Hur jag lärde mig dansa 

Admin | Gruppsex | 30.06.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Hur jag lärde mig dansa
Det finns inget ställe jag känner mig mer obekväm på än på dansgolvet. En del människor är helt enkelt försedda med två vänsterfötter. Jag har två vänsterhänder istället för vänsterfötter på mina ben. Jag är lika hemma där som en miljöpartist bakom ett pansarskott!
Självklart hade jag velat kunna dansa, kunnat få ha roligt med de vackra tjejerna när man gick i skolan för tio år sedan, men jag hade dels inte talangen för det och dessutom var jag alldeles för blyg. Men efter ett decennium som singel hade jag till sist fått nog och insåg att jag måste göra något åt det. Inte så att dansen skulle lösa alla mina problem, men det skulle vara en början till att få tillbaka lite självförtroende och dessutom öppna upp åtminstone möjligheten till att inte göra bort mig alldeles inför kvinnors dömande och avfärdande blickar.

Sagt och gjort! Efter mycket vånda och tvivel, var jag så anmäld till en kurs som skulle lära mig dansgolvets hemligheter. Det var inte helt lätt att hitta en kurs som inte berörde tango, foxhopp, jive eller någon annan ännu mer obegriplig form av dans, utan bara skulle låta mig klara av de fundamentala rörelserna på ett modernt dansgolv.
Med hjärtat i halsgropen gick jag upp för lokalen där ett stort parkettgolv mötte mig och en kvinna av orientaliskt ursprung, klädd i tighta kläder, som liknade något jag sett i Fame, för många herrans år sedan, men det hade kanske kommit på modet igen.

-Väkommen, väkommen! sa hon med ett jätteleende och tog mig i handen. Hon hade ett järngrepp, vilket förvånade mig, eftersom hon var väldigt kort och späd som ett barn. Men jag lät mig inte luras efter det, utan såg hur duktig och professionell hon verkade vara.
Jag tackade artigt och tittade mig återigen omkring för att ta in lokalen som såg välanvänd ut.
Efter ett par minuter kom en vacker kvinna upp och hälsade tveksamt på oss. Mig beskådade hon med särskild misstänksamhet, men satte sig sedan ner.
-Det ska komma fyla stycken! Vi har ett minimikrav på fem, men vi kör på fyla ändå! Okej?
Vi nickade svagt och tittade på varandra. Hon var verkligen snygg, blondinen. Visserligen hårt sminkad, men snygg ändå! Hon verkade inte dela min uppfattning, utan tittade istället upp i taket, medan vi väntade.

-Jag heter Bang Mi! sa dansläraren i ett försök att bryta isen och för att hon glömt den detaljen när vi skakat hand.
-Johan! sa jag svagt och nickade.
-Hanna! sa blondinen och såg nu på klockan.

Samtalete därefter var kort och högst krystat och när det gick upp för oss alla att de andra inte skulle komma, reste sig Hanna upp.
-Fuck it! Det här är ju helt jävla värdo! sa hon och gick sedan ut genom dörren och lämnade mig och Bang Mi ensamma.
-Jag fål be så mycket om usäkt! Vi kan inte ha denna danskulsen! Vi inte många nog ledan innan! sa hon och såg både besviken och beklagande ut.
-Men……men jag har redan betalt! sa jag blygt.
-Ingen fala! Du fål pengana tillbaka! Jag beklagar mycket högst! sa hon och bugade för mig.
-Okej! Jag ville bara lära mig det viktigaste, men var kan jag göra det?
-Du lädd fö att dansa?
Öhh, jag…….Jo, lite! erkände jag.

Hon tittade på mig med sina karaktäristiskt sneda ögon och sköt upp hakan och satte händerna mot de smala höfterna.
-Jag hal inget föl mig ändå, nu! Jag ska läla dig lite glann! Okej?
-Oh, vill du det? Det vore kanon! Jag betalar så klart!
-Inga pengal! Jag blev läd av en kvinna näl jag bala val liten flicka! Kosta inget! Så? Vad du kan ledan?
-Va?
Det var inte lätt att förstå hennes kraftiga brytning, men jag fattade vad hon menade efter någon sekunds tvekan.
-Åh, ja, inte mycket! sa jag och satte höger fot åt sidan och flyttade sedan vänster fot mot den högra, för att sedan flytta vänster fot åt vänster och sedan höger fot mot den vänstra.

Hon tittade misstroget på mig och skakade på huvudet.
-Du kan detta? Bala detta?
-Ehh, ja! Typ!
Den lilla asiatiskan vände sig om och yttrade vad som kunde varit en förbannelse eller en svordom, riktad till de förfäder som fört mig i hennes väg, men vände sig sedan artigt leende mot mig.
-En timme! Sedan vi klala! Okej? sa hon brett leende nu.
-Åh, tack! Jag ska verkligen försöka!
-Okej! Jag bala sätt igång musiken! Ställ dig på golvet!
Jag lydde och ställde mig mitt ute på golvet, vilket säkert var vad hon hade menat. Det dånade ur högtalarna och Bang gick bort till mig och vände sig om bort från mig så att jag såg hennes ryggtavla. Vi hade dessutom en spegelvägg framför oss, så att vi kunde se våra rörelser.
-Okej! Nu dansa du plecis som jag! sa hon och jag slogs av hur mycket energi det verkade finnas i hennes späda kropp, så fort hon rörde sig. Det gick ju blixtsnabbt! Jag låste blicken på hennes armar, ben och midja, för att försöka se vad hon gjorde för rörelser och sedan härma dem. Det gick inte alls bra!

-Vad hålle du på med? sa Bang och tittade föraktfullt på mig. Det dä va inte alls som jag gjode!
-Förlåt! sa jag generat och började genast ångra mig. Det här var ungefär som om man går till ettans matteklass och ber dem räkna ut kvadratroten ur pi, eller något!
-Vi fösöke igen! Jag dansa lite enklare, okej? sa hon och vände sig om, utan att vänta på svar. Hon tog några enkla steg och brydde sig inte om att använda armarna. Jag följde efter så gott det gick och inväntade hennes kritik.
-Du va hemsk! Du hade ingen takt alls till musiken! Du måste lyssna! Annas bla!

Hennes söta asiatiska ansikte dolde en liten Hitler och

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

hon körde med mig i en halvtimme, tills hon stannade musiken och tittade granskande på mig.
Svetten låg som en blank hinna på hennes felfria hy, medan jag svettades som en gris.
-Bättle, bättle! Du ha viljan i alla fall! Du ge inte upp! Nu ska vi få dig att bli ännu bättle! Jag ge mig inte! Okej?
-Absolut! Absolut! Tack! sa jag flämtande efter att ha försökte repetera de rörelser hon gjort, vilka blev allt mer komplicerade hela tiden.
-Bla! Du gilla kvinnol?
-Va?
-Du äl inte bögpojke! De kan dansa!
-Öh, nä! Jag gillar kvinnor!?
-Bla! Jag ska få dig släppa loss! Om du dansa exakt som jag, jag ta av mig! Okej?
-Vaa? Jag fattade ingenting.
-Gö bala som jag, okej? sa hon och tryckte igång en snabb dunka-dunkalåt på stereon. Vad i hela fridens namn menade hon? Missförstod jag henne? Jag tittade extra noga på henne och tänkte att hon såg ju inte alls dum ut. Jag saknade visserligen den blonda snyggingen, men Bang var atletisk och väldigt söt. Hon dansade på och jag kom in i hennes takt efter en stund och kunde för det mesta förutse hennes rörelser när hon gjort den tre-fyra gånger. Hon tittade noga på mig i spegeln och jag grimaserade varje gång jag missade en rörelse eller ett steg.

Efter fem minuter, log hon i spegeln åt mig och med en snabb rörelse drog hon av sig sin överdel och slängde i väg den.
-Du duktig! Fotsätt, okej! skrek hon och log åt mig.
Min dans försämrades radikalt när jag tittade på hennes bröst i spegeln. Den var ju helt underbara! Inte alls så små som jag hade trott: Det där plagget hade tydligen pressat samman brösten på ett bra sätt. De studsade runt när hon dansade, men var ändå fasta och en aning toppiga. Även hennes ryggtavla fångade min blick, med sina muskler och svettblanka hud.

Hon hade verkligen menat det! Hon dansade just nu topless, en och en halv meter framför mig!
-Kom igen! Du vill se mela, va? Dansa, dansa!
Jag lade på ett kol, men det var svårt att återfå den tidigare koncentrationen. Det tog flera minuter innan jag ens höll samma takt och rörelserna dröjde ytterligare några minuter, men till sist satt de där. Bang log och sparkade av sig sina skor. Hon skrattade åt min besvikna min och sitt skämt, innan hon stannade upp, drog ner tightsen och drog dem av sig.
Nu hade hon endast ett par svarta minimala stringtrosor på sig och jag kunde knappt tro mina egna ögon, där jag stod och dansade medan hon nu nästan var helt naken. Tuttarna fångade fortfarande det mesta av min uppmärksamhet, men jag tittade allt mer på de fasta små skinkorna och plagget som bara täckte det allra heligaste.

Bang såg till att snurra runt då och då, så att jag fick se hennes nätta, underbara kropp. Hon log retfullt åt mig och dansade extra utmanande nu. Åh, vad jag ville få henne att ta sig de där trosorna också. Min beslutsamhet, fick mig att ytterligare skärpa mig ett snäpp och det var säkert en väldigt rolig syn, där jag vilt viftande och hoppande med mina åttiofem kilo, försökte kopiera de smidiga och kung fu-snabba rörelserna som Bang gjorde.
Hennes höfter roterade och hon sköt ut rumpan mot mig flera gånger, men jag härdade ut. Inte ens när hon drog händerna över sina bröst och lät fingrarna stanna någon sekund för länge vid bröstvårtorna, tappade jag takten, utan smekte lekfullt mina egna bröstvårtor genom den våta t-shirten.

Bang skrattade högt och började nu istället att dansa runt mig och jag kunde känna den något kryddiga lukten som fyllde mina näsborrar som den ljuvligaste parfym. Hon påverkade mig allt mer och mer. Första hade jag försökt att dölja mitt stånd, men det var inte möjligt längre och hon tittade lustfyllt på bulan i mitt skrev.

-Så! Kolla vad du lät dig nu! Du dansa nu! Nu äl du inte lika blyg och då kan du dansa, okej?
-Shit! Tack så mycket! Jag måste säga att jag aldrig haft sådan motivation innan!
-Vi ha dansat nu i två timma! Du måste vala alldeles slut!
-Nja, kanske inte riktigt! försökte jag.
-Hahaha! Jag todde nog du skulle säga så! Du vill ha happy ending, elle hu? skrattade hon.
-Förlåt, jag menade inte……………
-Ta nu av dig klädena, okej?

Jag bara nickade stumt och började utan tvivel, slita av mig mina skor, strumpor, byxor, tröja och när hon nickade jakande, även mina kalsonger, så att jag också stod alldeles naken. När jag slängde en blick i spegelväggen slogs jag av den absurda åsynen av min bleka stora kropp med den styva kuken som stod snett uppåt och Bang´s smala korta kropp. Hon såg verkligen ut som ett barn i jämförelse med mig, om man inte tittade på hennes tuttar. Till och med fittan var alldeles fri från hår!

-Så! Kom och ta mig, då! sa hon och ställde sig bredbent på parkettgolvet. Jag tog några steg mot henne, men hon smet åt sidan, snabbt som ögat. Hon skrattade och stannade en bit bort och satte händerna på höfterna. Underlivet trycktes fram mot mig och den mjuka kameltån blev nu riktigt framträdande med sin springa.
-Kom bala! Du vill ha kinesisk mat? Kom och ät, då! sa hon och stack snabbt iväg när jag gjorde ett nytt utfall mot henne. Jag såg inte att jag skulle ha en chans mot henne, utan agerade plötsligt som om jag var väldigt trött och böjde ner huvudet mot golvet.

Min chansning lyckades. Jag trodde hon skulle smita förbi mig till höger och det gjorde hon. Vilket gjorde att jag lyckades få tag på hennes ena handled när jag slängde mig åt sidan. Det var nära att hon sluppit förbi, men bara nära! Nu höll jag hennes smala handled i ett järngrepp och jag ryckte till så att hon kom flygande mot mig.
-Ha! Du store äl lätt

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

snabb ändå! Okej! Jag ge mig! Ta mig nu då! sa hon och slog ut med den andra armen i en uppgiven gest. Jag gick närmre henne och skulle just ta ett grepp om den andra armen, då allt plötsligt snurrade runt och jag kände hur jag smällde i trägolvet, så jag såg stjärnor.

-Mig besegla du inte så lätt! sa hon och dög därefter genast ner och tog min kuk i munnen innan jag hade hunnit säga: Kublai Khan!
Gud, vilken skön mun hon hade. Det var som om honungsindränkt varm sammet garnerad med moln hade lagt sig om min manlighet och nu tog mig till himmeln. Jag stönade till och tittade ner på det lilla huvudet som oförklarligt nog fick in oväntat mycket av min grova kuk i munnen.
Bang ansträngde sig verkligen och jag såg efter några sekunder att hon lät kuken glida ner en bit i halsen och då fick mig så långt in som möjligt. Jag vet inte när min kuk varit lika hård som nu, men det måste ha varit länge sedan! Den blev snabbt glansig av hennes saliv som rann från mungiporna och ner längs det ådriga skaftet och hon smaskade upphetsande, vilket gjorde sitt till för att jag skulle vara kåtare än någonsin.

Bang lät mig inte njuta av just detta så väldigt länge, utan ville säkert också ha ut något av detta, så hon svängde sig upp på mig som om jag vore en häst och gnuggade sin fitta mot min mage. De varma fittläpparna som nu gnuggades mot min mage, blev snabbt våta av hennes safter och så fort det gick tog hon tag om kuken bakom sin bak och styrde snabbt mig mot hennes väntande fitta.

-Återigen stönade jag högt när hon nu gled ner över min kuk och såg till att den värmdes i hennes innersta. Hon kom snabbt ner så långt hon kunde och började sedan rida mig i ett högt tempo. De fina pattarna studsade hetsigt på bröstkorgen och jag smekte dem så gott det gick, men det var inte helt lätt. Hon var som en virvelvind, som nu hade tagit mig i besittning.
-Åhhh, Johaaan! Du ä såå stoool! Så skönt ha dig i mig nu! stönade hon och såg till att verkligen jobba med höfterna och alla muskler i det område där hon nu fick sin njutning ifrån. Det var som om den trånga fittan sög av mig lika härligt som hennes mun just gjort.

Nu när jag hade henne så nära inpå, ville jag också ha lite att säga till om, så jag tog tag om axlarna och rullade oss över på sidan och tryckte därefter ner Bang på ryggen, fortfarande med kuken djupt inne i henne. Hon grimaserade som om hon inte gillade att tappa initiativet, men jag höll hennes axlar mot golvet, medan jag började stöta mig hårt in i den våta fittan.
För varje stöt utstötte hon ett gnyende som bara eggade mig. Jag visste att hon inte hade något emot det, utan nog njöt för fulla drag, men det här var ett spel som hon dragit i gång. Hon kämpade mot mig, men inte förrän hon fick upp sina korta, men starka ben mot min bröstkorg, fick hon kraft nog att skjuta bort mig från henne.

Jag landade på röven och slog svanskotan lite, men jag flög snabbt fram och fick precis tag i hennes ankel när hon försökte smita. Hon skrek ilsket, men jag bara drog henne bakåt, medan hon klöste mot golvet. Så fick jag ett grepp om hennes midja, så jag reste mig upp och lyfte då upp den vilt sparkande Bang upp och ner. Med ett stort leende tittade jag nu rakt ner mot hennes rakade mus och passade självklart på att sätta munnen mot den och vilt slicka den underbart smakande fittan.

-Iiiihhhhhhhh! Iiiiihhhhh! lät det gällt och nu försökte hon vrida sin starka kropp ur mitt grepp, men då satte jag min hand mot hennes bak och utan att tveka körde jag in mitt långfinger till hälften i det oförberedda rövhålet.
Oj, vad hon skrek! Det dröjde säkert två minuter innan hon lugnade sig och jag drog ut mitt finger, men då var det jag som bestämde! Jag vände henne och satte ner henne på golvet. Hon såg surt på mig och gnuggade sig mellan skinkorna.
-Det dä va inte skönt, okej?
-Hahaha! Nästa gång blir det något annat än fingret, det lovar jag! sa jag självsäkert. Detta var verkligen inte likt den kille som osäkert och blygt gått in i samma lokal lite mer än två timmar tidigare!
-Nu fortsätter vi, Bang! sa jag och lyfte upp henne. Hon log plötsligt och slog benen om min midja, medan jag med ena handen styrde kuken mot det våta hålet. När jag träffade rätt, gled Bang ner på kuken utan problem och jag knullade henne gåendes, medan vi tittade på oss i speglarna. Till slut tryckte jag upp henne mot en av de stora speglarna och bara körde rakt upp i henne, tills hon kom.

Hon skrek högt och det ekade i den tomma lokalen. Den smidiga kroppen ryckte och ryckte innan hon fick vad hon ville och då var det min tur. Det var nästan så att spegeln gick sönder när jag tog ut det sista jag hade av min energi. Just som jag skulle komma, lyfte jag av Bang från min kuk och lade snabbt ner henne på golvet. Hon protesterade inte. Inte heller när jag nu runkade mig snabbt och höll ollonet några centimeter från hennes söta, runda näsa.
Hon bara blundade och knep ihop munnen när jag började tömma min pung. Sats efter sats med tung vit sperma landade över hela hennes ansikte till mitt brölande.

-Aaaaahhhhhhhhhhhhh! Aaaaaaahhhhhhhhhh! Yessssss! brölade och väste jag innan jag nästan föll ihop på golvet med ansiktet rakt ner i parketten. Vi låg där flämtande och försökte hämta andan, för vi var riktigt utmattade båda två nu.
-Nu du ha lät dig dansa! Bla jobbat! Nästa vecka du läla tango?
Jag skrattade och famlade efter hennes lilla hand.
-FOX-TLOT!

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia