Skidturen 

Admin | Gruppsex | 17.11.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Skidturen av njnj

Det var alldeles kolsvart ute när jag svängde in på parkeringen till skidstadion, jag hade bestämt mig för att åka med pannlampa i mörkret ikväll. På parkeringen stod bara en bil, jag parkerade min bil precis bredvid fastän hela parkeringen var tom. Jag tog träningsväskan, skidor och stavar och traskade iväg till omklädningsboden. I omklädningsrummet slängde jag väskan på en bänk och satte igång bastun innan jag gick ut igen. Väl ute knäppte jag på mig skidorna och gled iväg. Efter de första stavtagen kände jag att jag hade enormt bra skidor ikväll, glidet var oslagbart.
Jag matade på rätt bra i spåret och efter runt 40 minuter kunde jag se ett sken från en pannlampa ca 200 meter framför mig och började fundera på vem det kunde vara, jag tyckte nämligen att jag kände igen bilen som stod på parkeringen. Efter några minuter var jag nästan ikapp och kom plötsligt på vem det måste vara, Helena, en lärare jag hade på gymnasiet. Hon var nog strax över 40 nu och jag har nyss fyllt 20. På hennes lektioner hade jag mest suttit och tittat på henne och inte hängt med så mycket, hon var helt underbart vacker. Hennes mörkblonda hår räcker en bit ner på axlarna och hennes bröst är uppskattningsvis lite större än att dom får plats i handen, skidåkare som hon är har hon en vältränad kropp, fyllig rumpa och vältränade lår. Hon stod och stakade sig fram och flåsade tungt.

- En riktig genomkörare idag hör jag. Sa jag medans jag körde upp jämsides med henne.
- Jepp, svarade hon lite bryskt, som skidåkare är det aldrig kul när man blir omkörd.

Helena märkte att jag inte körde om henne och vände sig mot mig och såg att det var jag.

- Men hej! är det du, förlåt om jag var lite otrevlig nyss. Sade hon och skrattade till lite.
- Äh det är lugnt jag vet hur det känns att bli ikappåkt precis i slutet av sträckan.

Vi åkte tillsammans resten av sträckan in till stadion och småpratade lite.

- Nej nu ska det bli skönt med lite bastu och en varm dusch. Sa jag medans vi knäppte av oss skidorna.
- Fasen! Gag glömde att sätta igång bastun innan jag åkte. Utbrast Helena.
- Du kan ju låna herrarnas bastu om du vill. Svarade jag på väg in i värmestugan.

Jag tror att hon hörde vad jag sa men svarade inte. Jag gick in till herrarnas och hörde att hon gick in till damernas precis efter mig.
Jag satte mig ner på bänken och började klä av mig de svettiga träningskläderna. Plötsligt knackade det lite lätt på dörren varpå en liten glipa öppnades.

- Kan jag komma in? Frågade Helena tyst, nästan viskande.
- Ja, det är lugnt, det är bara jag här. Svarade jag.

Jag hade inte hunnit få av mig alla kläder än och stod i mina träningskalsonger när dörren öppnades.
Helena klev in genom dörren och tittade på mig. Hon hade svept in sig i en vit handduk och hade knuten mellan brösten. Hennes hår var blött efter snabbduschen hon hade tagit. Handduken slutade precis nedanför rumpan och jag fantiserade om hur det hade sett ut om hon hade böjt sig ner.

- Du har väl inte hunnit bastat redan? Frågade hon och log mot mig.
Jag och rycktes ut ur mina fantasier och svarade.
- Nej, jag skulle precis ta en snabbdusch och sen gå in i bastun. Du kan gå in före mig.
- Jag tänkte att vi kanske kunde basta tillsammans och fortsätta prata lite. Sade Helena samtidigt som hon drog upp dörren till bastun.
- Ok, jag ska bara spola av mig lite sen kommer jag in. Svarade jag och gick till duschrummet.

Helena gick in i bastun och kollade på termometern på väggen, sjuttiofem grader visade den. Hon slängde lite vatten på stenarna och klättrade upp på översta bänken och lutade sig tillbaka med stängda ögon.
I duschen stod jag och funderade på vad som höll på att hända. Kuken stod som ett spett när jag fantiserade om hur jag knullade Helena inne i bastun. Jag drog på kallvatten i ett försök att lugna ner ståndet och lyckades halvt i alla fall. Jag svepte min handduk kring midjan. Lite besvärad över mitt halvstånd som orsakade en bula på handduken gick jag till bastun. Innan jag öppnade dörren kikade jag in genom fönstret i dörren och såg Helena sitta där inne med slutna ögon och med ena handen om nacken. Det knakade till lite när jag öppnade dörren och Helena tittade på mig och log. Jag såg att hon tittade på mig nerifrån och upp, hon

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

måste ha sett bulan mellan benen, tänkte jag, men hon sade inget om det.

- Jag har lite ont i nacken, kan inte du massera mig lite? Frågade Helena medans jag klättrade upp till översta bänken och satte mig bredvid henne.
- Jovisst, svarade jag, jag har inte masserat särskilt mycket men om du sätter dig här på bänken framför mig så kan jag knåda litegrann i alla fall.

Utan att säga något reste sig Helena upp, klev ner en nivå i bastun och satte sig ner framför mig mellan mina fötter. Runt handleden hade hon ett hårband som hon med ett snabbt grepp satte upp håret i en hästsvans med så att det inte skulle vara i vägen. Försiktigt lade jag mina händer på axlarna och knådade lite lätt.

- Du får säga till om jag tar i för hårt. Sade jag medans jag masserade axlarna och lät tummarna jobba sig in mot nacken.
- Det är jätteskönt. Fick jag till svar, fortsätt som du gör bara.

Helena verkade verkligen gilla behandlingen eftersom hon stönade lite lätt och skruvade på kroppen medans mina händer jobbade med hennes ömma axlar och nacke.

- Jag ska gå ut i duschen och kyla av mig lite, ska du med? Frågade Helena plötsligt och vred på huvudet så att hon såg rakt in i mina ögon.

Frågan kom lite som en chock men samtidigt kände jag ett rus av kåthet sprida sig i kroppen. Då skulle vi ju vara nakna båda två i samma dusch hann jag tänka innan jag automatiskt svarade:

- Ja! Absolut! Det är så jäkla hett här inne.
- Bra! Helena log mot mig innan hon gick ut ur bastun, med mig tätt bakom.

Medans vi gick till duschrummet kunde jag inte slita blicken från hennes vickande rumpa som doldes under handduken.

- Ja, det lär nog bli ganska hett här inne också tror jag. När vi kom in i duschrummet vände hon sig om och fällde kommentaren som fick mig att bli helt vild av kåthet, nu visste jag att hon också ville ha mig.

Jag tog två steg mot henne och stod nu tätt emot henne och böjde ner huvudet för att kyssa henne, hon besvarade kyssen. Våra tungor dansade, vi blundade båda två och utforskade varandras kroppar med händerna. Handdukarna hamnade i en hög en bit bort och vi fortsatte kyssas. Jag klämde lite lätt på hennes bröst och lekte med bröstvårtorna med ena handen medan jag knådade hennes bakdel med den andra. Helena kysste mig länge och intensivt, efter en stund lade jag mina länder på hennes höfter och tog kommandot, jag tog bestämt ett par steg bakåt, hon följde efter utan att våra läppar skildes åt. Jag vred om henne så att hon hamnade med ryggen mot väggen, jag pressade min kropp emot hennes, kuken var hård och klämdes mellan hennes mage och min. Efter en stund avslutade hon kyssen och tittade upp mot mig samtidigt som hon bet sig i läppen. Hon tog tag runt min kuk och började röra sig mot duscharna.

- Kom, viskade hon och jag följde villigt efter.

Helena satte igång alla duscharna på hög värme och en dimma av vattenånga bildades inne i duschrummet. Vi lät vattnet strila över våra kroppar medans vi lekte med varandras kön. Hon runkade min kuk samtidigt som jag smekte och pullade hennes våta fitta med mina fingrar. Plötsligt känner jag hur hennes handrörelser avtar och hon utbrister i ett högt stön.

- Ah, oh, sluta inte, jag kommer.

Helena lade huvudet bakåt och lät de heta strålarna träffa hennes ansikte medans hon skakade, jag fortsatte pulla henne under hennes orgasm och jag kände hur hennes varma fitta kramade om mina fingrar. Efter några sekunder släppte hennes fitta taget om min fingrar och Helena gick ner på knä. Hon drog några snabba drag med handen och lät pekfingret glida över ollonet, jag blundade och njöt medan hon lät sin tunga vandra fram och tillbaka från roten ända ut till ollonspetsen. Sedan förde hon in kuken i sin mun, först bara ollonet men sedan mer och mer av kuken, hon kunde nästan få in hela i munnen. Helena lät sin tunga spela över ollonet medans hon smekte mina kulor med sin ena hand och nöp i sina bröstvårtor med den andra. Jag kände att jag snart skulle spruta och lade mina händer på hennes huvud för att få henne att sakta ner. När jag kände att jag höll på att komma drog jag lätt i hennes hästsvans och drog ut kuken ur hennes mun. Hon förstod att jag inte ville att det skulle ta slut redan.

- Vi går in i bastun, jag vill känna din kuk i mig. Sade Helena och kramade ur vattnet ur

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

sin hästsvans.

Jag följde efter henne och hon höll upp bastudörren åt mig. Jag tog tag i min kuk och drog några drag medans hon satte upp sitt ena knä på bastubänken och lät det andra benet stå på golvet. Jag satte mig bakom henne och började slicka hennes fitta, min kuk stod rakt upp, jag tror aldrig att den har varit så hård som den var då, som ett järnspett. Efter en stunds slickande intog jag samma position som henne, ena knät på bänken och andra benet stående på golvet.

- Jag vill känna din kuk i min fitta, stönade Helena och särade välkomnande på blygdläpparna med sina fingrar.

Jag lät ollonet nosa lite i skåran och kände hur varm och våt hon var, sakta gled kuken in i henne centimeter för centimeter. Efter några försiktiga juck var kuken ända inne och jag ökade takten mer och mer. Mina höfter stötte emot hennes skinkor och skapade en klatschande ljud som blandades med Helenas kåta stön. Jag kände hur hennes fitta kramade hårdare och hårdare runt min lem och visste att Helena var på väg in i en ny orgasm. Den här gången var den mycket kraftigare än den i duschen, hon ställde sig raklång upp och kuken gled ut ur hennes fitta. Hon lutade sin kropp mot min och jag omfamnade henne genast med ena handen masserade jag hennes sköte och med den andra nöp jag lätt i hennes bröstvårta samtidigt som jag kysste hennes nacke. Jag kände hur hennes vibrationer ökade av min behandling och hon stönade högt, hon visste inte var hon skulle ta vägen. Jag höll fast henne och orgasmen ebbade ut, hon vände sig om och kysste mig. Efter en lång och öm kyss satte jag mig på bänken med kuken ståendes rakt upp. Helena visste vad hon skulle göra och gränslade min kuk, nu var det Helena som stod för takthållningen och den var inte dålig. Hon lät sina händer vila på min axlar samtidigt som hon for upp och ner på min kuk. Jag greppade om hennes rumpa och kramade den hårt samtidigt som jag förgäves försökte nå hennes bröstvårtor, som hoppade upp och ner, med min tunga. Hon slängde med håret, fnittrade och stönade av vällust medans hon red mig där i bastun, svetten sprutade från oss båda av värmen och jag kände hur jag närmade mig orgasm.

- Det är ok att du sprutar i mig, jag äter p-piller, fick hon ur sig under den vilda ritten.
- Håll i dig nu, sa jag och Helena tog ett fast tag runt min nacke.

Jag förde in mina armar under hennes lår och lyfte upp henne samtidigt som hon lade sina ben runt min rygg. Jag gick till bastuns vägg och tryckte hennes kropp mot den samtidigt som jag hittade den rätta takten igen. Hela kuken for ut och in i hennes fitta medans hon höll om mig för allt hon var värd. Efter en stund kände jag hur kuken började pulsera samtidigt som hennes sköte kramade allt hårdare så jag lade snabbt ner henne på rygg på bänken igen och knullade henne med kraftiga beslutsamma juck. Jag kände jag hur kuken tömdes på sperma inne i hennes pulserande sköte, jag frustade och Helena stönade av den kraftiga orgasmen. Jag lät kuken vara kvar inne i henne medans jag böjde mig ner för att kyssa henne. Hon slog benen runt min rygg och höll fast mig medans vi kysstes och smekte varandra en lång stund. När jag drog ut kuken ur hennes nyknullade fitta rann det lite vit sås i skåran ner mot hennes anus. Hennes blåa ögon glänste av glädje och hon log med hela ansiktet. Vi bestämde oss för att ta en svalkande dusch och småpratade sedan lite inne i herrarnas omklädningsrum.

- Är du ofta här på kvällarna? frågade Helena.
- Nja, varje torsdag tränar jag senare än vanligt, svarade jag.
- Ok jag brukar vara här på onsdagskvällarna men jag hade inte tid igår så jag åkte hit idag istället, jag kanske ska byta till torsdagar jag också i fortsättningen.
- Ja, det tycker jag. Svarade jag och log brett emot henne.
- Ok, då syns vi igen om en vecka då sa hon och gick ut genom dörren.

När jag var klar med ombytet och gick ut till parkeringen såg jag att hon åkte iväg.

- Den här träningssäsongen blir nog något alldeles extra, tänkte jag innan jag vred om nyckeln till min Volvo och körde iväg.

-----------------------------------------------------------------------

Detta är min första novell, kommentarer och konstruktiv kritik uppskattas.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia