hetare bastu 

Admin | Gruppsex | 06.03.2024 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

hetare bastu!

en kort beskrivning av mig kan vara att jag heter Linus och är 34 år, jobbar som tekniker på ett stort bilföretag. Förutom jobb så tränar jag en hel del, bl a löpning, styrketräning och cykel på sommarhalvåret. Jag är för tillfället singel och bor själv i ett hus på landet. Rent utseendemässigt så har jag mörkt rakat hår, ca 17 lång och ca 75kg, skulle nog klassa mig som något över medel i fråga om att vara vältränad men annars inte nåt märkvärdigt. (ja om nån undrar så är han där nere ca 18cm;)
Men nu till vad det här handlar om! Det är till största delen en fantasi som bitit sig fast i mig senaste tiden och jag blir tokig av att tänka på det och när det nu är svårt att få till den på beställning så kan jag ju börja med att skriva av mig.
Så..Det var en söndag i februari, det var isande kallt ute, solen sken och jag hade efter en skön sovmorgon ätit en lång frukost och packat min väska för att åka till gymmet. Det var säkert 10-15 minusgrader ute så det bet i kinderna under promenaden dit. Väl inne i värmen var det bara att snöra om för ett svettigt intervallpass. Det var förvånansvärt glest på folk för att vara en söndag i februari så det var fritt fram till löpbandet med bäst intervallmöjligheter. Jag flåsar på i mitt sedvanliga tempo och med musik i lurarna har jag inte märkt att en tjej på ca 25-30 år klivit på löpbandet bredvid mig och jag rycker till en smula och är nära på att snubbla (det hade ju varit nästan för pinsamt om jag gjort det) och hon fnissar till en aning och nu är jag genast mer än medveten om hennes närvaro och utan min kontroll fastnar blicken i uringningen på hennes sporttop, små svettpärlor rinner ner i klyftan och jag ser att hennes bröstvårtor är styva under den tighta toppen. Hon ser förstås att jag glor och hon retligt kommenterar att
-akta så att du inte snubblar..och fnissar till igen
Jag rycks ur mitt paralyserade tillstånd och som tur är så har jag förmodligen blivit så svettig och rödflammig av löpningen att hon inte märker att jag rodnar kraftigt.
Jag känner att jag tappade fokus så jag kliver av bandet och kör på en stund med vikterna i gymmet och fortsätter att hålla ett högt tempo så pulsen får jobba. Mellan varven slänger jag dock ett öga på tjejen från löpbandet och jag tycker att jag får blickar tillbaka men blir osäker vad dom betyder. Efter en dryg timma så känner jag mig färdig och tar vattenflaskan och lägger mig på mattorna där man stretchar och jag ser att hon går förbi på väg mot omklädningsrummet så jag passar på att spana in henne en sista gång innan hon försvinner in i duschen, hon har korta tighta shorts och formerna får mig att sväva iväg i tankarna igen haha. Men hon vänder på huvudet innan hon går in i omklädningsrummet och pekar flörtigt på en skylt som säger ”gemensam bastu på söndagar”
Jag blir lite ställd av hennes oblyga handling men min nyfikenhet går ju inte att bromsa nu..Jag har alltid lätt för att bli tänd efter hårda träningspass, man känner sig så fräsch och närvarande.
Så basta hade jag ju tänkt göra hur som helst så jag går in i omklädningsrummet och käkar en banan, tar av mig kläderna och ställer mig i en varm dusch. Tankarna verkar ha en tendens att dras till henne och hur hon ser ut i duschen och jag känner hur det börjar pulsera mellan benen,, inte nu,, tänk på något annat osv, jag vrider om kranen till kallt för att förhindra resningen som är på väg, tvättar mig, går och hämtar handduken som jag sveper runt midjan sen tar jag ett par djupa andetag och öppnar dörren till bastun.
Bastun är relativt stor med tre rader i hörnform och jag scannar snabbt av och till min besvikelse ser jag först bara ett par i 40-45årsåldern på nedre raden men sedan ser jag ju att hon sitter lutad mot väggen på övre laven i ena hörnet med handduken runt bröstet (som så man bör i en gemensam bastu). Trots hennes uppmanande gest innan så blir jag lite hänför och sätter mig mot väggen mitt emot henne..ojojoj vad jag känner dragningskraft till hennes härliga kro

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

pp, jag orkar inte låtsas vara obrydd längre utan jag synar henne från topp till tå och jag ser att hon gör detsamma med mig.
Paret som är i bastun sitter precis nedanför oss men vända ifrån som dom ser oss inte utan att titta bakåt. Så Maria (som jag senare får veta att hon heter) sträcker lite på sig och särar samtidigt en smula på benen så handduken glider isär lite grand, men tillräckligt för att jag ska kunna se att hon är härligt rakad sånär som på en liten sträng av hår på blygdbenet. Shit det här är bara för mycket tänker jag, och nu är det inga tankar i världen som kan hindra kuken från att fyllas med blod och jag vill att hon ska se det så jag sätter ner ena benet på laven nedanför så hon kan skymta in under handduken samt se på konturerna i handduken vad som pågår! jag känner att hon liksom jag har svårt att dölja och motstå energin som vi bildar men paret nedanför hindrar oss från att bara slita av oss handukarna och släppa lustarna fria. Men det är nåt otroligt spännande och upphetsande att vara så kåt med någon man inte känner samtidigt som är bakbunden av det sitter andra där som kanske inte skulle uppskatta våra äventyr.
Maria har nu släppt på handduken en aning till så jag kan se mer av hennes bröst, som är ganska små men fasta troligtvis pga hennes träning. Hennes högra hand har försiktigt börjat leta sig upp längs hennes lår och hon drar sakta ett finger mot hennes fitta och låter det sakta glida längs skåran och jag ser att både fittan och fingret blir helt glansiga,,och det känns som jag håller på att sprängas av kåthet, värmen i bastun, kuken som pulserar kraftigt och det där förbannade paret som hindrar mig från att slita fram kuken och låta Maria sätta sig gränsle över mig…Plötsligt vänder sig mannen och kvinnan om då det förmodligen inte gick att helt dölja vad vi höll på med. Men till min förvåning ser dom inte särskilt obekväma ut utan snarare tvärtom, dom ler åt oss. Mina tankar snurrar och jag vet inte hur jag ska bete mig och värmen gör att jag måste svalka mig. I panik reser jag mig utan att tänka på att handuken inte är säkrad, den faller till golvet och där står jag med en kuk som är hård som en sten med ådror som bara pulserar ut blod,,sliter snabbt åt mig handduken och kastar mig ut till duschen,,jag blundar och låter det kalla vattnet kyla av mig. Men kuken den står fortfarande i givakt då mina tankar vill in i bastun igen.
Duscharna är fortfarande enskilda män/kvinnor men ingången till bastun är gemensam och det var ingen i duschen när jag klev in men när jag öppnar ögona ser jag att mannen från bastun står bredvid mig och jag ser att han spanar in min hårda kuk, och i vanliga fall hade jag nog blivit obekväm men det är något med hela den här situationen som gör mig gränslös så jag tar tag i kuken och runkar den sakta medan jag låter honom titta på. Jag ser att han börjar fingra på sin egen kuk som likaså den börjar resa sig och det är något i mig som får mig om möjligt ännu kåtare av just situationen att ett man tänder på mig och min kuk. Men tankarna bryts av att jag inser att det förmodligen är ledigt i bastun nu. Jag tar handduken i handen för nu bryr jag mig inte om att täcka över något längre och öppnar dörren till bastun där jag till min besvikelse ser att det är lite för ledigt. Det är tomt! Jag öppnar dörren igen och hör en dusch stängas av från tjejernas avdelning och jag hör fotsteg mot bastun..Jag litar blint på att det är Marias och sätter mig på övre laven lutad mot väggen och låter handen glida mot kuken och jag vill inget hellre än att låta våra kroppar mötas.
Dörren öppnas och där står hon! Utan handuk hon också, oj vilken underbar kropp hon har, fasta former utan att vara supertränad, små fasta bröst och en härlig midja. Hennes blöta långa hår har hon satt upp i en tofs och hon går rakt fram mot mig och utan att tveka sätter hon sig gränsle över mig och jag känner hennes värme mot min hårda kuk..Jag heter Maria säger hon! Hon tittar mig djupt in i ögonen och kysser mig

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

hungrigt medans hon gnider sin våta fitta mot min kuk. Jag måste bromsa henne omgående för jag känner jag håller på att explodera alldeles för fort. Hon kysser mig en gång till innan hon glider ner på knä på laven under mig, hon drar med handen längs mitt lår och låter tungan gå på upptäcktsfärd över mitt bröst och min mage, jag vet inte var jag ska ta vägen, jag vill komma samtidigt som jag vill att det här ska vara för evigt. Men tydligen har hon bestämt sig för hur det ska bli för hon tar ett stadigt tag om min kuk, jag blundar och känner hennes varma tmun och tunga omsluta min kuk, hon suger med långa intensiva drag samtidigt som tungan virvlar runt mitt ollon. Jag kan omöjligt hålla emot nu och jag tar tag i hennes huvud för att indikera att det är dags nu, men hon tittar bara upp snabbt som för att säga till mig att jag kan komma,,och jag tar tag i laven jag sitter på och känner hur orgasmen sköljer över mig medans kuken pulserar ut stråle efter stråle i hennes mun, hon gör allt hon kan för att hinna med men det kommer så mycket att hon drar ut den och låter det sista spruta över hennes bröst. ouf vilken känsla, och i vanliga fall hade jag behövt en stund att hämta mig men som i det här fallet så har jag inte fått nog, hon torkar sig sexigt runt munnen och jag reagerar inte ens utan blir bara mer tänd när hon kliver upp och kysser mig hungrigt igen och säger
-Nu är det min tur!
Jag tvekar inte en sekund utan låter henne sätta sig där jag satt och jag känner på hennes kropp att hon nästan skakar av kåthet. Jag tar ett fast tag runt hennes nacke och kysser henne passionerat samtidigt som jag låter min andra hand utforska hennes sköna kropp, jag kysser mig neråt längs nacken, nyckelbenet och brösten, jag låter min tunga reta hennes bröstvårtor och byter lite försiktigt medans mina händer har kommit ner till midjan och vidare till insidan av låren. Jag vill att hon ska uppleva samma kåtslag som jag så jag låter bara fingrarna snudda vid hennes skåra och hon liksom rycker till varje gång. Det här tänder mig otroligt att få någon att vibrera av kåthet, men nu ska jag inte retas längre utan jag särar hennes ben ytterligare och låter snabbt tungan jobba sig ner över magen och blygdbenet. Jag känner värmen från hennes våta fitta mot min tunga och samtidigt som jag slickar henne runt clittan låter jag två fingrar massera henne inifrån, det rinner längs handen och jag känner att hon inte behöver särskilt lång tid på sig hon heller. Jag pullar henne hårdare samtidigt som min tunga jobbar hungrigt och jag känner hur hennes hand knyter sig runt min nacke och hela hennes kropp nästan krampar ihop när hon utan att tänka sig för skriker till..
Hon sjunker ihop och andas ut djupt och säger med hes röst.
-dom har tittat hela tiden!
Jag vänder mig snabbt om och ser till min förvåning att paret som var i bastun tidigare stod i ingången till bastun. Först blev jag lite förnärmad av tanken att bli ertappad men med tanke på att mannen stod med kuken i handen och kvinnan fingrade sig själv med glansig blick fick mig att se det hela som spännande.
-För all del fortsätt med det ni gör och låt inte oss störa sa mannen uppmanande.
Jag har aldrig haft sex inför publik tidigare men det var något riktigt porrigt med det kände jag, och kåtheten som fanns i luften vek sig inte och Maria som fortfarande var något dimmig sa kaxigt.
-Nu vill jag ha din kuk i mig, och om ni vill närvara så får ni komma in ordentligt.
Maria knuffade ner mig lite sexigt så jag återigen satt lutad mot väggen och jag tände något otroligt på att paret nu satt så nära så jag runkade min kuk några drag då jag ju visste sedan duschen att mannen gillade det han såg innan jag tog tag runt Marias höfter och drog henne till mig, hon gränslade mig och med handen riktade hon äntligen in kuken i hennes fitta, den var trång men väldigt våt så kuken gled lätt in och ut i djupa drag. det var extremt härligt att vara i henne samtidigt som jag såg den andra kvinnan sitta med hans kuk i munnen.
forts följer…;)

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia