otroligt otroget 3 

Admin | Gruppsex | 01.01.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Nu vill även jag berätta en historia. Som min fantastiska älskare redan berättat här tidigare så finns det nog inget ställe vi inte haft sex på och alltid är det en oförglömlig upplevelse. På min första semesterdag nu i somras, ja det var inte många dagar sedan, väcktes jag av ett sms. "Jag är kåt, måste ha dig" stod det. Hela jag vaknade till liv och kände genast att hela min kropp skrek av sexbehov. Som vid många tillfällen hade vi ingenstans att ta vägen, fast detta var tvunget att lösas, ville bara ha honom NU!
-Kom till parkeringen om 10 min, skrev jag i sms. Hoppade in i duschen på darriga ben och slängde på mig en klänning, inga trosor.
Jag gick till min bil och där satt han och väntade. Vi körde iväg när jag äntligen fick i gång bilen. Som ni förstår hade jag lite svårt att fokusera på växlar när jag bara ville känna honom i mig. Vi körde iväg mot en undangömd plats vi hittat när

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

a en väg dock gömd av grönska. Jag vet att jag på vägen tänkte för mig själv "Är det någon där bryr jag mig inte, han får ta mig ändå". Under vägen dit började han smeka mig, först på låren och sakta kom han närmare dit jag ville. Kände snart hans finger i mig, retfullt smekande i mig och runt min klitoris. Finns ingen som kan smeka mig så. Han tog sedan sitt finger i sin mun och sög på det, trodde då att jag skulle köra av vägen. Vi kom efter olidligt långa 10 min fram till vårt ställe, Ledigt!
Vi gick ur bilen och jag ville nu ge igen lite smekningar. Jag älskar att smaka, slicka suga på hans kuk.När jag samtidigt som jag suger honom långsamt slickar med tungan på undersidan hör jag hur skönt han tycker det är. Fast snart drog han sig undan. Bad mig sätta mig upp på motorhuven och där fick jag känna hans fantastiska smekningar. Jag får aldrig nog av detta. Det är det skönaste som finns at

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

t känna hans smekande händer och samtidigt provoserande tunga i mig. Jag blir totalt galen av kåthet, vill bara ha mer och mer samtidigt som jag vill att han ska sluta och ta mig istället. Till slut reste han sig upp, ställde sig framför mig och kom snabbt in i mig. Gud vad underbart skönt det var, jag var alldeles blöt av hans tunga och min längtan efter honom. Han tog mig precis så härligt skönt och hårt som alltid. Knullade mig på motorhuven samtidigt som bilar passerade en bit ifrån oss. Vi kom nästan samtidigt och jag trodde jag skulle få en hjärnbödning så härligt var det. Jag tror jag inte kunde andas normalt en timme efter. Efter vi kommit till sans pekade han på min motorhuv som inte vid dagen var nytvättad. Där syntes klara spår av min kropp och jag lovar att när jag kom hem fick jag snabbt åka och tvätta bilen. Ingen som hade sett avtrycken hade missat vad som försegått på den motorhuven!

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia