paketen del 2 

Admin | Gruppsex | 02.10.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jäklar tänkte jag. Jag kommer ropade jag. Jag kastade på mig min morgonrock. När jag kom ut i hallen så stod det redan någon där, Sophie.
- Hej, sa jag.
- Ehhm.. jag tror vi har fått varandras paket, sa hon. Åhh nej tänkte jag, fan. Nu har hon sett min lesbiska porr film som jag beställt hem...
- Oj, förlåt, fan också... Sa jag till henne. Jag böjde mig ner för att ta upp hennes paket, då åkte min morgonrock upp, och hon såg mina väldigt blöta trosor.
- Oj, ursäkta, sa jag.
- Ehm.. här, sa jag igen.
- Nej, det är okej, tack, sa hon.
- Du vet, jag e också lesbisk, sa hon.
- Ursäkta? Sa jag. Jag var helt borta i mina tankar

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

, och förväntade mig att jag drömde.
Hon tog mitt huvud i sina häder och kysste mig intensivt. Jag kysste tillbaks. Vi började gå mot rummet som jag nyss hade varit i. Jag puttade ner henne på sängen, la mig på henne, jag slet av mig morgon rocken och började knäppa upp hennes byxor. Hon såg mina sexiga underkläder och jag kände genast hur våt hon blev, och då blev jag ännu våtare, hon började slita av mig mina underkläder, jag tog av henne tröjan och hennes trosor och började pulla henne. Sedan så slet jag av hennes bh och började slicka hennes styva bröst vårtor. Jag såg hur fitt saften började rinna ur henne, då slickade

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

jag henne ner överbrösten, över magen och sen vid låren för att slicka upp saften som kommit ur henne. Jag började jucka mot hennes fitta och jag kände att vi båda var på väg.
ÅHH!! Skrek hon. Jag kände hur vi båda fick orgasm. Våra fittor kysstes. Nu var det hennes tur att göra mig nöjd. Hon började med att slicka upp min fitt saft. Sen så juckade hon hårt mot mig, och jag höll på att få en orgasm till. Vi höll på så i fleeeera fleera timmar. Sen efter en natts knullande så var vi helt utmattade, jag såg henne resa sej graciöst naken ut ur sängen. När hon tillbaka hade hon grädde med sig. Jag blev genast blöt.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia