Den hemliga älskaren i duschen - Del 4 

Admin | Hetero | 15.09.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

”Jag är så glad att ni kommer överens så bra. Kunde inte vara gladare för det.”, säger mamma vid middagsbordet. Jag hummar till svar, vill inte möta hans blick. Jag vet vad han tänker.
”Jag kunde inte varit gladare att jag fick chansen att bli en del av denna familjen.”, säger han och kysser min mamma på kinden samtidigt som han smeker mitt ben med sin fot. Jag känner hur hans fot rör sig upp över Mitt lår. Rätt på fittan. Jag spänner mig för att inte stöna till. Mina små pyjamas shorts känns oerhört tunna när hans tår smeker över klitoris.
Jag möter hans blick. Jag ser att hans hand är över mammas lår samtidigt. Det han gör mot mig är så förbjudet men jag älskar det. Kan inte sluta, kan inte få nog av han. Hårt trycker han till över mitt hål så att tån åker in en bit. Jag flyttar shortsen och trosorna så att den kan åka in helt och hållet. Han ler mot mig och stoppar en potatis i munnen. Han pullar mig långsamt, för att mamma inte ska märka. Men det är så skönt. Jag glömmer bort att äta, lotsas försjunka mig i min mobil men egentligen har jag inte låst upp den. Känner hur han åker in och ut ur mig medan han stimulerar mamma samtidigt. Jag hör på hennes andetag att de börjar bli tyngre. Hon är kåt. Han är kåt. Jag är kåt. Men hon vet inte om mig och honom. Hon vet inte vad vi har gjort.

Efter maten dukar vi undan, mamma lite rödflammig i ansiktet men annars så verkar det som att ingen av oss kom.
”Ska vi se på med film?”, frågar jag glatt. Det vill de gärna säger de. Vi sätter på en thriller som är väldigt seg. Medan vi sitter där känner jag hans hand på mitt lår under filten. Jag särar inbjudande på benen och han är inte sen att sätta handen över min fitta. Han

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

smeker över trosorna och jag känner hur jag börjar bli blöt. Jag tittar mot mamma men hon är helt inne i filmen. När jag tittar närmre ser jag hur hon håller på att somna. Jag sätter då min hand försiktigt över hans kuk. Smeker den. Vill suga på den men får nöja mig med att smeka över hans mjukis.
Bestämt och hårt trycker han in ett finger i mig. Sedan två. Pullar mig bestämt och hårt. Mamma har somnat, snarkar till och med. Jag kysser honom då på munnen och han för mig så att jag försiktigt kan sätta mig gränsle över honom. Jag smeker min fitta mot hans kuk och vi blir bara med kåta av det.
”Jag kan inte knulla här. Vi går till köket.”, viskar han ljudlöst i mitt öra. Jag skakar på huvudet och går nära hans öra.
”Fatta att ha gjort det samtidigt som mamma är i soffan.”, säger jag. Han ser förfärat på när jag drar fram hans kuk och vänder mig om så att jag ser tv:n. Jag flyttar mina trosor och sätter mig ned över hans kuk. Den trycker in i mig. Hela han fyller mig och jag ser mot mamma. Hon sover fortfarande. Jag börjar rida honom försiktigt men han verkar tycka det går för långsamt för han hjälper till med små juck. Han tar tag i mina armar och drycker hårt in sin kuk i mig. Trycker mig ned över den.
”Köket, nu.”, säger han. Jag vänder mig om, vägrar gå av hans kuk nu och slår benen om honom. Jag ber honom att bära mig. Han reser sig upp med mig hängandes om sig. Medan han går lyfter och sänker han mig över sin kuk.
Vi kommer in i köket och där river jag av mig mina shorts och trosor. Han går ned på knä och skickar mig girigt. Men jag vill ha hans kuk och inte tunga. Så jag sätter mig på spisen. Särar inbjudande på mina ben och han är inte sen att vara där. Han

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

trycker in kuken i mig. Hårt. Jag slår benen om honom och han skjuter på hårdare och snabbare i mig. Jag sätter min hand för min mun. Han lyfter mig och lägger ned mig på golvet utan att låta hans kuk åka ut mig. Sedan juckar han på. In. Ut. In. Ut. Snabbt. Som om detta är det enda som betyder något. Jag får hålla mig i honom så att jag inte ska glida fram av kraften han använder. Han sätter en hand på klitoris och jag stönar lågt.
”Jag kommer komma när som.”, mumlar jag och det får honom att vidröra min klitoris lite hårdare och jucka på. Ljud av att filmen ute i tv-rummet är slut gör att vi vet stt mamma kommer vakna snart. Jag säger åt honom att skynda sig. Han tar tag med andra handen över min hals och trycker, men inte för hårt. Han juckar nu långa, hårda och djupa juck i mig. Han känner hur jag börjar skaka och då drar han på som en kanin i mig. Snabbt. Ut. In. Ut. In. Hårt djupt inne i mig.
Samtidigt som han fyller mig stönar jag lätt i en orgasm. Försöker hålla mig från att stöna men det går inte.
”Det där baby, det var. Underbart.”, säger han lågt i mitt öra och går sedan in till mamma. Jag ler stort och tar på mig mina shorts. Jag hör hur de pratar men de tystar snabbt. När jag ska gå upp till mitt rum ser jag hur mamma sitter gränsle över honom. Han har redan dragit av henne hennes tröja och bh. Jag kan inte gå förbi nu så jag iakttar när min älskare älskar med min mamma. Henens bröst gungar fram och tillbaka och han suger hårt på dem. När de ändrar ställning ser jag hur hans kuk åker in och ut ur henne.
Jag kan stå där länge, onanera till när han har sex med henne. Imorgon ska jag överraska honom med ett morgonsex i duschen. Det är han värd.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia