Husbilsemester 

Admin | Gruppsex | 30.03.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Husbilsweekend

”Ja, allt är med” ropade jag till Hans som just hade frågat om vi kunde åka. Husbilen var packat för en långweekend tillsammans med våra bästa vänner; Johan och Camilla. Denna resa var vår andra och vi hade justerat några detaljer för att det hela skulle fungera bättre med fyra. Bland annat hade Hans gjort så att vi alla kunde sova lika bekvämt i en jättesäng i stället för två mindre sängar.
Vi åkte för att hämta upp Johan och Camilla som bodde några kilometer från oss. Lite extra packning och sedan bar det iväg till vårt slutmål som vi planerade att nå fem timmar senare. Vi hade sätt ut ett område som var svårtillgängligt och planerade att åka en liten väg som ledde genom en naturpark och ner mot ett antal små vikar med underbar sand. Området var känt för naturism och så här års i oktober borde det inte finnas många att trängas med.

Våra vänner hade varit där flera gånger och berättade att även under högsäsong gick det att hitta egna vikar där man kunde vara helt själv. Johan och Camilla älskar friluftsliv och gillar att sola och bada näck. Det är väl lite därför de har blivit så goda vänner, då vi har så mycket gemensamt. Att båda vårdar sina kroppar och ser mycket bra ut för sin ålder gör att vi mer än en gång har pratat och fantiserad om att ha sex med dem. Vi är ganska säkra på att Johan och Camilla också skulle vara intresserad. Hur som hälst har det inte blivit mera än med fantasierna då vi alla är måna om vår vänskap och ingen vill väl ta det första steget.

Sex timmar och två pauser senare ser vi havet glimma i den ännu så stärka solen. Den lilla vägen som skall ta oss den sista kilometern ner mot kusten är verkligen smal och i dåligt skick. Mycket långsamt går det och med vårt fordon känns det som vi välter flera gånger. Inga andra bilar i siktet. Vi svänger av höger då vi kommit fram till huvudstranden. En om möjlig ännu mindre väg tar oss vidare bakom en klippformation och vi bestämmer oss för att parkera några tiotals meter från en underbar liten vik med ljus härlig sand. Stranden är inramat med stora klippor och den ända vägen som leder ner till viken är den vi står på nu. Vi är ganska säkra på att ingen andra kommer att villa ställa sig bredvid eller bakom oss, då platsen är mycket begränsad.

Vi ställer ut bord och stolar och Hans vävar ut markisen. Johan föreslår ett dopp för att testa temperaturen i havet.
”Säkert minst 26 grader” säger han och börjar klä av sig.
Vi andra är så klart med och kränger av oss kläderna och springer nakna ner på stranden. Känslan att springa ut i vågorna naken är underbart. Det måste vara 30 grader, tänker jag. Alla är nu i och leker i vågorna. Hans har med sig en volleyboll och föreslår att vi spelar lite.
”Två lag, tjejerna mot oss killar” föreslår Hans, samtidigt som han kastar bollen till Johan. Jag står närmast Johan och försöker hindra honom att kasta tillbaka bollen till Hans. Detta misslyckades, men jag ställer mig nu lite närmre så att Hans skall få svårare att hitta Johan. Precis då Hans ser ut att kasta känner jag två armar rund mig. Johan håller mig fast. Hans kropp trycks oblygt mot min och en lätt rusning går genom mig. Han puttar undan mig i samma sekund då bollen flyger över mitt huvud. En poäng till killarna! Men nu vet vi hur vi skall spela. Jag ser hur Camilla är nära Hans och hur de verkar brottas. Lätta rop och skratt där de båda försöker få överläge att kunna ta emot bollen. Jag märker att Hans står och avvaktar och slänger mig mot honom. Bollen lyfts högt av hans ena hand och jag försöker klättra på honom som om han vore ett träd. Utan lycka. Jag står nu bak Johan och greppar om hans midja och trycker mig mot hans kropp. Glömmer bollen för ett tag och känner hans härliga bulliga rumpa mot mitt underliv. Jag låt mina händer glida ner mot hans kön och känner plötsligt att han har stånd. Automatisk greppar jag om hans stake och bollen åker bakåt i vattnet varpå Johan vrider sig runt och tittar mig djupt i ögonen. Jag släpper allt jag håller i och plaskar skamset i väg till bollen. Nu är rollerna ombytta.
”Camilla, är du med?” ropar jag och konstaterar att Camilla och Hans har slutat sin kamp. Camilla hålls fast av Hans som bakifrån har lagt sina armar runt henne. Jag kastar bollen mot dem men ingen verkar intresserad av att fortsätta.

Vi simmar lite till i vågorna och lägger oss sedan på stranden för att torka i solen. Jag sneglar på Hans och Johans kön och konstaterar att de båda är större än normalt. Hmmm, tänker jag. Undrar på om Hans också hade stånd då han tryckte sig mot Camilla. Konstaterar att jag njuter av de nakna kropparna intill m

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ig. Tur att jag inte är kille. Då hade jag haft stånd nu, tänker jag.
Jag sluter ögonen och slumrar med sköna bilder i min hjärna.

Någon timme senare är solen på väg att gå ner och det känns på en gong. Hastigt sveper vi handdukarna kring oss och beger oss till husbilen. Vi bestämmer turordning för duschning och utser Hans att vara kvällens kock.

Ljuslyktorna är tända och skönt vågskvalp är det ända ljud vi nås av där vi sitter och njuter efter maten. Stjärnorna lyser stämningsfullt och jag känner mig nöjd och belåten efter vår första dag i detta underbara paradis. Det börjar bli sent och Johan föreslår att killarna ska bädda och jag med Camillas hjälp skall städa upp efter middagen.

Husbilens sittplatser förvandlas till en jättesäng på 2 x 2,6. Ett speciallakan dras på, kuddar med täcken läggs ut och vips så ser det bra mycket skönare ut än två trånga småsängar.
Vi är alla klara att krypa ner då Johan frågar hur vi skall sova. Vi enas om att tjejerna ligger i mitten och killarna mot var sin vägg. Då vi alla sover nakna i vanliga fall så är det inget konstigt att även sova så här. Vi kurar oss intill vår respektive make och utväxlar ett gemensamt ”god natt”

Jag känner mig pirrig och småkåt och har hittat ner till Hans kön som står som ett spett. Leker lite med hans härliga hårlösa pung och gosar på hans håriga mage. Drar några långsamma drag på hans kuk och märker hur han sväljer av kåthet. Hans hand har letat sig ner till min rakade mus och smeker sakta min blöta springa. Även om sängen är stor så ligger vi väldigt nära varandra. Camillas rumpa är bara några centimeter från min. Alla fyra är täckta med bara ett tunt lakan.
Plötsligt känner jag en hand på min rumpa. Johan har börjat massera Camillas rumpa och han vidrör samtidigt min. Medvetna långsamma rörelser. Smekande där hänsyn tas till att vi båda skall njuta. Då och då fortsätter handen över min höft och sakta tillbaka. Jag ryser och nafsar Hans i örat och viskar nästan ljudlöst att någon har börjat smeka min rumpa. Han svarar med att slicka min hals. Jag njuter. Har blivit riktig kåt. Släpper greppet om Hans kuk och vänder mig långsamt om tills jag ligger vänt mot Camilla. Hans ena hand under mig greppar återigen min mus medan den andra söker sig mitt ena bröst. Jag känner Hans kuk har letat sig in i min rumpskåra och där den pulserar av kåthet.
Min kåthet tar överhand. Jag lägger min ena arm försiktigt runt Camilla och stöter snabbt i Johan som ligger tätt intill henne. Min hand når hans håriga bröst och jag letar mig snabbt till hans ena bröstvårta. Leker lite med denna och märker hur den styvnar av min lek. Nu är alla medvetna om vad som skall hända. Alla är kåta och andas tungt.

”Jag vill slicka Camilla” viskar Hans i mitt öra bakom mig. Jag lutar mig mot Camilla och frågar vidare;
”Får Hans slicka dig?” Mmmmmm, hör jag från Camilla. Nu byts det platser. Johan reser sig och Camilla lägger sig närmre väggen till så att Hans kan kliva över mig för att komma åt Camilla. Samtidigt tänder Johan ljuset. Jag tittar upp på Johan som står rakt framför mig. Hans kuk står i givakt och ser underbar skön ut. Lite mindre än Hans, men en skön, rakad pung och i övrig välansat runt ikring.
Jag ställer mig upp på knä och tar tag i Johans händer och ber honom sätta sig på knä framför mig. Vi båda står nu på knä och håller rund varandra och tittar nyfiket på Camilla och Hans.
”oj vad Camilla har drömt om detta” viskar Johan
”Vad har du drömt då” viskar jag samtidig som jag upphetsas enormt av att se Hans slicka min bästa väninna. Båda njuter och ger ifrån sig högljudda stön.
”Jag har längtat efter att få slicka din härliga bullfitta sedan första gången jag såg den” stönar Johan.
”Varför då” viskar jag retfullt tillbaka.
”Din mus är så underbar skön att titta på. Du är alltid välrakad och din springa syns precis så mycket som den skall. Sedan putar den ut så härligt. Som gjord att slickas” viskar Johan vidare.
Jag njuter av varje ord och mina händer har givetvis sökt sig ner till hans ryggslut där en underbar bullig liten rumpa börjar. Mina händer fortsätter att vandra och masserar nu rumpan i fulla drag. Fast, liten och bullig. Som jag tycker om! Hans kuk är tryckt mot min mage och jag känner hans händer smeker min rygg. Jag lutar min kind mot Johans bringa och njuter hans håriga, kraftiga bröst. Nafsar lite i hans bröstvårta och hör hans stön som bekräftelse på hans njutning. Min ena hand har letat sig fram till Johans kön. Jag greppar nyfiket och konstaterar at storleken är mindre än Hans men hård som sten. Mjuk, varm att ta i och samtidigt jättehård. Mmmmm, va gott

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

det ska va att få känna den i mig, tänker jag drömmande. Johan drar upp mitt huvud och håller det ömt mot sig. Våra läppar möts och med Hans och Camillas stön i bakgrunden börjar vi sakta hångla. Underbar känsla! Nytt, pirrande och skönt. Han smakar gott och har en skön tunga som passar perfekt mot min. Vi pressar våra kön mot varandra och hånglande blir allt ivrigare. Jag vibrerar av kåthet. Upphetsas enormt av Hans njutning och Camillas stön.
”Jag vill slicka dig nu” ber Johan, och lutar mig sakta bakåt tills jag självmant måste lägga mig ner. Jag lägger mig tillrätta och känner Johans tunga på min mage. Hans håriga bringa stryks på mitt kön och jag anar att detta skall bli härligt. Johan låter sin tunga vandra neröver och fortsätter förbi mitt kön och slickar nu insidan av mina lår. Jag särar på mina ben så mycket jag kan och lyfter lite omedvetet mitt bäcken. Tungan är på väg tillbaka och når nu äntligen min kåta fitta. Åhhhhh, va gott. Älskar att bli slickat av Hans, men det här var annorlunda. Känns mera pirrande, är som första gången, allt känns skönt. Han slickar växelvis långsamt och växelvis snabbt. Jag vibrerar. Camilla bredvid mig håller på att komma. Hans stönar mellan Camillas ben. Sekunder senare kastar Camilla sitt huvud från sida till sida och exploderar i en underbar orgasm.
Jag försöker påkalla Hans uppmärksamhet och ber han att komma upp till mig. Jag vill ha hans underbara kuk i min mun. Det har jag drömt om! Hans sätter sig på knä bredvid mitt huvud och jag greppar tag i hans jättehårda kuk. Sällan har jag känd den så hård! Jag börjar suga och slicka. En underbar känsla. Slickande känns ännu skönare. Jag vill inte att det skall ta slut. Samtidigt har Camilla vaknat till liv och har sökt sig ner till Johan. Nu slickar båda på min mus. Jag ryser och njuter. Ummmmm va skönt. Oj oj oj. Jag kan inte hålla mig mycket längre. Jag greppar ett ännu bättre tag om Hans sköna kuk och smånafsar på hans ollon. Jag kan inte suga utan flåsar för att kunna andas. Camilla och Johan slickar mig in i en jätteorgasm. Jag vibrerar, skakar och njuter. Ligger utmattad på rygg med tre åskådare på knä runt om mig.

”Nu vill jag känna båda i mig” säger Camilla.
Johan lägger sig tillrätta på rygg och drar Camilla över sig. Hittar snabbt med sin kuk in i Camillas grotta. Sakta börjar Camilla rida Johan och säger samtidigt;
”vi vill ha dig Hans i min bak” ”Snälla Agneta hjälp till så får du prova sedan”

Hans ställer sig bak Camilla och ber mig styra det hela. Jag blöter ner hela Hans kuk med saliv och hämtar mera glidmedel från min blötslickade mus. Börjar smeta in Camillas bak och provar att tränga in ett finger. Sedan två. Då det tredje fingret också glider in förstår jag att Camilla är redo för Hans kuk. Jag greppar den och trycker den försiktigt in i Camilla. Johan och Camilla ligger nu still och stönar. Hans pressar försiktig på och trycker över halva kuken in i Camillas bak. Låter kuken glida ut och in några gånger. Nu stönar även Hans.
”Ohhhh va gott”
Johan börjar återigen jucka och tillsammans hittar de en långsam gemensam takt. Jag lutar mig ner för att kyssa Johan. Han stönar och möter min tunga med sin. Jag blöthånglas med Johan och märker att han är på väg att komma. Jag letar min hand neröver Johans mage och når hans blöta hårda kuk. Känner hur han stöter in och ut ur Camillas fitta. Jag hjälper Camilla att njuta mera och börjar pilla på hennes fitta. Precis som jag själv gillar. Omedelbar reaktion. Camilla stönar ännu högre och flåsar och vibrerar. Johans tunga vispar i min mun och jag är tvingad att med min lediga hand tillfredställa mig själv. Jag känner att jag kan komma när som helst men vill invänta de andra. Alla fyra stönar nu högt och närmar sig en gemensam orgasm. Camillas ena hand stryker mig över ryggen och masserar min bak. Pillar med sina fingrar i min mus bakifrån. Jag masserar mig själv framifrån. Kan inte hålla igen mera…..
”Nu kommer jag” stönar Johan i min mun. Han exploderar omedelbart och utlöser en reaktion hos mig, Camilla och Hans. Vi kommer alla samtidigt och skakar och stönar för att till slut ramla ikull i varandras armar.

Alla verkar nöjda och belåtna. Jag är också nöjd och vill ha tillgodo att känna två kukar i mig. Vi torkar alla av oss och lägger oss för att sova. Hamnar i mellan Johan och Hans. Johan i min rygg med hans ena hand på min mus, jag i Hans rygg och Camilla på rygg med Hans hand på hennes ena bröst.
Från de öppna fönstren drar en skön bris som kyler ner våra kroppar. Vi kurar ihop ännu mera och jag hoppas att min lycka skall vara evigt.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia