Cykelsemestern del 2/3 

Admin | Hetero | 28.09.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Cykelsemestern del 2/3
Resumé: Annika, vän till familjen, och jag var på cykelsemester. Vi hade lämnat våra barn på läger och våra respektive var av olika anledningar inte med. Min karaktär sattes snart på prov då Annika ville "leka sexlekar". Det slutade den kvällen med parallell-onani och på frukosten dagen efter konstaterade hon: -Jag måste ha kuk, annars blir jag galen. -Jag har en idé, sa jag.

Ett par dagar tidigare hade vi sovit på ett vandrarhem som egentligen var en idrottsgård. Vi var ganska ensamma där men jag såg i deras bokningslista att ett innebandylag var på väg. Jag såg namnet på laget, Bandies, och kände igen det. Min gamle vän Mats från GIH-tiden var deras tränare. Ett innebandylag var precis vad som behövdes nu. Det skulle kunna rädda mitt äktenskap. Så jag ringde till vandrarhemmet och frågade om de kunde ta emot oss igen. Ja, vi har lite fullt men ett rum har vi kvar. -Då tar vi det två nätter, sa jag.

OK, Annika, sa jag. -Orkar du cykla tolv mil idag? -Om det leder till något gott så. -Lita på det, sa jag. Så vi satte oss på cyklarna och cyklade intensivt med avbrott bara för mat och ett bad. Annika frågade ut mig om målet för resan men jag sa att det skulle bli en överraskning. Jag var helt säker på att min plan skulle gå i lås. Det inebandylag finns inte där alla skulle kunna motså en sådan som Annika. Under badpausen passade Annika givetvis på att klä av sig naken och visa upp sig ordentligt för mig. För säkerhets skull soltorkade hon sin glesade buske ordentligt med särade ben. Jag ursäktade mig snart och sa att jag behövde gå bakom buskarna och kissa. Vilket var nästan sant. Hon log ironiskt och jag såg hur hon förde handen nedåt skrevet när jag gick iväg.

Klockan tre på eftermiddagen var vi framme vid idrottsgården. -Det är något bekant med stället, sa Annika. Vi var något trötta men förväntansfulla, fast kanske på olia sätt. Vi tog en dusch, ett dopp i poolen (med kläder, denna gång) och började laga mat. Vi var ordentligt hungriga efter alla mil. Det blev pasta, pesto, heta räkor i sås, grönsakssallad och varsitt glas rödvin. Och en god ost efteråt. -Var är alla människor, sa Annika. -Jag kanske har tagit fel, sa jag. Laget skulle inte komma förrän runt sex på eftermiddagen och jag visste det. -Gå och vila du så kan jag diska, sa jag. Du kommer att behöva va

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ra utvilad, tro mig. Hon såg på mig med ett tvivlande leende men det fanns också en aldrig så liten rodnad på kinderna. Som ett förväntansfullt barn på julafton, tänkte jag, men som var säker på om det varit tillräckligt snällt för att få önskeklappen. -OK, jag går väl och vilar då för säkerhets skull, log hon.

Innan jag var klar med disken hörde jag ljudet av bilar utanför. Snart kom Mats in i egen hög person. Det blev ett kärt möte. -Vad bra att du är här, sa Mats. Vår fystränare har blivit sjuk. Jag var ju inte där för att jobba men det var ju Mats och jag tänkte att jag kanske behöver något att göra medan ... det hela kändes lite overkligt. Kunde man verkligen göra så här?

Jag förklarade för Mats att jag inte var ensam utan hade med mig en yoga-lärare också. -Det är inte sant, sa Mats. Det har jag funderat mycket på, men har inte kommit till skott. -Tror du hon kan ta ett par pass med laget. -Det kan hon säkert, sa jag och log lite snett. Mats förstod ju inte varör jag log på det viset men anade något och frågade vad det var. -Vi har också ett problem, sa jag, och så förklarade jag läget.

Mats och jag knackade på och steg in till Annika, som sov sin skönhetssömn. Hon steg upp och hälsade på Mats som såg positivt överraskad ut. Det bidrog säkert att hon var klädd endast i ett par nätta små trosor och en topp som lämnade en strimma av den vältränade magen bar. Hon gjorde ingen ansats av att ta på sig något mer. Vi förklarade läget och undrade om hon kunde ta ett par yogapass med innebandylaget. -Ett helt lag? Hon log det bredaste leende jag sett någon le och sa med illa dold glädje -Javisst, samtidigt? Eller jag menar, nu? Eller närdå menar jag. Vi skrattade tillsammans åt hennes freudianska felsägningar och stämningen var redan munter. -Vi kanske skulle gå igenom träningsplanerna lite, sa jag. Du kanske kan visa lite yogaställningar också, Annika?

Vi diskuterade lite mer seriöst ett tag och kom överens om hur vi skulle fördela träningspassen. Vi talade om olika övningar och snart kom vi till Annikas del, som ju var ett lite ovanligt grepp för ett innebandylag. Mats var övertygad om att yoga skulle öka lagets balans och vighet och kanske också minska skaderiskerna. -Jag kan visa, sa Annika och ställde sig på alla fyra. Det här är katten. Man lyfter huvudet så häär och lyfter rump

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

an så hääär, det är uppmjukande för nacke och rygg. Hennes brösts tyngd framträdde på ett bedårande sätt när hon vek bak huvudet och tyngdlagen gjorde resten. Hon var strategiskt placerad så att vi satt snett bakom henne. På så vis framträdde även hennes magnifika stjärt i all sin härlighet. Några träningsbyxor tyckte hon tydligen inte behövdes, för hon had fortfarande bara trosorna och toppen på sig. Varje gång hon höjde på rumpan såg vi konturen av hennes blygdläppar under densamma. Hon visade fler rörelser och förklarade samtidigt. Mats svarade då och då men hans röst blev allt mer grötig. Jag såg att Annika tittade mot Mats skrev och tittade själv dit, ofrivilligt. Det var svårt att missa att han fått bula. Eller snarare en fullt utvecklad stock. Hon hade lyckats väl. Var hon lika effektiv som tränare skulle de få mycket nytta av henne. Så gick hon upp i plogen. Det betyder, för er som inte yogat, att båda benen lyfts upp, man går upp i skulderstående och viker slutligen ned benen så att tårna nuddar golvet bakom huvudet. Sen gör man diverse saxrörelse med benen. Detta gjorde Annika och ni kan ju föreställa er vilken syn det var. Trosorna var inte särskilt tjocka i tyget och nu hade även hon börjat bli påverkad. Det kunde man utläsa på den fuktfläck som sakta växte mellan hennes ben. När hon tog isär benen, bra för ljumskarna sa hon, hade både Mats och jag stånd. Hon avslutade och tittade oskyldigt på oss med sina stora, bruna ögon. -Vad tror ni, kan det vara något? Jag ursäktade mig och gick på toaletten. Mats följde mitt exempel. Medan vi försökte kissa, hur lätt det nu är med stenhårt stånd, bytte vi några ord. -Resten av planeringsmötet får du ta själv Mats, sa jag. Jag stannar här. -Nöden har ingen lag, sa Mats med sin grötröst och sina glansiga ögon. Så förvann han likt en zombie ut genom dörren. Jag tog mig en avlastande handtralla och kom på sju drag. Det sprutade en meter ungefär.

När jag passerade rummet låg han ovanpå henne. Det hade bara gått ett par timmar sedan vi kom, och hon låg redan och stönade. De hade inte ens brytt sig om att stänga dörren. Killarna i laget satt och åt lite längre bort och de tittade menande på varandra. Någon flinade generat. De tittade på mig och visste väl inte vad de skulle tro. Det skulle bli ett par intensiva dygn.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia