Bonden och pigan 5 

Admin | Hetero | 02.10.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Dagen efter att bonden hade läxat upp husmor och satt på pigan rejält så vaknade bonden med ett leende på läpparna, och ett stenhårt morgonstånd, han låg där och smkte och drog lätt i sin stora hårda kuk, och fantiserade om pigan. Hon verkade gilla att han var lite hårdhänt och dominerande. Han kände att han gillade att dominera henne sexuellt men att han aldrig i en vanöig situation skulle kunna bete sig så mot henne. Han funderade på vad det var anegentligen kände när han såg på henne och tänkte på henne och hennes fantastiska kropp. Han kände en känsla i magen som han aldrig förr hade känt, an kände en värme som spred sig från hans mage och ut i kroppen, han längtade efter att få träffa henne, det var en sugande känsla som han inte kunde beskriva, så fort han slöt ögonen så såg han henne framför sig och hennes tusen olika leenden och hennes fantastiskt vackra ögon. Hennes lilla perfekta näsa, hennes perfekt formade fasta persiko liknande bröst med perfekt stora vårtgårdar, hennes platta och smärta mage. Hennes fantastiska rumpa som han fantiserade mest om, hur han hade haft svårt att hålla emot när han ställt sig bakom henne och sklle bestiga henne bakifrån, han fantiserade i hemlighet om att en dag få köra in sin kuk i hennes lilla stjärthål men han var lite rädd för att skada henne.

Bonden låg där och fantiserade om allt detta när han hörde ett knackande på dörren, han hörde en röst genom dörren som frågade om han ville ha frukost, ja svarade han det vill jag och idag vill jag att den skall vara ätbar, han kände sig irriterad över stöningen av husmor och han funderade på om hon behövde läxas upp, men han fann sig och reste sig upp ur sängen naken, detta var första gången han sovit naken i hela sitt liv och som han njutit av det, han tittade på sin seniga finlemmade kropp i spegeln och insöp alla intryck, för första gången kände han sig nöjd med den, den var inte längre bara ett verktyg, den var något som gjorde pigan kåt.

Han tittade lite till drog ett par drag i kuken så att den reste sig lite till, han for iväg i sina fantasier om hur han hade pigan i rummet, om hur han beoerdrade henne att lägga sig på sängen, hur han tog av henne plagg efter plagg tills hon låg där naken för honom att utforska, han fantiserade om hur han smekte hennes kropp från fötterna upp över hennes vader, längs med låren, hur han medvetet undvek hennes fitta han smekte så nära han kunde utan att röra den, han kände hennes ryckningar i kroppen, han fortsätter upp över hennes mage, smeker runt brösten utan att röra dem, upp över hennes nyckelben, ner längs armarna.

Sen börjar han om med tungan från hennes fötter vidare upp över vaderna längs med låren virvlar runt med tungan i hennes ljumskar andas in precis vid fittan så att han kan få insupa hennes fantastiska fittdoft, den som han njuter så av, han fortsätter med tungan över hennes mage runt hennes bröst utan att röra vid dem, upp över nyckelbenen med tungan ner längs först den ena armen sen den andra.

Till sist så tar han sin stenhårda kuk i handen och drar bak förhuden, tittar ner på kuken ser en droppe av försats, han smeker hennes fötter med ollonet, fortsätter längs med vaderna upp över låren, virvlar runt i ljumskarna med ollonet, drar kuken över hennes mage, hon andas stötsvis nu och stönar, hon frågar om hon får smeka sin fitta.

Nej säger bonden du gör inget utan att jag säger att du får, har fortsätter att smek henne med sin kuk, han smeker runt brösten upp över nyckelbenen, ner längs med en a armen sen över andra armen, hon skakar lätt i kroppen av upphetsning, bonden gränslar henne över hennes bröst och står knä med kuken i sin hand, det rinner försats ur den nu, han tar lite på sina fingrar och smeker ut det över ollonet, han börjar runka sin kuk framför ansiktet på pigan. Hon stönar och ber om att få känna på den.
Bonden tittar på henne och säger du ber inte tillräckligt snällt din slyna, han fortsätter sitt lugna runkande ett tag till, pigan börjar orma sig av kåthet, bonden säger bestämt men lugnt till henne att sluta röra sig annars så blir det konsekvenser, pigan stannar upp, hon minns hur det gick för husmor, bonden reser sig upp sätter sig på knä bredvid pigan och sägåt henne att slappna av i läpparna men ha munnen stängd.

Han lägger sin kuk mot hennes läppar, och för ner sin han ner över hennes mage, och närmar sig hennes fitta, han för net ett finger över hennes klitoris som han leker fjäder lätt med över hennes klitoris, hon börjar stöna ännu mer, bonden tittar på henne, han ser hur nära hon är han driver henne till orgasmens kant, preci

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

s när han märker att hon skall komma så slutar han med smekningarna
Du kommer inte förrän jag säger till dig, han står fortfarande med kuken mt hennes läppar, han säger åt henne att sära lite på läpparna, hon gör så, han beordrar henne att leka med sin tunga på undersidan av hans ollon. Hon börjar att slicka med sin tunga, när hon blir för ivrig så tillrättavisar han henne.

Hon håller på med detta en stund sen beordrar bonden henne att sluta, han tar på bort sin kuk fårn hennes läppar och sätter sig vid hennes ben, han berodrar henne att sära på benen, hon gör som hon blir tillsagd, han säger åt henne att börja pulla sig själv först med ett finger, hon börjar leka med sin klitoris, för att efter ett tag sära på sina blygdläppar och föra in fingert i sin fitta, bonden stönar till när han ser hennes fitta öppna upp sig när han ser hur hon njuter av behandlingen, han säger till henne att du kommer inte utan tillåtelse från mig, efter en stund berordrar han henne att föra in ett finger till i fittan, han står där med sin stenhårda kuk ihanden men vågar inte runka den för då är han rädd att han kommer så upphetsande är det för honom.

Pigan pullar nu frenetiskt sin fitta, bonden som börjat lära sig känna igen ljuden och tecknen på när hon är nära, säger åt henne att sluta precis när hon är på gränsen igen, med ett besviket stön slutar hon, bonden känner att han får statuera ett exempel nu så hon vet vem som bestämmer, han lägger till sig med en barsk röst och säger åt henne att ställa sig på knä, det är dags för lite bestraffning för din olydnad.

Bonden ställer sig på sidan om pigan, och höjer sin näve och låter den fara ner mot hennes perfekta ända och klatschar till den, han slår inte för hårt men ändå bestämt, han vill visa vem som bestämmer och vad som händer om pigan inte lyder, sen så misstänker bonden att hon njuter av att få lite smisk, han klatschar till hennes ända en fem sex gånger, efter det beordrar han henne att gå och ställa sig i ena hörnet av rummet och stå med händer längs med sidorna av kroppen, och inte röra sig förrän han säger till, han lägger sig på sängen med sin kuk ståendes rakt ut i luften, han tar tag i kuken och börjar långsamt runka den, han säger till pigan att såhär går det när man är uppnosig och inte gör som jag säger, då får man bara titta på när jag leker med kuken.

Pigan stirrar fascinerad på hur bonden runkar sin kuk, hennes blick är naglad på den, hon känner hur fittsaften rinner längs med benen på henne så kåt är hon, hon längtar efter att så leka med bondens stora feta kuk, hon längtar efter att få runka den suga den men framförallt så längtar hon efter att få känna sig fyllas av den.

Efter en stund så beordrar bonden henne att komma till sängen och ställa sig bredvid honom och sära på benen, bonden fortsätter att runka och börjar nu samtidigt att pulla pigans sjöblöta fitta, hon andas tyngre och tyngre, hon börjar dara i benen nu är hon så nära att hon snart skiter vilka bestraffningar hon får hon måste bara få komma, precis som om bonden kan läsa hennes tankar så slutar han med pullandet och säger inga ideer nu din slyna jag har sagt att jag bestämmer när du skall få komma.
Ja mästaren svarar hon, jag skall lyda dig, bonden gillar det tilltalet, han säger åt pigan att ställa sig på knä mellan hans ben och ta hans kuk i sina hand och runka den. Hon tar kuken i sin hand och bonden sluter sina ögon och njuter av behandlingen, pigan kan runkandets ädla konst hon ömsom runkar fort och hårt för att i precis rätt ögonblick gå över till att runka lätt och sakta, hon runkar på och bonden njuter i fulla drag, efter en stunds runkande så beordrar han sin slyna att ta kuken i sin mun och suga av honom, pigan dyker begärligt ner mellan hans ben och tar hans stora kuk i sin mun och börjar suga, hon slickar från roten till toppen hon leker med tungan runt hans ollon.

Hon tar honom djupt i sin mun och suger och slickar hans kuk, hon slickar hans pungkulor och suger in dem en och en. Denna behandling håller på att bli för mycket för bonden så han berodrar henne att sluta. Han säger åt henne att lägga sig på rygg och sära på benen, han kryper ner mellan hennes ben och börjar slicka hennes fitta han leker med hennes klitoris med tungan, han utforskar hennes innersta med tungar och slickar henne djupt, han tungknullar och drar med sin tunga över blygdläpparna, han suger in hennes klitoris och leker med tungan samtidigt över klitoris, pigan ormar sig och stönar, hon är så nära nu att hon inte kan hålla sig, hon börjar böna och be bonden om att få komma, han

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

säger nej håll dig, hon fortsätter att bearbeta hennes fitta med tungan, hennes ända lyfter från sängen hon går upp i brygga och skriker ut snälla mästaren snälla snälla mästaren låt mig få komma jag gör vad som helst bara jag får komma, vad som helst säger bonden? Ja precis vad som helst skriker hon ut.

Bra säger bonden jag skall komma ihåg det, kom nu min älskade slyna ge mig din orgasm säger han och intensifierar sitt slickande nu kan inte pigan stå emot längre hon skriker ut sin orgasm kastar sig från sida till sida, tårarna rinner längs hennes kinder och hon bara stönar talar i tungor och flämtar.
Bonden blir duschad av hennes fittsaft, han slickar och lappar hennes safter, han njuter som aldrig förr. När pigan lugnat ner sig och kommit till sans igen så beordrar bonden henne att suga honom hård igen, hon formligen kastar sig över hans kuk och suger honom, efter en kort stund så står kuken i sin fulla prakt igen, bonden säger åt pigan att lägga sig på rygg, bonden lägger sig på henne och börjar hångla med henne, bonden tar tag i kuken och drar den längs med hennes fitta fram och tillbaka, tillslut så kan han inte hålla sig utan kör in kuken i botten, pigan stönar till av överraskning och lust.
Bonden ställer sig upp på raka armar och börjar knulla pigan med långa tag, han säger det gäller samma regler som innan du kommer inte utan att jag säger till, han knullar henne och hon njuter och stönar, han börjar se att hon närmar sig då slutar han med juckandet och står stilla tills hon lugnat ner sig, så fortsätter dansen det blir tätare och tätare mellan stoppen, tillslut så börjar pigan be om att få komma snälla snälla måstaren låt mig få komma snälla, lovar du att göra vad som helst för mig säger bonden? Ja ja ja svarar pigan du är min mästare, okej då säger bonden då får du komma, pigan behäver inte höra mer hon skriker ut sin orgasm hon lutar sig framåt och biter bonden i bröstet en skön smärta sprider sig i hans kropp, en smärta som han vill känna igen.

När hon lugnat ner sig så säger bonden åt pigan att ställa sig på knä så att han kan ta henne bakifrån. Han kör in kuken och säger åt henne att röra sig fram och tillbaka, samtidigt som han smeker hennes fantastiska ända, hon ökar farten och trycket, hon börjar närma sig igen och samma visa utspelar sig hon bönar ber om att få komma och lovar bonden att han skall få göra vad han vill med henne, när hon gjort det så låter bonden henne få komma, när hon kommit så tar bonden tag om hennes höfter och börjar pumpa henne med jämna hårda tag, hans pung daskar mot hennes fitta, han ökar takten stegvis, precis när han skall komma så stoppar han, han slappnar av och lugnar ner sig, han drar ut kuken och stoppar in fingrarna i hennes fitta och kladdar ner fingrarna rejält, han tar av fittsaften och smörjer in hennes ända, pigan blir chockad vad gör du mästare, jag gör vad jag vill det har du lovat eller hur?

Ja svarar pigan, var försiktig bara jag har aldrig fått kuk där förr, jag lovar säger bonden, han stoppar in kuken i fittan och drar ett par drag för att smörja in den ordentligt, sen sätter han ollonet mot hennes anushål, han trycker på långsamt men bestämt, pigan stönar till när kuken millimeter efter millimeter sjunker längre och längre in i hennes anus, nu är halva inne, bonden tar tag i hennes höfter och trycker på så att kuken åker in i botten pungen daskar på hennes fitta, pigan kan inte hålla sig det är så skönt att hon skriker ut sin orgasm, hon har aldrig upplevt något liknande, bonden bryr sig inte om att hon kommer han börjar knulla henne med långa tag, det är så trångt och skönt han bara knullar på han känner hur orgamsen bygger upp sig i ryggraden hans pung pirrar som aldrig förr, pigan kommer och kommer hon är borta från all sans och vett, nu är det nära bonden bryr sig inte om något han måste få komma han måste få tömma sin sperma i hennes röv fylla den till bredden se hur den rinner ut längs sidorna och ner längs med hennes lår. NU skriker bonden KOMMER jag han skakar i hela kroppen och skjuter iväg sin orgasm han är borta från all sans och vett han vill inte sluta komma. Efter det som känns som en evighet så slutar han komma han drar ut sin kuk långsamt ur pigans röv kryper upp till henne och de börjar kyssas......

Bonden öppnar ögonen han stirrar in i spegeln han står med kuken i handen och ser hur hans sperma rinner längs spegelytan, detta måste jag uppleva på riktigt, han klär på sig och går ner i köket och sätter sig nyrunkad och med en plan om vad som skall hända med pigan under dagen.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia