Hemkörning från stan. 

Admin | Gruppsex | 06.03.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Kl.01:23. Det ringer på min mobil. Det är Madeleine som ringer. Undra vad hon vill såhär sent?

-Hej kan du köra hem mig från stan frågar hon, självklart gör jag de svarar jag tillbaka.

Efter 15 min sitter hon i min bil och pratar om allt som hänt under kvällen medans vi åker hemåt. Det är mycket bra stämning medans vägen bara rinner förbi och tiden går mycket fort. Snart var vi framme vid hennes hus och hon frågade om jag ville hänga med in, Ja varför inte, har inget annat för mig nu ändå.

Vi går in i huset och hon ber mig sätta mig i soffan och vänta. Och hon går in i sitt sovrum och stänger inte dörren helt, så jag går dit och tittar vad hon gör. Hon byter om såklart, de kunde jag ju gissat själv tänkte jag. Men när jag stod och tittade fastnade jag på det jag såg, två härliga och fylliga bröst och en kropp som fick mig att tända till snabbare än tåget.
Hon vänder sig om och ser att jag smyg tittar så jag går raskt tillbaka till soffan och sätter mig och är nervös som aldrig förr. Kuken står och jag får den inte att gå ner o börjar svettas överallt.
När hon kommer ut har hon satt på sig ett nattlinne som är en stor t-shirt som går till knäna.
Gillar du de du såg? Undrar hon. Jag visste inte vad jag skulle svara men lyckas kläcka ut mig ett hest och svagt ja. Hon kommer in till soffan och kollar på mig med en het och farlig blick, hon verkar lite arg över de jag gjorde tänker jag.
- Så jag kläcker ur mig den dumma frågan, Är du arg?
- Nej!, varför skulle jag vara de för? Frågar hon tillbaka.
- För att jag kollade på dig när du bytte om.
- Men de gjorde mig

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

bara kåt. Vill du ??
- Ja klart jag vill.
Vi började kyssas o smekas mer och mer intensivt efter tiden, till slut tog jag tag i hennes nattlinne och kastade av de på golvet, samtidigt som hon tog tag i min tröja och gjorde lika dant. Vi kysste varandra på halsen och ramlade ner i soffan.
Jag höll kvar min kyss på nacken men började nu sakta och ömt kyssa henne neråt på kroppen. Jag tog tag i bägge brösten och började suga och slicka hennes styva bröstvårtor. Jag såg hur hon njöt och att hennes kropp och tankar fylldes med erotisk lust så jag fortsatte neråt över magen långsamt och ömt. När jag senare når det efterlängtade skötet var de redan varmt o fuktigt. Så jag satte igång att slicka långsamt i början för att senare göra de snabbare o snabbare med tiden. Det tog inte lång stund innan jag märkte att lusten bara ökade och ökade och efter en kort men intensiv stund utbrast hon med flera stora och sköna stön och en stor och skön orgasm sköljde inuti henne.

Vi började kyssas ännu en gång och hon förde mig in till sovrummet där hon puttade ner mig i sängen. Hon kysste mig ömt på min överkropp och vidare ner mot min kuk som bultade av kåthet. Hon drog av byxorna o de kändes som en frihet när kuken kom ut i luften. Hon kysste mig uppför mitt högra ben och när hon var framme så tog hon tungan o slickade på kuken ända nerifrån roten upp till toppen. Sedan tar hon hela kuken i munnen o suger ända nerifrån o upp långsamt och mjukt.
Jag känner redan här att jag inte kommer hålla mig länge, hon fortsätter i ett snabbare tempo o jag känner att de snart går för mig. Jag klarar

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

inte hålla mig länge utan jag kommer i hennes mun, hon fortsätter suga ända tills den är helt slak.

Efter en timmes vila i sängen vaknar jag o känner att jag fortfarande är kåt. Jag smeker hennes lår och når hennes kön som fortfarande är fuktigt. Jag bestämmer mig för att börja slicka igen vilket gör att hon vaknar ganska hastigt. Jag möter hennes blick och hon lägger sig till rätta igen.
Efter en stunds slickande så känner jag att jag vill köra in min kuk i den fuktiga grottan. Jag lägger mig nästan över henne och tränger in hela kuken som glider in lätt och smidigt. Jag kör på en stund med variation på stötarna jag gör.
Efter en stund stannar hon mig och så ställer hon sig på alla fyra och ber mig att köra in den bakifrån. Jag gör detta och stöter fortare och fortare tills det går för henne. Så jag sänker farten så hon får hämta andan och få nya krafter.
Jag lägger mig sedan på ryggen och hon gränslar över mig. Kuken bultar som aldrig förr och den glider in utan problem. Man ser hur hon njuter av att rida min hårda kuk och så även jag njuter av att se henne njuta. Självklart njuter jag av att hon rider på min stake också.
Jag känner nu hur de börjar närma sig en orgasm för mig och även för henne. Hon rider i samma takt och det gör att jag inte kan hålla mig länge till. När jag sedan märker att det kommer gå för henne gör jag även så att de går för mig. Vi kommer nästan samtidigt och våra stön går i takt med varandra. När sedan min är slak lägger hon sig ner och suger ut de sista som finns i min utmattade kropp. VILKEN KÄNSLA.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia