Sanning eller konka 

Admin | Gruppsex | 11.12.2019 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jag satt i soffan hos Robin, den ursnygga killen från min parallklass. Brevid mig satt min snygga bästis Maya med en öl i handen och på golvet framför oss satt Robin och David, som Maya hade en crush på.

-Sanning eller konka Maya?, Frågade Tim.

-Hmm.. konka! sa Maya och log.
-Slicka Anna!

Jag fnissade nervöst, var han seriös? Maya var tyst.
-Vågar ni inte?

Maya kollade på mig och log, ska jag? frågade hon sexigt.
-Visst, svarade jag.

Maya reste sig och satte sig på marken framför mig i soffan. Jag började dra upp klänningen och hon drog ner mina trosor. Sakta började hon slicka mig, hennes tunga var mjuk och varm och gjorde små cirklar där nere. Snabbare och snabbare. -Mmmmm stönade jag. Jag såg på killarna att de var förvånade och upphetsade. Maya fortsatte och tog sakta in sitt finger i min slida. In och ut. Guud så skönt!

-Får jag prova nu? undrar Robin. Hans spretiga blonda lugg hänger ner lite över hans stora bruna ögon. Jag blir lite nervös men svarar ändå

Läs heta porrnoveller här: porrnovell-Visst och ler så sexigt jag kan. Maya flyttar på sig och han tar hennes plats. -Maya jag får prova på dig? I ögonvrån ser jag hur maja sätter sig brevid mig och Tim sätter sig på knä framför henne brevid Robin.

Robin börjar slicka mig där nere, han börjar mjukt och fortsätter snabbare. -Gör jag rätt? säger han och tittar upp. -Perfekt, svarar jag och ler. Han fortsätter och små elektriska sötar far genom kroppen. "Ååh" stönar jag. Jag tittar på Maya brevid mig som ser ut att njuta hon med, hon tittar på mig en sekund och skrattar till.

Jag känner hur jag börjar andas snabbare och snabbare, det går varma vågor genom kroppen och inga problem existerar längre. Jag känner att jag är påväg att komma och Robin fortsätter... "ååååååhhhhh...." stönar jag högt och vrider lite på mig i soffan. Det känns som om jag exploderar och kan inte vara still. Robin ler nöjt och reser sig för att kyssa mig.
Jag kysser hans hals.. mage... sen börjar jag knäppa upp hans jeans. Jag har aldrig gjort det här förut men är inte nervös.

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Hans kuk är hård och lagom stor. Jag tar den i mina händer och för den till munnen. Slickar, suger, fram och tillbaka. Han blundar och stönar. Efter en stund klättrar jag upp i hans knä, han tar tag i hans kuk och för den till min slida.
/> -Vill du? frågar han snällt. -Ja! men jag är oskuld, svarar jag.
-Det gör inget<3, svarar han och ler. Vi får tillsammans in den rätt och jag trycker mig sakta mot honom. Det gör inte ont som jag har trott att det ska. Jag rider honom, in och ut in och ut. Det är 100 gånger skönare än vad jag förställt mig. Hon stönar och jag fortsätter hårdare. Jag börjar andas snabbare och är påväg att explodera. "aaahhh.." stönar jag högt. Det darrar i hela kroppen och en sekund senare rycker han till och stönar. Jag känner hans sperma spruta in i mig. Vi särar på oss och fortsätter kyssa varandra. Jag ser på Maya och hon och Tim verkar också vara klara. Sen springer vi alla fyra nakna ut och hoppar i Robins pool.
kommer aldrig att glömma den kvällen..

Hade lite tråkigt så skrev lite, min första sexnovell haha men hoppas den var ok :)

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia