Den eviga sexleken  

Admin | Hetero | 16.06.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Kapitel 1
 

 
Det var en tidig morgon i november strax utanför Båstad och Kate satt i sin sköna soffa i sitt stora hus med en kopp kaffe i handen och tittade på Nyhetsmorgon efter att varit ute på en löprunda och avslutat med ett x-antal styrkeövningar i träningsrummet, på tv:n visades en debattpanel som talade om någon ny form av bantningsmetod, detta intresserade inte Kate ett dugg. Hon var mycket nöjd med sina kostvanor och hade förövrigt en mycket vältrimmad och smal kropp som hon också var mycket stolt över, så hon skiftade kanal. Hon drack upp sitt sista kaffe och stängde av TV:n, borstade tänderna, duschade och rakade sina fina ben och bikinilinjen och lämnade en lite sträng med hår strax ovanför venus, torkade sig, målade naglarna på både fingrar och fötter som hon vet att hannes man gillar och blir lite upphetsad av, tog på sig ett par jeans med en matchande blus, fixade håret och gick ut igen.
En stund senare satt hon i bilen och sjung med Madonna på högsta volym och hon kände sig riktig väl tillfreds, det var fredag och hon skulle vara ledig i hela helgen och hennes man, John, hade nån form av överraskning på gång som han vägrade yttra ett ord om, inte ens en minsta ledtråd hade hon fått ta del av sedan han sagt till henne att vara ledig just denna helgen.
Hon var nu på väg till Ullared för att handla lite diverse saker till hushållet. Senare på kvällen skulle John komma ner från Göteborg där han arbetar och bor under veckorna.  Vissa veckor fungerade det bra och längtan var inte alltid så påtaglig som andra gånger.  Just denna vecka hade varit olidlig och gått väldigt långsamt kände hon, de hade båda skickat sexiga och lite snuskiga sms till varandra och detta hade gjort dem båda väldigt förväntansfulla. Han ska själv få en överraskning han sen kommer glömma, tänkte Kate och log.

Kate stannar bilen vid pedelparkeringen och plockar upp en av två vänner som ska med på turen. Jess säger -"Hej!" och hoppar in, en lite stund senare kommer även Simone och hoppar in i baksätet.
Både Jess och Simone är nyskilda och har börjat uppleva helt nya sidor av sig själva, med flera medlemskap på olika dateing sidor på internet, spännande möten med nya män hit och dit, har de en massa att berätta om då de var ett tag sedan de alla tre sågs.
Kate kör bilen och lyssnar till de detaljerade berättelser, som först gör henne lite förvånad, inte för egen del, utan för att de kommer från dessa två kvinnor, "känner inte riktigt igen deras ny så kallade Jag, frisläppta kvinnor," tänker hon, tur att de äntligen kommit vidare och kan börja leva igen efter flera år av destruktiva förhållanden.
Hon tänkte tillbaka några år och undrade tyst om hon också hade varit lika frispråkig med sina sexäventyr med John, troligtvis, men då bara i början av deras förhållande. Nu satt hon mest och lyssnade till sina vänner och deras historier och då främst deras umgänge i sängen med olika män, storlekar, olika åldrar med mera. Hon tänkte samtidigt att de sällan kommer upp till min nivå som hon själv och John har tillsammans. Med tiden hade Kate och John sexliv blivit bättre och bättre, som för så många andra, det hade flera gånger känts som om att de hade nått toppen och att de inte kunde bli bättre, nu visste Kate bättre än så, och tillsammans med John skulle det alltid vara bra och de skulle aldrig sluta utvecklas och experimentera med varandra, och det är till skillnad från andra par ganska ovanligt.

Kate parkerade bilen så nära ingången som möjligt och när sällskapet steg ur bilen huttrade de alla till och gnällde meningslöst på vädergudarna och landet de bodde i, de sprang snabbt mot ingången utan jackor för att slippa bära på dem i butiken, hämtade två kundvagnar och gick in i butiken. Det tog en stund att få upp värmen igen och Kate kände, som så ofta, flera mäns suktande blickar och såg flera vända på huvudet där hon gick, även kvinnor. Hon gillar uppmärksamhet, men så här mycket? –"Herregud!", tänkte hon. Hon blickar ner och tittar på sin blus och ser att bröstvårtorna är så styva att de snart tränger genom tyget, hon armbågar Jess i sidan och blickar återigen ner mot sina bröst. –"Ha ha!!" skrattar Jess tyst, "-Har du ingen BH på dig? "- "Nej, jag gillar mina bröst fria", svarar Kate och ler. Med att värmen kommer tillbaka, minskar även en del blickar. Med de är ständigt där, ibland blir hon irriterad och andra gånger skiter hon i det fullständigt medens andra gånger känner hon sig smickrad. Hon tänker på sin man, när han är med är det inte många som vågar ge henne liknade blickar. 
Normalt brukar det så här års vara mycket folk i butiken, men inte idag, -"Det beror på att packet som normalt sett handlar här inte har några pengar just nu och den 25 är först på tisdag", säger Simone som ibland kan vara ett litet svin när man snackar om andra människor, med sämre ekonomi än hon själv.
"-Tur att du fick dela kakan efter skilsmässan då, annars hade du väl lapat kattmat vid de här laget", säger Jess lite småkyligt men ändå kamratligt. De skrattar och går vidare mot utgången, färdiga tidigare än beräknat. De betalar och skyndar sig till bilen. Tar på dig sina jackor, packar in påsarna i bagageutrymmet samtidigt som Jess föreslår att de ska ta en tur inom det nya köpcentret, hon vill gå in i sexbutiken som ligger där. En god idé tycker alla och lämnar bilen och skyndar återigen in till värmen.
Kate har aldrig gillat att gå i butiker som endast säljer sexleksaker, men på senare tid har hon blivit mer bekväm med det, hon fotar ingången och skickar iväg ett mms till John. Precis som inne på Gekås var här också lite folk, två kvinnor i personalen, den ena i 40 år åldern, omkring 185 cm lång med långt slitet svart hår och tatueringar, ganska blek hud och mycket eyeliner – "Skulle gjort sig bra i en film med vampyrer", tänkte Kate. Den andra kvinnan var en yngre och kortare tjej, säkert en praktikant tänkte hon. Sen var och två yngre par som gick och småfnittrade nervöst och vandrade runt planlöst mellan hyllor av löskukar, porrfilmer och uppblåsbara saker, varav ett av paren snabbt lämnade butiken när tre kvinnor i 40-års-åldern kom in med bestämda steg och höga röster som om de ägde stället. Hennes mobil plingar till, hon läser och ser ett MMS med text från John, läser och ler glatt.
 
Jess stövlar rakt fram mot den så kallade ”Mr Rabbit” och visar stolt upp och berättar att hon sedan en tid tillbaka är en stolt ägare till. – ”Gammal skåpmat", tänkte Kate. Hon slänger mer blickar på andra saker, såsom piskor, lack och latex, buttplugs, olika pumpar, snygga nätkreationer och kläder samt utsmyckningar för bröstvårtorna, med mera. Hon tänker på John och alla sexleksaker som de själva har, naturligtvis är det inget som hon nämner för sina väninnor, hennes och Johns hemligheter. Hon känner att hon blir blöt och kommer på sig själva att tänka på ett av flera underbara stunder hon haft tillsammans med honom. Hon längtar.

Jess har verkligen promotat ”Mr Rabbit” för Simone och Kate. Det slutar med att Simone köper en, Kate berättar lite skrytsamt att hon inte kan ha det bättre, de andra skrattar…. "Om de bara visste", tänker Kate förnöjt och betalar glidmedlet hon precis köp, stoppar det i fickan och tackar den långa vänliga vampyrtjejen och går mot utgången. De hoppar in i bilen och vrider värmen till max och kör mot Falkenberg och vidare söderut på E6 mot Båstad.
De bestämmer att ses senare på en afterwork inne i stan vid klockan 19:00.
Både Jess och Simone ska ta med sina nya killar det kommer bli första gången som de alla träffas. John ringer vid klockan 18:00 och berättar att han kommer bli sen och inte hinna till restaurangen i tid till middagen och säger att han kommer ta något på vägen innan han kommer in. 
Kate blir klar i god tid, hon har tagit på sig ett par tighta läderliknande byxor och en urringad blus, det ny duschade håret är fönat och makeupen är fixad, hon är het, sexig och ser nästan farligt snygg ut. Hon betraktar sig själv i den stora badrumsspegeln och gillar det hon ser, hon lutar sig fram och drar det blodröda läppstiftet över läpparna som fulländar hennes uppenbarelse. Hon kysser och skriver ett meddelande på spegeln med sitt läppstift, går ut i sovrummet och lägger kuvertet i lådan bredvid sängen, hon vet att brevet som hon skrivit på i veckan kommer göra hennes man helt galen av upphetsning.


Kapitel 2

John sitter och lyssnar på Spotify i hörlurarna samtidigt som han lägger de sista rapporterna för veckan till handlingarna. De senaste veckorna har de varit extra mycket att göra mest på grund av att han inom två månader kommer att avsluta sin tjänst och starta på ny firma ner i Halmstad. Han har ännu inte berättat något för Kate, han vill överraska henne senare i nästa vecka. En kollera avbryter hans arbete och tankeverksamhet med en hand på axeln och frågar om han vill följa med på lunch?
”-Jag tar helg så snart jag blir klar, sen är jag ledig i tre veckor”, berättar John
- ”Visst fan! säger kollegan, ”vad har du för planer?”
-”USA”, svarar John.
-”Underbart, vart ?”
-”New York”
- ”I tre veckor?”
- ”Nej, vi landar i New York, sen är inget bestämt, jag hade tänkt att ta det lite som de kommer, låta vinden, ödet och Kate bestämma”, berättar han och rycker på axlarna och ler glatt.
- ”Fan va skönt, ta hand om er, ha så trevligt, själv är jag nöjd med det svenska november vädret,” skämtar kollegan, tar i hand, säger hej då och går på lunch tillsammans med några andra medarbetare.

Hela veckan har varit en längtan efter sin älskade Kate, "-Har hon känt likadant?" undrar han, och läser de sensuella sms och mms som han mottagit från Kate under veckan. Han blir varm inombords och stänger ner sin dator och hoppar direkt i bilen. Han har precis kommit ut på motorvägen då han får ytterligare ett MMS av Kate, det är en bild på MartinShop i Ullared, han ler, lägger telefonen i fickan och fortsätter mot Andra Långgatan inne i Linnèstan.
Han tar upp sin mobil när han står utanför butiken han ska gå in i, tar ett kort på skylten. Ett par sekunder senare ser Kate att hon i princip får samma bild tillbaka men förstår direkt att John är på Martin Shop i Göteborg och ler.
Han hade haft samma tanke i veckan att svänga inom just den butiken han nu gick i. Tio minuter senare satt han i bilen med precis det som han hade sett på samma butiks internetshop tidigare i veckan, plus lite andra saker som verkade intressanta.

Nu körde vidare i riktning mot Avenyn, vidare på leden och in på Morängatan, de var en del att fixa med inför resan. Han tog fram sin to-do-list i mobilen.

· resväska
· pass
· hygien art
· med mera.
· resten löses i Båstad
.
Värre blir det att packa åt Kate, hon blir väl vansinnig om jag missar något, tänker han och flinar för sig själv och ser verkligen framemot en välförtjänt semester.

Han hade varit tvungen av avlägga en vit lögn om han skulle jobba över bara för att kunna packa hennes väska, det kan ta sin tid och hitta allt, hon lägger ju alltid saker på olika platser.

Han lämnar sin lägenhet i bagaget har han de få sakerna på sin lista plus lite bra-att-ha-prylar och styr återigen ut på E6 söderut, och om cirka två timmar borde han vara framme i Båstad.

2,5 timmar senare, efter flera stopp och köer, rullar han upp på infarten till deras hus och bromsar mjukt mot det tunna gruset, stiger ur bilen och sträcker på den något stela kroppen och går sedan mot groventrén. Innanför groventrén ligger köket ett vitt stilrent kök som kunde varit hämtat ur en mäklarannons, han öppnar upp hörnskåpet och ställer fram sin favorit skål som är helt röd mitt på köksön. –”Sådär ja, en lite färgklick är aldrig fel”, säger han för sig själv och flinar. Han vet att han kommer behöva göra samma procedur nästa gång han kommer från jobbet nästa gång, för att skålen kommer att vara tillbaka i samma hörnskåp, då Kate inte tycker den passar in.
Han öppnar kylen och dricker lite kallt vatten och fortsätter genom vardagsrummet förbi hallen med sina vita stora och blänkande klinkerplattor på golvet. Kate har verkligen en känsla för inredning och design tänker han, samtidigt som han tycker om att retas med henne genom att komma med egna ideèr som är helkonstiga och ställa fram saker som hon inte gillar, mest på jävelskap, skönt att det fortfarande finns en liten buspojke i mig tänker han när han samtidigt tittar sig själv i hallspegeln och drar sin hand genom sitt skägg och konstaterar att det är i behov av en ansning.

Han fortsätter upp till andra våningen och till sovrummet och öppnar dörrarna och njuter av synen som möter honom. En stor säng upphöjd på ett större podie, bäddad med en militärs precision, kungar sov nog på ett liknande vis förr i tiden hade han tänkt när han byggde den. Kate hade från början inte gillat det, men har i efterhand erkänt att hon ändå gillade slutresultatet. Till vänster finns två dörrar, den till vänster är alla kvinnors dröm, 20 m² stor Walk in Closet med en lite ö i mitten med flera lådor, en stilren fåtölj, två stora speglar, varav den ena vridbar. Plast för såväl skor, klänningar, smycken som vardags och myskläder. Dörr 2, den till höger är Johns nog så fina, än lite mindre men ack så fina garderob, han går in tar ner Kate´s resväska som av någon anledning ligger hans garderob och börjar packa.
Väl färdig med Kate´s packning förbereder John kaminen som finns i hörnet av rummet med tändved och tidningspapper så att de bara är att tända brasan när de kommer hem senare ikväll. Han fortsätter till andra sidan av rummet in mot bad rummet, detta rum kan man kalla alla samlevande pars drömtoalett, den är stor och rymlig, det är helkaklat blandat med en del mosaik med fönster från golv till tak med en utsikt värd guld åt väster, en stor dusch, ett rymligt fristående badkar och längst in en bastu med relaxutrymme.
Han kunde fortfarande känna lukten av exklusiva hårprodukter och parfymer i en härlig blandning som bara var hans kära Kate dofter, han kände att han blev upphetsad av bra lukten av henne och i samma sekund läste han vad som stod skrivet med ett rött läppstift och kyssmunnen på spegeln.

”Ikväll är Du bara Min!! ses om ett tag;), Love Kate, ps: se sängbordet ds

John visste inte var han skulle ta vägen, eller det visste han precis, han blev bara fast i tanken och golvet en stund, han stegade till sin sida av sängen, öppnade lådan. I ett kuvert med samma pussmun på framsidan låg ett handskrivet brev som även det luktade parfym, han började läsa.
10 minuter senare efter att ha läst klart övervägde John att direkt åka till stan och hämta hem Kate och slita av henne kläderna i hallen, men det hade inte varit okej, inte i detta lilla rollspel som Kate hade satt upp, så han sansade sig, tog av sig kläderna och med ett bultande stånd steg han in i duschen, det värkte av upphetsning av vad han just läst, att en kvinna kan ha en sådan effekt på en tänkte han. Han smekte och runkade sin styva kuk tills det nästan gick för honom, precis som det hade stått i brevet, han fick under inga omständigheter komma utan att Kate var närvarande, rollspelet gick denna gång ut på att va

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ra Kates slav och göra allt som stod skrivet i brevet han just läst. De hade vid flera tillfällen haft rollspel och skrivit brev till varandra, men de han nu läst var helt nytt, spännande, förbjudet, tabu, något han inte varit med om tidigare och de gjorde honom otroligt upphetsad.

Han tog på sig sin svarta skräddarsydda kostym, vit skjorta och svart slips, som det hade stått i brevet. Han gick som i ett rus, hög av upphetsning och hand fantasi svävade iväg samtidigt som han packade båda väskorna. Han vaknade ur sin dagdröm när han hörde taxin tuta. – ”Redan klockan åtta”, tänkte han och såg sig om i rummet, -”Allt i ordning,” konstaterade han och tog väskorna och ställde in dem i bagaget på sin egna bil, hoppade in i taxin och efter 15 min betalde han taxichauffören och gick in på restaurangen.Kapitel 3


Hon var den förste att se honom, som en varghonas känsliga sinne kunde hon förnimma minsta lilla doft av sin äkta varghane. Kate var den förste som även John såg, blicken de gav varandra hade om möjligt kunna sätta eld på inventarierna, känslan i rummet gick nästan att ta på. Den var stark, het, laddad och glödande. De möttes halvvägs och kysses passionerat, inte för kort, inte för länge. Perfekt! De andra hade nyss ätit klart och han hälsade, som sig bör, först på kvinnorna och sen deras nyvunna män. Totala pajaser, veklingar, såg nästan rädda ut, tänkte John när han tog Bill och Bull i händerna, han hade mycket i huvudet som i vanlig ordning och hade glömt deras namn direkt efter att de hälsat, ärligt talat brydde han sig inte alls.
John hade under hela sitt liv fått höra att han sett tyken, förbannad och sur ut. Som en som vill mucka bråk. Kanske var de sant, han kunde inte vara mer än sig själv och hans utseende kunde han inte göra eller tänkte han inte göra något åt. Faktum var att han var snäll och omtänksam innanför det kanske ibland hårda skalet.
Han slog sig ned bredvid Kate och en av killarna, beställde en öl och skålade med de andra. Blicken var med och leendet var där, men mentalt och psykiskt var han bara med underbara Kate, han var i hennes berättelse, i brevet, i spelet.

Klockan började närma sig 23:00 och han frågade Kate om de inte var dags att tänka på hemgång snart, hon tittade på honom och viskade tyst i hans öra att – ”De är jag som bestämmer, du ska bara göra som jag säger”, hon log åt honom och för att inte avslöja vad hon precis hade sagt, kanske kunde uppfattats som ett gräl annars, hon hade gått in i rollen 100%. Grälade gjorde vi absolut inte, vi lekte och jag var fullt med på noterna. Även om jag bara ville hem och vara hennes slav, ju tidigare jag kommer från dessa jävla nollorna runt bordet ju bättre, tänkte han. Kate visste detta, hon vill bara plåga honom till de yttersta. En timme senare bad Kate honom att ringa efter en taxi, äntligen tänkte han.

20 minuter senare sätter Kate nyckeln i ytterdörren och de går in och styr stegen mot sovrummet.
Kate ber, eller rättare sagt beordrar John att ta av alla kläder och lägga sig i sängen. Han gör som han blir tillsagd, samtidigt som Kate försvinner in i sin klädkammare.
Fem minuter senare kommer hon ut, hennes smala vackra kropp och hennes former framhävs extra mycket av den dämpade belysningen blandat med ljuset från flera blockljus då hon sakta men säkert styr stegen mot sängen.

En och en halv timme senare ligger John på rygg med Kate på sitt bröst och är världens lyckligast man, han tänker att alla män i världen borde få liknade "behandling" som han själv fått av sin fantastiska kvinna. Då hade världen varit en mycket bättre plats att leva på, och somnar mitt i tanken med sin älskling på sitt bröst.Kapitel 4Kate vaknar tidigt, ser på sin man som ligger på sidan med täcket uppdraget högt ovan axlarna, hon sätter sig upp och huttrar till av den kyla som möter hennes bara hud, sätter ned fötterna på den lilla fällen, tänder lampan vi sidan och dimrar den tillräckligt mycket för att kunna se och tillräckligt för att inte väcka John, tar på sig ett par tofflor och tar ned sin morgonrock från kroken och går mot kaminen för att tända en brasa.
Sju år tidigare när de hade byggt huset hade de båda kommit överens om att ifall de skulle ha de svalt i sovrummet när de sov så skulle de också installera en kamin i sovrummet som snabbt skulle få upp värmen under de kalla vintermånaderna. Hon öppnar luckan och blir glad att det bara är att ta ner tändaren och tänd på pappret i botten.
Hon trippar snabbt och tyst tillbaka till sängen och öppnar sin bok som hon fått låna av Simone, och känner snart hur värmen når hennes kinder. 20 minuter senare lägger hon in ytterligare två stora vedträn och kryper efter det ner under Johns täcke, som fortfarande ligger på sidan. Hon tar sitt bröst i ena handen och den andra handen styr hon hans huvud mot sitt nakna bröst, när hans läppar rör runt hennes bröstvårta tar de inte många sekunder förrän John vaknar till lätt och börjar suga och amma henne fina bröst. Värmen i rummet göra att det varma duntäckena åker av till halvvägs och hon ser i det flammade ljuset från brasan Johns muskulösa och håriga bringa, hans ena hand som smeker hennes mage och bröst, hans andra hand ligger kring hans stora och nu styva lem. Han ligger där i tjugo minuter och bara suger och smeker henne ömt tills han tar av dem båda täckena och lägger sig över henne och tränger in i hennes våta springa, och de älskar i den stora varma sängen, passionerat, ömt och vackert han tar sig in och ut smeker och kysser hennes kropp och de kommer tillslut samtidigt i en underbar orgasm. De ligger lätt flämtande och ser på varandra i ögonen. –”God morgon älskling”, säger John. –”Desamma”, säger Kate.
-”Kaffe”?
”Tack gärna”!
John tar på sig sina pyjamasbyxor och går ner mot köket för att stunden senare komma tillbaka med två rykande varma koppar kaffe.
Åh, han är så sexig i sina pyjamasbyxor, tänker Kate och tar emot koppen..
-”Vad fick du alla idèer ifrån igår?” frågar John samtidigt som han räcker över koppen till Kate
- ”En bok”, svarar Kate.
- ”Den du fick låna av Simone?”
- ”Ja, fast jag har låtit min fantasi vandra iväg lite längre och lite djupare”, berättar hon och småler och blinkar med ena ögat.
- ”Det var fantastiskt”, säger John
- ”Jag förstod det, det är så underbart att se dig njuta på det sättet”, sa Kate och fortsätter att småle.
- ”Vi kan väl byta roller nästa gång”?, säger Kate
- ”Självklart älskling”
- ”Vi är bäst babe!”
- ”Tveklöst”, säger John, kysser henne ömt, ser henne i ögonen och ler kärleksfullt.

De sitter upp i sängen och John berättar att han idag tänkte ta med Kate på överraskningen som han har planerat,
- Ja!!! Jippi!! Äntligen!!”, ropar Kate, -”Vad ska vi göra?”
- ”Lugn och fin, först ska vi äta frukost, men det gör vi på Hotell Tylösand i Halmstad, hoppa i ngt bekvämt så kör vi om en stund”, berättar han.

En dryg timme senare stegar de in på frukosten och äter sig mätta från en underbart god buffè och dricker mer kaffe samtidigt som de ser ut över havet.
-”Idag ska vi få en massa sköna behandlingar, och vi ska ha en spa-dag", säger John och ställer ner koppen, Kate blir överlycklig och kysser honom.
-”Åh det var längesen”, säger hon och undrar, ”-Vad ska vi göra?”
- ”Ansikts behandling, lerbad, manikyr, pedikyr, massage och allt annat du kan tänka dig, eller de du vill ”, svarar John med ett brett leende och visar vägen mot spa-avdelningen.

Klockan hade hunnit bli fyra på eftermiddagen och flera behandlingar senare sitter de återigen i bilen och känner sig som nya i såväl kropp som själ .
John kör mot Flygstans köpcenter, strax nordväst om Halmstad och vidare mot flygplatsen.
Kate undrar först vad som står på och frågar var de är på väg, hon ser på hans ansiktsuttryck att något lurt är i görningen och förstår att de är dom som ska ut och flyga samtidigt som han berättar att de ska ta SK234 flighten till Köpenhamn och vidare till New York för att julshoppa bland annat.
Hon skriker av lycka och tystnar lika tvärt när hon kommer på att hon ska jobba på måndag.
”-Och vad ditt jobb beträffar, så har jag redan snackat med din chef och allt är grönt, du är ledig i tre veckor darling”, säger han när han förstår att de är detta hon tänker på.
- ”Är de sant!”
- ”Yes babe!”.
-” Men...ska vi åka nu på direkten…?” börjar Kate,
- ”Det är också fixat och ligger i bagaget, din packning alltså”, säger John och ler när han även förstår att hon tänker på sin reseväska med allt vad hon ska ha med.
- Hon kastar sig om hans hals, och kysser honom återigen och tar på nytt upp sina lyckoskri.


Flygningen till Köpenhamn tog bara 40 minuter och tjugo minuter efter det står de vid incheckningen till flight DK744, New York. När Kate stiger in i det stora flygplanet som tio timmar senare kommer lämna av dem på JFK flygplatsen i New York, hälsar hon glatt på flygvärdinnan som hälsar dem välkomna, Kate börjar gå mot höger i planet men hejdas av Johns hand på axeln, "-Åt väster sitter vi denna gången gumman” säger han, och pekar i riktning mot framsidan av planet, hon vänder och stiger i första klass och möts av ytterligare en flygvärdinna som visar dem till sina platser. De sjunker ner i de mjuka och rymliga sätena och kysser varandra.
- ”Som en dröm”, säger Kate och ett lyckligt leende sprider sig över hennes vackra ansikte.
- ”En sann dröm”, säger John och ler åt henne.

Efter ett tag tänds belysningen som berättar att bältet ska knäppas och planet börjar långsamt taxa ut mot startbanan samtidigt som flygvärdinnorna, som så många gånger förr, går igenom säkerheten ombord, både Kate och John känner sig tvingade att titta på när hon tappert står och gör sin grej för bara dem då alla andra platser i första klass är lediga.
John berättar vänligt att, "-Du kan hålla om min kuk när vi startar” och skrattar och tar henne i handen för att lätta på hennes spänningar med lite skoj, då hon alltid varit lite flygrädd, hon skrattar till lite nervöst och slår honom lätt på axeln.
12 000 meter över havet, 885 km/h, en flaska champagne och lite god mat senare är det dags att släcka ner och försöka sova så att de så bra som möjligt kommer i rytm med tidskillnaden när de landar om cirka åtta timmar. De fäller ut de sköna stolarna till max och stäcker på benen utan att nå nästa säte. I en lite korg höger om stolarna finns det kuddar och filtar att ta på sig om det skulle behövas.
John somnar ganska snabbt medens Kate ligger vaken och tänker tillbaka på den fantastiska dagen som varit och att hon nu ska till USA, och fortsätter sen att tänka på kvällen innan när de hade kommit hem från restaurangen. Hon känner att hon blir upphetsad av tankarna på när hon står i sin garderob och tar på sig sina sexiga underkläder och höga klackar, tar på sig nytt rött läppstift, lägger ett tjockt lager svart ögonskugga och tar på sig ögonmasken, släpper ut håret, tar med sig hästpiskan och stegar ut till sovrummet där John ligger utfläkt bland de vita linnèlakanen, med sin kuk i handen och helt naken.
Hon rör sig långsamt mot sängen och går som en katt på alla fyra upp och kysser honom med våt tunga och biter honom lätt i underläppen, John rör handen mot hennes ena skinka och hon smiskar till honom hårt på låret med piskan, som att berätta att, "- Jag bestämmer när du rör mig!" John förstår, och lägger ner sina händer vid sidan av sin kropp.

Hon ställer sig på knä mellan hans ben och tar ett hårt tag om hans stenhårda kuk och trär på en kukring över hela paketet, hon hör hur John stönar av välbehag, hon fyller sina latexbeklädda händer med glidmedel och smeker ut det så de glänser vackert i det svaga ljusskenet. Hon behandlar honom hårt och bestämt med både sin piska och sina händer, John stönar och skriker ibland till av smärtfullt välbehag, men han får inte rör henne. Hon hade varit våt redan innan hon gick till restaurangen fem timmar tidigare och nu kände hon hur det började rinna längs hennes ben, men hon vill att de ska vara så mycket fittsaft att John bokstavligt talat kunde dricka ur henne, när hon ger honom klartecken att slicka henne. Hon drar ett finger genom sin våta springa och för fingret till Johns läppar för att reta honom lite extra, de är halt, luktar förtrollande och smakar gudomligt, hon ser hur han njuter samtidigt som han håller på att explodera av kåthet, det hetsar henne. Hon sätter sig efter en stund på huk strax ovanför Johns ansikte och mun och bestämmer sig för att ge hennes slav sin love-juice.
Hon ber honom att ligga helt still, han kan känna hennes underbara doft bara några centimeter från sitt ansikte, några droppar faller på hans läppar och i han mun. Hon sänker sig sedan långsamt ner och pressar fittan mot hans mun och tunga och han slickar i sig allt hon ger honom. Hon njuter och börjar sakta gnida sig fram och tillbaka, hon ser att John är på väg att ta tag om sin kuk, då piskar hon honom hård på pungen, för att plåga honom lite extra och han lägger sina händer om hennes skinkor i stället för att sära så mycket som möjligt och för att komma djupare i hennes sköte. Han suger och slickar henne vilt, samtidigt som hon rör sina höfter allt våldsammare och gnider sin fitta i hans ansikte, hon märker att John knappt får någon luft och forstätter lite till för att hon känner att det snart kommer komma i en underbar orgasm. Det går för henne och hon sprutar honom rakt i munnen och skakar kraftigt i de våldsamma sammandragningarna. Hon vänder på sig, sätter sig grensle över hans höfter och kysser honom och spottar honom i ansiktet, för att sen kyssa sig ner mot hans bultade kuk, suger tag i hans pung och suger in hela i munnen tar fram en grov butt-plugg som hon långsamt för in i honom, det går nästan för John som nu är i extas, men Kate ger honom flera lavetter över både kuk och pung och han stönar till av en skön smärta, hon vill inte han kommer riktigt än… hon vill hålla på den, för att bygga upp orgasmen till högre höjder.
Hon har inte varit på toaletten på hela kvällen så hon beordrar sin lilla slav till badrummet och badkaret, John halvsitter upp i badkaret och Kate gränslar honom stående, -”Du får lov att ta på dig själv nu om du vill”, säger hon till honom, det gör han, samtidigt som hon lättar på trycket och kissar ner på hans håriga bröst och hans kuk, hon njuter av att se det hon ser, hon håller igen strålen, lutar sig fram och särar på sina läppar, trycker fittan till Johns mun låter honom smaka på sin blöta fitta blandat med hennes kiss.
Hon glider tätt med sin oljiga och hala kropp nedåt för att sen sätta sig på huk ovanför hans kuk och fortsätter att kissa samtidigt som John våldsamt drar sin kuk genom hennes springa så att de skvätter kiss över dem båda. Han kommer i en kraftfull orgasm mellan hennes ben och hon lägger sig på magei badkaret med sitt huvud mellan hans ben och suger och slickar hans kuk och pung, blandningen av både hennes egna kiss och Johns sperma gör henne kåtare än nånsin att hon vill att de ska komma 2 ggr i rad och tänker att, "-Inatt ska john få bekänna färg", och rör si

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

g upp och delar alla safterna med honom i en lång och våt kyss. Minuten senare sträcker sig Kate mot lådan i badrummet och tar fram en stor strap-on och sätter den runt sin smala midja.

Nu kunde hon längre inte hålla sig, början av gårdagens sexlek hade gjort henne otroligt upphetsad och hon ser sig omkring, ingen i närheten konstaterar hon, så hon kryper ut från filten och närmar sig Johns stol, kysser honom på munnen och lägger ena fingret över sina läppar och tar med den andra handen ner hans gylf och knäpper upp byxorna och drar ner dem till knäna, börjar suga honom och han blir snabbt hård.
-"Vänta lite nu gumman...njaa, ehm...jaha", svamlar han
-"Lugn nu, i första klass kommer det ingen och stör om vi inte själva ber om det", säger Kate.
- "Okej”, mumlar John och lutar sig tillbaks.
Efter fem minuter sprutar han henne i munnen och försöka hålla nere sitt stön så gott de gick.
Hon ler med munnen fulla av varm sperma och spottar sen ut den i sitt champagneglas som står tillgängligt på sidobordet.
Stunden senare somnar de båda och sover i närmare fem timmar och vaknar av att ytterligare en måltid är på väg in och det är ljust i kabinen.
- "Ska bli gott med mat", säger John och tittar på Kate som gnuggar sömnen ur ögonen.
-"uhmm... mm.. ja, jo de ska bli gott" säger Kate samtidigt som hon möter flygvärdinnans blick där hon står efter att tittat på champagneglaset som Kate lämnat på sitt bord.
- "Ooops”, säger Kate och skrattar när flygvärdinnan lämnat kupén, -"Undrar vad hon tänkte?!".
- "Min gissning är att hon slänger de glaset eller dricker upp de, de kommer ju trots allt från mig och vem vill inte ha min säd", skämtar John och skrattar.
- ”Ja, nog är de lite pinsamt, men va fan, vi har ju faktiskt betalt för 1:a klas, och vi är nog varken de första eller sista som gjort liknande i ett flygplan” säger Kate och flinar och rör sig mot toaletten.

Maten kommer in,de blir färdiga med den samtidigt som det är dags för inflygningen och de känner hur trycket i kabinen början förändras en del.
-”Den resan gick snabbt”, konstaterar John, -”Tack för inatt fortsätter han”. –”Synd att vi inte gick in på WC också”, tillägger han och flinar, -”Kan vi säga att vi är med i 10 000 m klubben nu, Räknas en avsugning, eller är de bara samlag som gäller?” undrar han.
-"Det kan du googla när vi kommer fram”, säger Kate och ler åt sin frågvise och fina man.Kapitel 5Planet landar utan några som helst svårigheter och dockar vid gate 55 på JFK- airport klockan 15:10 lokal tid.
John tar ner handbagaget och ser Kate knappa på sin mobil, som vanligt tänkte han.
- "Missat något av största dignitet?"
- "Nej, inte alls hjärtat” svarar Kate leende och slänger honom en kyss"
- "Så bra då”, säger han lite buttert för att i nästa sekund ha glömt bort de.

De kommer först av planet och kommer snabb till kontrollen som görs på samtliga människor numera innan man får komma in i USA. John står och tittar på en sur passkontrollman och sen in i en kamera, för att sen lämna fingeravtryck. ”Helt sjukt!” tänker John, jag är ju för fan svensk. men proceduren går snabbt och efter bara 30 minuter har de hämtat sitt resterande bagage och beger sig mot Hertz biluthyrning.
De väljer en Lincon town car. John berättar att de är sådana som alla guvernörer och agenter kör runt i New York, i alla fall i alla deckare han läst och filmer han sett, så den bilen måste ju vara bra konstaterar han.
De skriver på lite papper och betalar och blir visade till garaget. Killen från Hertz hjälper dem med att lasta in i bagaget, ger nycklarna till John och blir stående bredvid honom frågande.
"Vad vill han"? undrar John
-"Dricks John!!, har du några dollar?", frågar Kate.
- John tar sig tafatt om byxfickorna och drar upp axlarna med händerna åt sidorna och säger "-Sorry, no tip today no money on me, sorry buddy."
Grabben springer iväg utan ett ord och de hoppar in i bilen.
-"De var ju de med att dricksa folk hit och dit hela tiden, vi får ta ut så vi har lite cash", säger John.

-"Jaha”, säger John när de lämna flygplats området, "-Då ska vi köra i New Yorks eftermiddagstrafik, ska bli intressant, säger han och ler självsäkert.
Hotellet har han redan knappat in på gps:en och enligt den borde de vara framme om 40 min.
Efter en timme har de lämnat både bil och bagage hos en piccolo och står i den mäktiga lobbyn till det mytomspunna hotellet Four Seasons NY, Midtown East, 57th Street, med närhet till bland annat Centralpark och Broadway och ser sig omkring med häpnad, de checkar in och åker upp till 74 våningen och ser ut över ett frostigt New York i november och njuter. Rummet är stort och har all lyx man kan önska sig, och det är inte mycket som slår utsikten från de största fönstren någon av dem någonsin sett.

De tar sig ner och ut i vimlet och in i hjärtat på staden som aldrig sover och förlorar sig i massa butiker, god mat och dryck.
Först sent på kvällen kommer de hem, helt utmattade av både sömnbrist, jetlag och nya intryck i stor skala inte minst.
De somnar utan att hunnit borsta tänderna eller dra för gardinerna, ljudet från den pulserande staden hörs lång borta och de somnar tillslut och allt blir tyst och de faller in i drömmens förundriga värld.

Morgonen var obeskrivligt vacker uppe bland molnen, konstaterade Kate när hon slår upp ögonen och ser ut över en soluppgång som hon aldrig tidigare sett maken till, solen steg upp ur havet i öster, den kalla luften som långsamt värmdes upp gav en dimma och dis som gjorde morgonen till en förtrollad syn. Hon väckte försiktigt John som låg på mage med öppen mun och sussade sött, han sa något obegripligt och vaknade sakta till och såg på sin älskade som såg på honom, -"Detta vill du inte missa!” sa hon och blickade ut i solens riktning och suckade förnöjt. Han vände på huvudet och blev lika förtrollad han, efter en stund berättade han att det han sett på utsidan bleknar i jämförelse med hennes skönhet. De älskade ömt och passionerat länge och väl i takt med att solen steg allt mer och mer, de tog en dusch tillsammans och planerade dagen samtidigt med att den efterlängtade frukosten intogs.
Kapitel 6Efter fem dagar i NY, hade Kate hunnit köpa kläder till den milda grad att ytterligare en resväska var tvungen att införskaffas. John hade hittat sin drömgitarr, en sliten gammal Gibson som redan var på väg hem till Sverige och Båstad med DHL. De hade tillsammans handlat olika typer av kläder som mest hon tyckte att han borde ha, i övrigt var det inte så mycket mer än så. De hade upplev både museèr, musikaler, en balett bara-för-att. De hade åkt tunnelbana och ropat på Taxi! också bara-för-att, och hoppat in den för att åka lite planlöst runt staden, vandrat i Centralpark, suttit på Blues och jazzklubb, ätit nudlar i Kina Town och varit vid Ground Zero med mera.
De hade varit så fullspäckat schema de senaste dagarna och de kändes i kroppen av allt promenerande så den sjätte morgonen efter frukost åkte de högst upp till hotellets Spa-anläggning och fick bland annat en fotmassage samt en swedish-massage och sist men inte minst hade de avslutat med en ansiktsmask, som enligt personalen på plats var bra med tanke på alla avgaser som fanns i staden. -"Jaha, dra den om tomten", hade John tänkt, men inte sagt något utan villigt följt med och fått samma behandling. Han var tvungen att faktiskt erkänna att det kändes riktigt nyttigt efteråt.
De hade förgående kväll pratat om att kanske ta sig till varmare bredgrader, Miami och Los Angels hade varit deras förslag om huruvida de skulle köra bil eller flyga hade de ännu heller inte bestämt. De åkte ner från Spa-anläggningen i sina morgonrockar och gick in i rummet och började packa sina saker, sa hej då till den lyxiga våningen för den här gången och tog hissen ner, checkade ut och väntade några minuter på att bilen skulle bli framkörd. Grabben fick 10 dollar i dricks, kanske i överkant men mest för att kompensera för kille på flygplatsen, inte för att han på Hertz vid flygplatsen nånsin skulle få nån nytta av det tänkte John, han tänkte Karma.
Efter att snackat med personalen i receptionen hade de bestämt sig för flyget, vädret inåt landet hade varit dåligt och de kan vara problem att köra så långt så här års.
Inte för att John hade problem med att vare sig köra långt eller i snö, är ju svensk för helvete hade han tänkt igen. Men visst, får ut mer av tiden, med att flyga direkt.
Köra bil genom USA fick bli under sommaren då skulle man nog få ut mer av det.

”-Du har inte fingrat på din mobil sen vi lämnade flyget”, sa John förvånat när han kom att tänka på att Kate inte haft vare sig sin handväska eller mobil med sig de senaste 6 dagarna,
-"Nej, det är helt korrekt gubben", sa Kate
-"Du blir ju så gnällig när jag pillar på den ju".
-"Blir jag inte!!."
- "De blir du ibland jo".
- "ja ja...", mumlade John
- "De var i alla fall skönt att vara helt utan", medgav Kate
JFK var inknappat på gps:en och de satt i några bilköer som lättade strax innan Brooklyn Bridge.
Det plingade till ett trettiotal gånger i Kate´s mobil efter att hon slagit på den. När de parkerade bilen på flygplatsen berättar Kate att Simone hört av sig och meddelat att en god vän till henne, June som bor i Las Vegas, Nevada hade öppet hus för två svenskar i händelse de hade vägarna förbi och behövde någonstans att bo.
-”June?" frågar John
- "Hon som var med på midsommar i Stockholm för kanske 6-7 år sen, släkt med Simones före detta man Evan", berättar Kate.
- "Ja, visst ja, stämmer de", sa John.
- "Vi skulle ju till LA eller Miami", sa John
- "Det är ju varmt i Nevada och Las Vegas också och vi har inte bokat några biljetter ännu." Fortsatte Kate
- "Jag åker var som helst, men hur visste June att vi var här?".
- "Jo de sak jag berätta, en plattform som kallas facebook, där människor pratar och”....
–”JA ja avbröt John, "Okej...., jag förstår". Kate skrattar.
- "Visst vi drar till Las vagas helt enkelt, kul, aldrig varit där", sa John.
- "Jag lägger till June som vän nu",sa Kate.Kapitel 7De bokade två enkla business-class biljetter direkt till Las Vegas och två timmar senare var de i luften och på väg till varmare klimat till deras båda belåtenhet
Kate somnade och John satt och tänkte på kvällen hemma i Båstad innan de hade åkt iväg till N.Y. Hur annorlunda och vilken otrolig makt hon hade haft över honom, han undrade om han skulle kunna göra något liknande som hon hade velat att han gjorde. Han tvivlade inte direkt på om han kunde göra det, de var inga problem, det han funderade över var om han skulle kunna göra de lika bra som hon hade gjort, jag har ju inga sexiga skor, makeup, trosor eller annat som jag kan ta på mig till exempel, de finns så mycket för kvinnor att ta på sig, men jag ska nog komma på något, tänkte han.
Han tänkte på vad hon hade gjort med honom i sovrummet, sen vidare in i badkaret, han kände nu sin kuk växa innanför jeansen, han lade händerna i sitt knä för att dölja det utbuktande tyget och fortsatte tänka på efter att han hade fått sin orgasm i badkaret med hennes kiss över hela sig, när hon hade böjt sig mot lådan bredvid badkaret och tagit fram en stor strap-on och beordrat honom att först ställa sig på alla fyra med ansiktet och munnen ner i badkarsgolvet och ta en klunk av hennes kiss samtidigt som hon tog mer glidmedel och sprutade över hans skinkor och rövhål.
Hon hade satt sig på knä och tagit ur buttpluggen som fortfarande var i röven på honom som suttit där ett tag, och bestämt fört in den igen och sen ut igen och gjort så samtidigt som hon slickat honom i röven och fört in flera fingrar och smakat på dem om vartannat, sen hade hon skopat handen och öst hennes varma vätskor över hans huvud, ansikte och kropp
-"Nej!! det här går inte!" tänkte John, och gick mot toaletten i den främre delen av planet, låste och drog fram sin halvhårda kuk och började runka och fortsatte tänka på när hon tillslut hade styrt in den grova dildon i hans öppna röv och knullat honom så hårt att han trodde han skulle svimma. Känslan av att kunna underkasta sig någon så mycket hade varit en befrielse för John, som i sitt hela liv hade varit den som alltid bestämde och fick vad han ville, men ändå inte på ngt sett. Kate var den första och sista kvinnan som kunde tillfredställa honom, och vice versa, de visste han och de visste hon.
Han hade nästan kommit genom att Kate endast knullat honom med sin strap-on, utan att ens röra vid kuken, hon hade dock blivit både trött av ansträngningen och allt för kåt själv.
Hon drog sig ur och satte tillbaka buttpluggen i hans kullade rövhål sa åt honom att ställa sig upp samtidigt som hon sjunk ner på knä framför honom, hon ville se honom runka stående och spruta, Kate satt på knä i badkaret med den svarta ögonskuggan rinnandes runt ögonen och med delar av det röda läppstiftet som kommit utanför läpparna och bad honom att spruta ned hennes ansikte, hon smekte sina bröst och kroppen var blöt av svetten efter hennes ansträngning blandat med hennes kiss. Det tog inte många sekunder för honom att spruta ännu en stor laddning av varm sperma, den här gången över hennes fina ansikte. Hon slickade sig om läpparna samtidigt som hon smekte sig själv och gav honom en sista order som var att kissa på henne samtidigt som det gick för henne. Han kissade över hennes kropp och i hennes mun samtidigt som Kate kom i en våldsam orgasm, och när han gjorde det kändes det som att han själv fick en tredje orgasm.

Med de minnesbilderna i huvudet sprutade han rakt ner i handfatet på flygplanstoaletten, och torkade upp och sköljde av det, tvättade händerna och återvände till sin plats, Kate sov fortfarande.
Han satte sig ner, slöt ögonen och tänkte på en hur hans så kallade manus till rollspel skulle yppa sig tillsammans med Kate nästa gång som de ska vältra sig i sex ordentligt. Och de fick gärna bli snart om han kände sig själv och Kate rätt och det gjorde han.


Kapitel 8


June gick i sitt enorma hus som hon och hennes make Jim hade köpt för tio år sen av den nu avliden, Gregory Van Brut, multimiljonär inom den holländska finansmarknaden, med smak för både trädgårdar, medeltida vattensystem och statyer. June gick i sin morgonrock i köket och släppte ut de två hundaran Ron och Ken genom köksdörren, båda döpta efter de framlidna presidenterna, Ronald Reagan och John F Kennedy.
Hon satte sig framför datorn och tittade de vanliga, The N.Y Times, The Sun och USA today och till sist facebook, hon hade en ny vän förfrågan, det var Kate Jonsson.
Hon kom direkt ihåg henne från en oförglömlig midsommarkväll i Stockholm flera år tillbaka, hur många mindes hon inte men det spelade mindre roll. Hon klickade direkt på godkänd och la med det till Kate som vän sen skrev hon ett meddelade till Henne, Hi what´s up Kate?, heard you where in the US, would be lovely if you came by Las Vegas, Love June.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia