Middag med dessert 

Admin | Gruppsex | 05.11.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Äntligen hade vi fått en kväll för oss själva. Vi satt i köket och var inne på flaska nummer två av det utsökta ”pratvinet” Charlies Canounge. Båda kände sig nog lite glada i hatten och vi skrattade åt hur skönt det var att få tid tillsammans.

Vi hade ansträngt oss och klätt upp oss kvällen till ära. Jag hade en vit skjorta och de nya ljusblå jeansen. Du var klädd i en svart klänning med broderade mönster i varierade färger. Egentligen var klänningen för dyr för vår plånbok men den var för snygg för att motstå! Du hade även lagt ner tid på en riktig make up.

Ditt mörka väldoftande hår var utsläppt med en fläta i luggen. Jag kom på mig själv att jag satt och betraktade dig. Du var så vacker! Höstmörker var i normalfallet inte min grejj men denna kväll var det underbart att få tända stearinljus och dela några glas rött med dig.

Vi småpratade med varandra om allt mellan himmel och jord. I mina tankar kunde jag dock inte släppa tanken på vad du hade under din klänning...

Du hade tagit initiativet att uppdatera ditt ”underklädes-förråd” tidigare samma vecka. Du hade besökt en butik för lite mera vågade kläder. Jag blev mycket förvånad när du kom hem och visade vad du inhandlat... Du som i normalfallet var lite försynt och försiktig med att visa upp dig hade verkligen gjort ett uppsving!

Sexigt var bara förnamnet! Ditt inköp bestod av stay ups i mörk röd färg med svarta linjer som ringlade sig ner för benen. Vidare hade du inhandlat en passande BH och stringtrosa med ursnygg spets!

Ju mer jag tänkte på det ju mer upphetsad blev jag. Jag kände att min lem började styvna så att det nästan gjorde ont när den pressades mot jeanstyget. Du måste ha förstått... Du lät din ena fot leta sig fram under köksbordet fram till mitt underliv.

Du lät dina tår massera min lem utanpå jeanstyget. Vi sa inget till varandra utan fortsatte att småprata som om ingenting hade hänt.

Men det var nu ofrånkomligt att samtalet skulle komma in på sex. Jag kände att mitt hjärta började att slå allt kraftigare -tagen av spänningen mellan oss.

Vinet måste ha innehållit afrodisiak. Du frågade mig om jag tänkte på dina nyinköpta underkläder. OM! svarade jag... Jag skulle ge vad som helst för att sig dig i dom.

Vi pratade vidare om sommarens semester och det un

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

derbara tillfället vid vattnet. Du berättade att du aldrig någonsin varit så upphetsad som den gången. Jag kunde inte annat en hålla med. Sommaren med dig var underbar!

Du reste dig plötsligt från stolen och gick fram till mig. Kysste mig lätt på pannan och sa: ”Ge mig några minuter...vi ses i sovrummet”.

Tankarna formligen snurrade i mitt huvud. Jag plockade raskt ihop i köket. Givetvis fumlade jag med ett av vinglasen och spillde över min nya vita skjorta -typiskt. Jag tog en snabbdusch och virade en handduk runt mig innan jag begav mig mot sovrummet....

Du hade tänt stearinljus och placerat ut dessa runt om i rummet. Du kom fram till mig och våra läppar möttes i en öm kyss. Jag lät mina fingrar ta tag i axelbanden... din klänning gled ner till golvet. Ljuset från stearinljusen smekte din kropp -åh va vacker du var! De nya underkläderna var verkligen något speciellt.

Min lem var stenhård och du var inte sen att upptäcka det. Du tog av mig min handduk, lade en kudde på golvet och gick därefter ner på knä framför mig. Vilken känsla när du tog emot min något kalla lem in i din varma härliga mun. Jag ryste till av njutning. Du lät din tunga leka runt med mitt ollon samtidigt som du tog ett fast grepp om mitt skaft.

När jag tittade ner mot dig var det en underbar syn. Medan du sög av mig svankade du lätt med ryggen. Din stringtrosa i kombination med stay upsen gjorde att din vackra rumpa framhävdes extra mycket. Vad skulle jag ta mig till? Du gjorde mig helt galen!!! Du lät min lem komma allt djupare in i din mun och jag förvånades över hur mycket du kunde ta emot.

Du tog dig gott om tid att göra det skönt för mig. Till slut kände jag att jag bara MÅSTE få smaka på dig med...

Du ställde dig på alla fyra i sängen. Att se dig med stay ups, stringtrosa samt den ursnygga BH’n gjorde mig alldeles varm inombords. Jag kysste din svank och lät sedan min tungspets känna sig fram mellan dina skinkor.

Spetsen på trosan kittlade till på min tunga då jag började närma mig ditt sköte. Döm om min förvåning när jag insåg att trosan var öppen i grenen! Du var så otroligt våt och jag njöt av dina safter till fullo. Du stönade djupt när jag tog ett fast grepp med mina båda händer om dina skinkor och lät min tunga tränga in i ditt sköte.

Jag fortsatte att slicka d

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ig medan jag förde in en, två, tre fingrar i dig. Du rörde dina höfter fram och tillbaka mot mitt ansikte. När min tungspets utforskade dig vidare och slickade dig i rumpan stönade du till. Jag tog mod till mig och drog stringen över höger skinka. Därefter fuktade jag mitt högra pekfinger för att sedan sakta föra in det in i din rumpa.

Du sa plötslig vänta...Du förklarade vidare med viskande röst att du förstått att jag hade en önskan om att prova nya saker. Du berättade att du också ville prova och att tiden nu var mogen. Sedan sa du att jag skulle ta fram oljan och en av våra ”leksaker”. Jag gjorde som du sa...

Jag tog av dig trosorna och lät oljan rinna flödigt över dina skinkor. Du tog massagestaven och lät den göra jobbet med din klitoris. Min tunga fortsatte sedan att utforska din rumpa.
Min puls ökade av spänningen i luften. Sakta förde jag in ett finger i din rumpa. Du började andas allt häftigare och stöna igen. Jag förde fingret in och ut och märkte rätt snart att det var nära att du skulle få orgasm.

Plötsligt sa du ”jag vill ha dig, träng in i min rumpa”. Jag drog ut fingret och ställde mig upprätt bakom dig. Sedan drog jag dig mot kanten av sängen för en bättre position.

Jag var stenhård när jag särade på dina skinkor och sakta, sakta förde in min lem in i din rumpa. Du fortsatte att stimulera klitoris medan jag kände hur mitt ollon kommit in i dig. Vilken känsla! Du stönade av upphetsning och jag kände hur dina muskler kramade min lem. Jag trängde allt djupare in i dig och rörde mig sedan in och ut.

Du tog massagestaven och lät den tränga in i ditt sköte medan jag tog hand om din rumpa. Aldrig tidigare hade dina båda hål varit fyllda samtidigt och jag kunde känna vibrationerna från massagestaven mot min lem när du förde den in och ut.

Du reste upp dig mot mig och jag masserade dina bröst medan du blev fortsatt dubbel-penetrerad. Du skrek ut att du inte kunde hålla dig längre. Jag lät min ena hand glida ner till din klitoris... Kort därefter kom vi samtidigt i den kraftigaste orgasm vi varit med om.

Jag drog mig sakta ur dig och du la dig på mage i sängen. Du viskade till mig, ”detta trodde jag aldrig -det var underbart”.

Vi somnade helt utmattade i varandras armar den natten....

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia