Mer än en vän.. 

Admin | Gruppsex | 09.06.2024 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jag ringde honom, och frågade om han ville göra något. Han , Andre, svarar ganska snabbt och två timmar senare sitter vi i hans säng och skrattar åt dåliga skämt. Han är så jävla snygg, sittandes där.
"Haha, försök brotta ner mig då!" skrattar han
"Okej då, får vi se vem som är bäst" säger jag
Jag hoppar på honom och försöker brotta ner honom men fan vad han är stark.
"Om jag lägger mina tuttar på ditt ansikte skulle du bli distraherad och då så skulle jag kunna brotta ner dig" skämtar jag lite för porrigt av mig och flinar.
"Gör det då.." viskar han
Han ger mig en upphetsad blick och jag är nog lika upphetsad tillbaka. Så jävla snygg och kåt han är. Jag lägger mig sakta på honom och ber honom blunda. Jag lägger hans hand under mitt linne och viskar att han får göra

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

vad han vill. Hans hand glider upp och knäpper upp min BH och plötsligt ligger mina kläder på golvet. Upphetsandes börjar vi kyssas med tungan, och han borrar in sin sträva tunga i min mun. Han tar mig på tuttarna och jag känner hur det styvnar till.
"Hårdare" viskar jag till honom och han greppar om hårdare. Jag känner hur hans fingrar sakta glider ner, mellan mina trosor och in till min ny rakad fitta. Jag särar på benen diskret och stönar ner hans fingrar börjar peta runt. Jag reser ryggen och stönar till när han börjar pulla mig. Han frågar om jag kan suga av honom, och jag lyder. Tar tag och börjar suga på den styvna kuken. Slickar runt ollonet och han stönar diskret men lagom. Vi fortsätter och han ber mig lägga mig ner rak på sängen. Jag lägger mig och blundar. Jag känner

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

hur hans händer först läggs på brösten, och börjar tafsa och massera. Jag ler, och fortsätter blunda. Hans händer glider sakta ner, sedan runt mina höfter och greppar tag om min rumpa. "Damn." viskar han och sedan lägger han sina händer på insidan av mina lår, och särar sakta på dom. Han böjer sig fram och börjar slicka, och herregud vad skönt! Jag stönar till och greppar tag om sängkanten. "Snälla fortsätt", ber jag. Han fortsätter en stund till och sen stoppar han in sina fingrar in min lilla fitta, den här gången hårdare och snabbare. Jag stönar till flera gånger. Helt plötsligt är hans kuk inom mig. Det gör lite ont, men upphetsandet tar över och jag är hur kåt som helst. Jag stönar "Åhh, Andre!" , och han stönar också till när hans sprängfyllda kuk tömms.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia