Affärsmötet 

Admin | Hetero | 28.11.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Äntligen semester tänkte jag när jag sa hejdå till mina arbetskollegor och gick sakta hemåt en solig underbar fredagseftermiddag. Det hade varit en riktigt varm och stressig dag på jobbet så jag tänkte ta en sväng förbi systembolaget på vägen hem och köpa med mig en flaska vin och lite cider inför helgens eventuella utgång. Väl framme vid bolaget mötte jag ett par av mina kompisar och de undrade om vi skulle sitta hemma hos mig innan vi gick ut på lördagen och om vi skulle ta och äta något lätt. Vi kom överens om att jag skulle stå för inhandlandet av de varor vi behövde till vår middag och så skiljdes vi åt.

När jag kommit hem så slängde jag av mig mina arbetskläder och lät dem ligga i en hög utanför toalettdörren. Jag gick raka vägen in i badrummet och drog igång badvattnet och hämtade boken jag höll på att läsa för stunden. Lade mig i badkaret och väntade på att det skulle fyllas med vatten medan jag läste min bok. Jag låg länge och väl i badet och bara njöt av värmen och att få slappna av ordentligt nu under 4 veckor. I och för sig hade jag sagt till dem på jobbet att om det krisade så kunde de ringa mig men det var inget jag räknade med att de skulle göra. Efter ca en timme så klev jag upp, torkade mig och smorde in mig med hudkräm och tog på mig lite tunnare sommarkläder, det vill säga en kort kjol och ett linne. Håret fick se ut som det ville tänkte jag, jag ska ju bara till affären. På med sandalerna och så iväg. Under tiden jag var på väg till affären så gjorde jag upp en mental minneslapp över vad jag skulle handla och beräknade på ett ungefär vad det kunde gå på. Där gick jag runt och plockade ihop mina varor när jag fick syn på en man som stod vid fruktavdelningen och såg frågande ut. Väldigt söt tänkte jag för mig själv och rörde mig åt hans håll eftersom jag skulle ha ett par äpplen. Ursäkta hörde jag honom säga bakom min rygg och jag vände mig om. Det var de mest underbara ögonen jag har sett in i på väldigt länge. Eftersom jag kände själv att jag inte var säker på hur min röst skulle låta så höjde jag frågande på ögonbrynen bara. Skulle du kunna hjälpa mig att avgöra om denna melon är mogen eller inte frågade han med ett brett leende. Visst svarade jag och knackade lätt på den och sa åt honom att den var helt ok att äta. Vände mig om och började ägna mig åt mina bestyr igen. Lutade mig fram över äpplena som låg där för jag tyckte att de som låg längst in såg bäst ut. Givetvis så råkade ett ramla ner och rulla iväg och stannade nästan där han stod. Så jag gick fram och plockade upp det, vänd mot honom och tänkte mig inte alls för att kjolen jag hade på mig var kanske lite väl kort för att böja sig på det sättet jag gjorde. Tänkte inte mer på det och gick vidare för att fortsätta plocka ihop det jag skulle ha.

Det var ju inte lilla ICA-butiken runt hörnet jag var på utan ett av de större matvaruhusen så det jag skulle ha var utspritt lite här och var. Kött, grönsaker, frukt, snacks, dricka och lite smått och gott. Efter en stund så ”stötte” jag återigen på denne man. Jaja, tänkte jag, han ska väl också ha något att äta och gick vidare. Men när vi sågs för femte gången i en något trängre gång så började jag tänka lite. Han såg väldigt bra ut så inte mig emot att vi ”sågs” så ofta utan det var bara kul och intressant tyckte jag. Och nu hade vi hunnit fram till frysavdelningen och jag hade ju som sagt bara ett tunt linne på mig så det syntes rätt väl att jag ansåg det var kallt just där. När han passerade mig i den gången så råkade han stöta till min arm och jag såg upp på honom. Han hade fortfarande ett leende på sina läppar men denna gång såg det lite mer finurligt ut. Oj, förlåt sa han, det var inte meningen. Det är ingen fara svarade jag och log tillbaka medan jag kände hur det brände på min arm där han rört mig. Jag fortsatte min gilla gång bland alla varorna inne i affären och kunde inte låta bli att småle för mig själv. Min korg började nu bli rätt full och jag ångrade mig att jag inte tagit en vagn istället. Funderade på om jag skulle gå och byta men tänkte att jag är ju ändå snart klar och så mycket mera skulle jag ju inte ha. Så jag fortsatte gå där och plocka i. Återigen befann vi oss i samma gång och nu log jag när jag mötte honom och han svarade glatt mitt leende. När vi nästan hade passerat varandra så sa han: Kan du tänka dig gå ut med mig ikväll? Jag tittade mig omkring för att se om han pratade med någon annan och det var tomt. Han måste prata med någon i mobilen fick jag för mig och fortsatte gå. Nu var jag klar med allt jag skulle ha och närmade mig kassan sakta men säkert. Då hörde jag en mörk stämma bakom mig som återigen frågade om jag kunde tänka mig att gå ut med honom senare samma kväll. När jag vänder mig om står han där och ser på mig med en frågande blick. Va, sa jag, är det mig du pratar med undrade jag. Javisst svarade han, vem mer ser du här omkring oss? Jag vet inte riktigt vad jag ska svara på det sa jag till honom, jag känner ju inte dig alls. Men det är just därför vi ska gå ut ikväll så att du lär känna mig svarade han glatt. Jag kände att det kunde vara en rolig sak att göra, gå emot de alla regler och principer jag hade och bara göra nåt utöver det vanliga i mitt liv. Javisst svarade jag, vi kan gå ut. Så vart ska vi ses och när var min nästa fråga. Vi kom överens om plats och klockslag.

Nu är det brått tänkte jag och skyndade mig hem med kassarna och ställde in allt i kylen och tog en snabbdusch för att svalka av mig lite. Håret tog ingen tid att göra i ordning som tur var och min make up var snabbt avklarad. På med lite av min särskilda parfym jag hade för de tillfällena när jag gick ut, det behövdes inte så mycket av den då den var blommande och dryg i doften. En hastig blick in

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

i garderoben och fram kom en kjol, en blus och ett par högklackade sandaler jag verkligen gillade. I och för sig hade jag tänkt ha detta på mig kvällen efter men jag hittar nog något nytt för imorgon tänkte jag för mig själv. Väl klar så hade jag runt en kvart på mig innan jag egentligen hade behövt gå men jag ville vara i god tid så jag tog på mig sandalerna och började gå till vår mötesplats. Väl framme slog jag mig ner vid ett bord på uteserveringen och beställde in en päroncider. När min beställning kom så tände jag en cigarett och försökte tänka klart för första gången sen jag gått ut från affären. Vad håller jag på med flög det genom mitt huvud men jag tyckte att det inte var något jag var tvungen att bli rädd för ändå, vi skulle ju ses på allmän plats och det var gott om folk där. Jag satt och sippade på min cider när jag plötsligt ser ner på ett par skor och tittar sakta upp för att då möta hans blick. Så du är redan här sa han och log. Fick inte ur mig mer än ett mm. Lagom då kom servitrisen och tog upp hans beställning av dricka. Han slog sig ner och vi började med att presentera oss för varandra. Sedan kom småpratet igång ordentligt och vi kom fram till att vi hade en hel del gemensamt i våra intressen. Hela kvällen flöt på underbart med god stämning och god mat. Jag måste erkänna att det gick både en och annan stöt genom min kropp när han råkade röra vid mig. Om han nu gjorde det med flit eller inte så kändes det väldigt laddat mellan oss efter ett tag. Då, när jag minst anade, tar han min hand och ser mig i ögonen och säger: jag har tittat länge på dig men jag tror inte du har sett mig förrän idag. Jag såg på honom och frågade vad han menade med det. Jag brukar åka med den bussen du kör varje morgon svarade han. Det var då det slog mig, det var ju från där jag kände igen honom. Det leendet var så välbekant men ändå inte.

Timmarna flöt på och vi trivdes väldigt bra i varandras sällskap. Vi kunde prata om allt mellan himmel och jord och det kändes väldigt avslappnat och bra. Det var inte många gånger han släppte min hand heller, bara när han skulle betala eller gå på toaletten. Det kändes otroligt skönt att han höll min hand så men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte började tänka på vad mer han kunde få hålla i. När han kom tillbaka från toaletten så satte han sig inte ner utan frågade om vi skulle gå hemåt och ta en sängfösare istället så jag ställde mig upp och vi betalade för våra sista drinkar och gick. Vart ska vi gå frågade han, till dig eller mig. Vart bor du då undrade jag, så vi kanske slapp gå så långt. Han sa gatans namn och det var inte långt från mig så vi kom fram till att vi skulle bestämma oss när vi närmade oss våra lägenheter. Det slutade med att vi gick hem till mig och inne i hallen så tog han tag under min haka och lyfte mitt ansikte mot hans och pussade mig mjukt på munnen. Så sköna och mjuka läppar han hade. Jag ville inte att den pussen skulle ta slut så jag flyttade mig närmare honom och pussade tillbaka. Utan att tänka på det så drog jag min hand utanpå hans skjorta nerför hans bröst mot magen. Pussen övergick till en trevande kyss och han smakade underbart. Hans händer smekte min rygg och jag drog försiktigt upp skjortan ur hans byxor och smög in ena handen under och fortsatte smeka hans bröst. Får du sa han med ett leende får jag. En varm hand letade sig in under min blus och jag njöt av att känna hur handen värmde hela mig. Jag lät min hand leta sig ner på baksidan och drog sakta med den på hans rumpa. Så fast och fin den kändes. Jag kunde inte låta bli så jag klämde till lite grann och pressade mig mot honom, då kände jag hur upphetsad han var av det vi gjorde och det gjorde mig väldigt upphetsad med. Sakta öppnade han knapp för knapp i min blus och jag kände själv hur min andning blev tyngre. När sista knappen var öppnad särade han bara lite på den så han såg min bh och försiktigt kysste han mina bröst. Jag tog av mig blusen och vände mig om så han kunde öppna kjolens blixtlås i bak. Han lade sina händer först på mina bröst och smekte dem varsamt, sedan min mage och till sist så drog han ner dragkedjan i bak. Han hjälpte till att dra ner kjolen över höfterna, stönade till när han såg att jag hade höfthållare med stay ups på mig under. En kyss kände jag i nacken och en till fast på axeln, ytterligare en och de hamnade hela tiden längre ner på min rygg. Den sista kände jag i svanken. Jag var precis på väg att vända mig om när jag kände hans varma andedräkt mot insidan av mina lår och jag rös till. Jag lutade mig mot byrån jag har ståendes i hallen och särade lite på benen. En tunga gled långsamt upp för innerlåret och jag kunde inte låta bli att bli upphetsad. Tungan bytte sida och gjorde likadant på mitt andra lår. Jag kikade över axeln och såg att han var riktigt upphetsad med för utan att jag hade märkt något hade han tagit av sig allt förutom sina boxers. Och det var en redig bula som syntes där under. Ville ju inte missa något av vad han gjorde så jag fortsatte kika över min axel. När hans tunga slickade utanpå det väldigt tunna tyget som dolde min grotta höll jag på att svimma kändes det som, det har nog aldrig känts så laddat och hett någon gång. Men han gjorde det bara en gång, sen ställde han sig upp och bad mig sätta mig på byrån istället och sära på benen. Jag vände mig om och såg hur kåt han var och satte mig försiktigt på byrån, särade på mina ben som han bett mig göra och lutade mig bakåt mot väggen. Han lät sin tunga återigen vandra uppför mitt ena lår, sedan det andra. Allt medan jag blundade och nästan höll andan i väntan på vad som skulle ske. Hans fingrar smekte längs med troskanten men utan att röra på tyget. Det kändes som om jag inte visste vart jag skulle ta vägen snart och jag muml

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ade det till honom. Då tog han tag lite lätt i troskanten och lät ena fingret smyga in under och smeka mina fuktiga läppar. Andedräkten som slog emot tyget när han stönade till fick mig också att stöna till. Jag öppnade mina ögon och såg ner på honom men han var så inne i det han gjorde så han märkte inget.

Så våt mumlade han, så härligt fuktig. Vill smeka dina läppar, leka med dem länge, låta min tunga leka med din klitoris, höra dig njuta sa han till mig knappt hörbart. Det tunna tyget mellan min våta springa och hans tunga var så blött nu, hans tunga hade slickat utanpå och med hjälp av fingret innanför så drog han tyget lite åt sidan och slickade ivrigt med tungan på mina stora fuktiga läppar. Fingret gled in så lätt i min våta grotta och jag lade upp mina ben på hans axlar och särade på dem ordentligt. Vill känna din tunga leka med mig nu, dina fingrar glida in i min springa. Hans stön sa mig att det var det han hade väntat på att få höra. Hans tunga kändes så skön, ivrig och villig. Fingrarna smekte mig så skönt och jag njöt av att få känna det här. Är det jag som gjort dig såhär våt undrade han efter en stund. Allt jag kunde göra var att nicka till svar. Han fortsatte leka med min våta grotta och jag var väldigt nära på att komma, vilket han märkte för han slutade och såg upp på mig med mina safter i nästan hela sitt ansikte. Jag lutade mig framåt och kysste honom, sa till han att nu var det hans tur att få njuta lite med. Vi bytte plats och han satte sig tillrätta på byrån och jag ställde mig halvt på huk och smekte honom utanpå hans boxers. De här är i vägen sa jag med ett leende och drog lite i resåren. Han ställde sig upp och drog ner dem så att hans stånd fick fritt spelrum. Ståndet var riktigt fint, lagom grov och perfekt längd och sådär härligt ådrig. Min vänstra hand tog ett rejält tag om det och min tungspets lät jag leka med hans glansiga ollon. Medan tungan lekte med ollonet började jag så sakta att runka honom. Försatsen som glänste så fint längst upp slickade jag bort och viskade till honom att han smakade gott. När mina läppar slöt sig runt ollonet så stönade han till högt och jag sög in hans stånd medan jag runkade lite hårdare. Han var inte helt rakad men väl ansad vilket jag tycker är fint. Med hans stånd i min mun hörde jag honom säga att det var väldigt skönt. Jag lät min tunga med sin piercing i leka lätt med ollonet medan jag retades och sög och runkade om vartannat. Min högra hand smekte hans pung och lät naglarna rispa lite lätt mot hans tunna hud. Jag ville så gärna få smaka mer på honom och blev girigare i mitt runkande och sugande, ville få honom att komma i min mun. Då drog han bort mig och tog min hand, ledde mig bort till soffan ute på balkongen och vi satte oss bredvid varandra. Det är så varmt inne sa han med ett leende och nu var jag glad att jag bodde längst upp. Mina underkläder var fortfarande på och han öppnade sakta bh:ns knäppning. Mina bröst släpptes ut och han sög genast in den ena bröstvårtan och tog den andra mellan tummen och pekfingret och nöp till lite grann, inte så att det gjorde ont utan en mer skön känsla. Hans andra hand letade sig ner till mina blöta underkläder och drog dem åt sidan. Ett finger gled in, sedan ett till och vi kysstes ivrigt. Får jag undrade han. Får vad? svarade jag. Ta dig nu här på soffan, jag kan inte vänta mer. Som svar lade jag mig ner och särade på benen. Han knäppte försiktigt loss mina stay ups och rullade ner dem, lade dem sedan på bordet och sakta drog han ner höfthållaren och lade sig tillrätta ovanpå mig. Ollonet lekte i öppningen och med en stöt var inne i mig, hela vägen in. Vi båda stönade till högt och jag klamrade mig fast vid honom och bad honom att ta mig där och nu. Han stötte sitt härliga stånd i mig ett par gånger till, hårt och djupt. Jag kommer komma snart viskade han och även om jag ville det så ville jag ju dra ut på det sköna så länge jag kunde. Så jag ställde mig upp och lutade mig med ryggen mot balkongräcket, satte upp ena foten på soffkanten och började smeka mig själv. Han satte sig längst ut på soffan och lät sin tunga hjälpa till att leka med mina våta läppar och blöta skåra. Du smakar så gott mumlade han, men vänd dig om så jag får se på dig så lite med är du snäll. Vill ju se hur dina läppar glänser i solen och så jag kan få slicka dig så.
Jag gjorde som han sa och särade så att han fick se allt, snabbt var både hans fingrar och tunga där och gjorde det skönt för mig. Jag höll mig i räcket och blundade. För att han skulle komma åt riktigt ordentligt ställde jag upp ena foten på en liten pall som står på balkongen. Han ställde sig upp och slickade mig på vägen upp för att sedan låta ollonet nosa i springan och sedan tränga in i mig väldigt sakta. Han höll i räcket han med nu medan hans styva kuk knullade mig skönt bakifrån och inte brydde vi oss om ifall någon såg eller hörde vad vi gjorde heller. Svanka lite för mig stönade han och jag lutade mig framåt och han tog tag i mina höfter och började knulla mig riktigt hårt nu. Mera mumlade jag högt och han stötte djupare och hårdare i mig. Jag kommer komma snart sa han men jag bad honom bara knulla mig hårdare för jag ville känna honom långt in i mig när han sprutade min våta fitta full med sin varma säd. Ett långutdraget stön talade om för mig att han kom och jag kände hur hans sperma började rinna ner för mitt lår. Vi stod och höll om varandra där mot räcket och han frågade lite tyst om jag hade kommit än, nej svarade jag och såg på hans blick att det var inte ok för honom. Kom, sa han så går vi in och duschar. Inne i duschen så började han smeka och tvåla in mig och jag kände hur min kropp reagerade direkt på hans beröring. Men det är en annan historia som jag kanske kan berätta lite senare. *L*

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia