi skrattade när vi insåg hur högljutt det blev. Både Amanda och jag försökte hålla ner ljudnivån, men det var inte lätt när det var så skönt. Jag kände hur hennes fitta kramade allt hårdare runt mig, och hon stod nu och smekte sig själv över klitoris medan jag knullade henne. Hennes kropp darrade av upphetsning.
- Åh, gud, jag kommer komma, stönade hon och knep ihop munnen i en grimas för att inte skrika.
Hela hennes kropp vibrerade i mina armar, och jag kunde knappt hålla balansen på det våta golvet när jag var tvungen att hålla upp nästan hela hennes kroppstyngd.
Till slut slappnade hon av mer och mer, och började stöta bakåt mot min kuk för att få mig att fortsätta knulla henne.
- Så jävla skönt, flämtade hon. Men nu vill jag känna dig komma också!
Och jag var inte nödbedd. Jag hade ägnat de senaste minuterna åt att försöka hålla tillbaka utlösningen för att låta henne komma först, så nu var det ju bara att släppa fram den.

Då klev plötsligt Linda, den ansvariga tränaren, in genom dörren till duschrummet. Både Amanda och jag drog förvånat efter andan och stirrade på henne. Det här gick ju inte direkt att bortförklara - här stod jag med kuken inuti en av spelarna i laget, och var just i begrepp att fylla henne med sperma. Jag skulle med all säkerhet både få sparken ur klubben och för all framtid stämplas som olämplig att vara tränare. En förstörd karriär och ett förstört rykte, var de obarmhärtiga tankarna som for genom mitt huvud - tills jag insåg att Linda inte alls såg arg ut, utan bara stod där med armarna i kors, lätt lutad mot dörrkarmen.
- Det ser skönt ut, sa hon till slut.
Ingen av oss svarade. Min kuk var fortfarande kvar inuti Amanda, men höll förstås på att slakna på grund av den pinsamma situationen, och glev till slut ur henne och hängde ner mellan oss där vi stod, fortfarande tätt mot varandra.
- Jag har stått här utanför och kikat på er ett tag, men nu har jag blivit så kåt så nu kunde jag inte låta bli att kliva in här, sa Linda, och Amanda och jag tittade på varandra med en förvånad men lättad blick.
- Låt inte mig förstöra för er, fortsatte Linda. Tvärtom, jag ville bara se på nära håll när du kommer.
Hon tittade mig djupt i ögonen, och nu såg jag hur kåt hennes blick var, och jag slappnade av och pustade ut. Istället blev tanken på att Linda stått och tittat på, något som fick det att rycka lite i min kuk igen, och den styvnade långsamt.
- Jag trodde att du skulle bli arg... började jag.
- Nej nej nej! Jag har gått runt och varit sugen på dig i flera veckor nu, och har mest hoppats på att du kände samma sak, svarade Linda och tog ett steg fram mot oss.
- Det har jag absolut!

Min kuk var nu helt styv igen och trycktes mot Amandas rumpa.
- Men det var mig du knullade med nu! inflikade Amanda som också hon kommit till sans efter chocken.
Hon sträckte sig bakåt och smekte min kuk.
- Jag vill fortsätta! sa hon och böjde sig framåt igen.
Hon styrde min kuk in i sig igen, och vi började långsamt knulla, medan Linda stod bredvid med stora ögon och tittade på oss.
- Jag vill se din sats, sa Linda. Spruta över hennes bröst!
- Mhmm, stönade jag, och ökade takten.
- Mmmmm, det vore härligt, stönade Amanda, och tryckte lite extra hårt bakåt mot mina stötar.
Jag böjde mig lite framåt och la händerna på Amandas bröst och kramade dem medan jag kände att utlösningen kom allt närmare. Mina andetag blev snabbare, och till slut fanns det ingen återvändo.
- Mmmm, nu kommer jag, stönade jag och drog mig ur Amanda, som snabbt vände sig om och gick ner på knä så att hennes bröst hamnade framför min kuk.
Amanda smekte sig över brösten medan jag runkade några snabba drag framför dem innan jag sprutade flera långa strålar upp över hennes bröst och över händerna som smekte dem. Jag flämtade i korta andetag och njöt av att se Amandas underbara bröst dränkas av min sperma. Linda stod precis bredvid oss med händerna på höfterna och andades djupt, med blicken fastnaglad vid min kuk.

Så kunde jag till slut börja slappna av, och när jag gav Linda en matt blick, så log hon upphetsat mot mig.
- Du inser att du kommer att bli tvungen att knulla mig också nån gång, va? frågade hon.
- Jag ska nog stå ut med det, tror jag, svarade jag och skrattade trött.
Amanda reste sig upp, och vi kysste varandra ömt medan hon tryckte sina spermakladdiga bröst mot mig. Så drog hon in mig under duschen och tryckte igång den så att sperman och svetten sköljdes av oss. När vi var rena igen och klev ur duschen, var Linda försvunnen. Vi torkade oss under tystnad, och jag tog med mig mina kläder från golvet ut i omklädningsrummet. Väl ute i omklädningsrummet igen, vände sig Amanda mot mig och gav mig en öm kyss.
- Jag gör gärna om det här nån fler gång, sa hon och log. Och det är nog fler i laget som lätt också skulle kunna tänka sig det.
Hon flinade lite retfullt och vi kysstes igen innan hon gick bort till sin väska. Jag log för mig själv. Det var nog helt klart ett klokt beslut att tacka ja till det här jobbet...

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia