Den långa natten 

Admin | Hetero | 09.04.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jag är egentligen inte intresserad av sex. Jag har aldrig sett killar som andra tjejer ser dem, som en slags symbol för hur skönt det är att ha samlag. Jag bryr mig nästan bara om mina vänner och mitt utséende (men jag är inte ytlig, men jag gillar att inte skämmas för hur jag ser ut). Jag ser alltså killar som vänner och jag får ofta höra hur snäll jag är och hur bra jag ser ut.
Så den ända erfarenheten jag har är "Sexualkunskapen" som är väldigt intressant, men kan vara pinsam.

En dag för ungefär två år sen när jag var 15 och precis blivit byxmyndig tänkte jag att det skulle vara mer hygienist att raka underlivet, och de hårstubbar som kommit under armrna så jag gjorde det. Just när jag hade satt på mig byxorna igen, så jag en gestalt som kollade på mig genom fönstret. "Hjälp!" tänkte jag och såg att det var en kille i min klass som hette Cameron, men kallades Cam.
Just när jag skulle vända mig om såg jag hur han gick därifrån och gick mot dörren. Jag sprang snabbt och öppnade.
- Hejsan, sa jag och försökte låta självsäker.
- Hej. Får jag komma in?
- Visst!
Vi gick upp till sovrummet där min säng och min cd-spelare stod. Just då märkte jag hur Cam kollade på mina välformade och lagom stora bröst. Jag gillar inte sådant och reagerade genast.
- Ditt äckel! (paus) Vad är det du vill? frågade jag sedan med mjukare ton.
- Jag tänkte bara en sak... sade han oerhört långsamt och med en menande blick.
Precis då kände jag ett stick i slidan av fjärilar, och genast längtan eft

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

er just det, sex.
Jag försökte hålla tillbaka kåtheten men det gick inte.
Jag lämnade Cam och gick för att sätta på sterion. Det kom en ballad med spännande och mystisk rythm ur högtalarna. Jag slängde genast av mig min övertröja, så nu hade jag bara en t-shirt och behå kvar. Jag såg hur ktheten strömmade ur hans blick också så jag såg på honom med en blick som frågade "Ska jag sätta mig hos dig så vi kan hjälpa varandra med kläderna?".
Han verkade förstå. "Visst" sade han med ägonen.
Men jag kunde inte hålla kvar lugnheten. Jag hoppade faktiskt på honom! Han tog genast av sin tröja och sedan slängde han av min sedan tog han av mig resterna av kläderna. När han var färdig såg han på mig med imponerad blick.
- Du har ju snyggare kropp än Beyoncé! och jag skrattade förstås.
Jag lade mig i sängen och han kom genast och började slicka mina bröstvårtor.
- Idag ska jag tjäna dig, bara dig, sade han och jag förstod att han menade att jag inte behövde suga av honom. Han började sedan att slicka mig hela vägen ner till fittan där han började smecka mig framåt och tillbaka, långsamt, långsamt. Sedan
tog han andra handen och smekte min blydläppar. Han bad mig att sära å benen, och jag lydde. Nu låg jag helt i spagat och jag skulle precis säga "lite mer action, va?" när jag kände ett finger som ploppade i mitt hål. Jag kände en konstig känsla, en underbar känsla som sipprade igenom mig. Han fortsatte att pulla mig snabbare och snabbare och snabbare... Jag såg hur han tog fram sin kuk

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

. Den var väldigt stor för någon i våran ålder och absolut förstor för min fitta så jag började bli orolig. Men han tvekade inte och tryckte in sin penis hela vägen. Jag fick ett plötsligt sting av smärta men sen började han och jag började jycka tillbaka. Det var så konstigt så jag kunde inte ligga still. Jag snörjde benen runt honom och med hans stång i mig ställde jag mig upp och han också. Så gick vi till badrummet och vi ställde oss i duschen och jag tog på vattnet. Jag ställde mig mot väggen med min ögon stängda och han ställde sig framför mig, och samtidigt som vi knullade sög han av mina bröstvårtor igen.
- AHHHHHHHHHH! Skrek jag plötligt. Min orgasm var på väg. Och samma sak gällde honom, för vi båda gnydde som små valpar. Nu var känslan så underbar att jag slet upp hans ansikte och började hångla! Känslan var så underbar nu att allt omkring oss kändes som ingenting. Vi föll in i ett mörker... Nu fanns vi inte i ett badrum, nu var vi ingenstans, vi hade bara varandra. Och han började bli snabbare, och det blev bara skönare och skönare! Det var helt otroligt!
Efter ungefär 10 minuter var allt över. Vi kom tillbaka till duschen igen.
När vi hade klätt på oss och stod vid dörren för att ta farväl kom det någonting oväntat ur hans mun.
- Crystal, du är fantastisk.
Sedan gick han och när jag gick och lade mig tänkte jag att det här var det mest sköna som kunde hända...

Vad händer nu när hon vet hur skönt det är?

Fortsättning kommer!

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia