Vårt galna knullande - Del 14 

Admin | Gruppsex | 03.07.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Klockan sju skulle gästerna komma och vi sov utan väckarklocka fram till 11 på förmiddagen. Det var en mörk regnig dag ute, 2 plusgrader och grått och tråkigt, kort sagt precis som det alltid är denna helg. Inga löv kvar på träden, dimmigt och rena rama domedagsstämmningen såg det ut som när jag fixade frukost i köket. Kaffe och ett par ägg bara. Du kom ut i köket och vi satte oss vid bardisken. Rufsiga lite överallt och i varsin morgonrock drack vi kaffe och läste DN. Mysigt.

- När kommer catering firman?
- Runt 2 sa don.
- Bra, och dom gör allt?
- Ja...
- Vad, sa jag lite irriterat
- Ja, dom gör allt, ta det lugnt.

Vi plockade undan och duschade och kl 2 ringde det på dörren. Där var catering gänget. Eller gänget, 2 stycken kvinnor, Carolina och Jenny, i 30-årsåldern, ägarna av ”The Party Grovers” som firman hette. Specialiserade på att arrangera fester hemma hos folk med allt som behövdes, från ide till dekoration och porslin och lekar också. Dom hade en bil med prylar med sig och kom först in. Vi tog en fika och diskuterade lite praktikaliteter innan dom skred till verket. Vi drog oss tillbaks till relaxen i källaren för att basta lite och komma i fas, fortfarande trötta men tillfreds med vad vi upplevt igår kväll. Vi klädde av oss och hörde hur det slamrade på övervåningen. Tre timmar skulle det ta att få ordning på allt och sedan skulle dom hinna hem och duscha för att vara tillbaks lagom till att gästerna skulle komma. Det var inte så himla mycket folk men 12 personer kräver ändå lite omvårdnad och ingen av oss hade lust att jobba mer än nödvändigt. Carolina och Jenny skulle sköta ruljansen åt oss och servera drinkar, mat samt diska och städa. Underbart!
Bastun var varm och vi svettades ordentligt och drack massor av vatten för att driva ut gårdagen ordentligt. Vi sa inte mycket till varandra som omväxling vilket var skönt just där och då. Vi satt mitt emot varandra på nedre laven och lutade oss mot varsin vägg. Våra blickar möttes och stannade och jag såg branden i dina ögon.

- Ulrika...
- Schhh...
- Ulrika, jag...
- Schhh...

Du satt ett finger framför läpparna och började oerhört sakta at cirkla dina fingrar kring ena bröstet och bröstvårtan utan att släppa mig med blicken. Jag stelnade till i kroppen men började snart leka med. Du kupade båda händerna kring dina små underbara bröst och rullade vårtorna mjukt men bestämt mellan fingrarna och jag strök sakta mina händer över min egen bröstkorg och kände hur jag styvnade. Din blick brände rakt in i mitt huvud, genom ådror och kanaler rätt ner till mitt kön och den stod stolt och stenhård upp och tittade mor mig. Du fortsatte neråt med ena handen och lät fingrarna börja precis vid din bakre öppning och glida uppåt. Dina läppar öppnades framför mig och du började snabbt cirkla runt din klitoris. Din mun hade öppnats, tungan slickade läpparna, vänsterhanden var nu mer hårdhänt och din bröstvårta darrade, säkert tre centimeter lång! samtidigt som ditt pek och långfinger otroligt snabbt cirkulerade och tryckte på din klitoris. Du andades högt och jag såg och hörde att du var nära. Jag smekte mig själv i lugnare takt men kände också hur det drog i magtrakten och att det inte skulle dröja.

- Hallå, hördes det plötsligt. Jag ryckte till men du tittade på mig som i trans och fortsatte.
- Ja, hrm, skrek jag och fortsatte smeka mig och tittade dig stint i ögonen.
- Ursäkta att jag stör, sa Carolina utanför dörren. Du ökade takten kring klitoris.
- Hrrm, ingen fara sa jag, vad gäller det?
- Tänkte bara fråga om vi kunde använda dessa glas som whiskyglas, har missat dom.
- Vilk..., hann jag säga innan jag bet mig i läppen och dörren for upp…

Carolina frös till is. Dina pupiller var uppe under ögonlocken. Dina fingrar vibrerade våldsamt kring ditt hål. Min hand fortsatte smeka mig själv upp och ner nu i snabb takt. Hon såg allt och rodnade blixtsnabbt! Jag vred huvudet mot henne.

- Ffflåt... stammade hon.
- Det går ... bra, stönade jag och hon vände och slog igen dörren,
- Älskling... stönade jag.
- Åhhhmmaaaauu... kom det från din mun. Den var vidöppen och det kom saliv ur mungipan.
- Ulrika...
- Mer... mer...
- Du är så vacker!
- Mmer...
- Kom för mig! Du ryckte till i en spasm och det gick för dig, som det gick för dig! Konvulsionerna ville inte sluta!
- Underbara! Åhhh... Ulrika... det...

Och så kom jag! Skamlöst sprutade jag min säd över magen och darrade till och kramade ur allt. Det rann lite på tummen. Pustade ut och vi tittade varandra i ögonen fortsatt. När andningen började bli mer normal tog tummen till munnen och sög sakta in den. Gillar inte det egentligen, eller, kanske lite när värsta stormen har runnit av. Du tittade på mig med åtrå! Vi älskar ju tilliten mellan varandra! Du krånglade dig upp och runt och stod på alla fyra framför mig, böjde dig fram och pussade mig lätt på min kladdiga topp innan du sakta i långa drag slickade upp min sperma som var blandad med svetten på min kropp innan du drog dig upp till mig och kysste mig djupt. Naturligtvis hade du inte svalt något och vi kysstes med våta långa tungor och transporterad vätskorna fram och tillbaks mellan våra munnar innan vi sakta svalde vår del av det hela!

- Älskar dig Ulrika, log jag.
- Älskar dig Christian, log du.

Vi gick ut och duschade av oss. Dom borde nog vara klara nu. Undrar vad hon tänkte?

- Ulrika
- Ja... fasen också, sa du precis som om du läst mina tankar!
- Haha, jaa du, men det går nog bra ska du se
- Såg henne knappt...
- Jag vet, inte jag heller men hon såg! OJ vad hon såg!

Vi drog morrisarna om oss och gick upp och in i vardagsrummet där allt var nästan klart. Otroligt fint hade dom gjort det, svart och guld. Alla ljus var svarta till och med.

- Carolina, sa du mjukt.
- Fförlåt, jag visste inte...
- Nej jag vet. Och be inte om förlåtelse. Vi ber om förlåtelse.
- Mmen...? Hon rodnade igen. Jenny log under lugg i bakgrunden och tittade forskande på mig.
- Nu glömmer vi det. Vad fint ni har gjort!
- Tack. Det blir nog bra ska ni se.
- Naturligtvis. Åk hem och gör er i ordning nu, så ses vi om en timme. Eller vill ni kanske duscha här? Har ni saker med er?
- Det har vi, svarade Jenny snabbt. Och det vore ganska bra för då hinner vi fixa lite extra på slutet.
- Då så. Christian, ge dom handdukar och visa dom var dom kan vara.
- Det vet vi redan, viskade Carolina.
- Javisst ja sa du och brast ut i ett smittande skratt och så skrattade vi alla av oss vad som hänt, innan dom tog sina väskor och gick ner till bastu och dusch.

Vi hörde hur dom gick till duschen och den gick igång när vi gick in till sovrummet för att klä på oss. Du skulle ha en svart kort klänning, stay-ups med söm, högklackade stövlar och en Zorro mask på dig. Håret i en vacker knut så att din långa hals och nacke var blottad, som jag avgudar att se dig så! Jag skulle ha smoking byxor. Svart skjorta och en likadan mask, och svarta skor.

- Christian sa du när du droppade morrisen och satte dig på sängkanten.
- Ja Ulrika?
- Jag har förberett en liten överraskning för dig.
- Vaddå, sa jag och han på en tiondels sekund tänka att allt detta var uppgjort och att jag nu skulle få gå ner till Carolina och Jenny, som båda var väldigt vackra, och titta på dom och kanske till och med…
- Du ska ha dessa under, avbröt du mina tankar och gav mig ett platt paket. Öppna.

Jag öppnade snabbt och min puls var hög när jag såg dom, dom blanka stay-upsen med söm. Exakt samma modell som du skulle ha,

- Det går in...
- Det går utmärkt sa du!
- Men…
- Seså, sätt dig här nu.

Jag droppade mitt eget morris till marken och vi satt nu nakna bredvid varandra. Sakta och samtidigt började vi sätta på oss först den högra strumpan. Du gjorde det snabbt och vant, jag var klumpig och det tog ett bra tag innan jag något snabbare fick på mig den vänstra. Du satt på huk bredvid mig och rättade till sömmarna bak så att dom satt rakt. Min kuk stod i givakt och jag kände mig nästan yr. Det tunna tyget över benen, resåren av spets högst upp som höll dom uppe. Fy sjutton vad sexigt, SEXIGT, men samtidigt jösses vad förnedrande. Det såg så väldigt mycket mer naturligt ut på dig min underbara älskling!

- Och så dessa, sa du och räckte över ett par svarta trosor
- Nej nu...
- Jo! Men sätt dom bak och fram.
- Va?
- Titta får du se, log du.

Jag tittade närmare på dom och såg ett par nästan vanliga string trosor. Skillnaden var att det var TVÅ strings, det var alltså en stringtrosa men öppning kan man säga. Jag krängde på mig dom bak och fram och du lade stringen till rätta på varsin sida av min pung. Du kände neråt och nådde lätt mitt stjärthål.

- Perfekt!
- Du är inte klok!
- Jag är DIN kvinna Christian. OCH din MADAME ibland som du vet. Som nu till e

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

xempel.
- Ja... Madame...

Jag klädde på mig byxor och skjorta och tog på mig skorna. Byxorna var något korta så när jag satt ner kunde man tydligt se att jag hade glansiga strumpor på mig. Det hade jag väl kunnat ta i och för sig, men sömmen bak gjorde ju att om jag böjde mig bara lite skulle man se den och förstå vad jag egentligen hade på mig! Åh Gudars!

Du å andra sidan såg helt underbar ut. Spetsen på stay-upsen syntes precis vid kjolkanten och du drog snabbt upp klänningen och visade glatt upp ditt rakade sköte!

- Är det en bra ide? sa jag.
- Det tycker jag, svarade du.
- Men...
- Vadå men?
- Tänk om någon ...
- ... ser, menar du? Och? Tror du inte att alla som kommer hit redan har sett en fitta förr, fnissade du.
- Jo men...
- Nu är det så här. Och så vet du ju var du hör hemma om…
- Om?
- Nä, det var inget. Nu är det så i alla fall och jag VET att jag kommer att gå omkring och vara våt och blöt hela kvällen och det gör mig ännu kåtare, förstår du? ÄNNU kåtare, vilket du kommer att få känna av senare i kväll. Herregud vilken slampa du är som springer runt med damunderkläder! Vuxna karln!
- Hallå? Det var inte jag.som vil…
- DET ville du visst. Erkänn, sa du och tog tag runt mina käkar.
- Nej...
- ERKÄNN!
- Jo, ja, kanske någon gång.
- Du har provat mina kläder eller hur?
- Nej!
- Det har du visst! Du har runkat i mina trosor förr din jävla bock!
- Nej, eller... kanske...
- Så, kan du nu gå ner till flickorna och se om dom är klara? Gästerna kommer snart.

Jag gick sakta nerför trappan och knackade försiktigt på dörren in till dusch och bastu. Jenny öppnade dörren och log och sa att dm är klara. Båda var klädda som häxor och jag funderade på vad som fanns under deras svarta caper... så vände jag och gick mot trappen med båda bakom mig. När jag skulle ta första steget upp kom jag på det förfärliga. Mina sömmar... skulle utan tvekan inte finnas en chans att gömma dom... om inte... jag vände mig om och började prata samtidigt som jag tog första steget. Min förhoppning var att dom skulle titta på mig på väg upp och därmed inte titta ner och se. Det verkade fungera tills Carolina tystnade, hon gick längst bak och hennes blick satt fast mot mina skor. Jag sprang upp dom sista stegen och svor lite innan jag försvann in på toaletten. Låste dörren och andades tungt. Jag var kåt! Hård! Knäppte upp byxorna och lät dom falla och såg det bisarra. Smekte lätt och blottade huvudet innan jag drog upp byxorna igen och gick ut. Carolina och Jenny tittade mot mig och log, ingen tvekan om att Carolina hade berättat. Ulrika gick och nynnade och så ringde det på dörren.

Kvällen flöt på otroligt bra och flickorna som skötte allt var alldeles utmärkta. Maten var suverän, det dansades, skrattades, pussades och kramades och skrämdes och dracks massor av vin. Allt var perfekt och vid 2.30 lämnade dom sista gästerna. Vi satte oss ner vid bordet och tog ett glas vatten. Carolina och Jenny satte sig med oss.

- Tack snälla ni, sa du till dom
- Ingen orsak, det har varit en superdag för oss med sa Carolina
- Och mycket underhållande, fyllde Jenny i och log.
- Vad menar ni med det då, skrattade du.
- Jo, sa Jenny tveksamt, först Carolinas intrång i bastun och sedan Christians strumpor och sedan...

Jag kände hur mina kinder blossade upp. Du bara log mot mig med dina allra, allra, kåtaste ögon.

- Sedan vad?
- Ja ni, några av era vänner...
- Vad?
- Älskade i bastun...
- Va? Vilka då undrade du nyfiket?
- Johan och Lena tror jag dom hette.
- Dom galningarna skrattade du. Eller hur Christian?
- Hmmm, muttrade jag.
- Brukar dom det, frågade Jenny.
- OM, sa du, ofta och överallt och med andra och Gud vet vad. Hörni, nog om detta. Nu ska jag ta min lilla stora slampa med mig till sängen. Kommer ni tillbaks i morgon och tar hand om resten?
- Nja, helst vill vi nog göra klart allt nu om det är ok sa Carolina.
- Okej, gör det då. Sovrummet är dock städat bara så ni vet log du mot dom. Kom nu Christian, säg god natt och kom med mig.
- God natt tjejer sa jag och dom svarade och log, och jag såg att i alla fall Jenny och Ulrika blinkade åt varandra.

Inne i sovrummet sa du till mig att stå still på golvet. Du stängde dörren och satte på lite låg musik innan du ställde dig framför mig.

- Klä av mig din horbock!
- Jja...
- Vaddå ja, sa du och gav mig en örfil och så var leken igång.
- Ja Madam.
- Så heter det ja. Då tar vi om det, Klä av mig din horbock!
- Ja Madam, sa jag och gick runt dig.

Jag drog ner dragkedjan i ryggen och lät axelbanden sakta glida ner, drog så sakta klänningen neråt bakom dig och kom ner på huk. Du klev ur och vände dig om, och att se vad du hade på dig under var en befrielse även om jag vetat hela tiden. Bara dina högklackade stövlar och stay-ups, och en liten underbart vacker svart bh. Jag satt kvar på huk och du stod så nära mig att jag kände dofterna från ditt förmodat våta hål.

- Vill lilla kåtbocken slicka?
- Ja Madam.
- Vad vill kåtbocken slicka?
- Madams ...
- Jag sa VAD vill du slicka?
- Era hål.
- VILKA hål vill du slicka?
- Madams springa och stjärt.
- Springa och stjärt? Kan du inte prata så man förstår?
- Madams fitta!
- Mmmm, Min fitta! Hårligt! Och mer?
- Madams... röv...
- Röv!! Mmmm. Bocken vill slicka Min fitta och min röv, är det så?
- Ja Madam!
- Titta på Mig, sa du och jag böjde nacken bakåt och mötte dina ögon.
- Ja Madam
- Du får inte slicka varken min fitta eller min röv!
- Jo Madam.
- NEJ! Det får du inte. Ställ dig upp.

Jag ställde mig upp och du satte dig på sängen och sa till mig att klä av mig skjorta, byxor och skor. Jag gjorde som jag blev tillsagd och min puls ökade snabbt. Stod så i bara stay-ups och trosor framför dig med kuken styv mellan stringen.

- Runka lite! sa du.
- Ja Madam svarade jag och lydde.
- Vänd dig om.
- Ja Madam. Jag fortsatte smeka mig och vände mig med ryggen mot dig.
- Böj dig framåt och slut för Guds skull upp med det där evinnerliga runkandet.
- Men, Madam sa ju... Klatsch! En hård dask och jag stod framåtlutad.
- Så jag din jävla bock. Nu ser du ut som jag vill. Dra isär skinkorna.
- Ja... Madam. Jag gjorde som du sa.
- Visa upp dig. Kåta upp mig då! Smek hålet!

Jag lydde och slickade på fingrarna och smekte sakta kring öppningen. Kände mig oerhört förnedrad tills du sa åt mig att det räcker nu och uppmanade mig att vända mig igen.

- Undrar om jag skulle ta och hämta…, sa du.
- Nej Madam, inte…
- Vadå?
- Inte hämta tjejerna, inte nu.
- Vadå? Tror du i din vildaste fantasi att jag skulle hämta dom? Som du har velat knulla sedan dom kom hit? Är du galen?
- Men vadå Madam, hämta vadå?
- Blunda och håll käft sa du och jag lydde.

Hörde hur du rotade i garderoben och gick bakom mig. Du gjorde något en stund innan du sa:

- Så, då kan du vända dig om, blunda fortfarande.
- Ja Madam. Jag vände mig.
- Ner på huk.
- Ja Madame sa jag och sjönk ner på huk.
- Så, då ska du pluta med munnen nu, riktigt duktigt!

Jag gjorde som du sa och du tog tag om min haka och började måla mina läppar! Du nynnande nöjt och jag kände hur du var noggrann innan du bad mig smacka lite.

- Titta nu, sa du och jag öppnade ögonen och tittade rakt in i en spegel du höll upp och såg den bisarra synen,
- Nå? Vad tycker du?
- Vet inte...
- Madam tillade jag snabbt.
- Du ser ut som... ett luder!
- Ja Madam.
- Tror du inte att jag märkt?
- Vad Madam?
- Att du gått runt och flirtat med allt och alla ikväll?
- Näe Madam.
- Jo, till och med Johan har du blinkat åt!
- Lägg av Madam.
- Och därför, sa du och ignorerade mina nekanden, ska du nu behandlas som den lilla slampa du är!

Du höjde spegeln en aning så att jag såg ögonen och pannan och så skrev du, med läppstift, ”kuksugare” i pannan på mig! Jag skämdes och blev rädd nästan av din kyla. Så tog du min lediga hand och förde den mot ditt skrev och lade den runt en kukformad dildo. Jag ryckte till och du tog undan spegeln och jag tittade ner och såg en helt ny strap-on sele med en brun latexkuk av ansenlig storlek som jag inte sett tidigare. Jag flämtade till.

- Så Christian din kuksugstörstande hora. Visa vad du kan nu så kanske du får slicka Min fitta och röv om en stund. Vad som du garanterat kommer att få är den här godingen både långt ner i halsen och hela vägen in i DITT lilla hål! SUG!

Du tryckte ner mig över dildon och jag sög in den i munnen med spelad tveksamhet, innan jag satte igång att arbeta med läppar och tunga och händer och tänder. Du fotade hela tiden med vår digitalkamera och kommenterade min teknik och mina rörelser. Du tvingade mig att försöka ta den långt ner i halsen och du uppmuntrade mina försök trots att jag nästan fick uppstötningar. Det rann saliv överallt och du berömde mig. Det pågick en lång stund innan du sa att det räcker

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

nu. Jag satt still på golvet framför dig och du visade mig snabbt lite kort, man ser mina ögon, mina läppar, latex kuken och ordet ”kuksugare” lite utsmetat i pannan. Fy!

- Nu din hora, nu ska du ta emot mig, sa du och ställde dig upp.
- Nej, jo, Madam.
- Vad sa du?
- Ja Madam. Ta mig Madam.
- Lugn din kåtbock. Ställ dig på alla fyra, stjärten hitåt, och svanka.

Jag lydde snabbt. Du kom ner på knä bakom mig och jag kände hur du spottade rakt in i mig innan du smorde in min öppning med olja och tryckte in ett finger. Jag stönade. Du ställde dig upp och uppmanade mer svank.

- Nu ska du först få klack!
- VA?
- Känn... åhhh, känn!

Jag stönade högt och hörde hur kameran tog bilder igen. Hela den långa smala klacken rakt in i stjärten och jag njöt! Herregud!

- Vad sa du hora?
- Inget Madam, stönade jag.
- Vad sa du hora, sa du igen.
- Mer. Mer Madam, Ge mig MER. Knulla mig!

Som du går igång på att jag ber om mer! Du slet ut klacken och kom ner bakom mig och tryckte den bruna spetsen mot min öppning och plötsligt var du inne i mig och tog mig, älskade mig, KNULLADE MIG!

- Åhhhhhhhhhhh stönade jag, jaaaaaaaaaaaaaaaa...
- Vad?
- Mer. Mer Madam.
- Mer? Vill du ha mer?
- Ja, JA!! Mer! Kuk!! Åhhh!!
- Kommer du ihåg Mamod? Din jävel!
- Ja Madam, inte nu Madam ge mig MEEEEERR!`

Du knullade mig vilt, jag hörde hur kameran klickade och jag kom utan beröring rakt ner på golvet. När du märkte det drog du dig ur och satte dig på sängkanten. Jag var utmattad.

- Sa jag att du fick komma?
- Nej Madam men...
- Lyssna nu. Slicka upp sperman!
- Nej. Madam. Vill inte.
- Slicka upp! Du tryckte mitt ansikte mot fläckarna på golvet och jag gjorde givetvis som du sa. Kameran klickade.
- Svälj inte. Jag nickade och satt med munnen full framför dig.
- Så, då suger du den här bruna sköna kuken igen och blöter ner den med din säd.

Jag lydde och det rann sperma kring den och ner mot läderbältet som höll fast den. Du simulerade att du kom och det var din sperma och tvingade mig så att slicka dildon ren och svälja och slutligen gapa stort och visa att inget fanns kvar. Som belöning fick jag en puss på munnen innan du tog mig i handen och vi smet ut till badrummet bredvid sovrummet för att duscha. Det skramlade fortfarande i köket och du sa snabbt att bilderna blev fina.

Efter att nogsamt duschat oss rena och du tvättade bort läppstiftet från min panna tog vi på oss morgonrockar och gick in i vardagsrummet. Du hämtade kameran och jag gjorde två koppar kaffe. Carolina och Jenny var nere i duschen vid bastun, det var rent och fint så dom sköljde antagligen av sig för att snart lämna oss. Vi satte oss i soffan och du plockade fram kameran.

- Vill du titta älskling? log du
- Vet inte, jag skäms lite.
- Det är ju meningen dummer, skrattade du och höll upp kameran framför mig

Det var bilder på mitt ansikte med text i pannan, bilder på när jag suger, slickar på golvet, blöter ner, bilder på din klack djupt inkörd i mig med stay-ups på och bilder uppifrån när du tar mig bakifrån med den bruna dildon! Jösses Amalia! Du bläddrade sakta fram och tillbaks och kommenterade, ibland lite för högljutt. Jag skämdes som en hund och du pussade mig lätt på kinden.

- Hallå, hördes från trappan
- Ja, sa du
- Vi är klara och tänkte åka nu
- Ok, vänta lite, vi måste göra upp betalningen svarade du.

Jag gick in i sovrummet och plockade fram pengarna vi hade kommit överrens om och du tog dom från mig och gick nerför trappan. Jag gick sakta bakom dig. Carolina och Jenny stod i hallen med vått hår tämligen redo att lämna oss.

- Tack ska ni ha så mycket igen sa du och överlämnade pengarna.
- Tack själva svarade Jenny och lämnade pengarna vidare till Carolina utan att räkna dom. Hon tittade dig rakt in i ögonen hela tiden.
- Är ni trötta, frågade jag
- Lite, svarade Jenny.

Carolina tittade lite blygt på mig som står bakom dig när Jenny sakta rör sig mot ditt ansikte och ger dig en mycket försiktig puss. Du besvarar den och sträcker ut handen mot Carolina som kommer mot er. Ni står nu i en liten ring och du pussar dom omväxlande på munnarna, sakta och sensuellt. Jag är förstenad bakom er och tror knappt mina ögon!

- Jag... börjar jag.
- Sch, säger du. Dom ska gå nu så glöm det.
- Men...
- Jenny och Carolina fortsätter du, jättetrevligt att ha haft er här men nu behöver vi lägga oss, det har varit en lång dag.
- Ja, Ulrika svarar Jenny, det har det. Vi kanske ses igen?
- Det gör vi helt säkert svarade du. Kör försiktigt hem nu och sov gott.
- Ni med, hej då svarade dom och gav dig en sista puss innan dom stängde dörren utifrån.
- Vad var det där? sa jag
- Vadå? En liten puss?
- Ulrika...
- Blev du sugen på mer?
- OM!
- Haha, kom då. Vi går upp och lägger oss. Jag vill kramas lite med dig och …
- Och?
- Kanske älska lite, jag måste berätta en sak som du kanske inte tycker om men...

Vi släckte i huset och kröp ihop under täcket. Du låg på min axel och vi smekte varandra lätt på armarna bara.

- Vad var det jag inte skulle tycka om?
- Eva och Stefan...
- Vad är det med dom?
- Jo, det var inte bara Johan och Lena som ...
- Va? Vad fan är det som har pågått i mitt hus, skrattade jag.
- Jag skulle ner i källaren och hämta en sak tidigare ikväll
- Ja...
- Och i det lilla förrådet bredvid bastun
- Mm...
- Hittade jag Eva och Stefan
- Och?
- Dom drog in mig ...
- In dig? Jag märkte hur din andra hand nu smekte ditt eget bröst.
- Ja, alltså, jag hörde något, öppnade dörren och där stod Lena mot väggen och Stefan stod på knä framför henne...
- Och, sa jag och kände hur jag styvnade sakta
- ... och slickade hennes mus.
- Mim...
- Hon tog tag i min arm och drog in mig, sköt igen dörren och innan jag förstod vad som hände kysstes vi.
- Slampa, väste jag och kände att vi var på väg in i den dimmiga fantasivärlden igen.
- Och utan att jag förstod vad som hänt kände jag Stefans tunga över mitt hål samtidigt som vi kysstes vidare.
- Men va faaaaaaan!
- Kunde inte, förlåt... han slickade mig...
- Hynda! väste jag, svartsjuk men med en snabbt stigande kåthet. Jag hade släppt din arm och runkade med ena handen och nöp mig själv i bröstvårtan och väntade ivrigt på fortsättningen.
- Och så slickade han Eva, och så mig och så Eva och så mig...
- Mim
- Och vi kysstes hela tiden, varm, våt, blöt tunga i min mun.
- Du är fan fräck i överkant stönade jag.
- Mim, så jävla skönt! Till slut var jag tvungen... jag höll fast hans huvud mellan mina ben och stötte fittan mot honom och ...
- Åh åhhhh och? OCH?
- Han gav mig orgasm! Jag kom Christian, i hans mun!
- Åhhhhhhhh din hora, fick jag ur mig
- Sen gick jag.
- Va?
- Jag var såå sugen på att stanna men då vet jag att jag hade känt. Sugit. Ville inte det. Kände mig…
- Vadå?
- Otrogen...
- Ditt luder, frustade jag högt i vår teaterscen.

Jag släppte kuken och reste mig upp, slet isär dina ben nästan våldsamt och drog upp dom på mina axlar, satte spetsen mot öppningen och tryckte i en stöt in mig i dig. Du frustade till och jag stönade tungt när jag så började ta dig. Du mötte mig i varje stöt och vi hittade en rytm som var på gränsen till våldsam.

- Är du arg, stönade du
- Är du kåt, svarade jag
- Sååå jävla kåååt, åhhh
- Din härliga hynda, stånkade jag vidare
- Ja, ja, jag är DIN hynda, bara din!
- Jag kommer snart Ulrika, snart fortsatte jag
- Nej, nej inte än vänta på mig skrek du nästan
- Inte en chaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnsssss… kom det ur mig samtidigt som jag tömde det lilla jag hade kvar inne i ditt varma hål och föll ihop på dig.

Jag låg stilla och du försökte fortfarande stöta mot mig för att komma till gränsen. Jag gjorde mig tyngre än nödvändigt så du slutade och jag pussade dig på munnen och rullade åt sidan, helt utslagen.

- Ulrika, sa jag efter en kort stund.
- Ja?
- Jag älskar när vi fantiserar såhär när vi älskar. Det gör mig ännu mer tänd!
- Christian...
- Ja?
- Sov gott!
- Du med min skatt!
- Och du...
- Ja?
- Den här gången var det ingen fantasi...
- Va?
- Han slickade mig till orgasm...
- VA?
- Sov nu, sa du och kurade ihop dig på min arm och somnade omedelbart.

Jag somnade nog inte på ytterligare en halvtimme. Mitt stånd återkom ganska omgående när jag försökte återupprepa din berättelse för att hitta luckor och felaktigheter som kunde bevisa att du bara fantiserat men jag misslyckades. Svartsjukan brann i mig när jag till sist föll i sömn.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia