Paret som kom från sjösidan 

Admin | Gruppsex | 06.10.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Denna händelse inträffade i början av sommaren och är mitt överlägset bästa sexminne. Händelserna är alltså verkliga, men personernas namn har ändrat. Jag berättar om min sköna upplevelse i tre delar. Detta är den första deln. Håll tillgodo!

Semestern var välkommen och jag låg på stranden och bara njöt. De senaste veckornas jobbande hade varit mycket hektiska, men nu upptäckte jag att jobbet hade slukat mig så fullständigt att jag inte hade haft tid att göra upp några semesterplaner. Därför hade jag sedan en tid tillbaka åkt till min pappas sommarstuga, som låg några kilometer norr om staden. Pappa var inte där eftersom han arbetade och jag fick som ung tjej pröva på lantlivets förutsättningar, men avsaknad av många moderna bekvämligheter såsom dusch och varmvatten. Det gick ändå bra eftersom jag tog ett dopp i vattnet varje morgon och tvagade min kropp ren från topp till tå. Håret, brösten, magen och övriga kroppen fick sig en grundlig genomgång. Min kropp ja, jag är 165 meter lång och ganska smal, men ändå med kvinnliga former.

Sedan brukade jag gå upp och äta frukost och därefer lägga mig och sola på vår lilla sandstrand. Denna försommar var vädre ljuvligt och jag blev allt brunare om kroppen. Tillvaron var skön och avslappnad, men efter några dagar började det kännas aningen ensamt. Skulle jag ringa några av mina tjejkomipsar och be dem komma? Nej, jag kom fram till att jag fortsatt njuta av min ensamhet. Ingen av dem skulle förresten stå ut här på landet någon längre tid, rastlösa själar som de var.

En förmiddag när jag som vanligt låg och solade så såg ju hur en kanot var på väg söderifrån. Sjön var inte så stor, men ingick i ett åsystem med större sjöar längre norrut, så kanoter var än inte helt ovanlig syn. De flesta brukade dock paddlas av tyska turister och de brukade komma först i juli. Det var ännu ett par veckor fram till midsommar och därför blev jag lite nyfiken på vilka det kunde vara. Långsamt blev jag varse om att kanoten styrde mot min lilla strandudde. Skulle jag få besök? För att inte se oanständig drog jag på mig min bikini-topp, som jag hade tagit av för att undvika solränder. Mycket riktigt styrde kanoten in mot mig och snart urskiljde jag konturerna av två personer: i fören satt en vältränad och blond kille i min egen ålder (21) och där bak skymtade jag en mörkhyad tjej som kanske var några år yngre. De paddlade in till min lilla brygga "Hej, ursäkta att vi stör men vi undrar om du har ett plåster, min flickvän h

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ar gjort sig illa när hon försöke fiska". Killen rodnade lite när han sa det, och det var uppenbart att han tyckte det var pinsamt. Tjejen sa inget utan stirrade stint ner i kanotens botten. Uppenbarligen skämdes hon än mer. Jag tyckte situationen var ganska komisk och sa avväpnande "det är klart, häng med upp så fixade vi det" Killen sken upp "tack så mycket" Tjejen tittade upp lite försiktigt och visade sin hand där hon hade ett ganska kraftigt skärsår som blödde en del.

De klev ur kanoten och jag gick före för att visa vägen. Trots att jag inte har ögon i nacken så kände jag hur killen tittade på min rumpa på vägen upp. Jag undrade stillsamt om hans flickvän märkte det. Förmodligen inte eftersom hon verkade vara utom sig av nervositet. Väl uppkomna i stugan letade jag rätt på plåsterförpackningen och räckte över det till killen: "här får du hjälpa din flickvän" Han verkade lite handlingsförlamad och efter en liten stund sa han "det kanske är bättre om du gör det, jag är inte så van vid sådant". Nå, hur svårt kan det vara att sätta på ett plåster. Jag gick fram till tjejen och tittade på hennes hand. "Vi måste nu skölja av det först, kom med här" Vi gick in på toan där stugans mest pålitliga rinnade kran satt. Det var först nu jag såg hur vacker tjejen var med sina nästan svarta ögon, långa bruna hår och vackert gyllenbruna kropp. Hon hade en t-shirt och ett par gula bikinitrosor på sig. De gick bra till hennes hud. "Förlåt att vi tränger oss på så här", sa hon tyst. "Äsch, det är ingen fara, du måste ju få hjälp med det här". Jag tog ett bestämt tag om hennes handled och förde handen under vattenkranen. Jag är ganska handligskraftig och vet när jag ska ta kommandot. Det här unga, vackra paret verkade trevliga, men hade för stunden förlorat all handlingskraft. Skulle såret bli rent och omplåstrat så var det nog jag som fick sköta det.

Samtidigt var jag lite pilsk oxå, jag hade inte väntat mig att få besök av ett sexigt par. Jag hade i själva verket inte väntat mig att få besök av någon. Jag tvättade tjejens sår grundligt. Samtidigt lät jag mitt bikinibh-klädda bröst nudda vid hennes överarm. Hon märkte det nog, men gjorde ingen ansats av försöka dra in armen. Lite uppmuntrad av det lät jag min nakna fot försiktigt stryka över hennes. Hon reagerade inte nu heller. Var detta ett tillfälle? Jag hade haft tjejsex en gång tidigare med en kompis på fyllan. Då hade det inte varit så lyckat, men trots det hade mina funderingar på att göra om

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

det varit starka sedan dess. Att en snygg kille fanns tillgänglig var förstås ingen nackdel; sex med ett par hade funnits i mina våta tankar en längre tid. Jag bstämde mig nu för att satsa allt på ett kort. Raskt stängde jag av kranen, satte på ett plåster på hennes hand och frågade hur det kändes "Tack, bra", sa hon och tittade min i ögon med sina förtrollande mörka ögon. Vad fint sa ja och förde in min hand under hennes t-shirt och smekte hennes rygg. Hon stelnade till lite först, men sen suckade hon och böjde sig framåt och gav mig en puss på munnen. Hennes läppar var mycket mjuka och lite fuktiga av försommar-luften. Jag öppnade munnen mer och våra skära tungor möttes. Hennes tunga var varm, mjuk och inbjudande. Nu fanns ingen återvändo. Jag greppade hennes bulliga, mjuka stjärt och smekte den utan på tyget. Hon kysste min hals med mjuka läppar. Gud, vad jag ville ha henne! Mina händer letande sig innaför bikinitrosans tyg och upp på hennes härliga, fasta skinor. Stjärten kändes sval och fast. Den var ljuvlig. Jag särade lite på hennes stjärtklot och hörde ett litet kluckande ljud. Förmodligen var det hennes fitta som öppnade sig och som redan var ordentligt fuktig. Samtidigt kände jag hennes läppar på överdelen av min bröst, och hur hennes händer drog upp knuten i min bikini-bh bak på ryggen. Det dröjde inte länge förrän bikini-toppen var uppknuten och blottade det mesta av mina bröst. Brösten som är väldigt fasta och välformade, men inte så stora. Hon trädde av mig min bikini-bh och i ögonblicket därefter kände jag hennes mun mot mitt bröst. Olikt de flesta killar så började hon inte kyssa bröstvårtan direkt, utan lät tungan glida långsamt fram och tillbaka vid ena bröstets sida. Det var något som jag verkligen uppskattade; hela mitt bröst är känsligt, men fokus brukar alltid ligga på nipplarna. Jag kramade hennes rumpa hårt och tryckte mig mot henne. Hennes läppar rörde sig nu mot bröstets cenrum, gav mig små kärleksnafs på vägen. Jag kände hur min fitta bultade i bikinitrosan och tänke att den vita trosan snart måste vara alldeles fuktig framtill. Hennes tunga virvlade nu runt min vårtgård och hennes ena hand var intvinnad i mitt bruna hår. Mina egna händer hade långsamt började dra ner hennes taijta bikini-trosor. Jag var så kåt att jag inte brydde mig om att utforska tjejens överkropp först, utan gav mig genast i kast med hennes allra heligaste. Jag ville smaka hennes safter, äta hennes mörka fitta...

Forstättning följer...

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia