Semestertripp del 4 

Admin | Gruppsex | 18.09.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

4
Att stå på toan ger tid till eftertanke. Jag har än en gång lärt mig att man inte ska hålla inne med en sats. Det värker o har sig mellan bena och jag känner mig allmänt olustig. Kanske är jag svartsjuk och besviken på Agneta eller så är jag besviken på mig själv,
Varför då? För att jag gillar detta? Nej, det måste väl ändå vara i sin ordning, hon gillar det hon gör och jag (!) gillar det hon gör. Det enda är att hon inte vet allt som jag vet, där är skillnaden… som jag tänker bevara, klart slut.
Bank, bank på dörren. Jag väcks till liv i mina tankar och skvätter nätt och jämnt ned mina byxor.
Det är fullt på toan då jag snabbt sköljer av händerna och beger mig ut till den, faktiskt ännu så troget väntande Jimy vid bordet. Hon har dock fått besök av en mörkhyad kvinna med ett sagolikt hår.
Liza heter hon, får jag lära mig. Hon är väninna till Jimy och har hittat hit efter en kvällsrunda på sta´n.
Jag vet inte om det syns men jag kunde direkt se att denna kvinna tar betalt för sina tjänster. Hon ser helt enkelt professionell ut. Hon är snyggt sminkad men har för övrigt lite väl utmanande kläder, nätstrumpor, kjolen når inte stolsitsen då hon sitter och den trasiga t-shirten är way too short.
Nåja vi hälsar och pratar på om allt som sker på denna restaurang. Vi kommenterar kläder och utseenden. Vi beställer drinkar och blir mer och mer berusade, åtminstone jag.
Liza är bara tillfälligt här, jobbar vanligtvis på fastlandet, säger Jimy. Hon är här helt ”privat” om du förstår vad jag menar. Jimy blinkar åt mig. Liza reser sig för att gå till baren då passar Jimy på att informera mig om att jag nog har ”halva inne” där, om jag är intresserad. Hon föredrar vita män.
Hon är snygg, en putande stjärt visar att hon nog är en ”bakmus”. Hennes bröst är sexigt små och hon ser helt klart bra ut.
Liza kommer tillbaka med ett paket cigarretter och ser på Jimy och sedan på mig. Jag försöker se så tillmötesgående ut som jag bara kan.
-Vill du ha sex med mig, frågar hon på klar svenska.
-Absolut, svarar jag utan att fundera.
Här har vi talat engelska i en timmes tid och nu talar hon helt plötsligt svenska?!
Kom, säger hon och tar mig i armen. Jag hinner se på Jimy som lite uppgivet rycker på axlarna men ler ändå åt mig.
-Have a nice time, säger hon.
Strax efter seglar vi över danshavet på väg mot trappan.
Trappan! Oh, nej, tänk om Agneta är kvar där? Var är hon förresten? Det kopplar att det nog är två timmar sedan jag såg henne! Jag säger åt Liza att jag nog måste gå på toaletten. Hon svarar att det finns en där uppe.
Hjälp, måtte Agneta ha kommit därifrån. Vi svansar uppåt och ingen Agneta syns till, puh. Vi kommer till relaxavdelningen och hon ber mig ta av mig mina kläder och lägga mig på britsen. Jag lyder och lägger mig raklång på britsen. Mina tidigare bravader resulterar i att en del försats kommer på britsen. Jag försöker torka bort det snabbt men Liza hinner se detta.
-Oj, då är du på gång redan, frågar hon.
-Nej, säger jag lite halvlamt.
Hon har tagit av sig allt och har en tunn tunika på sig och hoppar helt plötsligt upp på britsen och sträcker sig uppåt. Hon hittar ett par rep som är fastsatta i taket och håller sig i dessa samtidigt som hon med ena foten drar till sig en liten vagn med en oljefylld skål. Hon doppar först den ena foten och därefter med hjälp av repen doppar hon även den andra foten i oljan. Sedan följer något som jag aldrig i hela mitt liv har upplevt, jag får fotmassage, alltså massage med hjälp av en annan persons fötter. Hon slår på en strömbrytare någonstans uppe i taket som tänder ett par små spotlight´s som lyser rätt upp mot hennes underkropp. Jag får en underbar utsikt av en chokladbrun fitta som då och då öppnar sig, beroende på hennes rörelser och visar en underbar rosa grotta.
Oj, det är svårt att beskriva hur skönt hon gör det för mig. Alla tår jobbar och kommer åt precis alla delar av min kropp, det är obeskrivligt skönt detta. Hon utforskar minsta lilla muskel och hon utforskar minsta lilla hålrum, både utanför kroppen men också alla inre hålrum hon kommer åt med sina ljuvliga tår. Lilltårna vispar sexigt omkring i mina öron, jag försäkrar att detta är skönt. Jag får en massage av min stjärt som gör att jag näsan håller på att spruta. Hon är inne med hela sin stortå i mitt anus och masserar samtidigt pungen med den andra foten, hela tiden hängandes i repen.
Ibland droppar det ned en svettdroppe och det gör mig än kåtare.
Att man kan använda sina fötter och tår på detta viset var för mig helt obekant. Hon ber mig nu vända mig på rygg och har då utforskat varenda del av min ”bak” kropp. Ansiktet tillsammans med hårbotten får en grundlig genomgång. Jag ”suger” av hennes tår en och en vilket naturligtvis gör mig kåt. När hon hunnit till min stenhårda kuk är jag helt såld, jag vill inte att detta någonsin ska ta slut.
Hon masserar nu kuken med tårna, hon pressar in kuken mellan stortån och ”pek”tån och runkar i långa hårda drag. Hon rispar till med nageln strax under kragen, det gör ont men ”skönt” ont. Jag ber henne vara lite mer hårdhänt. Hon masserar pungen, med hälen håller hon ned kulorna mot britsen och manglar dessa försiktigt mot galonmaterialet. Hon fortsätter att rispa med nageln så det svider till ordentligt, kåt som jag är blir det skönare ju mer ont det tar. Det börjar blöda lite grann och hon ler.
-Ah, du är en riktig njutare du, skrattar hon lite hest.
Nu hänger hon i armvecken och ko

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

pplar båda fotsulorna mot kuken med hjälp av två snoddar så det liksom blir en grotta. Utsikten, hennes halvt vidöppna fitta gör att hon endast hinner med ett tio tal drag så känner jag att jag vill spruta. Det känns underbart att bara släppa iväg och slippa bry sig. Jag särar på benen allt vad jag kan och vill verkligt blotta mig inför henne. Åh, nu kommer satsen, sparad från tidiga kvällen, förstärkt under denna erotiska behandling. Strålen når mitt ansikte och fortsätter att spruta 3-4 gånger, vilket nog är rekord för mig.
Liza sätter sig försiktigt på mitt bröst och gnider ut sperman jag försöker slicka hennes händer o bröst men då säger hon ifrån att det får jag inte. Jag accepterar detta och hon gnider ut varenda droppe tills det börjar bli ”torrt”. Under hela denna akt var Liza fullständigt oberörd hon visade ingen njutning ingen kåthet syntes men ack så effektivt hon arbetade.
När jag har kunder har jag alltid trosor på mig, ler hon. Mmm, min halvstyva kuk ger ifrån sig ett ryck eller två då hon nämner detta.
Hon visar mig en dusch och själv sätter hon sig och väntar medan jag tvättar av mig. När vi väl är nere talar jag om för henne att jag nog måste tacka för mig då mitt sällskap nog redan gått! Hon förstår och ger mig en hastig kyss på mun, faktiskt.
Jag promenerar i rask takt till hotellet och finner Agneta nere i lobbyn tillsammans med en drink, och en man! Klockan två på natten, dessutom.
Hon vinkar åt mig och jag går till deras bord och sätter mig med i en fåtölj. De sitter båda i en liten soffa så liten att hennes lår tar i honom. Hennes kjol har glidit upp, förbi stay-up strumporna med si så där en 10 cm!! Hennes sexiga blus har inga knappar knäppta, dock håller sig brösten åtminstone förnärvarande sig innanför tyget.
-Du har väl inte varit på några dåligheter, frågar hon.
-Inte sämre än vad du har haft för dig, skrattar jag. Hon rodnar dock och hostar till som hon ska ta en klunk av drinken. Hennes sällskap, en exotiskt mörkhyad man ser på henne och ler sedan mot mig.
-Åh, säger Agneta detta är min man och detta är Matthew. Vi hälsar på varann och jag ser att han nog trodde hon var singel.
-I beg your pardon, börjar han och gör en antydan till resa sig. Du, behöver inte be om ursäkt, säger Agneta snabbt och stirrar till mot honom. Han sjunker då tillbaka i soffan och ser lite förvirrad ut.
-Let me buy you a drink, fortsätter han. Men jag ber att få återkomma en annan gång, svarar jag, då jag känner för en god natts sömn.
Kommer du, frågar jag men Agneta säger att hon vill dricka upp drinken först, dessutom vill hon skicka något vykort hem. Hm, vid den här tiden?? Jag tackar för mig och reser mig upp och beger mig mot portieren. Med nyckeln i hand går jag mot hissen, som naturligtvis ej behagar röra på sig. Jag går tillbaka mot trapporna och ser då hastigt Agneta liksom gestikulera mot mannan, som för att läxa upp honom, jag begriper inget då jag sömnigt går uppför trappan.
Jag stupar i säng och somnar på två sekunder och sover som en stock till bortåt 5-tiden, kissnödig som bara den. En spermapropp och sedan en kisstråle. Agneta är inte hemma än?? Jag lägger mig sedan jag försäkrat mig om att dörren verkligt är öppen. Trodde att jag kanske låst ute henne.
Jag somnar åter som en stock.
Vid 9-tiden väcker Agneta mig med en kopp nykokt kaffe.
-Rackarns man som låste ute mig i natt, säger hon plötsligt. Va, jag hade ju känt på dörren och den var öppen. Min misstänksamhet fick sig minsann lite näring just nu.
-Jag fick tillbringa timmar i lobbyn, fortsätter hon.
-Men varför bad du inte nattportieren om hjälp, undrade jag.
-Nåja, vi satt och talade och hade faktiskt trevligt, jag och Math.
Jaha, ja hon hade tillbringat natten i baren med den mörke mannen. Men var inte han på väg då vi skildes, frågade jag. Nej, fortsätter Agneta han bor också här, en våning under oss. Men han ville hålla mig sällskap under natten nere i lobbyn.
-Men jag undrar var du tog vägen igår frågar hon, helt plötsligt. Du har väl inte varit på några dåligheter. Jag förklarade att jag suttit och småpratat med två kvinnor, vilket jag ju hade gjort. Sedan var helt plötsligt Agneta o kompani som bortblåsta, vart tog ni vägen undrar jag, kontrade jag. Hon svara inte.
Jaja, säger Agneta och sträcker sig efter mitt täcke, det är en ny dag idag. Hon hittar min halvstyva morgonstånds kuk och börjar runka den bestämt. Vill du knulla mig, frågar hon, samtidigt som hon tar kaffekoppen och ställer den åt sidan. Hon hoppar upp på knä vänd bort från mig så hennes underbara stjärt pekar mot mig. Min kuk är stenhård och jag lirkar i springan med lätthet, hm, verkar den inte lite väl insmord?? Hon skjuter stjärten bakåt så kuken bottnar, ja inte i hennes botten utan det är min mage som tar emot före det…
Oj, nu gäller det att vara med, jag känner fittväggarna krama om kuken och fittsaften får inget fäste på skaftet, hon håller det inom sig som bara hon kan.
-Åh, älskling jag kan inte hålla på så länge varnar jag henne, känner att jag kommer, bara så du vet.
Jag har världens jobb med att hålla mig, kåt som jag blev av detta uppvaknande. Hon bearbetar sin klitta samtidigt som hon juckar som besatt. F-n jag tror hon vill göra ”pinan” kort.
-Slå mig där bak säger hon, slå mig, du får slå hur hårt du vill.
Detta är nytt för mig, hon har lite spår kvar av Juan´s slag som verkar vara den som fått henne att tycka om det. Hon Nu ser det dock väldigt rodnat ut där.
Jag h

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ar lite svårt att slå henne men måste erkänna att en viss ”hämnd” gör att jag till slut med lätthet daskar henne än mer röd om baken!
Men slå hårdare, kommenderar hon. Jag tycker jag slår så hårt jag bara kan, ändå ser jag att hon ej är nöjd.
Plötsligt drar hon sig ur från min stenhårda kuk. Innan jag fattat så har hon vänt på sig och tagit kuken i sin mun. Ett par drag och jag sprutar för första gången i hennes mun. Alla år tillsammans och första gången, fantastiskt. Jag sprutar som aldrig förr och hon sväljer varenda droppe.
Nu blev du förvånad, säger hon. Jag måste ju erkänna att det är sant, då det ju är första gången för mig. Hon däremot har ätit sperma ett par gånger sedan vi kom hit ned. Första gången med Juan på stranden och fan vet om hon inte har fått i sig av den svarta kuken från i natt, Matthew i baren, suck.
Vi pustar ut, vi ligger på rygg och låter efterdyningarna avta då plötsligt Agneta ”erkänner” att hon varit otrogen… i tanken.
-Älskling, inatt drömde jag att jag blev mer eller mindre våldtagen av en man.
-Mer eller mindre?, frågar jag.
Hon fortsätter - Ja, han hann upp mig på en gata och frågar om jag har lust att hänga med på lite skoj på en bar. I drömmen är jag troligen 18-19 år, och svarar javisst. Väl inne i baren visar det sig att det finns små bås med en dörr i vardera. På dörren är en stor fyrklöver målad, kanske har man tur bakom den dörren fnissar Agneta då hon fortsätter. Han tar mig i handen och drar in mig i ett av båsen, öppnar dörren och trycker ned mig i en röd sammetsklädd soffa som står där i det lilla rummet. Det är halvskumt ljus där inne men jag ser klart och tydligt det han tar fram. En stor svart kuk! Den är halvstyv men är ändå den största jag sett! Oh, älskling, bli inte svartsjuk men den var otroligt vacker och framförallt stor. Den ser ut att vara i klass med skollinjalen, du vet 30cm, fnissar Agneta åter.
Jag behöver väl inte vara svartsjuk, detta var ju innan vi träffats, säger jag. Visst ja, säger hon skyndsamt och fortsätter sin drömberättelse.
Han tvingar mig att ta den i mun och visar hur jag ska göra. Den växer i munnen och jag blir våt i skrevet. När jag fått in en någorlunda rytm drar han plötsligt ut den och sätter sig bredvid mig. Sedan lyfter han upp mig, sliter blixtsnabbt av mig mina småtrosor och med muskulösa armar lyfter han mig så att den stora kuken nuddar vid min fitta. Are you ready, frågar han och jag svarar faktiskt ja.
Blir du förskräckt, frågar Agneta. Jag bara mumlar något till svar samtidigt som jag känner min kuk växa, vill bara höra fortsättningen.
Han pressar in sin stora kuk och det återstår nästan 10 centimeter när det börjar kännas obehagligt. Han börjar jucka hårt och ger mig verkligt en omgång. Jag hittar rytmen och blir så kåt, mina bröstvårtor värker och jag drar i dom allt vad jag kan. Han slår mig på stjärten tills det känns som om det blöder. Jag är så kåt och när jag stirrar ned på kuken som likt en pistong knullar mig snabbare och snabbare upptäcker jag att kuken bottnar i mig! Vid varje juck tar min stjärt ordentligt emot hans mage, min fitta sväljer en 25cm kuk (kanske t o m längre), det är inte sant!! Jag är så kåt, det rinner fittsaft ur min grotta och det plaskar till sexigt då och då.
Oh, älskling jag vill aldrig att det ska ta slut. Vi knullar oss svettiga, doften av kön är påtaglig. Det gör oss än kåtare, han säger att jag är det skönaste han varit med om och han försäkrar att han vet vad han talar om då han knullat bortåt tusen kvinnor före mig. Hans kuk verkar växa fortfarande för det känns som om det nästan går trögare, oj så skönt, jag kan t o m känna ådringen på hans kuk. I samma stund som jag tänker detta säger han just detta, att han har aldrig haft sådant stånd förut. Jag känner mig smickrad älskling, och det gör att det går för mig. Jag får en orgasm som gör att fittsaften nu forsar ned för kuken. Detta gör även honom färdig för utlösning då han plötsligt grinar till. Han frågar om han får spruta i mig men det vill jag inte så han lyfter upp mig och kommenderar mig att ta den i munnen. Jag gruvar mig men gör som han säger. Som jag greppat med läpparna runt hans feta ollon sprutar han för fullt. Jag tvingas svälja tills jag nästan ej orkar längre. Jag räknar till tio sprut och det måste ha rört sig om en halv deciliter. Jag känner också att det rinner ned för mina lår och ser en riktigt stor pöl på soffan. Oj, det måste ha gått för honom redan då han var inne i mig för på soffan ligger, jag överdriver inte, en sats som heter duga. Något flyger i mig och jag böjer mig ned och slurpar i mig allt. Det smakar faktiskt angenämt, älskling. Då Agneta berättar detta ser hon lite osäkert på mig.
När vi hade lämnat det lilla båset ville han följa med mig hem, jag svarade att han fick följa med en bit men inte längre. Agneta verkar komma av sig lite i sin drömberättelse. Vad hände sedan, frågade jag. Nej, jag minns inte riktigt säger hon och reser sig plötsligt upp.
Jag gäspar till och precis som jag öppnar ögonen igen hinner jag se, på hennes högra hand, i ”snusgropen” har hon en grön lite ”stämpel” som faktiskt påminner om en klöver. Hon går till duschen och jag är inte säker på vad jag såg. När jag hör duschen strila är jag redan på gång att runka mig till ännu en orgasm, tanken att hon kanske knullat hela natten gör mig yr.. av välbehag.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia