Nelly 

Admin | Gruppsex | 19.04.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Nelly var överlägset den vackraste flickan på skolan. Hon hade långt blont hår och ljusblå ögon. Och hon hade en kropp utan like. Hennes bröst var ganska små, men inte för små, utan helt i perfekt storlek. Hon hade långa vackra ben och den vackraste rumpan. Den var stor och putade starkt. Nelly var väldigt oskyldig och syntes inte särskilt mycket, men var väldigt eftertraktad av skolans elever.
Jag och Nelly hade precis fyllt 15. Nelly fyllde år den 24 november och jag den 20. 
Det var den sista lektionen på fredag och jag satt en bit bakom Nelly. Jag tittade ofta på hennes söta rumpa. Den såg så mjuk och skön ut och jag ville bara gå fram och ta tag i den, massera den. 

När vi slutade gick jag och Nelly samma väg hem som vanligt. Den första snön hade precis fallit och det knarrade under våra skor. Vi pratade och skrattade högt. Eftermiddagssolen stod lågt på himlen och det skulle snart bli mörkt. Jag knuffade till henne lite skämtsamt. Hon knuffade tillbaka och jag låtsades ramla i en snöhög. Hon gick fram och skrattade åt mig. Jag tog tag i hennes arm och drog ner henne så att hon låg på mig. Vi såg på varandra länge. Hennes kinder var röda av kylan och jag kunde bara legat där ich sett på hennes vackra snsikte. Tillslut samlade jag mod och kysste henne. Jag särade på hennes mjuka läppar med min tunga och lät den dansa med hennes där inne. Jag lät min hand vandra ner längs hennes midjekorta dunjacka. Jag vågade till slut fortsätta ner till hennes gudomliga rumpa och klämde på hennes högra skinka. Den var så mjuk och skön i min hand. Jag tog min andra hand och masserade hennes båda skinkor. Efter en stund lät jag min hamd vandra uppåt - jag måste känna hennes hud. 
När jag kom in under hennes tröja flämtade hon till.
"Vad kall du är, Elliott!" utbrast hon. 
"Förlåt." sa jag. "Ska vi gå någon annan stans?"
"Javisst." sa hon och log sött. "Ska vi gå hem till dig?"
"Ja det gör vi." sa ja och log tillbaka mot henne. 
Vi reste oss upp och började gå mot mitt. Vi pratade mindre nu och det ofta pinsamt tyst. Jag sneglade ofta ned mot hennes söta små bröst. Jag undrade hur det såg ut. Hur de skulle kännas. Jag ville bara ta av henne tröjan leka med dem och suga på hennes hårda bröstvårtor. När vi kom hem till mig märkte jag att det inte var någon hemma. Precis som jag hade hoppats. vi tog av oss och såg på varandra. Hon gick närmre och sträckte på sig för att kyssa mig. Vi stod länge och kysstes och jag började bli hård. Jag tog tag i hennes hand och drog in henne i m

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

itt rum. Vi lade oss på sängen och fortsatte att kyssas. Jag kysste henne på halsen och gick sen tillbaka till hennes mun. Hon smakade gott och varmt. Vi låg där länge och rullade runt i min säng. Solen gick ner utanför mitt fönstret. Nu badade vår kärlek i det varma ljuset från en jul-ljusstake på fönsterbläcket. Vinden ylade utanför vår trygga fristad men varken jag eller Nelly märkte av det. 

Nu låg hon på mig och jag började bli riktigt hård. Jag förde mina händer till hennes svank. Snart förde jag dem vidare till hennes rumpa. Jag smekte den och klämde på den mjukt. Jag vandrade uppnmed händerna igen och under hennes blus. Hon flämtade till och stönade lågt när jag vidrörde hennes hud. Hennes hud knottrade sig när jag började smeka hennes rygg och svank. Det gjorde mig otroligt upphetsad. 
Jag förde händerna uppåt tills jag kom till hennes bh-band. Hon reste sig upp på knä så att hon satt gränsle över mitt underliv. Min kuk blev ännu hårdare nu när jag hade hennes rumpa mot den. När hon märkte det log hon bara. Jag slogs åter igen av hennes enorma skönhet. Nu började hon ta av sig sin blus och blottade sin platta mage och svarta bh. Jag blev mållös när jag såg hennes fantastiska kropp. Hon tog tag i mina händer och förde dem långsamt till sin midja. Både jag och hon rös när jag vidrörde hennes varma, silkeslena kropp. Jag förde mina händer långsamt uppåt mot hennes välformade bröst. Hon andades tyngre när jag tog i dem och började klämma mjukt på dem. Jag masserade hennes bröst varligt. Hon stönade och kved när jag gjorde det. Hon böjde sig framåt och vi kysstes igen. Vi rullade åt höger så att jag kom överst. Nu hjälpte hon mig att knäppa upp min skjorta och ta av den.
Jag var ganska smal av mig och inte särskilt muskulös. Men jag dög gott åt Nelly, som började smeka min mage och bröstkorg. Jag lutade mig fram och kysste henne åter igen. Vi låg länge och gned våra heta kroppar mot varandra, utforskade varandra med våra händer. Vi rullade runt i sängen och hon satte sig upp på mig igen. Hon förde sina händer bakom sin rygg och knäppte upp sin bh. Jag förde händerna till hennes axlar och hjälpte henne ta av den. Hon slängde ner den på golvet bredvid resten av våra kläder.
Äntligen fick jag se det som jag längtat efter att få se så länge. Hennes otroligt vackra, aningen uppnosiga bröst. Hönnes styva rosa bröstvårtor. Jag lät mina händer vandra uppför hennes midja till hennes bröst. De kändes otroligt mjuka när jag jag klämde på dem. Jag

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

satte mig upp för att kyssa henne. Jag fortsatte sen ned till hennes hals och hennes nyckelben. När jag kom fram till hennes högra bröstvårta flämtade hon till och stönade. Jag sög på den och nöp lite i den andra med fingrarna. Hon blundade och bet sig i läppen. Hon stönade svagt.
Jag kysste henne igen och tryckte hennes kropp mot min. Hon var så varm och len. Jag lade henne ned och började kyssa henne nedåt. Jag stannade vid hennes bröst och tog och sög på dem igen. Jag fortsatte till hennes navel och vidare till hennes byxlinning. Jag knäppte upp hennes byxor och drog av dem. Hennes svarta spets-trosor var våta. Jag kysste henne på trosorna och hörde henne stöna.
"Ta av dem." viskade hon. Jag såg på henne och hon såg mycket upphetsad ut. Jag drog långsamt ned hennes trosor och blottade hennes fitta. Den var nyrakad och väldigt våt. Jag kysste henne längst upp på fittan och gick långsamt nedåt. Hon andades allt tyngre och snabbare och stönade när jag särade på hennes läppar. Jag började slicka henne och hon började stöna högre och högre.
Efter en stund drog hon upp upp mig och kysste mig. Hon sträckte sig efter mina byxor och försökte knäppa upp dem. Jag drog av mig byxorna och sedan kalsongerna och blottade min hyfsat nyrakade kuk. Hon tog tag i den och runkade den lite. Hennes små lena händer var otroligt sköna. Jag ställde mig på knä ovanför hennes mage och placerade min kuk mellan hennes bröst. Jag började jucka och hon masserade sina bröst. Sedan tog hon tag i min kuk och förde den till sin mun. Hon slickade på ollonet och stoppade in det i munnen. Hennes tunga virvlade runt mitt ollon. Jag hade aldrig upplevt en liknande känsla.
Jag tryckte min kuk längre in i hennes mun och hon försökte få in så mycket av den så mycket. Jag visste att det här var hennes första gång så jag tog det lite lugnt med henne. Det här var ju min första gång också.
Jag stönade högt när jag närmade mig orgasm och drog ut min kuk ur hennes mun. Hon hade min försats runt munnen och log. Jag log tillbaka och förde min hårda kuk tillbaka till hennes bröst. Jag daskade till hennes vänstra bröst. Hon flämtade till och stönade. Jag drog min kuk fram och tillbaka mellan hennes bröst. Det tog inte lång tid innan jag kom. Jag stönade högt och sprutade på hennes hals, ansikte och bröst.
Vi såg på varandra och andades andfått. Jag log mot henne och sträckte mig efter lite pappaer som stod på skrivbordet. Jag torkade av sperman från hennes kropp. Vi kysste varandra länge...

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia