Skamlig Lust 

Admin | Gruppsex | 12.09.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Ring, ring! Klockan är sju på morgonen och det ringer i telefonen. Det är torsdag och jag har ingen undervisning på universitetet idag. Jag tänkte ta mig en skön sovmorgon och jag avskyr när folk ringer så tidigt! Det är säkert morsan som undrar hur det går med studierna. ”Ja hallå, det är Simon”, svarar jag något trött och sur. ”Hej Simon, det är Anna. Jag hoppas jag inte väckte dig”. Kan det vara möjligt? Det är min kusin Anna som ringer och jag blir något förvånad. Det var ungefär ett och ett halvt år sedan vi träffades och vi har inte så mycket kontakt längre. ”Jag undrar om jag skulle kunna sova över hos dig i några dagar. Jag ska på två jobbintervjuer i Stockholm och behöver någonstans att sova. Jag planerade att ta in på hotell men kom sedan på att du bor i Stockholm”. ”Öhh, ok. Det ska nog gå bra”, svarar jag. Och vad har jag för val. Jag kan ju inte säga nej. Helvete, varför måste hon bo hos mig. ”Ok, jag sitter just nu på tåget från Göteborg och är hos dig runt tolv”. Hon sitter på tåget nu!
Anna pluggar till psykolog i Göteborg och verkar redan ha planer för arbete efter examen. Själv så pluggar jag statsvetenskap i Stockholm och har bara studierna i huvudet. Jag har ingen som helst plan på vad jag faktiskt ska arbeta med. Än mindre att söka efter ett riktigt jobb innan jag tagit min examen. Statsvetenskap är studier om allt och ingenting. Jag hamnar väl på någon grå myndighet i framtiden, vad vet jag? Jag och Anna lekte väldigt mycket tillsammans som små. Vi är båda två från Göteborg. Våra familjer träffades ofta och vi var de enda barnen i respektive familj. Det var någonstans runt 14-15 års ålder som allt förändrades. Vi utvecklades åt olika håll. Hon var social och aktiv. Hon träffade konstant nya vänner och började dejta killar. Hon blev väldigt attraktiv och utvecklade kvinnliga drag tidigt. Jag blev däremot ännu mer blyg runt tonåren och drog mig undan. Det värsta var att jag kände en viss attraktion till henne och detta ledde till enorma känslor av skam. Skam för att ha obehagliga känslor till en tjej som vid den tiden nästan kändes som en syster. Jag valde att undvika henne mer och mer. Mina föräldrar fick själva åka till hennes familj och så fortsatte det tills vi knappt hade någon kontakt alls.
Några flickvänner på den tiden var det inte tal om. Jag var överviktig och fick inte så mycket uppmärksamhet från tjejerna. Jag har idag gått ner i vikt och har en okej fysik, men det dåliga självförtroendet är tyvärr kvar. Vi är lika gamla, 26 år vardera. Trots detta så har jag inte haft ett längre förhållande. Bara korta och oseriösa. Jag är inte oskuld men kan knappast räknas som sexuellt erfaren. Jag har inte så mycket nära vänner på universitetet. Jag går på undervisningarna och sätter mig i ett hörn för mig själv. Endast vid grupparbeten så pratar jag med folk. ”Ok, Anna. Du är välkommen”, säger jag trots att hon egentligen inte är det. Min lägenhet i Solna är min borg där jag äter, sover och runkar. Nu ska min kusin komma och jag måste anpassa mig! Att inte nämna den pinsamma tystnad som uppstår när man inte har något att prata om. Jag har nog någon form av social fobi och pinsam tystnad är en del av min vardag. Och min lägenhet är så pass liten att det blir svårt att undvika varandra. Fan också!
Jag tror att människor uppfattar mig som tråkig. Även min kusin. ”Då kommer jag med taxi från centralen, så får vi prata om gamla barndomsminnen, hehe”, säger Anna. ”Visst, då ses vi hehe”, säger jag och lägger på. Hela samtalet kändes falskt. Hon vet att jag inte är speciellt pratglad eller rolig att umgås med, så varför kunde hon inte ta in på hotell? Då kunde våra liv fortsatt som vanligt, men nej! Jag går tillbaks till sängen och lägger mig. Olyckan är ju redan framme och det finns ju inte så mycket jag kan göra nu än att lägga mig.

___________________________________________________________________________


Pling, pling! Det ringer i dörren och förmodligen så är det Anna. Jag hoppar upp från sängen, klär på mig och öppnar dörren. Där står hon, sexigare än jag kunnat föreställa mig. Hennes mörkbruna hår, gröna ögon och breda höften skriker ut fertilitet till omvärlden. Hon är rätt så kort och fyllig. Hennes kropp är så vacker att jag måste tänka på vår gemensamma mormor naken för att inte få stånd. Skamkänslor fyller min kropp och jag hatar henne för att hon ska sova över hos mig. Att se henne så vacker och erotisk gör bara ont i skälen. Man är högst medveten om att det inte finns någon möjlighet för njutning. Bara lidande. ”Hej, Daniel. Gud vad kul det är och se dig”. Hon kommer fram och ger mig en kram och jag känner hennes feminina lukt välla över mig. Herregud vad gott hon luktar! Skamkänslorna väller över mig. Naken mormor! Naken mormor! Naken mormor! Till slut så kommer några ord fram och jag säger ”välkommen till min lilla lya”. Jag tror att hon märkte att jag kände mig något obekväm med hennes intima kram. Men hon verkade inte lägga någon större uppmärksamhet på det.
Jag visar henne runt i lägenheten. Det finns inte så mycket att visa. Toalett, litet kök och ett vardagsrum där jag har både min soffa och säng. Medan jag visar henne runt så får jag en konstig känsla av att hon analyserar mig. Med tanke på att jag har mycket att dölja så blir jag väldigt nervös. Hon ska ju bli psykolog, så psykoanalys är väl en del av hennes vardag. Men jag kan inte låta henne komma in i mitt psyke. Hon får inte märka att jag är en ensam, antisocial och sexuellt frusterad loser. Och hon får absolut inte känna till mina känslor för henne som är djupt obehagliga. ”Hur går det med studierna? Du studerar väl statsvetenskap”, frågar hon. ”Jo, det går bara bra”, säger jag utan att fördjupa mig. ”Och du studerar psykologi”, frågar jag? ”Ja precis, just nu så läser vi mycket om Freud och hans intressanta teorier”. Vår konversation känns lite ytlig till en början men den lättar något efter ett tag. Hon känns så naturlig och social. Jag känner mig mest som en idiot som bara vill ta mig igenom dessa dagar.
___________________________________________________________________________

Efter 1-2 timmars konversation så känner jag att jag inte har så mycket mer att säga. Hon har ingen intervju förrän imorgon vilket gör att hon är här hela kvällen. Med risk att en pinsam tys

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

tnad uppstår så hittar jag på att jag har ett ärende i stan som jag måste ta hand om. Jag lämnar henne i lägenheten och tar en lång promenad. ”Känn dig som hemma, det finns mat och dryck i kylen. Så det är bara att ta för sig”, säger jag till henne och går ut. Jag går till ett café och sätter mig och väntar in kvällen. Jag känner mig konstig, men jag tror ändå att hon kände sig någorlunda välkommen. Förhoppningsvis så märkte hon inte av mina obehagskänslor.

Efter ett par timmar så kommer jag tillbaks till lägenheten och öppnar dörren. Jag ser henne sitta i soffan med sexigt ihoppackade ben och tittar på Tv:n. Hon ger mig ett varmt leende och frågar ”Gick allt bra i stan”? ”Jodå, vad gör du då”, frågar jag? Hon tittar på ett naturprogram om apor. ”Det finns mycket man kan lära sig om människors beteende genom att studera apor”, säger hon. Jag sätter mig ner i soffan och tittar tillsammans med henne. Det nämns flockbeteende, det visas hur de äter bananer osv. Men helt plötsligt börjar programmet att nämna apors parningsbeteende. Det känns ytterst obehagligt att sitta bredvid henne helt plötsligt. Två manliga apor börjar bråka om en fertil hona tills den ene vinner och får para sig. Av någon anledning så identifierar jag mig med apan som inte fick något. Juckandet håller på i 20-30 sekunder men det känns som evigheter. Jag tittar över till Anna och hon ger mig ett konstigt leende som jag har svårt att tolka. Hon ville förmodligen bara för att lätta upp stämningen.
Efter en stund så säger hon ”Apor har inte samma kulturella begränsningar som vi människor. Dem gör vad dem känner för”. Vilken konstig kommentar. På henne lät det som om detta nästan vore positivt. All mänsklig civilisation bygger på att människor inte utövar alla sina drifter. Men jag säger inget.” Jag tänkte lägga mig nu”, säger Anna. ”Visst, ta du sängen så lägger jag mig i soffan”, säger jag. Soffan är extremt obekväm att sova i men vad ska man göra. ”Nej, jag kan ta soffan så tar du sängen”, säger hon. Vi båda vet om att jag som värd inte kan låta henne sova på soffan. ”Absolut inte, du är gäst och får ta sängen”, säger jag. ”Ok, tack”, säger hon och går och lägger sig. Även jag lägger mig och försöker att summera hennes besök hittills. Jag tror att allt gick hyffsat bra trots allt. Hoppas det fortsätter så här. Jag kan dock inte sluta tänka på kommentaren om apors beteende. Tycker hon att vi människor ska ge efter för alla våra drifter? Anna ger ett väldigt naturligt och nästan oskuldsfullt intryck. Jag vet dock att hon tidigt började dejta killar och ha sex. Jag tror att hon har ett ganska aktivt sexliv av någon anledning. Hennes oskuldsfullhet känns ibland som en fasad.

___________________________________________________________________________


Morgonen därpå vaknar jag med en stel rygg och huvudvärk. Jag har inte sovit så här dåligt på väldigt länge. Det är den här jävla soffan som är helt omöjlig att sova på. Jag går upp och märker att sängen är tom. Anna har säkert begett sig till sin första intervju och jag går till sängen för att få lite sömn. När jag lägger mig så känner jag Annas fantastiska lukt som gör att jag får stånd. Jag luktar lite på hennes kläder och dem luktar ljuvligt. Jag tar mig lite mellan benen och får enorma känslor av lust. Det händer att jag tänker på Anna när jag onanerar, men att göra det nu skulle kännas för perverst. Jag tittar igenom hennes väska och hittar en bok med titeln ”Civilization and Its Discontents” av Sigmund Freud. Jag vet inte vad boken handlar om och orkar faktiskt inte bry mig. Det är fredag och jag har egentligen en undervisning som jag borde gå på. Jag orkar inte och studerar hemifrån istället. Jag går till soffan och sätter mig för att läsa lite på min kurslitteratur, samtidigt som jag har Tv:n på.
___________________________________________________________________________

Det har blivit eftermiddag. Anna har varit borta rätt så länge. Plötsligt hör jag dörren öppnas. Hon har kommit hem från sin första jobbintervju och jag frågar henne hur det gick. ”Jag tror det gick bra, men vi får se. Förresten, vill du hitta på något ikväll? Vi kanske kan gå ut på krogen. Det är ju fredag och det borde väl vara liv i stan”, frågar hon. Jag brukar inte gå ut på krogen. Mycket på grund av att jag inte har så många vänner att gå ut med. När jag väl har sällskap så brukar jag dricka för att släppa loss. ”Jag vet inte, jag tror inte jag har någon lust med att gå ut”, svarar jag. ”Ok, vi får väl hitta på något här hemma”, säger hon. Hon går in till köket och kommer ut med en flaska vitt vin som jag glömde att jag hade. ”Jag märkte att du hade en flaska vin i köket, ska vi ta oss ett glas”, frågar hon. ”Visst”, svarar jag. Vinet kan säkert göra mig mer social, bara jag inte tar för många glas. Eftersom jag knappt ätit något under dagen så behövs inte många glas.
Hon häller upp vinet i två glas och sätter sig bredvid mig i soffan. Hon tar upp benen så där sexigt så att hennes lår syns tydligt. Vilken fertilitetsgudinna! ”Har du någon flickvän?”, frågar hon mig. ”Nej, just nu är jag singel”, svarar jag. ”Du ser väldigt bra ut. Det borde nog finnas många intresserade tjejer på skolan”, säger hon samtidigt som hon ler. Min känsla är att hon försöker analysera mig på något sätt. Innerst inne vet hon nog att jag inte är speciellt aktiv på det sociala planet. Jag blir både glad och obekväm med att hon pointerar att jag ser bra ut. Är det för att hon tycker synd om mig? Hon är min kusin. Kusiner ska väl aldrig bedöma varandras utseende.
Efter att vi pratat en stund så känner hon för att gå och duscha. Medan hon gör det så forsätter jag att dricka lite vin. Jag känner att drickandet fått mig att slappna av något. Jag dricker lite till för att slappna av ännu mer. Helt plötsligt går hon ut ur badrummet med en vit handduk på sig. Hon ska hämta kläder. Alla hennes former är fantastiska. Jag försöker undvika att titta, men smygtittar lite ändå. Nej!! Jävlar, hon såg när jag tittade. Fan! Hon ger mig dock ett mystiskt leende. Nästan som om hon tyckte om min blick. Det blir en konstig stämning. Allt känns nu konstigt. Jag är ganska dålig på att tyda ansiktsuttryck, men hennes blick kändes inbjudande på något sätt. När hon kommer ut ur duschen så kan jag int

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

e tro mina ögon. Hon har tagit på sig hotpants av jeanstyg. Hennes ben är så sexiga. Fyfan vad snygg hon är. Vad är det med henne? Varför behöver hon klä sig så där. Det känns som om det är en medveten tortyr från hennes sida. Nej, tänker jag sen. Det skulle betyda att hon vet att jag är kåt på henne. Hon kanske bara känner sig som hemma och det är väl i så fall bara positivt. Hon sätter sig bredvid mig i soffan och vi fortsätter att dricka och prata.
Stämningen mellan oss har trots allt lättat rejält. Nu känns det helt plötsligt kul att hon sover över hos mig. Trots att hon är lite för sexigt klädd. Stor skillnad från igår. Hon ger mig mysiga leenden som fortsätter att vara väldigt inbjudande. Jag känner mig ändå bekväm. Hon är så naturlig och lugn i sättet så att det smittar av sig på mig. Efter ett tag så har pratandet mellan oss lugnat sig. Det börjar bli sent och både jag och hon har börjat bli något trötta. Vi tittar på tv tillsammans samtidigt som det råder tystnad. Tystnaden känns dock inte pinsam. Snarare så har vi börjat känna oss mer bekväma i varandras sällskap. Vi har nu tittat på TV i över 1 timme utan att säga speciellt mycket. Klockan börjar närma sig elva på kvällen. Från ingenstans så ställer hon en fråga som chockar mig totalt. ”Simon, hur ofta brukar du tänka på mig när du onanerar???!!! POINT OF NO RETURN. Jag och förmodligen även hon är medvetna om att vår relation som kusiner har förändrats för alltid sekunden efter att hon ställde den frågan. Jag är tyst några sekunder och försöker hämta andan. Jag kan inte fatta vad hon just sa! Inbillar jag mig? Hände detta verkligen? Och sättet som frågan är formulerad. Hur ofta och inte om jag tänker på henne när jag onanerar. Hon liksom utgår ifrån att jag gör det. Vilket också är sant men hur fan vet hon om det?
”Öhhh…. Jag förstår inte rikt…”. ”Sluta spela dum”, säger hon och avbryter mig. ”Jag vet att du är kåt på mig. Jag vet allt och du behöver inte be om ursäkt för det”. Mitt stånd växer, jag tror aldrig den har varit så hård som nu. ”Släpp taget, Daniel. Du verkar så spänd. Jag kan hjälpa dig och släppa taget”, säger hon. Hon närmar sig i soffan och jag vet inte hur jag ska reagera. Hon börjar röra mig mellan benen. ”Oj då”, säger hon lite retligt samtidigt som skrattar försiktigt. Min kåthet blev nu tydlig. Hennes hand rör sig in i mina byxor. Hon börjar dra i förhuden försiktigt samtidigt som hon viskar till mig. ”Jag kan hjälpa dig med att bli av med all stress i kroppen. Alla behöver vi lätta på trycket. Även du”. Detta är fel, vi borde sluta direkt. Samtidigt så blir jag mer kåt. Just för att det vi nu håller på med är tabu. Min kropp befinner sig i lås och jag känner mig handlingsförlamad. Hon ställer sig sakta upp, tar mig i händerna och leder mig till sängen. Framme vid sängen så knuffar hon ner mig och sätter sig med ridställning över mig.
Det är nästan helt mörkt i denna sida av rummet och för mig känns det bättre så. ”Jag vill att vi tänder lampan, jag vill se dig i ögonen när jag rider”, säger hon. Herregud! Inte nog med att vi som kusiner tydligen ska knulla. Hon vill se mig i ögonen medan vi gör det. Detta blir för intimt för min smak. Hon tänder lampan och jag ser hennes vackra ansikte. Hon ser så trygg och säker ut. Hon tar av sig sina hotpants. Sedan så knäpper hon upp mina jeans. Hon tar upp en kondom från sin väska som hon sakta rullar på min penis. Hon ler mot mig och börjar sakta rida. Hennes rörelser känns så mjuka. Hon är fantastisk! Hennes blick är så inbjudande och vacker. Min nervositet släpper och nu finns det bara njutning i min kropp. Min andning blir djupare och djupare medan hon börjar stöna. Allt släpper. Jag försöker inte ens hålla masken. Hon ser tydligt på mig att det här är den bästa upplevelse jag haft i mitt liv hittills.
Hon går sakta av mig och rör sitt huvud ner mot min penis. Hon har sin erotiska blick mot mig hela tiden. Hon tar tag i penisen samtidigt som hon börjar slicka på den. Hennes blick möter min hela tiden. Hon verkar inte vilja att jag kommer för tidigt och slickar mest för att retas. Hon verkar medvetet vilja fylla mitt ego och jag känner mig som en kung. Detta är naturligtvis en illusion. Både hon och jag vet att jag är mer beroende av hennes kropp än hon av min. Hon kan få vilken kille hon vill. Här råder det en asymmetrisk maktsituation till hennes fördel.
Hon vänder sig om med ryggen mot mig. ”Ta mig bakifrån, kusin”, säger hon. Även vid denna ställning så försöker hon hålla blicken mot min medan jag knullar henne. Hennes blickar gör mig mer kåt och egot bara växer. Jag har dock en konstig känsla av att hon även under sexakten försöker analysera mina reaktioner. Nästan som om hon ger mig en forn av sexuell terapi. Jag bryr mig inte. Detta är så skönt att hon får analysera mig hur mycket hon vill. Vårt knullande blir mer och mer intensivt. Jag känner att jag kommer när som helst. Hon märker detta direkt. ”Ska du komma? Spruta mig på magen”, säger hon. Jag tar ut kuken medan hon snabbt vänder sig om och sprutar! Tömningen är total. Jag har aldrig fått ut så mycket sperma som nu.
Lugnet i mig är totalt. Även nu så tittar hon på mig och ler. Hon tar upp ena handen och tar lite sperma med fingrarna. Hon sätter in det i munnen samtidigt som hon har blicken mot mig. Den yttersta bekräftelse en man kan få. I naturen gör honan alltid valet. Hennes blick visar så tydligt att det är mig hon har valt. Den största bekräftelse en man kan få. Mitt liv har förändrats från denna stund. Jag tror till och med att jag är kär i min kusin. Det är fel men jag skiter i det. Hon lägger sig lutad över mig med min hand runt henne. Känslan av att totalt befinna sig i nuet är fantastisk. Jag har i hela mitt liv haft känslan av att jag borde befinna mig någon annanstans. Första dagen på universitetet tyckte jag att jag borde valt en annan utbildning. Alltid känslan av att man borde vara någon annanstans. Inte nu. För första gången i mitt liv känns det som om det är just i denna säng tillsammans med Anna som jag ska vara och ingen annanstans. Jag har aldrig varit så kroppsligt och själsligt lugn som jag är i detta moment. Vad händer efter detta? Kommer vi att fortsätta med att ha sex framöver? Jag bryr mig inte just nu. Nu njuter jag bara av stunden.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia