Ju mer vi är tillsammans 5 

Admin | Gruppsex | 25.11.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Nästa steg blev inte att arrangera något för att toppa det vi varit med om, utan att skaffa medlemskap i Par i Hjärter. Vi hade nu fått höra flera prata om parklubben i Solna; hur mycket snyggare, hur mycket stilfullare det var där jämfört med Raymond & Maria. Vi tyckte det var dags att stifta närmare bekantskap med den klubben när vi i alla fall skulle besöka huvudstaden ett par månader senare i andra ärenden. Efter att ha fullgjort våra ärenden hann vi slinka in till Eve på Kungsholmen för att inhandla lite nya kläder för kvällen. Det blev kläder i svart lack den här gången; Topp, höfthållare och en liten, tajt kjol med snörning på sidorna. Det blev också ett par lackkalsonger med öppen bak till mig.

Efter en dusch och lite vila skulle vi äta innan det var dags att besöka klubben. Vi tog tunnelbanan ut till Råsunda och hoppades hitta något trevligt ställe där. Det var inte så enkelt. Hustrun hade bara kappan utanpå fetischkläderna vi köpt. Det kändes lite jobbigt att ta av den där det var mycket folk tyckte hon. Vi hittade en restaurang med ett inre rum där det bara satt ett par före oss. Vi satte oss där. Men det började droppa in folk även i detta rum och innan vi ätit färdigt var borden nästan fyllda med matgäster. Hon verkade dock inte besväras särskilt mycket av det längre. Det berodde inte på alkoholen, för hon drack vatten. Men det går liksom lättare om man är på plats först själv och liksom sätter normen för vad som är lämpligt. Och jag blir väldigt upphetsad av att se henne göra det.

Efter maten skulle vi leta oss fram till klubben. Det var inte enkelt, beläget i källarvåningen på ett ordinärt hyreshus. Men vi lyckades till slut hitta den lilla trappan ner till den anonyma ståldörren. Efter att ha löst medlemskap blev vi så visade runt i lokalerna av en trevlig, yngre man. Där fanns skåp om man ville låsa in sina kläder eller värdesaker. Där fanns en liten bar om man ville ha något att dricka eller en varm macka att äta. Där fanns några cafébord för att sitta och lära känna andra. Där fanns ett rum med bubbelpool, ett rum som bara hade en stor säng och som var helt mörkt. Ett litet rum för de som ville vara ifred med stora fönster på väggarna så man kunde se in. Ett rum var i orientalisk haremsstil med speglar på väggarna runt sängarna. Ett rum med gynstol och diverse andra fetischattiraljer, och på väggen utanför ett stort träkors för att spänna fast den som ville känna på lite underkastelse.

Vi kände oss lite osäkra och satte oss vid ett cafébord för att liksom känna på stämningen. Par gled förbi i båda riktningarna, de fl

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

esta med ett leende när de mötte våra blickar. Många var sexigt eller väldigt lätt klädda. Ett par vid bordet intill inledde ett samtal. Det var väldigt rakt på sak, med frågor om vad vi tyckte om att göra och vad vi var intresserade av. Hustrun valde att framhålla vår brist på erfarenhet från Par i Hjärter, men också att vi var intresserade av att leka tillsammans med andra. Det andra paret reste sig efter en stund och försvann in i det mörka rummet. Vi satt kvar och tittade en stund på alla vackra människor som rörde sig i lokalerna. De flesta verkade väldigt självsäkra och självmedvetna och gav intryck av att vara väl hemmastadda på klubben.

Vi reste oss ur caféstolarna för att titta oss omkring lite mera. Vi tänkte att det mörka rummet kanske vore något för oss, men det var så knökfullt att det inte kändes möjligt att komma in där. Vi satte oss på en soffa i ett annat rum som stod intill en dubbelsäng. Ett par kom strax efter oss. De tog av alla kläder och började nakna smeka varandra, liggande på sängen bredvid oss. Vi satt kvar i soffan; Jag med ena handen under hustruns lilla lackkjol. Hon smekte min kuk som hon nu hade tagit fram ur byxorna. Plötsligt reser sig killen intill och går iväg. Jag gissar att han hade glömt något, eller vad det nu var. Han var i alla fall borta i minst fem minuter. Tjejen ställer sig då på knä i sängen, vänd mot oss. Tittar intresserat på vad vi gör och börjar smeka sig själv. Hon är mycket vacker; långt blont hår, sött ansikte, välformad kropp, max 30 år skulle jag säga. Jag blir stenkåt av att se henne stå där och titta på oss.

Killen kommer tillbaka och de lägger sig ner och de börjar knulla, men de gör inga antydningar om att vilja ha oss med i leken. Vi gör inte heller några antydningar utan fortsätter själva i soffan, men avbryter efter en stund för att kolla lite mera om vad som händer på klubben. I mörka rummet är det fortfarande fullt, men i haremsrummet skulle det finnas plats. BDSM-rummet är tomt. Vi satte oss i baren. Där jobbade ikväll två tjejer. Jag vet inte om de var systrar, men de såg precis lika ut. Samma nätta, slanka kropp, ungefär likadant hår och båda med klänningar i något glansigt, elastiskt material som slutade precis vid skrevet. Vi satt där och pratade med tjejerna, åt en varm macka, drack en öl och kände av stämningen.

Vi styrde sedan stegen mot haremsrummet med spegelväggen. Vid speglarna fanns madrasser längs hela väggen. Där fanns plats. Jag tog av byxorna och drog ner blixtlåset mellan brösten i hennes lacktopp. Vi lade oss och började smeka varandra. Paret närmast låg och sög

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

varandra i en 69. Hustrun ställde sig grensle över mig. Hasade upp kjolen något och sänkte ner sin ljuvligt blöta grotta över mitt stånd. Hon red mig långsamt, samtidigt som hon noggrant tittade sig omkring för att se vad andra hade för sig. Jag tycker det är så otroligt underbart att bara ligga på rygg, utan att kunna göra något annat än njuta när hustrun rider mig.

Tjejen intill ställde sig på knä för att bli tagen bakifrån. Jag tänkte att vi kanske skall göra lika så kanske vi lättare kan börja interagera. Jag föreslog det och min hustru ställde sig på alla fyra, ganska nära det andra paret. Jag tog tag i hennes kraftiga höfter och tryckte in till botten. Jag såg att hon kramade den andra tjejens hand, men det blev inga mera reaktioner från det hållet. Däremot började hustrun alltmera högljutt flåsa. Hon stannande upp, vände sig om och vill att jag skulle komma ovanpå henne. Jag gjorde som hon bad och stötte hårt några gånger, medan hon låg och kastade huvudet fram och tillbaka så det långa håret åkte över ansiktet på tjejen bredvid innan orgasmen kom.

När hon slutat flåsa viskade hon i mitt öra: -Fortsätt.
Jag gjorde så, fast i ett lugnare tempo. Jag kände snart antydan till små sammandragningar som tydde att jag också var på väg mot orgasm. Jag bad henen då ställa sig på alla fyra igen. Jag fick en liten paus för att fördröja utlösningen och en chans att ta henne bakifrån igen som också är något jag tycker mycket om. Jag tryckte in kuken i den plaskblöta fittan och fortsatte tills jag började känna sammandragningarna igen. Jag avbröt då, drog ut och riktade ollonet mot det bakre hålet. Hon tvekade inte utan tryckte emot allt hon kunde och snart var hela ståndet inne. Jag stötte och drog med långsamma rörelser och hon gnydde hela tiden. Hon blev mera högljudd och jag kände att min utlösning snart var på väg. Jag stötte lite snabbare. Hon skrek till och armarna vek sig, samtidigt som jag sprutade min sats inne i henne bak.

Vi pustade ut och sedan på toaletten och tvättade av oss. Skulle vi fortsätta? Nej vi bestämde att detta fick räcka för denna gången. Klockan hade också hunnit bli rätt mycket. Flera andra var på väg att gå. Vi bad tjejerna i baren ringa en taxi. De frågade vart vi skulle, och ordnade sedan skjuts åt oss med ett annat par som hade bil och skulle åt samma håll; Schysst och trevligt. Vi pratade också i bilen om hur vi tyckte kvällen hade varit. Vi, min hustru och jag hade haft det skönt och sexigt och underbart, men det hade inte blivit att leka med något annat par. Det tyckte vi båda var lite tråkigt.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia