Den mogna kvinnan 3 

Admin | Hetero | 08.02.2024 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Kommer in i vardagsrummet med kaffe, ser att Elsa sitter mellan dom två grabbarna, kjolen har glidit upp på dom smala låren och jag ser att den yngre grabben har sin hand mellan låren, tippar hans ålder till ca 15.

Slår upp kaffe till dom alla tre, under tiden så drar den yngre upp kjolen till midjan på Elsa, ser hur han för in hela handen under trosan på henne, samtidigt så flinar han mot oss andra. Ingen säger något, alla tittar intresserat på vad som skall hända, Elsa blundar under tiden som han gräver med handen innanför hennes trosa. Så drar han ner trosan på henne, ser hela hennes hårlösa ditt där hon sitter med skrevande ben, grabben som ivrigt smeker hennes fitta.

Så går jag ut i köket, den äldre grabben följer efter mig, direkt när jag kommer ut i köket så omfamnar han mig, tar tag i kjolen och sliter den av mig, står helt naken på underkroppen medan han smeker mig mellan låren, det går rysningar av välbehag genom min kropp.

Så kommer den yngre grabben ut i köket, ser att jag står halvnaken, tar ett rejält grabbatag på

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

min fitta, lägg ner henne på bordet så jag får knulla henne, säger han. Den äldre grabben drar ner mig på bordet så att jag ligger på rygg, ser att den yngre grabben dragit ner sina byxor, han har en ganska stor kuk för att inte vara äldre.
Så tar han tag i mina höfter, drar ner mig så att jag ligger precis vid bordskanten, benen fritt dinglande. Så drar han isär mina ben, smygtittar kite, ser hans grova kuk som han runkar lite lätt, går in mellan mina lår och trycker hårt in den i min nu villiga fitta, han hinner bara få in den, juckar några gånger och så går det för honom, känner hans sats som gör att det blir rejält glatt inne i mig, grabben står kvar med kuken inne min fitta, känner att han fortfarande har stånd.
Den äldre grabben som håller ner mig, det behöver han inte, det är helt underbart det som sker, drar upp min jumper och drar ner axelbanden i min bh, båda brösten hänger helt fria, mina bröstvårtor är stora och hårda, bå

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

da grabbarna smeker dom hårt, nästan lite för hårt.

Så börjar den yngre grabben åter stöta i min pulserande fitta, helt underbart att bli tagen två gånger på samma stånd. Han stöter våldsamt i mig där jag ligger, njuter av att bli tagen, när det är som bäst så råkar jag titta mot fönstret, ser ett välbekant ansikte tryckas mot glaset utifrån, det är min granne Eskil som har bondgården bredvid, han är 77 år och har slutat med jordbruket. När jag tittar en gång till så är ansiktet borta, samtidigt så går det för den yngre grabben, han vrålar rakt ut när han låter det gå i mig. När han är klar så reser jag mig, drar på mig kjolen och drar ner rullgardin i köksfönstret, funderar på om det var Eskil jag såg, vart lite nervös för vad som skulle kunna hända. Så avslutas kvällen där även Elsa hade fått sin beskärda del av det hela, hon hade blivit tagen två gånger i soffan, samtidigt som jag blev tagen på köksbordet. Berättade för henne att jag tyckte mig se min gamla granne utanför fönstret, vi får väl se vad som händer svarar hon.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia