Min vackra mattelärarinna 

Admin | Gruppsex | 27.05.2024 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Min vackra mattelärarinna


Mitt namn är Adam och detta är historien om hur jag förlorade min oskuld. Alla har vi haft någon lärare som vi har varit mer eller mindre förälskad i. Min var vår mattelärarinna Eva 25 år och hennes mamma Maria 40 år, som var min lärarinna på mellanstadiet. Man kan lätt se att de är släkt, då de har nästan exakt samma kropps form och utseende. De är ungefär 1,70 långa, har långa slanka ben, runda, fasta enormt uppkåtande rumpor, en midja som framhäver deras former, stora fasta runda bröst, ett enormt vackert ansikte med axellångt mellan blont hår och ett par enormt kåta blå ögon som nästan får dig till att förlora kontrollen över dig själv. När man ser dem skulle man nästan ta dem för systrar, kanske till och med tvillingsystrar. De utstrålar också en stor självsäkerhet och har förmågan att trots deras utseende kräva och få respekt. Många var vi pojkar som någon gång hade erotisk blöta drömma där dessa kvinnor spelade huvudrollen och inte så få gånger i vårar runknings fantasier. Inte i min vildaste fantasi kunde jag ha kommit upp med vad som komma skulle.

Det började en fredag i maj i slutet på mitt åttonde år i skolan. Jag hade precis fyllt 15 år. Mina föräldrar hade åkt på semester till medelhavet. Jag hade tackat nej till att följa med, då jag inte tycker det är så roligt att vara på semester med dem. Sista lektionen i skolan var matte och denna dag skulle vi lämna in våra matteböcker. Alla killarna i klassen var uppspelta innan lektion och skämtade om Evas bedårande utseende och vad de skulle vilja göra med henne. Men när dörren öppnades så var alla killar som ljus(inklusive mig) och satte sig ner på sina platser. Det enda som hördes var tjejernas flamsande. Eva harklade till och även tjejerna rättade in sig i ledet, trots att många var sotis på henne för den kontroll som hon har över killarna. Hon är till dag ära kläd i en tunn sommarklänning som får oss killar och en del tjejer till att dreglar. Hon säger ”God dag klassen, i dag skall ni få reda på era betyg och lämna in era matte böcker. Ni lämnar böckerna på kateten här när ni blir inkallade till mitt kontor. När man har fått reda på sitt betyg, så kan man lämna skolan om man vill. Medans man vänta så kan ni diskutera era sommarplaner med varandra om ni vill.”. En efter en gick mina klasskamrater in och fick reda på sina betyg. Till sist var det bara jag kvar i klassrummet. Den sista klasskamraten kom ut från Evas kontor och sa att det var min tur. Jag gick till Evas kontor.

Jag knakade på dörren till Evas kontor och hon ropade ”Kom in!”. Jag gick in och stängde dörren efter mig. Eva beordrade mig att sitta ner. Eva började med att säga ”Adam du är ett intressant fall. Dina resultat på proven i matte är lysande, så jag kommer att ge dig högsta betyg. Tydligen är det många i mina klasser som höjer sig ett snäpp. Men då kommer vi till en fråga som jag vill att du besvara, nämligen varför du inte är lika duktig i dina andra ämnen. Jag menar du är inte jätte aktiv på mina lektioner, men lyckas ändå presterar bra resultat på proven.”. Jag svarade ”Jag kanske inte är så duktig i annat än matte eller så är du en så bra lärare jämfört med de andra lärarna.”. ”Adam vill du verkligen få mig och tro på det, nä jag är övertyga om att du kan bättre där med. Min mamma sa när hon hade dig som elev, att du kunde nästan göra vad som helst bara du ville det. Hon var rätt förtjust i dig, så du bara vet det. Tänk lite på det över sommarlovet och kom tillbaka och presterar i de andra ämnena också, gör det för mig. ”. Jag svar att ”För att det är du som frågar, så skall jag tänka på det.”. Hon säger ”Tack! Men kan du hjälpa mig med en sak?”. ”vadå?”. ”Jag behöver lite hjälp med att ta han om böckerna och lägga de på rätt ställe”. ”Inga problem för en så söt tjej som du så gör jag nästan var som helst.” svara jag och undra vad jag fick modet att säga så. ”Åh du är så söt, jag börja förstå varför mamma var så förtjust i dig.” svara hon.

Vi går tillbaka till klassrummet och börja bära in böckerna där de skall var. Detta tar en liten stund och när jag går bakom henne kan jag inte rå för att jag blir lite kåt när jag se hennes fasta rumpa svajar framåt tillbaka när hon går. När vi är färdiga så vänder hon sig om och ger mig en stor kram. Detta ger genast den effekten att min kuk ställer sig som ett spett i mina brallor, hon kan inte undgå att känna det. Hon avslutar kramen och ler sitt vackra leende mot mig och säger ”Jag har en uppgift till om du är intresserad. Du kan tjäna 500 kronor om du gör det. ”Vad då för något?”. ”Jo jag har lovat min mamma att se om någon kunde hjälpa henne i helg med att flytta lite möbler och låder i deras sommarstuga, detta om du inte har något planerat i morgon och på söndag. Tror de skulle vara kul för henne att träffa dig igen”. Jag svar ”Nä mina föräldrar är på semester och jag har inte planerat någon stor fest i helgen, när de är borta, så ja de skulle kunna vara kul.”. Jag kände hur de spände till lite extra i brallorna vid tanken på att spendera två dagar med en sådan vacker kvinna. Hon tittar på mig med sina vackra blåa ögon och säger ” Vad bra då är det bestämt. Du skulle också kunna komma hem till mig i kväll så lagar jag lite god mat till oss, jag tänker nu när du är ensam hemma så är det väl lite sparsamt med matlagningen.”. ”Ja du har helt rätt, de som jag skulle lagat i kväll är mamma Scans och makaroner, kan du slå det så kommer jag gärna. Hon skratta till och säger ”Om jag inte kan slå det så lovar jag att springa naken genom skolan och du får filma det”. ”Det är nästan så att jag vill att du skall misslyckas, så att jag få se dig naken springandes genom skola.” skrattar jag. ”Du skulle må då va! Blir det bra vid 6 tiden.” svara hon. ”Det blir alldeles utmärkt” svarade jag. Vi tog far väl och jag började gå hemåt. När jag kommit en bit så slog de mig att jag har en middags dejt med en av de vackrast kvinnor som jag i mitt unga liv har möt. De gjorde inga underverk för att få min kuk till att tappa den styvhet som den fick när Eva kramade mig. Jag kände mig extremt upprymd och glad.

När jag kom hem så började jag tänka på vad jag skulle ha på mig och att jag behövde fixa en röd ros, som jag kunde ge till Eva. Jag tänkte att en kondom var på sin plats att ha i min plånbok. Jag rotade runt bland mina kläder en stund, innan jag bestämde mig för vilka som jag skulle ha på mig. Tiden började bli knapp, så jag rusade in i duschen och tvättade av mig, la lite extra tid på att tvätta min kuk. Kläde på mig och lånade lite av farsans rakvatten och rusade ut genom dörr. Stannade till vid en blomsterbutik och köpte en röd ros.

Nästan exakt klockan 6 är jag framför Evas dörr och plingar på. När dörren öppnas så får jag se något som jag inte var bred på. Eva har klätt upp sig i en kort kjol som slutar stacks ovan för knäna, svarta nylonstrumpor (stay-ups), en vit halv genomskinlig blus och en svart behå som visar mer än den döljer. Jag blir helt stum av denna syn. Per automatik så sträcker jag fram min ros till henne, som hon tar i mot och läger på hallbordet. Hon tar tag i mig och drar in mig i hennes lägenhet och ger mig en hård kram och ger mig en försiktig kyss på kinden. Hon släpper mig och säger att maten är snart klar så jag kan gå in och sätta mig vid bordet så länge och hon tackar för ros och säger att jag är för gullig. Jag hämta mig från chocken och ser nu att hon har sminkat sig extremt vacker, så att hennes naturliga skönhet blir ännu större. Väl inne vid bordet så ser jag att hon har dukat upp med tända ljus, en brödkorg, sallad, ketchup och en flaska rödvin. Jag sätter mig ner och väntar på att Eva skall bli klar med maten, det dofta ljuvligt.

Eva kommer in med ett fat med spagetti med köttfärssås hällt över. Jag skrattar till och säger ”Om du har tänkt på Lady och Lufsen, så skall det vara frikadeller, inte köttfärssås.”. ”Du skulle må då va! Sitta och hångla med din fröken.” svara hon skrattandes. Jag kunde inte göra mer än att dras med i hennes skratt och säga ”Det kan jag garantera att jag hade gjort!”. Hon skratta vidare och säger ”Ta för dig innan maten kallnar och sluta med och dumma dig”. Jag tar och lägger upp ett lass spagetti på min talrik och säger ”Vad då dumma mig. Halva skolan skulle vilja vara där jag är nu. Du skall bara veta hur många våta drömmar du är ansvarig för och hur många som har dig i sina tankar när de leker med sig själva ”. Ops tänkte jag precis efter att dessa ord hade trillat ur min mun. Jag böjde ner huvudet, för jag var rädd för vad jag skulle se och jag skämdes lite. Hade jag tittat upp så hade jag först sett ett förvånat ansikte som sedan sken upp i ett leende. Hon la upp på sin talrik och tittade på mig och sa ”Hur många våta drömmar tror du att jag är ansvarig för”. ”Jag vet inte, men nästan alla mina.” svarade jag. ”Intressant! Har du någon flickvän?” frågade hon och hällde upp lite vin till mig och sig själv. Jag svarade ”Nej det finns ingen för tillfället. Men om de skulle varit någon flickvän, så hade jag velat att det var någon som du.”. ”Det säger du bara för att ställa dig in hos mig.” svarade hon. ”Lyckas jag! ” säger jag och tar en klunk vin från glaset. Hon tittar på mig och börja säga ”Du är en liten charmör! Ja faktisk så gör du det men nu tycker jag att vi äter lite, så kan vi ta upp det ämnet efteråt.”. ”Okey, och skål för en underbar måltid.” svarade jag. Vi avslutade vår måltid och jag hjälpte henne duka av bordet, medans jag tjuvkickade på henne flera gånger. När hon stod vid diskbänken och sköljde av vårs talrika, så kund jag inte hålla mig utan gick fram och kramade om henne bakifrån samtidigt som jag gav henne en våt kyss på kinden och tackade för en underbar måltid. Vidare så sa jag att ”Jag är besviken på denna måltid, då den var så bra så att jag inte får se dig naken, springandes genom skolan.”. Hon svarade skattandes ”Jag beklagar om du inte får se mig spinga naken genom skolan, men vem vet du kanske får se mig naken om du sköter dina kort rätt. Gå nu in och sätt dig i soffan så kommer jag snart”.

Jag gick och satte mig i soffan och väntade på att Eva skulle bli klar i köket. Efter ett tag så kom hon in och satte sig jämte mig. Hon börja med ”Vad var vi när det gällde flickvänner?”. Jag svarade ”Jag vill att de ska vara som dig.”. Hon säger ”Om jag hade varit din flickvän, vad hade du gjort nu. Jag vill att du visar mig.”. Jag böjer mig fram och för upp min hand till hennes vänstra öra och stryker tillbaka hennes hår över örat. Jag tittar henne djupt in i hennes blåa ögon och böjer mig fram och kysser henne försiktigt. Hon tittar upp och säger ”Ja vill vara din flickvän i kväll. Du kysser så försiktig men samtidig så skönt.”. Jag kysser henne igen, men denna här gången så dansar våra tungor med varandra. Jag känner hur min kuk vaknar till liv och styvnar så att de värker. Jag för min hand ner längs hennes sida samtigit som jag stannar upp och smeker henne ner mot hennes ben. Jag kysser hennes näsa, hals upp mot hennes öra, där jag försiktig nafsar i hennes öronsnibb. Samtidigt har min hand kommit till hennes knä och börja följa hennes nylonkläda lår uppåt in under hennes kjol. Jag hör hur hennes andhämtning ökar när min hand når kanten på hennes stay-ups. Min andra hand har börjat knäppa upp hennes blus. Jag kysser mig ner till hennes fasta bröst som fortfarande är inlåsta i den nästan obefintliga behån. Eva tar själv av sig sin blus när jag har knäppt upp den utan att våra kyssar upphör. Min hand som är på hennes nakna lår smeker sig sakta uppåt. Jag tänker snart så är det en trosa i vägen för min framfart. Min hand fortsätter uppåt men möter inte någon trosa utan ett par blöta uppsvällda blygläppar och längre upp en styv klitoris plus en liten buske ovanför. Eva har nu börjat stöna högt och säger ”Fortsätt du gör allting så rätt.”. Jag känner hennes hand smygandes längs mitt lår upp mot min styva kuk. När hennes hand når min gylf så knäpper hon upp knappen och dra ner blixtlåset och fiska fram min styva kuk och börja försiktigt runkar den samtidig som hon stönar fram ”Du är verkligen välutrustad. Du gör mig så kåt.”. Jag knäpper upp hennes behå som nästan faller av. Jag böjer mig ner, börja suga och slicka på brösten tills jag kommer till hennes centimeter stora styva bröstvårtor som står rakt ut som små mini pittar, som jag genast tar i min mun. Eva ger ifrån sig ett högt stön samtidigt som hon skriker ”Åååå vad skönt.”. Min hand mellan hennes lår smeker henne sakta upp längs hennes blygläppar till hennes klitoris och ner. Hon har en riktig bullfitta med ett vackert venusberg. Varje gång som jag når hennes klitoris så lägger jag lite extra tryck när mina fingra dansar för bi. Jag reser mig upp och låter mina byxor och kalsonger falla till golvet. Jag tar äve

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

n av mig min t-shirt. Min kuk står rakt ut från min kropp. Eva tittar på mig med en blick som bara en riktigt superkåt kvinna kan ge. Hennes klarblåa ögon formligen stråla. Dt går mig så kåt så kåt. Jag säger till henne att hon är den vackraste varelsen jag har sett där hon ligger med sin kjol uppkavlad kring midjan, med sina svarta stay-ups kläda ben svagt särade. Hennes bröst trotsa all gravitation och står nästan rakt upp. Jag går ner på knä framför henne, sära på hennes lår, börja med att smeka, kyssa hennes bröst ner mot hennes platta underbara mage, vidare mot hennes kåt och blöta mus. Jag börja slick hennes svullna blygläppar med långa svepande tungrörelser. Hon stönar högt ”Adam mera, du gör så rätt, har aldrig varit så kåt som jag är nu, jag vill att du knulla mig, jag vill känna din heta säd spruta djupt inne i min fitta, ooooh”. Jag låter min tunga vandra upp till hennes klitoris, samtidigt som jag kör in två fingra i hennes blöta mus och börja leta efter något som jag har läst om, nämligen g-punkten. I min oerfarna enfald så tror jag att jag kan finna den och mot alla odds så hittar jag den. Resultatet är nästan omedelbart. De enda jag hör är hur Eva skriker rakt ut ”Adaaaaaammmmm.” var på det blir helt tyst. Samtidigt så sprutar det fittsaft rakt i ansikte på mig. Jag tror nästan att hon har kissat mig i ansiktet. Men det luktar inte som kiss och smakar inte så heller. Jag blir lite orolig och reser mig upp och skakar Eva försiktig. Eva öppnar sina ögon och ser på mig och säger ”Din lila lymmel till pojke, vet du vad du har gjort? Du ha givit mig den bäst orgasm som jag har upplevt. Nu vill jag att du sticker den där stora styva kuken i mig och knulla mig hårt.”. ”Men jag har inget skydd stammar jag och jag vet inte om jag kan knulla dig hårt då detta är min första gång.” svara jag. Eva tittar på mig och säger ”Är du oskuld! Det tror jag knappast på”. Jag nickar ivrigt med mitt huvud. Hon fortsätter ” Okey jag tror dig. Men nu ska du knulla mig och jag skiter i skydd. Någon som kan ge mig en sådan orgasm som du nyss gjorde förtjäna att knulla mig utan skydd. Inte bara det utan jag vill att du knulla mig utan skydd. Blir jag med barn så är det med någon som jag verkligen älskar. Du behöver inte oroa dig om försörjningen av ett sådant barn. Jag är nämligen god för flera miljoner. De enda jag vill är att du finns med i barnets liv i så fall. Så hur vill du ha det. Vill du bli hjälte i klassen och göra din lärarinna på smällen, även om du aldrig kan tala om de för dem. Jag tittade henne rakt i hennes klarblåa ögon, tog tag i hennes hand och förde den till min kuk utan att tappa hennes blick. Sakta så ställde jag mig på knä mellan hennes särade lår. Hennes hand styr min kuk rätt in mellan hennes blygläppar. Hennes ben läggs upp runt min midja och jag känner hur hennes stay-ups skrapar mot min rygg. Vi tittar varandra djupt in i ögonen och hon klämmer åt med hennes ben runt min rygg och min kuk sjunker i hennes blöta trånga mus. Hon gnyr till lite men släpper inte min blick. Det känns helt magiskt när min kuk tränger djupare in i henne. När jag når botten så stönar hon till högt ” Addaaaaam din kukkk ärrrrr så skönnnnn”. Hela hennes kropp börja vibrera och hennes mus klämmer rytmiskt åt kring min kuk. Hennes ögon rullar runt så att bara ögonvitan syns. När detta sker så smäller det till i min pung och min heta säd rusar upp genom min kuk och djupt in i Evas fitta letandes efter ett ägg att befrukta. Vi rasar ihop i en hög och bara flämtar efter vår gemensamma intensiva orgasm. Vi vakna till liv igen och tittar på varandra en lång stund. Till slut så säger Eva ”Orka du mera?”. Jag nickar. Hon fortsätter ”Då tycker jag att vi fortsätter i sovrummet.”

Vi flyttar oss till sovrummet där vi tar av oss alla kläder. Jag får nu se Eva helt naken för första gången och redan är min kuk beredd på mera av hennes kropp. Den står som en flaggstång och är ivrigare än ett barn på julafton. Vi lägger oss ner i sängen och under en stund så prata vi om vad vi gjord i vardagsrummet. Hon frågade mig om det var skönt. Jag sa att inte ens himlen kan vara så skön som jag har haft det med dig i kväll. Hon kontrade med att inge har fått det till att gå så snabbt som jag gjorde, att inge orgasm som hon har haft har varit i närheten av de två som hon har fått i kväll och tillslut så avslöjade hon att jag är den enda som har fått spruta sin säd henne. Det sista gjorde henne enorm kåt, hon hoppades på att hon blir med barn och att vi kunde se till så att hon blev det. Hon tog tag i min kuk, reste sig upp, sate sig ovan på mig och sänkte sig sakta ner över min styva kuk. Hon böjde sig fram så att jag kunde leka med och suga på hennes bröstvårtor medans hon sakta red min kuk. Efter ett tag så ökar hon takten och vi stönar ut varandras namn. Till slut så börja hon rista i en ny orgasm. Jag låter henne rida ut den innan jag rulla runt henne och lägger upp hennes ben på mina axlar och börja kraft knulla henne. Hon skriker och stönar ut ”Ja Adddam knullaaaa migggg hhhååårt ååå ge mig din sädddddddd gör mig med barrrrrrrnnnn o guuuud jag känner det din kuk växer i mig oooooh jag känner din heta säääddddddd jag bllliiiir med bbbbaaaaaarnnnnnnn.” Denna orgasm var inte lika intensiv men de var enormt skön, speciellt med tanke på vem som var orsak till den. Vi låg en stund och vilade. Jag reste mig upp och Eva satte sig upp i sängen och frågade ”vad jag skulle hän.”. ”Till duschen och duscha.” svarade jag. Hon reste sig upp och följde mig till duschen.
I duschen så tvålade vi in varandra, kysstes och småhånglade lite. När vi hade duschat så bad hon mig att sätta mig på toastolen och sära lite på benen. Hon ställde sig på knä mellan mina ben, tog tag i min nu slakna kuk och började försiktigt slicka och sug på den. Hon tog den djupare och djupare in i sin mun vart efter den växte. Jag satt tillbakaluta och njöt av min första avsugning. Jag stönade högt i takt med hennes sugande och tillslut så skrek jag ”Evvvvvvaaaaaa” när jag fick min orgasm av hennes avsugning. Hon tittade upp på mig och svalde min hetta säd. Hon sa ”Hade jag vetat att din säd smakat så gott, så hade jag sugit av dig för länge sedan.”. Jag tackade henne för avsugningen och sa att ”Det är nog tid för mig att gå hem om jag ska vara någon nytta för din mor i morgon. Blir jag kvar här så vet vi vad som kommer att hända och det innefattar inge sömn.”. Hon nickar instämmande och säger ”Jag vill att du försöker förförra min mamma i morgon. Hon behöver det och jag skulle inte ha något i mot om de resulterade i ett nytt halvsyskon till mig.”. ”Va, har du några syskon?” frågade jag. Hon svarade ”Nej, men halvsyskon. Det är så här att min far är en notorisk bock, som knulla allt han kommer över. Han har gjort ett flertal kvinnor och flickor på smällen, bland annat en kompis till mig när hon var 14 år. Hennes dotter, min halvsyster är nu 15 år gammal och jag har en lika gammal halvsyster från min kompis mamma, som till lika är min mammas bästa väninna. Lika så är min 15 åriga kusin min halvsyster. Hur vet jag detta? Jo min kompis och jag har haft ett lesbiskt förhållande en tid och jag överraskade dem när min far låg och berättade för min kompis vilka som han hade barn med. Min kompis berättade också om vårt förhållande för min far och hur hon tyckte det var roligt att jag hade slickat henne när min fars sperma rann ur henne. Jag smög ut där ifrån utan att ge mig till känna, så därför vill jag att du förför min mor och spruta din säd i hennes oskyddade fitta.”. Jag svarade ”Okey, jag gör det, men inte för din skuld utan för att din mor är så vacker och att hon förtjänar bättre än din far.”. Hon kysser mig ömt och tackar mig. Jag går ut och samlar ihop mina kläder och tar på mig dessa. Innan jag går så går jag in till Eva och kysser henne med hela min kärlek, samtidigt som jag försiktigt klämmer lite på hennes nakna bröst. Man är ju tonåring!

Jag vandra hem åt medans jag undra över vad som har hänt i kväll. Kan inte riktig får grepp om att jag för det första inte länger är oskuld och att jag har knullat en kvinna som inte bara är min lärarinna utan också en av de vackraste kvinnor jag sett och möt. När jag kommer hem så ställer jag klockan på 8 och läger mig för att sov. Det tar en stund att somna, då flera tankar far runt i mitt huvud. Är jag på väg att bli pappa, kan jag förföra Maria, vill hon också ha barn med mig osv.

Klockan 8 dagen efter så ringer klockan och jag stiger upp. Det känns att det gick vilt till kvällen innan, då jag känner mig ganska så stel i kroppen. Jag gör några stretchövningar, var på jag går ner i köket och åter en skål flingor. Jag känner mig väldigt laddad. Klockan 9 ringer det på dörren, jag öppnar och där står Eva som jag drar in i hallen och kysser henne hårt. Våra tungor leker en stund tills hon bryter vår kyss och säger ”Vi har inte tid med det här nu, utan det får vänta tills jag hämta dig på söndag, om du orka.” flinar hon. Jag tar min väska som jag har förberett och går ut till hennes bil. under resan till hennes mamma, så säger jag ”När du kommer och hämtar mig i morgon så vill jag att du inte har några trosor på dig och en kort kjol. Om jag lyckas förföra din mor, så tycker jag det är rättvisst att hon får se när hennes barnbarn blir till tycker du inte de.”. Hon tittar snabbt på mig och frågar ”Har jag förstått dig rätt att du vill knulla mig inför min mamma, så hon får vara delaktig i sitt barnbarns tillkomst, förutsatt att du lyckas förföra henne.”. Jag nickar. Hon fortsätter ”Det är nog det sjukaste jag har hört, men tanken gör mig kåt. Om du kan visa för mig att du har knullat min mor och sprutat din säd i henne så skall du få knulla mig framför henne.

Vi har nu kommit fram till hennes mors stuga. Vi kliver ut ur bilen och hennes mor kommer för att möta oss. Hon är kläd i en tunn vit och blommig sommarklänning med ett brett rött skärp kring midjan. Hon ser först lite överraskad ut, men skiner genast upp i ett stort vackert leende. Hon kommer fram och kramar om mig hårt. Jag känner hur min kuk styvnar på samma sätt som när Eva gav mig en kram dagen innan. Hon tittar upp på mig och säger ”Adam jag känner knappt igen dig, du har blivit så stor och manlig.”. Jag svarade ”Du ser yngre ut än jag kom ihåg och du har fortfarande det där vackra leendet som vi pojkar blev så generade, du gav oss när vi hade busat lite för mycket.”. ”Ha ha. Din lilla spjuver, du har blivit en liten Do Juan sedan jag sist såg dig. Håller du på så kan jag inte förstå att du har tid att vara här hos en gammal käring under en helg.”. Jag svarade ”jag kanske tycker om gamla käringar, speciellt om de är så vackra som dig.”. Innan Maria hinner svara så säger Eva leende ”Skaffa er ett rum innan jag kräks. Det är dags för mig och åka har det så trevlig.”. Vi skrattar alla till och Eva gå mot sin bil.
Maria tittar på mig och säger ”Nog med artigheterna, det är dags att börja jobba.”. Hon går mot garaget, öppnar porten och visar mig en trave med lådor som hon vill att vi skall flytta till vinden. Vi plockar upp en varsin låda och går mot husets vind. Vid huset står en steg som hon börja klättra upp för och jag räcker henne lådorna så att hon kan porta in dem via vindsluckan. När jag gör detta så ser jag rakt under hennes klänning och synen som möter mig gör mig sten kåt. Hon har ett par vita halv genomskinliga trosor som har en stor blöt fläck som börja strax under hennes venusberg. Man kan även se ett par blygläppar som är svullna och lätt särade. Vi håller på en stund innan hon säger att det är dags att laga lite lunch. Jag fortsätter att bära fram lådor till huset, tills hon ropar att det är dags att äta.

Det doftar ljuvligt av mat när jag kommer in i köket. Hon har precis satt ner det sista fatet med mat när jag kommer in. Hon ber mig sitta ner och ta för mig av vad som bjuds. Jag tänker om du bara visste vad jag ville ta. Vi äter och små pratar en stund om skola och livet i allmänhet. Till slut så frågar hon om jag har någon flickvän, vilket jag svara att jag inte har. Hon säger ”Hade jag varit i din ålder så hade jag gjort nästan var som helst för att vara din flickvän.”. Nästa fråga blir lite mer intim då hon frågar om jag har haft sex med någon tjej. Jag sätter drickan i halsen och hon skrattar till och säger ”Förlåt det var inte mening att chocka dig genom att var framfusig.”. ”Ingen fara. Jo jag har haft sex med en kvinna.” harkla jag ur mig. Hon tittar förvånat på mig och säger ”Du menar en flicka i din ålder.”. ”Nej en kvinna som du.”. ”Åh din lila bock!” utbrister hon och forsätter ”Det är dags att fortsätta om vi skall bli färdiga med jobbet idag.”.
Vi går ner till garaget och hämta fler lådor som vi bär upp till huset där stegen står. Hon klättra upp för stegen och igen så ser jag in under hennes klänning. Jag möts av en mycket upphetsande syn. Hon har tagi

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

t av sina trosor och jag ser rakt in i hennes blöta fitta. Min kuk styvnar till och spänner mot mina brallor. Jag tittar ner och ser att jag kommer till att få svårt att dölja mitt tillstånd. Som tur är står jag ner och räcker upp lådor till henne som hon skjuter in genom luckan och kan med hjälp av dessa dölja mitt stånd. När vi har fått upp alla lådor så ber hon mig komma upp och hjälpa till med att stapla dessa lådor. Jag klättra upp för stegen.

När jag kommer upp på vinden, som är cirka 1,60 hög på högsta stället, så sitter hon ner och försöker porta lådorna framför sig. Det är ett litet fönster på den andra gaveln, som släpper in dagsljus som på ett mycket vackert sätt reflekteras på Maria. Jag tar och skjuter fram låder till Maria, som hon sedan staplar ut med kanten så att det till sist bara är en smal gång i mitten. Vi hör skratt och stön som kommer från granntomten. Maria blir nyfiken och kryper fram till fönstret på alla fyra, med hennes tajta rumpa svängandes framför mina ögon. Hon tittar ut och vänder sig sedan och vinkar att jag skall komma till henne. När jag kommer fram så inser jag att enda sätt att jag skall kunna se ut genom fönstret är om jag ställer mig på alla fyra ovan på henne. Jag tvekar men hon vänder sig om och nickar mot mig att göra så. Jag gör så, mitt underliv hamnar på hennes rumpa och hon kan inte undgå att känna min styva kuk pressas mot den. Synen som möter mig när jag tittar ner mot grannens tomt, är grannfrun kläd i en bikini och en pojke några år äldre än mig, vid deras swimmingpool. Han står bakom henne och har sina händer kramandes på hennes nakna bröst, samtidigt som han kysser henne på halsen och nafsar henne i öronsnibben. Han för ner handen och knyter upp hennes bikinitrosor, som faller till marken. Jag hör hur Maria tar ett djupt andetag och stönar till. Jag kan inte låta bli utan kysser henne försiktigt på halsen och nafsar lite i hennes öronsnibb. Pojken har under tiden fått ner grannfrun i en solstol med benen särade. Han böjer sig ner på knä och för in sitt huvud mellan hennes lår och börja slick henne. Vi hör henne stöna högt. Maria är helt fixerad vid vad grannfrun och hennes älskare gör. Hon märker inte att jag har fört upp hennes klänning kring hennes midja. Jag har tagit fram min kuk som jag runkar försiktig medans jag tittar på hennes öppna blöta fitta. Jag känner att jag måste smaka på henne innan jag gör något annat. Precis när jag tar tag i hennes lår och kör in mitt huvud mellan dessa för att slicka och suga på hennes fitta, så stönar hon ut ”Han för in sin kuk i henne, han knullar henne.”. Hon känner att min tunga börja leka med hennes fitta och stönar ”Adam, vad gör du med mig.”. Jag fortsätter att slicka hennes fitta utan att bry mig om vad hon säger. Jag känner hur det börja rycka i hela hennes kropp. Hon får en orgasm av min tungas lek med hennes fitta. Hon för upp handen för sin mun för att inte skrika rakt ut, de enda ljud som kommer fram är ett svagt gnyende och pipande. Hon faller fram lite och jag passar på att resa på mig, fatta tag i min kuk och förra den mot hennes blöta öppna fitta. När min kuk rör vid hennes blygläppar så vänder hon ansiktet mot mig och titta mig rakt in i ögonen, var efter hon stänger dem och ger ifrån sig ett svagt stön. Jag tar det som ett tecken och pressar in min kuk i hennes trånga fitta med ett svagt stön. Hon för sakta upp blicken mot fönstret och börja stönande beskriva vad som händer där. Efter ett tag så känner jag hur hennes kropp vibrerar och hennes fitta stramar åt kring min kuk. Hon biter i träkarmen för att inte skrika högt. Jag fortsätter att stöta min kuk i henne, när hon stönar ut ”Han sprutar sin säd i henne, gör han henne med barn tro.”. Jag ökar takten och känner att jag är på gång att fylla hennes fitta med min heta säd. Hon stönar ut ”Adaaaam jag känner hur din kuk växer ohhh. Jag har inget skydd. Duuu göörrr mig medddd barrrrn ohhhhh din sääääd är sssssååååå sssskkönnn.”. Medans hon stönar ut detta så smäller det till i min pung, min säd rusar upp till mitt ollon och djupt in i hennes fitta letandes efter ett ägg att befrukta. Vi rasar ihop, ligger bara och stönar en bra stund. Jag reser mig upp och tittar ut genom fönstret och där ligger grannfrun med särade lår och med sin unge älskares säd rinnandes ur hennes fitta. Han har klätt på sig och böjer sig ner och kysser henne innan han går. Under tiden så har Maria satt sig upp och för ner sin hand till sin fitta och skopar upp lite av all den säd som jag har sprutat i henne. Hon bara tittar på handen med min säd på innan hon tar den till sin mun och slicka rent sina fingra. Hon tittar på mig och säger ”Det här har aldrig hänt. Du skulle inte ha sprutat din sperma i mig, för jag kan bli med barn.”. ”Förlåt det var så skönt så jag varken kunde eller ville dra ut och spruta min sperma någon annan stans än inne i dig.” svarade jag. Hon fortsatte ”Det är inte enbart dit fel, hade inte jag tagit av mig mina trosor och varit så förbaskat kåt så hade aldrig det här hänt. Jag hade aldrig varit otrogen mot min gubbe fören nu. Måste ändå säga en sak du är en fantastisk älskare och vem som än får dig i framtiden ska skatta sig lycklig över det. Vi får hoppas att jag inte blir med barn, det skulle innebära skilsmässa för mig. När vi lämnar vinde så har det här aldrig hänt och vi kommer inte att prata om detta, förstått.”. Jag nickar och rör mig bort mot luckan och stegen. Under resten av efter middagen så flyttar vi runt möbler under tystna. Mellan varven så titta vi på varandra lite skamset innan vi snabbt återvänder till jobbet. Till slut så går hon för att laga till middagen.

Vi sätter oss till bord och äter under tystna. Till slut titta Maria upp och frågar ”Vem ha lärt dig att knulla så bra?”. Jag tittar frågande på henne och svara ”Är detta inte ett stängt ämne?”. ”Nej jag öppnar det på glänt”. ”Okey, men jag är inte säker på att du kommer att gilla svaret. Jag har bara älskat med en kvinna innan dig. Kvinna som jag har älskat med innan dig bjöd mig på middag igår, där hon förförde mig och tog min oskuld.” svarade jag. Hon tittade häpet på mig och sa ”Men du var ju hos min dotter igår. Du menar att min dotter tog din oskuld.” Jag nickade till svar. Hon fortsatte ”Använde ni skydd när ni knullade.” ”Nej vi använd inte skydd, din dotter sa att hon vill att jag gör henne med barn, för jag gav henne en orgasm som aldrig hade varit i närheten av. Dessutom så var jag den ende som har fått spruta min säd i henne utan något i mellan. Hon ville att jag skulle förför dig och ge henne ett halvsyskon till.” svarade jag. Maria tittade på mig och sa ”Har jag förstått dig rätt, så vill min dotter att du gör henne med barn och inte bara det utan även mig. Vadå halvsyskon sedan tidigare?”. Hon tittade strängt på mig och jag sa ”Din dotter har halsyskon som är yngre än henne. Detta kan bara betyda att din gubbe har varit otrogen för dig.”. ”Den jävla horgubben! Jag ska skiljas från honom. Jag har velat ha mer barn, men han har vägrat. Här sitter jag och har haft dåligt samvete för att jag har varit otrogen.”. Hennes ögon lyser av ilska. Hon går upp och börja duka av matbordet, samtidigt som hon säger att jag kan gå, ta en dusch och sedan titta på tv medans hon gör det samma.

Efter att jag har duschat, snyggat till mig så går jag och sätter mig vid tv. Efter en stund så kommer Maria in i rummet med två glas och en flaska vit vin. Hon har bytt om till en kort svart kjol, svarta strumpor(stay-ups), en röd blus med flera knappar uppknäppta så att man ser nästan halva brösten och ingen behå. Jag känner hur jag igen blir störtkåt på denna underbart vackra kvinna. Hon har även sminkat upp sig lite, inte för att det behövs. Jag säger ”Wow vad vacker du är!”. Hon svar ”Tack det betyder mycket för mig när du säger så. Jag behöver höra sådant lite oftare, mitt ex var dålig på att ge komplimanger.” Sedan öppnade hon vin flaska och hällde upp i våra glas. Hon höjde glaset och skålade för singellivet. Vi tittade lite på tv, när non sa att hon gärna ville ha en kram av mig. Jag kramade henne och la ner mitt huvud i hennes knä och villade min kind mot hennes mage och tittade upp in i hennes ögon och sa ”Jag nästan hoppas min säd hittar ett ägg här inne och skapa ett barn”. Hon tittar tillbaka på mig och säger ”Jag hoppas det nu, men om du vill kan vi öka oddsen lite genom att göra om det. Jag vill också uppleva den orgasm som fick min dotter till att utse dig till far av hennes barn”. Jag reser mig upp och kysser Maria djupt, våra tungor leker med varandra. Jag kysser hennes hals ner mot hennes bröst, samtidigt knäpper jag upp hennes blus och tar tag i hennes bröst och för dem mot min mun. Hon stönar högt och njuter av min behandlig Jag för min hand in under hennes kjol tills jag kommer till hennes nakna venusberg. Jag rör sakta mina fingra upp och ner längs hennes springa. Stannar till vid hennes klitoris och gör små cirkulerande rörelse där med lite tryck bakom. Hon börja gny och stöna ännu mer. Hennes bröstvårtor står som minikukar ut från hennes bröst och jag nyper lite försiktig i dem. Jag kavlar upp hennes kjol runt midjan och lägger mig på knä mellan hennes särade lår och för ner mitt huvud och börja slick och suga på hennes blöta fitta. Hon grepar mitt huvud och försöker få mig till att hålla hennes takt medans hon stönar, kvider och skriker. Jag för upp två fingra i hennes fitta letandes efter hennes g-punkt. Jag hittar till slut den och börja massera den under hennes ännu vildare skrik. Till slut så börja hennes kropp skaka och spruta fittsaft över mig, samtidig som hon skriker ” AAAAADDDDDAAAAAAMMMMMMMMM.” och tuppar av. När hon vaknar till liv så tittar hon på mig med ett svagt stort leende och säger ”Jag förstår nu min dotter din lila pojklymmel, vilken kvinna som helst som hade upplevt en sådan här orgasm och vill har barn hade velat ha dem med dig. Kom vi går till sovrummet så att vi kan älska ordentligt och ser om du inte kan gör mig med barn.”. Vi reser oss och går till hennes sovrum.

Väl inne i sovrummet så sliter vi av oss våra kläder, var på vi en liten stund stå helt nakna inför varandra och ser in i våra ögon. Till slut tar jag tag i hennes midja och kastar ner henne på sängen. Hon fnittra som en liten tonårstjej och sära på sina vackra ben. Jag kryper upp i sängen med min blick låst med hennes djupblåa ögon. Jag tar hennes hand och för den till min enormt styva kuk. Tillsammans så för vi den mot hennes flödande hål, allt medans vi ser in i varandras ögon. När min kuk tränger in i henne så sluter hon ögonen och stönar fram högt ”Jesus var skönt Adddaaammmm.”. Hon får en hel rad med små orgasmer medans jag ökar hastigheten och hårdheten i mina stötar. Jag beordra henne att titta på mig. Hon låser blicken med mig medans vi närma oss den stora finalen. Jag ser att hennes ögon börja snurra och bara ögonvitorna syns, samtidigt som hon skriker ”Aaaaddddaaam jaaaaggg kommer, spruta i min horfitta gör mig med baaaaaarrrnn.”. Samtidigt så känner jag min säd rusar ut min kuk och in i Marias kramande fitta. Vi pustar ut en stund innan jag säger lite skämtsamt att ”Nu är du min lila horfitta, som bara jag knullar”. Hon svara ”Jaså, jag är din lila horfitta nu, inte lila söta älskling.”. ”Du är båda, älskling” flinar jag. ”Det är en sak som jag skulle vilja be dig om, det gäller din dotter”. ”okey.” svara Maria. ”Bli inte chockad nu men det här är lite pervers, men jag vill att du talar om för din dotter att du och jag har haft oskyddad sex.”. ”Var för då?”. ”Jo det är så här att om jag lyckas förföra dig så skall jag knulla din dotter framför dig, så att du kan vara delaktig i tillkomsten av ditt barnbarn.”. ”Det är lite bisarrt, men jag gör det om du kulla mig minst en gång till innan vi somnar.” sa hon samtidigt som jag kände hennes hand kramandes runt min kuk, som började rycka sig till liv. Vi älskade halva natten innan vi somnade av trötthet.
På morgonen vid 9 tiden så kom Eva in körandes till sommar stugan. Vi möte henne och Maria sa ”Hej min horaktiga dotter jag vill att du följer Adam in så att han kan knulla dig lika hårt som han har gjort med mig. Se till så att han sprutar sin säd där den hör hemma så att jag kan få ett barnbarn som kan leka med det halvsyskon som han förmodligen har gjort med mig.” Eva tittar lite chockat på sin mor när jag tar hennes hand och släppar in henne i huset och tar av henne kläderna och börja knulla henne inför sin mor.

Under de närmaste månaderna möts vi ofta och knulla vilt. Efter en tid så visar det sig att de är gravida och att Maria har börja sin skilsmässa. 9 månader efter den här helgen så föder de varsitt sött flickebarn. Ett tredje barn födds samtidigt, men det har jag inget att göra med, utan det är den otrogna grannfrun som föder hennes tonårs älskares barn. Det är också ett söt liten flickebarn.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia